O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama

Anonim

Pau le mea na e manaʻo e iloa e uiga i le tuʻuina atu o vanu mo faʻamalama palasitika. Mai foliga o le ventipelation o le fale mautotogi, i le autasi otometi tausiga o le Microclite.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama 9361_1

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama

O mea uma e uiga i Ventiction e teu ai Atore:

Mataupu faavae o le ea o le fale mautotogi

Le Faamoemoega o Faatonutonu

Manatu

  • Faaloloto
  • Ova luga
  • Fiafia

Auala Fetuunaiga

  • Tusi lesona
  • Otometi

Pros ma le pule faatonutonu

Tulaga o Filifiliga

Faapipiiina faatonuga

  • Ea-pusa.
  • Areco.

O aso nei ma le lua-glashed Windows na sau e sui ai le faamalama uila faamalama. Na latou foia faʻafitauli o le finafinau, faʻamamaina ma le pisapisao le mautonu, ae o le solia o le fesuiaiga o le ea. Tau o paketi e toe faʻaleleia ai le microclite avea ma faʻataʻitaʻiga o alatoto i faʻamalama palasitika. Ae le i faʻatuina, o le a matou malamalama i le faʻaupuga o le faʻafitauli ma foliga o ona faʻateʻaina.

Mataupu faavae o gaioiga o ventiplations fale mautotogi

I fale mautotogi, faʻapipiʻi faiga o le sapalaiina o le sapalaiina ma le manava o le ventraing. O a latou gaioiga e faʻavae i luga o le fausiaina o le ea e le mafua mai i le vevela o le auala i luga o le auala ma totonu.

Mo le faʻagaioiga o le faiga e tatau ona:

  • Togafitiga i le ventipelation shaft.
  • Fou ea tafe.

O le ventipela (o loʻo i totonu o le umukuka ma faletaele. O loʻo ala mai i totonu o nei potu e aveʻesea ai le ea tuai mai le fale mautotogi. Ina ia aua neʻi faʻatuina ni mea faigata i le ala o le ea ma le faitotoʻa e tatau ona tatalaina potu i potu e tatau ona tatalaina ai poʻo le i ai o ventlastes.

I le toe foi i le ea fou ea. E ulufale i le fale e ui atu i le saoasaoa, spemimou, tatalaina o le faitotoʻa ma le faʻamalama matala.

A faʻapipiʻi i le fale o le atigi fagu faʻamalama, o se tasi o tulafono o le faʻagaioiga o le faiga ua solia. Faʻatulaga se fesuiaiga o le ea, e tatau ona e taofia le faʻamalama matala. I le taumalulu, o le matua faʻaititia ai le vevela i le fale ma fatuina le le mautonu.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama 9361_3

O LE FAAMOEMO O LE VENTilator Atora mo Windstic Windows

O le masini na faia e faʻaleleia ai le microclite i potu. E maua ai se faʻamalosi ma le liʻo o le ea ma le tapunia o poloka poloka. O le trimmed auala i le pito i luga. O le mea lea, e le lagona e se tagata le faʻalavelave mai le mauaina o le malulu o le ea malulu i totonu o le fale mautotogi. Ua vevela i latou e se mafanafana o le faʻasaʻoina, lea na susulu atu ai le faʻamafanafana o moli ma agaʻi atu i le taualuga.

O le satauro-vaega o le 'au o loʻo sapalaiina le pu e fetuunai ai pe otometi. Ona o lenei, e mafai ai ona ausia le fesuiaiga o le ea ea vaalele, ma tausia le vevela mafanafana ma le kulimi i totonu o le fale mautotogi. I le taimi lava e tasi E leai se mea e manaʻomia e tatala ai pea ma tapuni le faʻamalama. Lea e mafai ai ona faʻalautele le tautua ola o fetaui ma le faʻamaufaʻailoga gutu.

O le faʻatauga o le masini na o le galue pe a fai o le ventiplation faiga o loʻo galue. O lona faʻapipiʻiina o le a le maua ai le iʻuga pe a fai o le vevesi ua pupuni pe e le o faia mo le masani ai o le ea, vevela vevela. I ia tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻi i le au Fani mo le faʻamalosia o galuega mamafa.

Ituaiga o Ventiption Atoves mo Will Passion

O le polokalama na faia i le maketi e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu.

