Talosaga o le teuteuga o le plaster coroed: o le vaega autu o galuega

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona faʻaaogaina lelei lenei fale gaosi.

Talosaga o le teuteuga o le plaster coroed: o le vaega autu o galuega 9428_1

Talosaga o le teuteuga o le plaster coroed: o le vaega autu o galuega

Faʻafefea ona faʻamalosia le autu

Mea moni mea ma ona ituaiga

Plastelling tusa ma tulafono

  • Kuka le faavae
  • Kuka kuka
  • Faaaoga le Plaster Paste
  • Atavali

O le a le mea o le plaster o le afu ma ona ituaiga

O le faʻatulagaina lelei o Runo e fausia ai se pito i luga, na foliga mai na galue e pei o ia. O fale laiti ma faleʻaiga e mafai ona o loʻo mafai ona faia pe gagau i se mamanuina o le mamanu. Mo lenei uluai foliga mai o le ipu uroud, ma tekinolosi o le faʻaaogaina o le a matou feiloaʻi ai, mauaina lou igoa faʻamanatuina.

O le mea lilo o le foliga mai o foliga o foliga manino e faigofie tele. O le aafiaga ua ausia e ala i le faʻaopopoina o laʻau minerale i le faʻavae o granules o eseese lapopoa. O le tele o le tele, o le sili ona matauina faailoga latou o ese. E talitonu e tele ni ata tetele e foliga lelei i luga o le stude, ma laiti i totonu o totonu puipui. Peitai e leʻo se fomai, o filifiliga e mafai, lea e vaaia i le vitio i luga o le Initaneti.

Fuafua i luga o le tuʻufaʻatasiga, o mea teuteu teuteu o loʻo vaevaeina i totonu:

  • Acrylic. O le vaega autu o le acrylic resilins. Ua faʻateleina ai le le gaoia, gaosia i le ituaiga o se uaea-i-galuega faʻapipiʻi. Fetaui i lalo o le malosi o Uv Rays.
  • Mineral. O le noataga o sea fofo. E aoga mai isi ituaiga o tau maualalo ma vertathing. Faaaogaina mo galuega i totonu ma le malosi o le tele o le pule. Faatau atu i le faiga o le powder.
  • Silicone. O le faʻavae o le sili o le gaʻo o loʻo taofia. I le taimi lava e tasi, o le pa ma le teuteuga. Eseese auaunaga olaga ma aemaise le mama lanu.
  • Silcate. O loʻo gaosia i luga o le faʻavae o le tioata tioata. Lenei e avatua le malosi, faʻateleina le faʻamatuʻu o le faʻamamaina ma faʻalautele le olaga tautua.

Tele taimi i lenei mea o loʻo faʻaaogaina & ...

Tele taimi, o lenei mea e faʻaaoga i fua o fale puipui o fafo o fale, ae i totonu o faʻaputuga na maua ai foi. E apalai i soʻo se laualuga ma le lelei ma le fiafia.

-->

E le o le pau lea o le faʻavasegaina o le faʻapipiʻi. E vaevaeina foi e ala i le metotia o talosaga i:

  • Totonu, o loʻo faʻaaogaina naʻo le vaega o le ogatotonu o le taualuga poʻo pa. E iloga e le sili atu o le teteʻe atu i le faʻaleagaina o mea leaga ma faʻaalia i ultraviolet.
  • Faleoloa. Faʻaaogaina naʻo le ata i fafo. E iloga ona iloga i le faʻateleina o le faʻamalamalamaina o le susu, tumau, insenessivity i Uv ray. O le tau e maualuga atu nai lo totonu o totonu o le totonuga.
  • Lautele. E mafai ona faaaogaina i fafo atu ma totonu o fale. Tuʻufaʻatasia le lelei o ituaiga uma o ituaiga o fefiloi.

A o leʻi punitia ma ou lava lima, o le kuka kuka e tatau ona filifilia le tuufaatasiga ma fuafua lona taumafaina. O le a faʻalagolago i le metotia o le apalai, o le matata, tuʻutuʻuga mafiafia ma isi mea. O ituaiga o mea e tele, o le filifiliga saʻo o le tulaga sili ona taua mo le sili-lelei le lelei.

Scoade coroede pts

E foliga lelei tele stadide Croede. O loʻo taʻua i le faʻateleina o le faʻamalamalamaina o le faʻamasaniga ma tumau.

