Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka

Anonim

Matou te taʻuina atu le mea e tosina atu ai pe a faʻatau se umukuka gaoa, po o se faʻaali.

Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka 9344_1

Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka

O loʻo faʻapipiʻiina meaʻai meaʻai i lalo o le umukuka o le umukuka ma e fesoʻotaʻi mai lalo i lalo i le pupuʻu pu. E tusa ai ma le mamanu, latou te vaaia le milimita millinene mill. O mea gaosi oloa pa'ū i luga o le liʻo le mautonu tisiki ma cums (tamtone) faia o le tumau o le potu faʻapipiʻi, o loʻo faʻateʻaina tuʻuga o le malosi o le potu. O sea masini e mafai ai ona e vave aveʻesea meaʻai toe faʻaleleia ma aua le faʻaputuputu i latou i totonu o lapisi pakete.

Na o le tagata o Shredders

O tagata Shreders e galue pe a oʻo le taimi nei o le taimi nei, e pei ona manaʻomia le vai e aveese ai otaota ma malu le masini

I le va o le lava, e ese ai le tagata mānana i le mamanu o le mauaina o le potu, aga lelei ma se isi galuega. O uiga taua o loʻo iai foʻi o fua o le masini ma le leo o le tulaga na gaosia i le taimi o faʻagaioiga. O le maketi i aso nei o loʻo faʻaalia ai le tele o tagata gaosi mai Amerika ma Europa. Mai Fafoina o le faʻatauga, o le tui iniseti, ponaivi, tulaga o le phermium, Franc, Bort, Teeta, Mī o isi tagata gaosi e masani ona maua. O le averesi o le tau o le Shredder o le 25-30 afe orbles, e le mafai ona faʻatauina ni faʻailoga sili ona lelei mo le 10-15 afe, ma le maualuga-faʻatinoga.

  • Faʻafefea ona filifili se magoto mo se umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga

Vaai i le itu!

A o le i alu i le filifiliga o le ata, e tatau ona e mauaina le tele o ituaiga o le masini o le a talafeagai mo oe. O le a manaʻomia ona tuʻu i totonu o se avanoa faʻatapulaʻaina i lalo o le magoto, o lea aua le paie e vaʻai i lalo o le umukuka o lo o iai i le tele o mea o loʻo iai. O se tulaga e mafai ona avea ma supper e le fetaui. Fuaina le mamao i le maualuga mai le pu le pu seia oʻo i fafo o le pusa toso. O lenei taua e tatau ona le itiiti ifo i le 20 cm, a leai se mea o le faʻapipiʻiina o le shredder o le a le mafai.

Faapipiiina o le shredder o le ai ai

Faapipiiina o le Shredder tatau ona faia ina ia mafai ai e le masini ona mafai pe a tatau ona 'alo ma mama pe a tatau ai

O ona manaʻoga e faʻaalia i le magoto. Ae, i le lapoa o le pu o le tino, lea e tatau ona o le 90 mm. Afai o se pu mo ni tamaʻi fale gaosi e le itiiti ifo, ona mafai lea ona ofi i lalo, ae, tatou fai atu, o le chugal o le pupuʻu pu o 50 mm, e leai ia mafai.

Shredders faatagaina manatu

O tagata Shredders e faʻatagaina ai tatou e toe fai le tele o otaota lapisi. Ioe, i atinaʻe atinaʻe tulaga i le tagata i le tausaga i le tausaga mo le 95-115 kg o meaʻai o meaʻai

  • Filifili le sili o fualaʻau suamalie: Iloilo tusi lesona ma eletise eletise ma faʻataʻitaʻiga

O fea o iai se faamau?

E foliga mai o le tagata taalo - o se mea faigofie meafaigaluega faigofie i totonu o le mamanu, e mafai lava ona tutusa o ia foliga ma mea lilo. Pe a filifilia, ua ou mafaufau i mea nei i lalo.

Faamau

O le tagata e mafai ona tuʻu i luga o le auala o le auala o le laulau poʻo le magoto i le magoto ia lava. O lona tulaga ma le ata e tatau ona fetaui lelei mo le taotoga.

Toe faaliliu

O le toe suia o le auala o le masini o le shredder o le a fesoasoani e aveese le ivi po o isi foliga tutusa "i fafo ma pipii i le faiga.

Le mafai ona faʻalavelaveina ma faʻamamaina

Auala metotia, ae o le tele foi o mea e sili ona afaina ai-leai ni mea o loʻo i ai mea sese. O, mo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Shordder atonu e manaʻomia le faʻamamaina. Mafaufau i lenei avanoa.

Leo leo

O le lelei o fale o loʻo i ai o se tasi o le uiga faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o le sili ona lelei o le sili ona lelei o chippers. O tagata leoleo leoleo e "pisa" e 50-55 DB, ma le sili ona malu o le 20-25 DB.