Faaloloto

O le masini o loʻo tuʻuina atu i le pito i luga o le tatalaina o le pito i tua poʻo le mea leaga. Mo faapipiiina, e tatau ona e aveese le vaega o mea faigaluega ma le gaosiga o pu i totonu o le uamea-palasitika talaaga. Afai e le mautinoa i ou tomai, e sili atu le tuʻuina atu o le galuega a polofesa.

Fausaga, o le faiga e aofia ai lua poloka. O le tasi na alatoa mai le auala. E sili atu le taimi e maua ai le ea ma se ata e puipuia ai le auala mai le timuga. O le poloka lona lua o loʻo tuʻuina i totonu. O loʻo iai se auala e faʻatonutonu ai le malosi o le faʻamasinoga.

O le suaina o se faʻaogaina o sea mamanu e faʻateleina ai le maualuga. Ventalcanal lelei eseese i le laina o le 170-400 mm, ma lautele 12-16 mm. O lenei ua lava e faʻatulaga ai le microclite i potu lapoʻa.

Ova luga

Ua tuʻufaʻatasia i le faʻamalama talaaga i le tulaga o le gaosia le faʻavaʻa. Faapipiiina o latou posttaticm o le a le aoga. I aso uma o le olaga, o faiga e le faʻaaogaina ona o le soona fusuaga. E masani ona faʻaaogaina mo le ventilation o le tele o ofisa ma fefaʻatauaiga.

O oloa e taua tele i le mautu gatete malosi, pe a leai se avanoa e fai ai le faia o ni mea i le tausiga o le fanau. E le pei o le Wall Models, o lo latou le atoatoa o le maualalo o le leo ma le malosi o le vevela.

Fiafia

Avea ma lauiloa faafetai i le taugofie ma faigofie o le faʻapipiʻiina. Faʻapipiʻiina i latou e mafai ona tutoʻatasi muamua mo le afa itula.

Tuu le oloa i luga o le pito i luga o le sash i le faatumuina o le kukutaina gam. Ea fou i totonu o le potu e ulufale i se tamai slot i le faamau. O le mamanu e matua faigofie, ae o loʻo maua ai le ono mafai ona faʻaaogaina le ea tafe.

E le aoga le ofuina o au masini i le potu tele po o se potu tele. Latou te le maua ai le fesuiaiga o le ea ea. E sili le faʻaaogaina o le faapaologa, umukuka poʻo le tamaʻi potu.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama 9361_4

  • Faʻaleleia le fefaʻatauaiga a le ea i totonu o le fale mautotogi: 6 o le sapalaiina o le filifiliga filifiliga filifilia mo Windows ma Vaʻaiga 2 Itūʻaiga 2 ituaiga o le puipui puipui

Auala e fetuunai ai alavai i luga o le PVC Windows

Tusi lesona

I luga o le fale o masini, o le 'au po o le afi ua saunia. O lona gaioiga e suia le tulaga o le pito i luga, o lona uiga o le malosi o le ea tafe. O ni togafiti e faalagolago ma tumau. E toeitiiti lava a leai se mea e taina ai. Ae ui i lea, e tele ai ni mea sese:
  • Unded avanoa. O loʻo iai elemene o loʻo i le pito i luga o le sash. O taimi uma e te manaʻomia e sui ai le tulaga o le flap e tatau ona e avea se nofoa. I nisi o faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻafitauli ua foʻia e ala i le faʻatulagaina o le matapogia, pei o le tauaso.
  • Static. Tausia ma le latou fesoasoani i le tumau Microclite e faigata tele. Ina ia maua ni tulaga lelei, e manaʻomia le suia o le tulaga o le tapuni faʻalagolago i le tau. E le mafai i taimi uma ona filifili le itu taumatau.

Otometi

O ia oloa e iai le tele o penefiti:

  • Lagolagoina i taimi uma microculite. O le masini tutoʻatasi na faia muamua le faʻaaogaina o le vevela ma le susu. O le malosi o le ea e tafe e mafai ona fetuunai e faʻavae i luga o le resureso nusipepa.
  • Tutoatasi. O le oloa e galue e aunoa ma vaega faaeletise. Na te le manaʻomia ni meaʻai mai se fesoʻotaʻiga poʻo ni maa. O le flap gaoioi Nylon lip. Fuafua i le faʻamalosi, latou te suia lo latou uumi ma, e tusa, le tulaga o le pito i tua.
  • Lelei. O le faʻatosinaina o le ea fou fou i le faʻateleina o le suavai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e tele tagata o le fale poʻo le palapala o le a matutu. I le malologa malolo, o le masini e le teʻaina le fale, o loʻo faʻaititia ai tau o le vevela.