-->

  • Faʻafefea ona faʻaaoga lelei le Coogel Class i totonu o le fale mautotogi: Manatu ma faʻataʻitaʻiga

Faʻafefea ona faʻaaoga le Plaster Coroede i luga o le Pa: Faʻasalalauga faʻatonuga

O le faʻagasologa o le faʻatinoina o le faʻamaeʻaina e matua lavelaveʻaina ae le vave. Ina ia maua se iʻuga lelei, faʻatonuga e tatau ona faʻapenei ma galue faʻaeteete. E mafai ona vaeluaina i tulaga e fa. Seʻi o tatou manatunatu ia i latou uma.

Sauniuni sauniuniga o le faavae

Tatou amata i le lakapi luga. E mafai lava ona e faʻaaogaina se lapoʻa i luga o se mea maloloina i se mea. Ia avea ai e faia faapea, faatinoina le gaioiga lea:

  1. Matou te aveese le faʻauma tuai: pepa puipui, vali, tile, ma isi mea I le faagasologa o le faʻaletonu, faʻatonutonu le tulaga o le faʻavae. Afai ei ai se "manogi" poʻo le faʻapipiʻi ma le faʻaeteete.
  2. Toe tasi lava, na asially ma le faaeteete le laualuga. Tatou te faʻamanatuina mea leaga uma ma faʻaputuputu. Matou te ave le pule poʻo se pule umi ma siaki pe o le a le tele o le faʻavae e lamolemole. Afai o eseʻesega e sili atu nai lo le tele o le saito o mea, e tatau ona fesoʻotaʻi. Mo lenei, faataatia se faaputuga oneone o oneone po o gypsum paluga.
  3. Tapuni uma le mauaina o mea sese na iloa ai i luga. Ma ia i latou, matou te faʻatali seʻia oʻo i le fofo. Sandapu poʻo le faʻaputuga faʻapitoa ou te tineia ai le faʻavae.

Puipui i lalo o le teuteuga plastec

O le puipui i lalo o le pepa teuteu teuteu e tatau ona e fesoʻotaʻi. Tapuni uma le mauaina o mea sese na iloa ai i luga. Feaveai ma le faaeteete.

-->

O lenei sauniuniga e le muta. Mo le sili atu le pipii, o le mea mulimuli e mulimuli i le puipui e tatau ona muamua. Faatuni atu i mea faavae mea faitino, matou te filifilia le fausaga o le eleele. O le filifiliga sili ona lelei o le mea na taʻua o le faʻapipiʻiina o le aufana ma le oneone oneone. Afai o le laualuga e faʻaʻoleʻole, e aoga e faʻapipiʻi ai se loloto loloto muamua. Ina ua maeʻa lona mago, e faʻaaoga muamua le faʻailoga.

Se isi taua taua. Matou te taumafai e filifili se fofo talafeagai mo le lanu i le faaiuga o le faauma. A leai, pe a uma le faʻaaogaina o le plaster, e mafai e le tagata taʻalo ona susulu ma faʻaleagaina se aulelei foliga. Matou te galulue i se faasologa:

  1. O le faʻavae e faʻamamaina mai le pefu ma le palapala. Afai e iai ni meaʻai gaʻo, e manaʻomia le aveesea o latou.
  2. O loo matou sauni muamua e galulue. Faafefiloi le efuefu ma le vai pe na o le fefiloi o le mea ua taua. Sasaa atu i totonu o se manava fata.
  3. Matou te ave le faʻaseʻe ma faʻagaioia ma le totoʻa i luga. Le mafai ona maua fua ma pulumu. E le tatau ona tuua mea mamago.

O loʻo matou faʻatali seʻia faʻamago le faʻavae, ma matou toe faia le faʻagaioiga. Ina ua maeʻa le faʻamamaina, e mafai ona e alu i le vaega lona lua.

O nisi ua fautuaina

O nisi Wizards na fautuaina e vaevae le fogafale i vaega e faʻaaoga ai le vali Scotch pe a le mafai ona faʻagaioia uma i le taimi e tasi.

-->

Sauniuniga o Galuega Galuega

Tekonolosi e faigofie tele. O le faʻapipiʻiina uma e naʻo le mea e tatau ona e fefiloi lelei e toe faʻaleleia ai le faʻamaoni. O sina mea e sili ona faigata ma matutu paluga. Ia faʻafefiloi i latou, e te manaʻomia se fagu, mama vai ma mea faigaluega mo le fefiloi. Oppemomen, pe a fai o se savaliga ma se numera faapitoa. O le paluga o le a faʻatagaina oe e vave ma faʻatino lelei se fofo.