Faapipiiina o le taumafaina o le ola

O le faapipiiina o otaota fale o manulele o loʻo fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi i le vai sapalai ma le eletise, ina ia sili atu le faʻatuatuaina nei taualumaga i faiga faʻafomaʻi. Mo faapipiiina, naʻo le RIGID Polymer Paipa o loʻo faʻaaogaina, o le fetuʻutuʻunaʻiga o le tino mo le alavai o otaota aiga e le talafeagai

O a mea e mafai ma o le a se mea e le mafai ona faʻaleagaina?

Faitau ma le faʻaeteete le faʻatonuga i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa a tagata pakeders. O nisi e taʻu mai ai e le mafai ona oloina nisi o mea na maua mai ai laʻau na mafua mai ai, faigata fibrous stems. O isi faʻataʻitaʻiga sili ona malosi ma faʻamalosi tino e mafai ai ona faʻagaioia lava soʻo se fualaʻau 'aina ma manu feai, e le gata i maʻa faʻapitoa e pei o le tele o ponaivi poʻo atigi fagu.

Ioe, o ata uma o aiga e le o fuafua e olo le ofuina o otaota. A o le gaʻo, o oloa ma lona maualuga o loʻo iai le aofaʻi e tatau ona faʻagaioia e tusa ai ma tulafono faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le vai mafanafana. Mo puipuiga puipuia, e fautuaina le taimi e tasi le masina: Spip i luga o le masini aisa. Na faʻaputuputu lalo le pusa 'eleeleaina mai i puipui o le mea pueata; Solia i le mafanafana o le vai tolu pe fa sipuni ti o meaai shea. Liliu le masini ma tatala le Seleve. O le vaifofo o le vai ma Soda e matua tauivi ma le gaʻo o loʻo i totonu o le masini lava ia ma i totonu o paipa.

Eletise eletise ma hydrauilim

Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka 9344_9
Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka 9344_10

Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka 9344_11

Filifili meaʻai o loʻo iai le STOPS mo le umukuka 9344_12

O folasaga o Hydralic ua iloa lea o loʻo tulia ai le masini o loʻo tosoina e le vai tafe. Na e tatalaina le crane - O le tagata le mapue na maua; Tapunia - taofi le galue. O lenei mamanu e manaia i lona faigofie (leai se mea e manaʻomia e fesoʻotaʻi ai i le mana grid) ma le faʻatuatuaina (e leai ni faʻamau ma isi vaega e ono malepe). Ae i le faʻataʻitaʻi, naʻo vae eletise e faʻaaogaina i aso uma o le olaga. Muamua, ae le o soʻo se mea o le mamafa o le mamafa o le vai i le pranes mo le faʻagaioiga o se swerder (omiga e le manaʻomia i lalo ifo o le 4 pa). Lona lua, o le faʻaaogaina o moli eletise e mafua ai le le tele o vai tupe faʻaalu. O folasaga eletise e sili atu le tamaoaiga.

Alexander Sarin, Serverter Services & ...

Alexander Sarin, Inisinia o le NorkPum Covimlim Department mo oloa incinkarator

O le faapipiiina o le EmedDer e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, o le mea autu o le saʻo saʻo i faʻatonuga. O mea sese sese, e mafai ona e faʻailoa mai nei le lua. A faʻapipiʻiina le masini, o le pito i lalo o le moli moli e masani ona le ausia, o le taimi lava lea i le taimi e tau ai i le vai o le vai. I luga o le pito i luga o le vaega o le filogia o le fuli o loʻo i ai se taofiga i le ituaiga o norches. E manaʻomia i sina taumafaiga e oso ai le loka ma le filogia vaega o le moli moli seia oʻo ina malolo - o le a mafai ona faʻatinoina le saʻo faʻapipiʻi. O le ki ki (e tumau pea i le masini) o loʻo faʻaaogaina o se leve ma faʻatagaina oe e faia le saʻo le faʻatulagaina ma le faigofie. Masani, pe a faʻapipiʻi le masini, faʻaaoga le gaoa. E oʻo mai i le auala saʻo i le fesoʻotaʻiga ma le tele o faʻailoga. Ina ia puipuia faʻafitauli, e fautuaina le faʻaaogaina o le PVC paipa (RIGID sootaga) ma le lapoa o le 40 mm. Ia mautinoa e faʻapipiʻi le siphon (hydrauinication) pe a uma le tulivae i le galuega mai le masini. O le masini lava ia e le o se hydraulic. Taʻiala PVC paipa faʻatulagaina: 1 M tubes - 1 cm sloupe.

  • Auala e Filifiliina ai se Mafaufauga mo le Fale: 5 Taua Tulaga ma Vasega Vaʻaiga o masini

Faitau atili