Anapogi malosi polyarethane FEAM: O mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le vevesi i onapo nei

Anonim

Na o ni nai sekone, e manaomia le faaesea sausauina e faateleina ai i se voluma o 60-100 taimi ma avea ai ma se faʻaʻesega lelei. Matou te faamatalaina lea e uiga i lenei aoga aoga.

Anapogi malosi polyarethane FEAM: O mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le vevesi i onapo nei 9410_1

Anapogi malosi polyarethane FEAM: O mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le vevesi i onapo nei

Taavale ma papatusi faʻaʻesega minerale, XPS papatusi pe faapipii o loo tuuina i totonu o fuafuaga faapitoa pe faaaoga faapitoa masini ma fasteners. O soʻotaga o elemene taʻitasi, ma o latou nofoaga o a latou totoa, e masani ona avea ma malulu alalaupapa. O le vevela ma le tele o le vai o loʻo mauaina e ala i se faʻaauau pea o le oona o polysurethane o le a le maua mai o nei mea leaga.

A foam polyurethane mautu vave, lea e faaaogā mo le faʻaʻesega o fausaga nofomau ma tau alamanuia, ua faia o se taunuuga o se tali vailaau o vaega e lua: isocionate ma polyol fefiloi i lalo o le uunaiga sili. O le PPU fausaga na fausia e le tele o hermetic (i le tasi tikeri poʻo se isi) sela o loʻo maua ai se tasi o le sili ona maualalo o le saogalemu o le saogalemu faʻaaogaina e fausia ai.

Faʻapaʻu mai i le PPU Stall Faʻatulagaina & ...

Faʻafetaui mai PPU Kimki Tolerates Socorspheric aʻafiaga ma le vevela eseesega. Ina ia mafai ona talepe le fausaga o le mea o le UV i le UV, o le ofu mafanafana e tuueseeseina e le plaster, vali.

Peitai, o lenei mea e tele isi avanoa. I le polyrethane o 'au e leai se volatile toxine. E siosiomaga faʻa-amio faʻaaloalo ma le amio a le soifua maloloina o tagata. E tusa ma tagata gaosi oloa, e mafai foi ona 'aina o se faʻataʻitaʻiga. Ma e ui lava o le manava e le tulia le biopacacally cilogcally soʻotaga vai o le a leai se afaina i le tino.

ua adhesion maualuga foam Polyurethane i mea fale uma, ae vagana ai mo polyethylene ma o luga o mai fluoroplastic. O le malosi o le vaega o loʻo tausisia le olaga atoa o le faʻatulagaina o le fausaga. faasino foam Polyurethane e weakly po moderately mea e mu gofie (a vaega o flammability G1 po G2). O lona, ​​i le matala matala, ua ou mumu, peitaʻi o le taimi lava na alu ai le puna o le afi - e mou atu.

Fafo ma totonu

PPU vaega i luga o le faavae, le Faavae o ...

PPU vaega i luga o le faʻavae, o le faʻavae o le fale e teteʻe atu i le faʻafitauli o le masini ma le susu, faʻaaoga maualalo ifo i lalo ifo o le 2% o le tele

O apalai o spratetity straless mai PPU o ese. O le tuufaafeagaiga o le taualuga, puipui o pa, faʻavae, faʻavae, faʻavae, fola ma suka, piliona soʻotaga, piliona. O kamupani faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina ma le aʻafia o le PPU vaega mai isi tagata gaosi oloa

O le faʻagasologa o le talosaga e le faigofie mai lava i tulaga o tekonolosi, filifiliga o vaega ma meafaigaluega. O le lelei o mea muamua o le mea e masani ai e eseese tagata gaosi eseese. Kamupani ma le poto masani, o se tulafono, o le fua mai o le tele o filifiliga mo mea e iloa ai mea totino i tau eseese, i mea totino. I se faʻaopopoga, latou te masani i le faʻatamaia o foliga i vaʻaiga eseese.

Anapogi malosi polyarethane FEAM: O mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le vevesi i onapo nei 9410_5

O le vaega o le Tatalaina PPU ("Ecotermix") ma le mafiafia o le 10 MM lavea le pisa i luga o le 37 db. Polyrearethane Bam e aofia ai le na o lamolemole, ae o le tele foi o luga ma fausaga o pepa lavelave. Mea o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le suavai foliga, ma pe a faʻaʻaisa e ave le pepa o le faʻavae.