  1. Matou te faʻatinoina faʻatonuga ma faʻamanino ai matataʻuga e tatau ona mulimulitaʻi i le tauofoga o le paʻu.
  2. I le mama gafatia, matou te faʻatumuina le tau manaʻomia o le vai, matou te momoe saʻo lava le fuaina o le aofaʻi o le paluga. Tuu lona nofo i lalo i le pito i lalo.
  3. Liliu i luga o le 'au i le itiiti saoasaoa ma tuu i lalo le asoa i totonu o le koneteina. Mafaufau e maua ai se homogenous pasty mass.

Matou te tuʻuina atu le fofo e tu mo le 5-10 minute ma fefiloi. Aua nei galo mai lea taimi i lea taimi e faia ai lenei mea i le faiga o le talosaga, o le a puipuia ai le faʻamago ma le faʻavaeina o ato ato.

O lenei ua mafai ona faʻapipiʻi le tuʻufaʻatasiga. Tala taua. E le mafai ona sasaina se aofaiga tele o le powder. O le palasitika tisaini e mafai ona aoga i le vaitaimi mai le itula i le tolu. E faʻalagolago i le tulaga ma le gaosiga o mea. E tatau ona lafo ese le malosi o le sili atu.

E sasaina le fofo o filifiliga

Ia faʻafefiloi le fofo e faʻaaoga lelei e faʻaaoga ai le taʻavale ma se faʻapitoa faʻapitoa. Mai lea taimi i le taimi fefiloi. O le a puipuia ai e le faʻamago ma le faʻavaeina o lumps.

-->

Talosaga o le teuteu teuteu apamemea

Mea taua o le spatrala ma le ono. O le muamua o le faia o se fasimea faapipii ma faaee atu i luga o le afa-mata. Ma ua la faia se totonugalemu o le faavae mo le faavae. O le mea faigaluega tuu i le tulimanu o le 30 ° i le vaalele, lea e taofi ma le saogalemu lima ma tietie agai i le pito i lalo. O le paluga e tatau ona pepelo tonu.

O le mea saʻo o le mafiafia mafiafia e faigofie ona iloa. E tatau lava ona tutusa ma le lapoa o granules. Afai e te tuʻuina se vaega manifinifi o le faʻaumaina, pe a maeʻa le faʻamago, o fatu fatu uma o le a i luga ma ua malepelepe. O le vaega maualuga o le a le faʻatagaina e faʻagaioi le granules mai le nofoaga, ona o le mea e tupu ai le faiga faʻavae. I soo se tulaga, o le a le mafai ona maua se fuafuaga fuafuaina.

Oppimely, pe a fai o le tasi auala o le a faʻatautaia i le tasi auala. Ae e le mafai o lenei mea. E tatau ona e iloa o soʻoga o soʻoga i luga o le ie puipui e manaʻomia tele. O le faʻamamaina ia i latou i le tele e mafai ai, e faʻaaoga ai lenei metotia. O se mea masani o le ranery lipine ua faapipiiina i le pito o le gaioiga. Sosoo ai, o le vaifofo e faʻaaogaina i le masani masani lea, e aofia ai ma se auala faʻapitoa i le lipine. Ina ua maeʻa faʻamago, o le fefiloi o le lipine ua faamamaina. E aliali mai se pito i luga, lea e faʻaauau pea ona faigaluega.

A e faʻaaogaina le Plaster

A e faʻaaogaina le Plaster, o le mea faigaluega o loʻo teu i le tulimanu o le 30 tikeri. Matou te le amanaiaina ma le lima lima ma tietie i luga i le pito i lalo.

-->

Faʻaoga le pepa faʻapipiʻi i lenei auala:

  1. Tatou ave se spalala, matou te faʻafaigaluegaina se laititi o fasimea i luga, tuʻu i luga o le afa-teash.
  2. O le gaioiga mai luga i lalo e faʻaaoga ai mea i luga o le faʻavae ma le malu ma lemu. Matamata le maualuga o le vaega o vaega.
  3. E le gata i lea, ogatasi le paluga e Kelma. Kiliki i le puipui ma ma le laititi o tatou omiga tatou te taʻitaʻia. Sili atu paste fufulu.

Matou te tuua le Faani ina ia avatu ia te ia sina mea. I lenei faiga e mafai ona e fausia se fale gaosi mamanu i luga o le tauina. O le paluga e ave le 15-20 minute. Ina ia mautinoa e mafai ona e amata faʻamaeaina, e tatau ona e paʻi i luga i lou lima. A le o le lpitne - amata decoration.

