Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik

Anonim

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le avanoa o le avanoa ma le mamanu ua faʻatagaina e le tagata mamanuina e faʻatino uma manaoga o tagata faʻatau, ae ia faʻamamafa foi le latalata i le fale uliuli.

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_1

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik

Fausiaina o foliga

E ui lava i le mea moni o le lua-faleʻoloa laupapa na mauaina e tagata faʻatau o loʻo i ai i le pepa atoa, o le mea moni, e le moni, e le aoga i le faʻafaigaluegaina o aʻoga faʻapolofesa poʻo le Fuafuaga fuafuaina. O le mamanu ua filifilia na filifilia na fuafuaina e le nofoaga o le fausiaina (o se lauiloa lauiloa i luga o le Black Coad Coast o le Trosnodar Teritori). I se isi faaupuga, e leʻi manaʻomia e le faavae le faʻatuina o le povi aisa, ma mai puipui i fafo - e mou le tau vevela.

E fausia se umukuka apamemea

Ina ia fausia se umukuka apalai i le tele o le ituaiga o Kerama Marazzictic fale gaosi o le 10 × 10 cm o loʻo tipi ese mai ai elemene talafeagai O Nichhe, o le mea lea na vaaia ai le peninsinula, vali e semi-tamaloa vali la Green Greene. I le fefiloi luga o le palasitika.

Mo lenei mafuaʻaga, na faia ai se lipine faʻasologa o se faʻavae i lalo o le fale e lua-stopy e aunoa ma se potu i lalo. I le taimi e tasi, ia faʻaititia i tau ma le taimi e fau ai ai, o le monolithic "e manaʻomia le 'au a le atunuʻu, mai poloka atoa. O puipui i fafo na gagau mai poloka poloka, totonu - mai le piliki. (E iloagofie ona o mamao mai vaega uma i totonu o le fale sa lelei ona o le ofuina, lea na mulimuli ina lima, sa amata ona faatulagaina le taualuga.

Tele le 'autū laulau ma

O le laulau tele 'ai na faia faʻapitoa mo lenei fale, o rathathanogs o maua i le maketi maketi i Pale, ma o Wickers laupepa talafeagai mo i latou o loʻo i ai i le tele o IKEA. O loʻo iai foʻi ma le faʻailoaina o le Kapeneta.

Le isi, na ave e le au ona ave le pisinisi. O a latou fuafuaga e le afaina i le falemaua o le tausaga atoa, ae faʻasaoina lea ona o le mea moni o le a faʻagaioia i le taimi o le taumafanafana, latou te leʻi faia. O le mafuaaga lena na latou valaʻaulia ai le Designer Yulia Ullukhanov, i luma o lea na latou setiina ai le galuega e fuafua ai le totonu ina ia tele aiga ma ona masani ai le aiga. Sa manaʻomia foʻi le faʻamamafa o le nofoaga o loʻo i ai le fale.

Holani Sone (Retroster ma DV ...

O le SOBS ZONE (o le Retroster ma ni vaega tuai e lua ma le maualuga o le scut, faʻapea foi ma le magoto ifo ia te ia i luma o le faʻamalama ma le faʻafilemu ma faʻaʻoleʻole-papala O loʻo faia e le Kimple-faia le Kidmun Headset e tusa ai ma le ata o le P-mamanuina ma ua faʻaopoopoina ma se tamai peninsula - o se pa o meaʻai. O le lelei o le teuina o galuega ua tofia i fogafale fuaiupu ma semi-lanu.

Fuafuaina

Muamua lava, sa vaeluaina le pule tutotonu "i vaega e lua o ni vaega lautele e lua o le tulaga lautele ma tumaʻoti. O le muamua aofia uma le masani masani ai nofoaga: O le potu umukuka, potu malolo - ma, faʻapipiʻi atu i le vaega autu ma fitafita ma o le faleuila atoa i lenei.

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_6

Ina ia tuʻu i lalo le faʻavaʻa o le fola muamua, o le tagata mamanu na iloga se tasi o vasega le saogalemu. O lenei foliga mai o le 40-mester volume o le umukuka-'potu malolo (o se potu malolo na ola ai foi i se nofoaga lautele). O le tulaga lona lua o loʻo matua tumaʻoti: E tolu potu moe moe (ma le tele o potu) ma le potu laei.

O le sitepu e faia o le masgif & ...