Ventipelation valtis podde

O le ventiplation e lagolagoina le tumau Microclite, o le masini tutoʻatasi e faia muamua na tusia muamua ma le le fiafia.

Pros ma le le atoatoa o le sapalaiina o vaseina

Lelei:

  • E faigofie ma talitonuina fale o le aiga. E mafai ona e faʻapipiʻi i latou ma ou lava lima.
  • Ventalojack aveese le tele o le susu mai le nofoaga sili ona lelei mo lona faʻavae - o le tuaoi o le vevela o le vevela. Afai o le tioata afifi o se jerpin pe faʻaititia, o le aofaʻi o mata e faʻaititia pe latou te mou atu ai.
  • E leai ni ata i totonu o le potu, e pei o le micro-ave pe alualu i luma o le faamalama. O lea, o le ono afaina ai o malulu ua faaitiitia.
  • O le ea fesuiaiga i le va o le fale ma le auala e tupu pea. E te manavaina fou le ea i le aso atoa, e le gata i le faia o le veli.

Le mautonu:

  • Ma le malosi o le faʻaʻaisa, o le paketi mopetupe e mafai ona faʻaʻaisa.
  • I le lofituina o le tele o oloa e leai ni eleelea. Ona o lenei, pefu ma le manogi o manogi e pa'ū i totonu o le fale.
  • Ma le fetuunaiga atoa o le microclite na o ni mea taugata faʻataʻitaʻiga o lo o feagai ma. I le tala o tupe, e tatau ona tutoʻatasi le mataituina o le vevela ma le le sala i totonu o le fale - ia suia pea le tulaga o le pito i luga, e fuafua i tulaga o le tau.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama 9361_7

Auala e Filifiliina ai se Trim Valf i luga o palasitika Windows

Matou te lisi atu le mea sili ona taua o le mea e te manaʻomia e faʻalogo ai pe a filifilia:

  • Pisapisao. A oʻo i le ea o le ea i le saoasaoa tele e ala i le faʻatapulaʻaina o le koluse, o le leo foliga mai. Lelei leo tulaga i totonu o le 30-40 decibels. Faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le vaʻai umi o le slit ua fausia i luga o le taulaiga laʻititi, ma matagi malosi e mafai ona faʻasolo. Afai i le tulaga faigaluega, o le alatoto e le fufusi latalata i le faamalama vaega, e mafai ona gau.
  • Faatinoga. O loʻo fuafua saʻo lava i le tulaga o le itu o le ventipela. O le tele o auala, o le tele o le ea fou e pa'ū i le fale. A filifilia se masini faʻapitoa, e manaʻomia le tali mai i le vaega o le potu ma numera o tagata nofoia. O le faʻatinoga o masini eseese eseese eseese i le laina mai le 6 i le 150 m3 / itula. E sili le filifilia o le masini e le o tonu i lona tulaga, ae o se faʻasao o 1.5-2 taimi.
  • Tutoatasi o le ea. I faiga faʻa-vasega, o le malulu o le ea malulu o loʻo vevela e ala i se faʻaʻesega mafanafana o le tafe mai le laʻei. I le itu i matu o le ono mafai ona lava. Ona e tatau ona e pikiina meafaigaluega ma le eletise eletise.
  • Ituaiga o faamama. I luga o fausaga e faʻapipiʻi i luga o le sash, ua latou misia. Faataitai tuʻufaʻatasia i le faʻavaʻa e mafai ona tuʻuina i le faʻamamaina o elemene. A faʻaaoga, pefu mai le auala e le paʻu i totonu o nofoaga. Ae o le faʻamamaina e manaʻomia ona fufulu pea, a aunoa ma le faʻatinoina o le faʻatinoga.
  • Metotia o le faapipiiina. E i ai le lautele o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻufaʻatasia i le faʻamalama talaaga o soʻo se tagata gaosi oloa. O nisi o latou e mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi. Ae o se vaega o fausaga e tatau ona faapipii i le faʻavae o le faʻavaʻa.
  • Tau. O mea taʻitasi o loʻo i luga e aʻafia ai le tau. Afai o loʻo e manaʻo tele i le Microclite, e aoga le faʻatusatusaina o faʻamalama ma isi oloa tau.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le ventiplation valts mo palasitika faamalama 9361_8

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Trim Valf i le palasitika Windows ma ou lava lima

E tele ituaiga o oloa mo oloa i totonu o le atunuʻu. O le faʻailoga o faʻataʻitaʻiga lauiloa e aofia ai oloa o Farani ma Rusia gaosi:
  • Ea-pusa.
  • Areco.