O vaega o le PPU o loʻo fefiloi i se faʻatusatusaga e faʻaaogaina ai se Form Generator ma Maualuga Maualuga e ala i se Pristol Pristol e faʻaoʻo atu i luga o le mea na gaosia. O le mea e faʻaaoga e se manifinifi manifinifi vaega, faʻatumuina o le tele o tau. Ina ua mavae lena, mo ni nai sekone na a foao: faateleina ai le aofaʻi e tusa ma le 100 taimi, ma le lili, fausiaina se sone maʻitaga. Ona o le maualuga o le a mamafa, e teu fua i luga, aunoa ma so o se isi televave. O le Humarmlul Creves o le Manaʻomia Manaʻomia ua mauaina mo se tasi pe sili atu fuaitau. O le maeʻa o vaega e faʻaputu ma faʻamaufaʻailogaina. E leai ni avanoa ma sooga.

O le faʻavae mo le faʻaaogaina o PPU tatau ona faʻamamago, mama, demung. I le susu ma, e le gata i lea, o le gaʻo o le foma o le a le pipii. I le faʻaititia o le vevela o le vevela, o mea faʻapitoa PPU o loʻo fuafuaina mo tulaga malulu o loʻo faʻaaogaina. O le a le tatalaina o le PPU e ala i le faʻapipiʻiina o le maualuga o le faʻamalosi o mea e tusa ma le 5-10%, ma pe a galue i le maualalo maualalo le faʻaaogaina - 20-30%. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le tele o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi mai le tasi pusa i se polofesa ma se novice e ono eseese toetoe 2 taimi. O le tagata faafoe o tulaga maualalo o le a tuʻuina atu hernes ma bug i luga o le laualuga ua gaosia.

Vevela polyrethane

O le fusuʻaga polyarethane Foasy Caisson e puipuia ai le suavai vai i totonu o le pamu ma i totonu o le vai sapalai, saunia le faʻafitauli o le vai

Tau o Mea

O le tau o le 1 M² o le amoina o le faʻafefeteina o loʻo faia i luga o le tolu vaega autu - o le tau o se mea e faʻaaoga e faʻaaoga faʻapitoa ma galuega moni. Tau (savali ma galuega) i luga o le faʻaʻesega i fafo o le a faigata PPU ma se mafiafia vaega mai le 2.5 i le 10 cm mafai e eseese lava mai le 550 i le 1130 rubles. Mo le 1 m², o le faʻaʻesega totonu o vaivai PPU ma se mafiafia vaega mai le 5 i le 15 cm tu teisi itiiti: mai le 350 i le 750 rubles. Mo le 1 ².

Faʻamalosi tulaga mo le faʻatautaia o galuega, e pei o le faʻatasia i le maualuga o le 3 m poʻo le faʻaaogaina o le taualuga, faʻateleina le tau o le faʻamaʻi i le 10-20%. I se auala foi faapena, e aafia ai foi le tulaga climatic faigata, i totonu oi latou e le vevela ma le lelei sputtering i fafo i le tau savili, lea e taitai atu ai i overfers oloa. Le faaitiitia o le tau o spraying PPU mafaia eria faʻaʻesega faagaeetia (sili atu i le 1000 m²). I luga o vaega laiti (e oʻo atu i le 200 M²), e mafai ona faʻaaogaina polyarethane faʻapipiʻi i totonu o le paluni (tusa o le 1 kg) Faapipii le mea e faaaoga ai se fana. O le fua faatatau o le faaaogaina o PPU mai le ogāumu i se fasi 1 m² ua na o le 2 minute.