A faʻaaoga, o le 'au e manaʻomia le CL & ...

A faʻaaoga, na manaʻomia e le coed le mataitu le mafiafia mafiafia. Fuafua gofie. E tatau lava ona tutusa ma le lapoa o granules.

-->

Faaaogaina se fale gaosi tino. E faia lenei mea, ave le tausiga ma alu i luga o le pa. O loʻo agaʻi atu le mea faigaluega i granules e agaʻi atu i le le-le atoa natia ma gaosia ai se mapusaga. E tele lona nuu. Le fatuina o uluaʻi foliga foliga, e tatau ona e faia lesona ma asiasi i le aʻoga vasega. O le a matou auiliiliina le faigofie, ae ofoofogia auala eseese o mamanu:

  • Timu. O le saoasaoa o le vai i le tasi itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, gaioiga mai luga i le pito i lalo e maua ai se tuʻutuʻuga mamanu, taumatau i le agavale - siʻosiʻomaga. O le uluai filifiliga o le diagonal timu eseese. Ina ia faʻaaoga, o le fautua e faʻatino le faʻailoga, a leai o le ata e ono avea ma le tutusa.
  • Kapeta. E le gata i le suiina o suiga faalava ma mea. O le iʻuga, o le ortiform, e fausia, tutusa ma kapeta faʻatasi.
  • Tamai mamoe. O le kapoti e tafe ma lio ma sina scrius. O le taunuʻuga o tagata o loʻo pei o le tele o feola.
  • Satauro. Fesuiaiga o kapeta, e ese mai ai o le gaioiga e faia ata. Ina ia manuia tonu, e manaʻomia e otooto le faʻatonuga e ala i le vali scotch.

Matou te ofo atu e matamata i se vitio e uiga i le faʻaaogaina o fagu ma ou lava lima.

Faaiuga mulimuli: vali

Faʻaopopo le taina o le lanu manaʻomia i auala eseese. O le muamua o le ulaula o le pamu tele. O le faia o lenei mea, o le faʻapipiʻi o le pas e faʻaopopo se keli ma faʻafefiloi. E le gata i lea, o mea uma e pei o le masani o le faʻafefiloi ma le eseʻesega o mea faigata ua i ai o le paolo manaʻomia. Ma le lalelei uma o lenei metotia, ua ia mafaia:

  • E faigata ona mateina po o le fea o le a liua aemaise pe afai o se vaega tele ua vavaeeseina;
  • E le mafai ona faʻataʻitaʻia le taʻotoʻo o le lanu i lanu e lua;
  • E le mafai ona faia se vaega mulimuli o le oneone o le samoa ina ia aua neʻi tuʻua ni faʻailoga vaaia.

O le mea lea, o le toʻatele e fiafia e valiina le taupulega ina ua uma ona mago le mea o mea. Ma e leʻi i ai muamua se aso, e ui ina iloa nisi o manatu faʻapitoa e faʻatali le tolu aso. E mafai ona faia uma galuega i ou lava lima, e le faigata tele.

  1. Sanding pepa mama faamama le fetaui. Ma o le a mafai ona aveese laiti mea laiti na aliali mai pe a uma le galuega o le saoasaoa.
  2. Ma se ie susu, matou te aveese le pefu efuefu i luga o le puipui.
  3. Brek Swort ma vali le luga. Afai o le lua-lanu pisia o loʻo manatu, matou te faʻatali seʻia faʻamago atoa le vaega muamua. Matou te faia vali o le isi lanu ma le Smiti-faamago sumber matou te faʻaaogaina le vaega lona lua ina ia o le muamua ata o loʻo faʻasaoina i totonu o le ata.
  4. I le iʻuga, e mafai ona e faʻaaogaina i le faʻamaeʻaina o le vaega Lakquar o le Lacquar Laʻasaga, o le a faʻatonutonu ma faʻalautele le soifuaga o le ekalesia.

Lua-lanu coroede vaai

Lua-lanu coroede foliga manaia tele. O le pa pia na o se vaega mago. Acrylic ma Alkyd vali fetaui lelei.

-->

Coweee o se Universal ma Matagofie fofo mo le mamanu o le fale i fafo ma lalo ifo. O le fale gaosi oloa e foliga lelei ma mafai ona faʻatautaia i tulaga eseʻese. E ui i ni faʻafitauli i le talosaga, pe a manaʻomia, e mafai ona e aʻoaʻo e galue ai. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e teuteu soʻo se potu poʻo se fofaga ma i le taimi lava e tasi o le a vave ona sefe.

Faitau atili