O le sitepu e faia o se ueka gase. O tulaga na tuʻufaʻatasia sa tuʻufaʻatasia i ni auala se tele ma ia e maua ai se vailaʻau aafiaga, sa faʻaaoga le metotia faʻalauteleina. Mai luga o puipui i totonu o le sone o le faasitepu vali, lalo ifo i lalo o le sima.

Fausaga

Afai e te faʻafesoʻotaʻi manatu o loi, o le faʻafefiloi o elemene o le sitaili aganuu, faʻapopoleina o mea laiti ma faʻamaonia. E foliga mai e le mafai e le aoga, e leo le lelei o le autu o le sami, e foliga mai e le masuia le autu. Mo le tele o itu, o nei nota nei aumai se palafo lanu.

I le potu o le potu e galue malosi birryu & ...

I totonu o le potumoe o le potu, o le Tred Triequetise-Green lanu o le totonu o faitotoʻa na lagolagoina e le au i totonu ma se ata o IGle mikhalenko's pulumu.

I le tusiaina o se pale, e masani ona manaʻomia e le au faipule valeʻia o tuʻufaʻatasiaga, ma ona o musumusuga ile vaaiga o le sami poʻo ni vaipuna.

Faʻata i le potu tumaʻoti & ...

O le faʻata i se potu tumaʻoti ma pa o loʻo valiina i totonu o le paolo paolo - o mea moni. Na toe faʻafouina ma faʻailoa atu i le lanu manaʻo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo faitotoa i totonu atoa, sa ia filifilia se tiʻetiʻe-lanumeamata, tutusa ma tamai laʻau o le maota na ave 3 mai le laititi o le suʻisuʻi o le sami , e pei o le lanu o le 'apamemea poʻo alga.

Frames o Mainlook i le lanu mai & ...

O le faʻavaʻa o le tatalaina o le pito i fafo e eseese mai le faitotoʻa faitotoʻa ma faʻatasi ai ma le oona o loʻo valiina, tautua o se ituaiga faʻavae mo totonu. O le isi lelei o sea fofo o se mea faʻaopoopo ai i le maualuga o nofoaga.

O le autu o le vai ma le sami i se tasi potu umukuka e manaia lava: O le umukuka o loʻo faigata mai i se palu, faʻapea foi, i totonu o se tasi E i ai le fatafata o 'auvae ma vaega tele i le ituaiga o le gataifale o le gataifale ma' auʻaunaga. I le mea mulimuli, o se mea e sili ona faʻamalosi ai le maualuga o le maualuga o le gataifale. O le galuega filifilia o ata - o le galuega o Igor Mikhailengo.

O potumoe uma o le Otin

O potumoe uma o loʻo tapena e tutusa ma moega o lau fale gaosi, ae i mea eseese i luga o faleʻaiga, kapeti ma drosa. A oʻo mai mea filifilia, o le tagata filifilia na agai mai le natura o aia a latou fale gaosi oloa o latou fale gaosi oloa, tuʻuina atu i faigamalo, tioata, rathang. E faapena foi, na ulufale mai i tusitusiga uma, faia o se filifiliga e fiafia i flax ma cotton. Sa le mafai e le au ie ona o ese mai i le ABA fale gaosi ie.

Teuina faiga

Talu ai o le fale ua fuafuaina mo nofoaga le tumau, o le teuina teuina o loʻo tuʻuina atu i se auala masani - e tusa ma sone aoga. (Big Plus, i le ala, o le fale aoga e aoga tele i le mea e mafai ai ona e mauaina se nofoaga mo mea lelei aiga ma tele o mea o le umukuka o le umukuka, ma mo aitema fuafuaina mo le pito i luma. Lua ata e lua o loʻo tuʻuina atu i le 'aʻai nofoaga.

E ui lava i le faigata filifilia

A o mea a le tagata lava ia, mo le fafo atu i le faitotoa i le fale e iai le potu i faitotoʻa uma, ma mo le potu uma o le potu (mo le taʻele ie laulau (mo mea laiti). Faʻamolemole vaʻai o loʻo ese ai ni fofo e ese mai le potumoe i le potumoe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi o latou, o loʻo faʻapipiʻiina fale moe i autafa o le moega i autafa o le moega i autafa o le moega, i le lua - o le tolu o le tasi i le isi.

Ua fuafuaina tumaoti fola

O le foloa tumaʻoti ua fuafuaina ina ia nana ai potu i potu moe. Faafetai i lenei faʻaiuga i le potu, e sau i fafo o faitotoʻa, lea e saofaga i le sefeina o avanoa, ma le oʻo mai o potu malolo i o latou zogle. Sei o tatou fai atu i se tasi o potumoe ua maua, ma i le sili ona mamao mai le faitotoʻa na mafai e ufiufi ai le aotelega o le fatafata.