Ina ua uma ona faaitiitia le vevela

Ina ua mavae spraying le faʻaʻesega vevela, ua faia i le potu mo 15-30 minute, ina ua uma le PPU e le faasoasoa tuufaatasi le mautonu ma e le sogisogi. E tuʻufaʻatasia le laufanua ma aveese ni mea leaga, faʻaaoga le hackssaw poʻo le faʻamalosi a spatila

faamoemoe

  • O mea e maualalo le faʻaaogaina o le vevela: Mai le 0.019 i le 0.03 w / (m • k).
  • Lelei toto uiga.
  • Malamalama mea, e le avega spediurcesment.
  • O se tamai mafiafia o le vaega o le vaega: mai le 5 i le 15 cm.
  • Maualuga le saoasaoa.
  • O le lelei o le faaauauina o le tui o le auala maualuga o le apoina o manu i mea uma fale, o le maulalo o le soʻotaga, ma le toe tuʻufaʻatasia o soʻoga, fuʻa, malulu alalatoa.
  • Ufiufi luga o soʻo se faigata, e aofia ai ma le curvililiar.
  • Biolocatically intert mea.
  • O le umi o auaunaga olaga: Mai le 20 tausaga ma sili atu.

Miscuses

  • Le manaʻomia e tosina tagata faʻapitoa ma mea faʻapitoa ma ni mea faʻapitoa ma feololo tomai.
  • Faigata pe a galulue ma le malulu o luga.
  • Cranes mai le aafiaga o le tuusaʻo UV Rays.

Anapogi malosi polyarethane FEAM: O mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le vevesi i onapo nei 9410_8

Faigata pe vaivai le aoga?

Polyarethane Finam ua vaevaeina i le faigata ma le malu. O le ituaiga muamua e aofia ai mea na faia e le tele o tapunia sela. O lenei faatufugaga puipuia o loʻo pasi atu i le ea faʻamaʻi o le ea, susuga, ava ma vai. O mea e maua ai: 20-60 kg / m³, o le le lelei o le galuega e lelei ai: 0.02-0.03 W / (M.D). Talu ai le malosi e lava, e mafai ona sili atu ma le faʻaalia masini, lea e taua pe a faʻavae fausiaina o fale. I se faʻaopopoga, o le faʻavasegaina o le faigata ppu o loʻo faʻaaogaina i le taualuga, ma le ova i fafo o suʻega ma ala.

O le faatulagaga o le Selem PPU o loʻo faia e le faʻaaogaina o sela matala. density mea: 8-20 kg / m³, coefficient conductivity vevela: 0.035-0.06 W / (M • K). E matua mamaʻi, e iai ni faʻailoga lelei i le vevela ma faʻasolosolo, ae sili atu le faigofie ona tupu i aafiaga tau tamaoaiga. Tatala le Cellular Ppu pasi se aofaiga o le ausa, tutusa ma le laau po o piliki. O le mea lea, o mea o loʻo faʻaogaina i totonu o fale faʻasotouina fafo. Ma o le ala i le ala, o lona tau e itiiti ifo nai lo le tau o harsh ppu.

Ballery ma le palu polyareti & ...

O le kalone ma spraming polysurethane faʻamalosi polynor ua lava lea e lava mo le 1 'o le mafiafia mafiafia o le 5 cm (1 conlinder). Ina ua uma ona faauu, na fufuluina le fana ma mama mama Polynor (1 ogāumu -. 155 laulelei)

Andrey Zietsky, General D & ...

Andrei srettsky, Faatonu Aoao o Ekotermix Vaega

Ae paga lea, o le faʻaʻesega o foam polyurethane e masani lava o le tagata lava ia-na aoaoina, weakly atamai i le tekonolosi o galuega. O loʻo latou faʻataʻitaʻiina ma mea eseʻese ma ofoina atu se tau maualalo o le galuega i le afaina ai o le lelei. O le tele o nei faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai le taugofie maualalo maualalo faʻatonutonu (20-50 pa). A o le iʻuga o le iʻuga e naʻo le taugata maualuga-mamafa (luga o le 100 bar). Trust galuega i spraying tatau ona na o sui aloaia o le gaosi o PPU vaega. E i ai a latou mea maualuluga-tekonolosi, ma ua pasi le au Masters i le aʻoaʻoga talafeagai. Liliu atu i le tagata tomai faapitoa, e aofia ai paaga o lo tatou kamupani, lea e tuuina atu ai auaunaga lapataiga, ua maua e le tagata e faaaogāina auaunaga le faamaoniga aloaia mai le laau, lea brigades tumaoti e le mafai ona tuuina atu.

Faitau atili