9 Faʻataʻitaʻiga o le Faatulagaina o le Kapeneta i le potu malolo poʻo le potumoe

Anonim

Leai se avanoa e tufatufa ai se potu eseese mo le ofisa? Ona faʻaaoga lea matou fautuaga.

9 Faʻataʻitaʻiga o le Faatulagaina o le Kapeneta i le potu malolo poʻo le potumoe 9389_1

1 gaugau

Filifiliga mo fale mautotogi i le leai o se avanoa ma mo na o potu laiti. E mafai ona maua le aufono o le au tusitala i le tele o le Swedy Brand pe fai le okaina.

A e le tatau ona e galue, e tusa lava poo le a le ...

A e le manaʻomia le galue, e ese le tuʻua mai le ua pi ma alu i le puipui. I le taimi lava lea, e matua le faalavelave ai. O se manatu lelei, afai i totonu o le potumoe iina e leai se nofoaga e tuu ai le laulau, ma e naʻo le nofoaga na o sina tamaʻi pasi.

  • 14 mea e tatau ona i totonu o se tamaʻi fale

2 laulau ae le o le moega i autafa o le laulau

O le a le mea e le mafai ona faʻaogaina tagata mamanu i lenei aso ae le o fale moe e faʻateleina ai le galuega o le potumoe. Ma erressers, racks, ma lata ane i aila ma malutaga. Masalo o le mini-laulau o se tasi o sili sili ona leaga "le afaina" filifiliga.

E mafai ona piki i luga le meaafale i le tutusa ...

E mafai ona piki i luga meafale tutusa i le fale o le moega i le isi itu, ae ua uma ona o mai le kits. O le mea lea, e le toaaga le faʻaleleia. Ma aua nei galo e uiga i le inisiua o lou ofisa ofisa. Le itiiti ifo o se tamai scaventer po o le kesi ample e tatau ona.

  • 22 Fafaina o manatu i tafatafa o le moega

3 tagata faigaluega e pei ona taulai atu i totonu

I totonu o se teine ​​talavou - o se tamaititi e manino o le lanu piniki o lanu piniki - o le laulau e pei o le vaega tele. Muamua, o le tele o le tele, e tusa lava ma le lautele lautele nai lo le nofoaga moe. Lona lua, o loʻo latalata i le fale faigaluega o le avega autu i luga o le Teuteuga o loʻo tuʻufaʻatasia - o le faʻamalolo lea mo ata ma faʻamaumauga, ma le tuʻufaʻatasia. Buquet ma stylish spetionery e avea ma faaopoopoga.

Tusi se tusi

Tusi mai le faʻaaogaina o se fata tutusa. E fetaui lelei ma faigofie pe a fai e te le manaʻomia se ofisa tetele, ae e te manaʻomia le faʻatulagaina o le teuina o peni, ma faʻapipiʻi, ni tusi laiti. Ma e mafai ona e sui i ai, a leai se nofoaga.

  • 7 manatu mo le faʻatulagaina o avanoa i luga o le kesi (mo le faigofie suʻesuʻega ma galuega)

4 fale o le fale, pa ma pa puipui ma se piilima

A e manaʻomia le faʻalilolilo atoatoa e galue, o lenei filifiliga e talafeagai. I le potumoe e taua tele o le moli masani i totonu o le moe moe, ma le ea fou. O lea, e masani ona filifilia e tagata paga le moega o le elemene autu ma fai i tafatafa o le faamalama.

Ae o le a le mea e fai, pe a tasi le com ...

Ae o le a le mea e fai, o fea e tasi le potu e taua tele le iai o sone e lua, ae le o le teteʻa i se tasi? Fai se vaega ma punou se faʻamalama sese i totonu - o se filifiliga talafeagai.

5 fale faigaluega i le faamalama i totonu o le potumoe

O le tulaga faafeagai ua i ai i le tulaga lea, na filifili ai le pule o le puleaga e suʻe ai le vaega faigaluega ma se laulau uumi, a ofu o ofu ma tapuni latalata i le faamalama, nai lo le moega. I le tulaga lautele, o le fofo o loʻo taʻuamiotonuina - E leai ni vaega ma o loʻo vavaeʻese ai sone o loʻo vavaeʻese mai ai.

Tulaga i le faamalama - lelei & ...

Tulaga i le faamalama - ei ai se lelei lelei i le faʻatinoina, ae e mafai ona faʻalavelave i le komepiuta. Aemaise pe a fai o le malamalama. Ia e mautinoa e tausi lelei ie puipui i lenei mataupu.

6 zoning mo 2 sone ma le rack

Afai o lau faʻatinoga ma faʻamalositino saʻo faʻalagolago i le i ai o le natura malamalama ma le ea - atonu o le le tulafono "moega latalata i le faʻamalama" e le aoga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei mea.

E le i faia, ...

E leʻi faia e le tagata teteʻe mea, aʻo tuʻuina le lautele o le laʻau e misia naʻo ia. O le mea lea, o le moega o loʻo i totonu o le mea pogisa o sone, ae o le laulau ma le komepiuta ua faʻavasegaina lelei.

7 o le laulau i le faamalama

O le manatu o lenei faʻataʻitaʻiga o le tusitala e mafai ona vaevaeina le tamai potu i le tele o tulaga galue, ma i le taimi e tasi le "leiloa" i sikuea mita. I le ata - o se mea e sili ona faʻafefeteina khrushchev, o le le tumau hostess filifili e toe faʻaleleia mo ana lava tupe. E masani lava, o le fausiaina o vaega i nai tulaga e le o iai.

Ae o le tagata tauva faʻapipiʻi le sone & ...

Ae na mafai ona saʻo le tuʻuina atu sone i le aluga o le tele o faamalama i totonu o le potu - i le sikuea ma le luni ma le nofoa o le fale o le faapaologa, ma le mea ua faʻatulaga ai le ofisa. O lea, e leai se mea e le lava le malamalama i le natura o le malamalama.

Ma saʻo saʻo le faʻamatuʻuina o moli uila, ma o lenei e faʻapena foi le matafaioi. E tofu le sone o le malamalama o le malamalama.

  • Faʻafefea ona faʻalelei le potu ma le fesoasoani o le malamalama?

8 Olaga i luga o se mea talafeagai

Ofisa o le fale e le gata o se laulau komipiuta ma nofoa. E masani ona ia faia foi le afio mai o saito mo tusi ma pepa. Ma i tulaga o le leai o se sikuea mita, e tatau ona e sailia ni auala le masani ai.

Faʻataʻitaʻiga, o le a le mea o le tagata galue ...

Faʻataʻitaʻiga, i iinei - o le kesi tuʻu saʻo i lalo o le Niche i le puipui, lea na faʻamaonia ai foʻi fata. Le Filifiliga agavaa e toe fai.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se Nicho i le potu: 13 manuia manatu taʻitasi

9 faatupuina ni mea e maua mai meaafale

Afai o se tulimanu talafeagai ina ia mafai ai ona faʻatulaga se mini-kapeneta iina, leai - e tatau ona e faia oe lava. Ma, i le mataupu lea.

Fata fata i totonu o le potu malolo matou & ...

Tusi fata i totonu o le potu malolo na faʻapipiʻiina i luga o le pa puipui, ma i le ogatotonu o le avanoa mo le desktop ma se nofoa. E foliga manaia tele. Ma o aʻoaʻoga talafeagai o mea e faʻaopopo.

Faitau atili