9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina

Anonim

Matou te ofoina atu foi se filifiliga o mea manaia a o le a fiafia i le faʻapopoleina o le matagofie i totonu o le fale.

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_1

1 Tausia Komiti Faatino ma Mamalu Lautele

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_2

Maaleale - i le pito i luga o tulaga talafeagai. O tagata uma e fiafia tele iai e fiafia lava i le ata o le a talisapaia se meaalofa manaia. Faatasi ai ma se laupapa, e mafai ona e faigofie ona liua soʻo se laulau, e oʻo lava i le taumafataga masani i aso o vaiaso. Poʻo le faʻamalosia o se faʻamanatuga tautua ma ia sili atu.

CITAMAC BOLDS

CITAMAC BOLDS

870.

Faatau

  • 11 faigofie ma ofoofogia faʻatulagaina manatu e te manaʻo e toe fai

2 seti o moega

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_5

Faaauau le laulau faatuina le laulau. E mautinoa e te iloa o le sitaili o loʻo faʻaalia i le trufles. O loʻo i se mea laiti e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona aofia ai e le pule ia latou ma le lalelei o lo latou fale. Afai e iai le pepa puipui matagofie i luga o puipui, ae i totonu o le umukuka kamuta kamuta ma chips - ua e vaʻai i ai, o loʻo fai mai ai se mea?

Matou te Talitonu o le moni faapogofie o le matagofie o le tino e tatau ona i ai se seti o tioata talafeagai, mai lea e mafai ona e inu ai vai pe sua i aso masani. I le ala, na sili ona lauiloa le ipu ma le auro auro.

Seti o ipu

Seti o ipu

12 750.

Faatau

3 Teuteuga ufiufi i luga o velvet aluga

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_7

Velvet - mafanafana ma sili ona manaia foliga. I le tausaga na teʻa, o polofesa o loʻo taua i ai ma fomaʻi e uiga ia te ia, ma amata loa ona faʻaopopo meaa ma moli mamaʻi i a latou galuega ma velovet. O le mea e lelei ai, i le fesoʻotaʻi e faigofie - lava ina ia mafai ona suia le ie i sukaiga teuteu, ma le faʻatusa fou o le potu ua sauni. Ma o se meaalofa sili lenei ia i latou "i le mataupu."

Velvet aluga

Velvet aluga

270.

Faatau

  • Meaalofa mo ia: 8 mea mai IKA e mafai ona tuuina atu mo Mati 8

Ata 4 ata

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_10

E uiga i le mea moni e taua aua le galo i teuteuga o puipui, o lau uo na te iloa tonu. Ae ane uma lava, ua maeʻa le pule, ma tele talanoa e uiga i ana taʻavale. E mafai ona e tuʻuina atu ni ata ma ata e gagau ai le tuʻufaʻatasiga pe amata i le tasi.

Ata i luga o le tapoleni

Ata i luga o le tapoleni

214.

Faatau

  • 5 sili ona lelei manatu pe faʻafefea ona maeʻa le totonugaluga ma le pule

5 Ata Mau

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_13

O fea le isi mea e faʻataʻitaʻi, pe a le o le aufaʻatau? Lea e sili ona faigofie e sui pe aveese pe masani ona aveʻesea pe a ou le manaʻo e tofo pe "puipuia" o totonu. Ae matou te le faʻatagaina aʻu e fai se mea sese - o le mamanu o le Connoisseur o le a pei o se vale le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaleleia le faʻaogaina ma tuʻufaʻatasiga o vaega, faʻapea foʻi ma ona faʻaogaina foʻi i lalo ole pulou.

Vaa mo laau

Vaa mo laau

6,300

Faatau

  • 8 Vaan ma Aliexpress, o le mea e matagofie ma e aunoa ma fugalaʻau

6 culluling

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_16

Faaopopo se tamai moa? Aumai le mea taugata ma elemene o lau vasega i le potu faaonapo nei? Fausia se sitaili sitaili e-leai se aoga? Ua lava le mea e fai ai le faʻaititia o le faʻaititia o le faʻamalosiʻau i luga o le faʻamafanafana poʻo le fatafata. Afai e leʻi filifili lau uo teine ​​e faʻatau se mea faapena, e mafai ona e faʻalelei. I le ala, e leai se pefu i luga o le paepae. O lea e te le mafai ona popole i uiga.

Mafuaaga fuainumera

Mafuaaga fuainumera

1 500.

Faatau

  • 10 i totonu o mea i totonu ma Aliexpress, e foliga taugata, ae tu se pene

7 sirror

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_19

Matou te iloa tonu mea e fai ma meaafale mea mai rattan o le a aliali mai i se lelei fale i lenei tausaga. Ua uma ona ia folafola e se masani masani. Mo lenei mafuaʻaga, o le mea moni faʻamaoni mamanu o le a le mafai ona toe faʻafoʻiina lenei faʻamanatuga - o le faʻata muamua i le rattan strate. O le ala, o le a ou tausisia ai soʻo se totonu, faʻaopopoina le malologa malolo.

Sir ma rattan strate

Sir ma rattan strate

2 640.

Faatau

8 fua ipu

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_21

Fua faatatau e mafai ona avea ma se isi filifiliga o le pala pe a e filifilia se tutusa talafeagai mo latou. Fualaʻau fua o le a faʻamautuina le potu malolo ma le 'aʻai o le' ai.

Bunk bowl

Bunk bowl

3 190.

Faatau

9 pusa

9 meaalofa ia Mati 8 Conossear Totonu o le mamanuina 9340_23

O lona uiga, o se fafine o se meaalofa na o se meaalofa. Teuteuga - Filifiliga Lautele. Ae ma le faʻailoga o le matagofie o totonu, o lenei numera o le a le pasi. E ui lava, e mafai ona e taumafai e faʻatiga i se pusa le masani ai ona teuina pusa mo le teuina o mea teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei - e teteʻe tele i le fatafata laʻititi o le fatafata lapoʻa, ma e sili atu foʻi ma le tele o metotia.

Teuina o faiga asoa

Teuina o faiga asoa

1,700

Faatau

  • Laʻau mo asoa, tioata vailaau ma aulelei vase: 8 meaalofa ma Aliexpress ia Mati 8

Faitau atili