O le a matou taʻuina atu ia te oe e uiga i le faʻapipiʻiina o latou faiga.

Fualaʻau-pusa faʻapipiʻi faʻatonuga

O le masini faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le sash. Galue i le faasologa nei:

  1. PANILLLRIE FETUAI LE CENTER O LE FAAFETAI.
  2. Tatala le Soush, matou te faʻaaogaina se lotoa i totonu o le pa o le pa mo ai ma tuʻu ai faʻailoga i luga o pito.
  3. E togi, oti ese le vaega faamau.
  4. Nai lo le paʻu masani, faʻaofi le faʻamaufaʻailoga e sau i le pusa.
  5. I le faʻaiuga o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga, faʻapipiʻi le masini lava ia, pe a uma ona aveʻesea le ata puipuia mai ia.
  6. Matou te faʻaseʻe puipui ma tagata taʻitoʻatasi.
  7. Tapuni le faʻamalama ma faʻailoga le itu o le masini.
  8. I luga o le faʻailoga, tipi ese le fasi pepa o faʻailoga.
  9. Faaofi se fou lelei lelei.

Filifiliga, o le oloa e mafai ona sapalaiina ma se ea ea i fafo. E faʻapipiʻiina i totonu o se faʻamama vaega o loʻo tuai ai le pefu le pefu. Laasaga-i-sitepu faapipiiina taiala e avatu ai le vitio.

AEreco meafaigaluega

O masini ua fuafuaina e otometi faʻatonutonu le microclite. O loʻo tuʻufaʻatasia i le faʻavaʻa, faʻafetai i le mea e tuʻuina atu ai le tele o le ea ea. A faapipiiina, ma ua faʻalavelavea le faʻamaoni o polofiti faʻamatalaga, o lea e te manaʻo ai e faaeteete. A e masalosalo i ou tomai, e sili le faʻaaogaina o auaunaga a tagata faʻapitoa faʻapitoa. Matou te faia galuega i le faasologa nei

  1. Fetaui i le ogatotonu o le faamalama o le fola.
  2. Matou te faʻaʻoleina le metallic mamanu poʻo palasitika faʻapipiʻi pa.
  3. Tausi ma le lapoa o le 4-5 mm faia nofoaga tutotonu i pito.
  4. E ala i le faʻaosoina, matou te matauina o loʻo faʻatosina mai ai le lumanaʻi ma aveese.
  5. Vili pu ma le viliina ma le lapoa o le 10 mm.
  6. Lobzik, Renovator poʻo Milging Dumps i le va o pu.
  7. Ina ua tapunia le faʻamalama, matou te momoliina le fua o pu i luga o le faʻavaʻa.
  8. Matou te faʻatuina se faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻavaʻa suʻega ma toe fai gaioiga uma i le falefaʻafeteina fale. Mo le faigofie, tatou te le tumau ona toso ese ai se kusi faamau.
  9. Matou te faʻaoʻo le ipu fasi ipu i totonu.
  10. Ou te le o faʻatuina se elemene ma le vanit fetuunai o le felauaiga o le ea.
  11. Mai fafo, fao le ata puipuia.

E mafai ona e vaʻai manino i le faʻapipiʻiina o gaioiga i le vitio.

Afai e tatau ona e aloese mai se tamai potu pe aveʻesea le puao o mata tioata, foliga faigofie e talafeagai mo le ituaiga-pusa-pusa. I le autasi MicroClite Pulea, o le sili fofo e avea ma oloa i le Ituaiga Aereco. Ma o fautuaga pito i luga ma fautuaga o le a fesoasoani ia te oe faʻapipiʻi le alatoto e vertappon palasitika Windows ma ou lava lima.

  • Faʻafefea ona faia ma faʻatumauina se vevela vevela i le fale

Faitau atili