Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou

Anonim

Matou te faamatalaina e uiga i faigofie, toʻamalie ma faʻalelei manatu e teu mo lau umukuka.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_1

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou

1 fata ma matau

O le fata ma ni matata o le a fesoasoani iai e talafeagai ma o loʻo i ai le malosi faʻatulagaina o le tuʻuga o le pani, ma skewers. Ua fetaui lelei foʻi le manatu o le tatalaina o le teuina o le tatalaina ma o le a fetaui ma i latou o loʻo teena le pito i luga o le umukuka o le umukuka.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_3

  • 11 sitaili i fafo o le teuina mea faigaluega i le umukuka

2 toso-fafo pusatoso

O le loloto, faʻapaʻu i fafo doup-fafo o se nofoaga sili e taofia ai le ipu talafeagai. Ina ia maua le taumatau falai e le faigata ona faigata (ma o lea e le faigata ona lagolago le faasologa i mea uma), faʻamaualuga faʻapito faʻapitoa vaega.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_5

  • Faʻafefea ona teu PAN i le umukuka ia faigofie: 6 fofo atamai fofo

3 fetuunaiga vaega

E le mafai ona fetuʻutuʻunaʻi (fusi) o se talafeagai, fetuutuunai ma le tele o fofo e faʻatagaina ai oe e faʻavasega lau oe lava teuina mo toetoe lava o soʻo se mafuaʻaga. E mafai ona faʻaopoopoina i latou i le vaʻai, pusa, faʻapipiʻi ma isi mea faigaluega.

Aisea e le faʻaogaina ai se auala e faʻagaioi ai ma tuʻu le pan i le umukuka? E mafai ona faʻasaʻo le fusi i luga o le puipui luga poʻo le faʻaopoopoina o latou toe faʻaleleia o le vaega o le eleelea o loʻo faʻaaogaina (faʻaaogaina le sili atu le maualuga o le avanoa

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_7

4 solomuli faalapotopotoga

Faʻaopopoina le kapeneta o le kapeneta ma se faʻaeʻeina faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia, e mafai ona faia ma le faaeteete ma faʻalelei le faʻafitauli o le teuina o panu. Ma sili atu le aoga o le faʻaaogaina o avanoa avanoa.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_8

Stainless Steel Rack

Stainless Steel Rack

1069.

Faatau

5 Multi-Trier Univerter

Afai e te manaʻo e teu le frying pan i se tulaga faʻaoʻo, o le a e fetaui ma se faʻapitoa faʻapitoa faʻalapotopotoga. E le taugata tele ma faʻatagaina oe e te tuʻua le teuina o le teuina o le mauaina o le televave avanoa i ipu manaʻomia.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_10

Faatulagaga mo le teuina o ipu

Faatulagaga mo le teuina o ipu

905.

Faatau

6 Faʻapotopotoga mo le taʻavale

Afai o le manatu ma le le lelei ma le le lelei e le tatau ona fai ia te oe, e i ai le isi filifiliga o se nofoaga talafeagai i totonu i totonu o le apa. O se faʻapitoa faʻalapotopotoga e mafai ai ona e vave mauaina ma maua le mea faigaluega e te manaʻomia, e aunoa ma le faia o mea uma i le nofoaga ma e le manaʻomia mo le manaʻomia o mea e mafai ona vaʻaia.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_12

7 desktop faalapotopotoga

Afai o le kapeneta heatset ua fuafuaina e leai se nofoaga mo le teuina o pan, mafai ona fesoasoani i le desktop faalapotopotoga. I le ala, e le manaʻomia le faia saʻo i luga o le laulau pito i luga (aemaise pe a le faia i se nofoaga): e mafai ona e tuʻuina i luga o le puipui puipui, i luga o le wowware.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_13

Tagata fai mo le falai pa ma ufiufi

Tagata fai mo le falai pa ma ufiufi

913.

Faatau

8 comping module

O le manatu mo le malamalama o se faʻapitoa o le faʻauiga module na fuafuaina mo le teuina o panu, skewers ma isi meafaigaluega. O le a talafeagai tele le vaʻai i le lotoa o le umukuka. Minus: O lenei elemene o le tulaga vaʻaia o loʻo aʻe i luga o le avanoa. O lea, faasino i ai, e sili le le maua o le isi vaega o le mea e teu ai pe le tatau ona auai i le Pafuga Pa.

Lelei, pe a fai o le ulutala vaega ma le tusitaulima filifilia o le a vaʻai i le tasi atoa ma tautua o se faʻailoga o totonu.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_15

9 Faafiafia

O Raami na masani i le tele o tagata e na ona fesoasoani e faʻatulaga ai ma tuʻu le Pan. I le ala lea, e mafai ai ona faʻaaogaina i latou e le gata mo le teuina o le kaʻiala i totonu o le kapeneta laupapa.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_16

10 liratuu ato

Faʻaliliu le kapeta pito i lalo o le Kapeneta i se nofoaga mo se nofoaga lelei o le faʻamoeina o le falai ma isi ipu o le a fesoasoani toe faʻaleleia o ato. E mafai ona maua mai toetoe o soʻo se fale gaosi o umukuka ma faʻaputuga faiga: O le a e vaʻai i le faigofie ma vave o le a manaʻomia e maua ai le mea talafeagai fesoasoani.

Faʻafefea ona teuina le Ferging PANGE: 10 faʻailoga fou 9386_17

  • 11 mea e mafai ona fesoasoani e fai ai le fale sili atu faigofie ma saogalemu mo se tamaititi

Faitau atili