Malamalama loloto

E tatau ona maitauina ona o le faʻamamaina o le tau, faʻapea foi ma le tele o le fausiaina o le muamua fola folasaga, ona mo le lua tolu, o le a toeitiiti lava a fusia i taimi uma. Manaia tele le, ma o le a aloese mai le fia iloa manatu. I se isi faaupuga, i le po, o le a lagolagoina ma le loto i le ao, ma le ali. I le afiafi, o le ogatotonu o le moli o nofoaga autu o le fogafale muamua, o le potu malolo o le a maua ai se moli uila, ma o le moli o le afi mumu, o le moli o le umukuka ma le penin peninsinula.

I luga o le fogafale lona lua, i potu moe, o le moli susulu. I mea o loʻo faamoemoeina o tagata o le aiga, o le moli atoa e faʻasao fola i le tino tele o potu, o le curlyelier, potu i itu uma e lua mai le ulu o moega. I le potu moe e leai ni palasi; Masalo, i le lumanaʻi, o tagata e ona o loʻo tuʻuina atu i totonu o le moega fale o laulau.

O totonu o le faletaele na avea ma sd

O totonu o le faletaele na avea ma taofiofi. Mo teuteuga tuʻufaʻatasia le faaputuga o le gaosi oloa a Rusia ma vali.

O le avanoa e afaina ai, o loʻo tuʻufaʻatasia vaega i totonu o le tele o nofoaga o le fola lona lua; Faʻatagaina vaalele o loʻo lagolagoina mo le lotoifale moli mea o loʻo iai - swivel ituaiga.

O le tusitala tusitala, Designer Julia Bul ...

O le tusitala o le poloketi, tagata mamanu Yulia Ulukhanova:

Ua nofoia le poloketi e tusa ma le ono masina. Sa ou avea le sao autu (puipui i le fale atoa na valiina e le tuufaatasiga o tamaititi lanumeamata), ma ina ia aloese mai le manosco 'au. Ma a latou fesoasoani, o le faataʻitaʻiga a le au puipui na faia; O puipui na mauaina se mapusaga maualalo, ma o le totonu atoa o le dynamics. I luga o le fogafale muamua, aemaise i le lobby ma sone o le faasitepu, o le tutusa o le tino na fesoasoani lemu i le va o le lua o le tino, ma le isi ituaiga o le stucco. I le ala lea, o meaafale i lenei poloketi, e avea ma ele o se ausilali, talaaga. Na filifilia i luga o le faavae o se stylistry (faʻafefiloi mai le kolonia athninics, o aso nei, ma faʻamaonia faʻamaonia) ma galuega. E le i iai mea a le umlilitarian e le o iinei. I luga o le fogafale muamua i luga o le fola, ou te tuuina le ciramic granite mo le aoga. I lalo o le mafanafana o le fola - o le mafuaaga autu o le vevela. I lona lua, i potu moe, e teu ai le fanua laugatasi. O iinei, e faʻamamaina le nofoaga ma le fale faʻataʻavale pe a manaʻomia ai. Mo le mafanafana o le taumafanafana, o le a nafa ma le ea

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_16
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_17
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_18
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_19
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_20
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_21
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_22
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_23
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_24
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_25
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_26
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_27
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_28
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_29
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_30
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_31
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_32
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_33
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_34
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_35
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_36
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_37
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_38
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_39
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_40
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_41
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_42
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_43
Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_44

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_45

Umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_46

Umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_47

Umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_48

Umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_49

Umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_50

Umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_51

Vaʻai o le 'aʻai' ai mai le umukuka

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_52

Umukuka vaai mai le potu 'ai

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_53

Potu malolo

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_54

Potu malolo

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_55

Potu malolo

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_56

Potu malolo

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_57

Potu malolo

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_58

Potu malolo

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_59

Master potumoe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_60

Master potumoe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_61

Master potumoe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_62

Master potumoe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_63

Tamai potu moe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_64

Tamai potu moe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_65

Tamai potu moe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_66

Tamai potu moe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_67

Tamai potu moe

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_68

Faletalimalo tele

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_69

Faletalimalo tele

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_70

Faletalimalo tele

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_71

Falefaafiafia

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_72

Sanosel

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_73

Sanosel

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Black South: Susulu Fale Totonu i Gelendzhik 9429_74

Matamata i luga

Faitau atili