Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga

Anonim

Matou te faʻalauiloa stereotypes ma faʻamatala pe faʻapefea ona faʻaaoga mea masani o mea ma le poto tele.

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_1

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga

E foliga mai o mea e faʻamaeʻa ai le tele o puipui. O le Wallpapers, Frescoes, vali, teuteuga paoa, Cereacic Bales, eseese o maapu. I le taimi lava e tasi, e ao ona faʻavaeina tulafono lelei mo le latou faʻaaogaina. O le Ceramoc Talel pule i faletaele ma i le itu o le umukuka i le luga. O le umukuka umukuka e masani ona filifili le fufuluina o le valiina, ma nofoaga e nonofo ai - puipui. E masani lava ona o le aoga lea i le filifiliga o le faamaufaailoga. O le iʻuga, o le taimi na matou faʻaaluina i le faʻamamaina o loʻo faʻateleina. O le mea lea e manaʻo e toe faʻaleleia ai le malamalamaaga i totonu o le totonu atoa, matou te ofoina atu se faʻataʻitaʻiga i le sili atu ma le le tatau ona faʻaaogaina mea masani.

O le ata tusiata o polyrethane o le afu

Granty Tolding, Vali & ...

Granty Tolding, vali i se lanu pogisa, manifinifi o loʻo faʻaalia ai le faʻapopoleina o le magalafu

O le faigofie auala e amata ai suiga mai le faʻauiga i fafo, o o eta foi, o maoaʻe ma isi polylirthane o oloa o oloa. O nei elemene e ese i le eina, malosi ma le le lelei ma le susu. O le latou faʻapipiʻi e faigofie ma e le tele le taimi. A filifilia se faise, lea pe a maeʻa le faʻapipiʻiina e ono noatia i totonu o aʻafiaga o mea, vaʻai lelei i le gaʻo o mea. O lona tulaga sili ona aoga o le 250-350 kg / m³. O ia tapulaʻa e faʻapea e faʻaulu mai le polyarethane osam.

O le kelu e faʻapipiʻiina ma o le digcking o loʻo faʻaaoga tele i le atoa o le osofaʻiga o se gata ma le mafiafia o le 2-3 mm. I le va o le oloa ma le puipui poʻo le nofoaga soʻona e tatau ona i ai se kuli a le faʻailoga ma le mafiafia o le 1 mm.

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_4
Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_5

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_6

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_7

O ofaga ma le malamalama o le faʻalilolilo e masani ona faʻaogaina e maua ai le siʻitia o le maualuga o le maualuga o le taualuga. O latou tamatamaivae i totonu o loʻo ufiufi i ata atagia ata, ma taʻitaʻi lipine o loʻo faʻaaoga o se malamalama malamalama, fausiaina le faʻavavevave moli moli. Ae aisea ua le tuu ai le nofoaga i tua i le mea e sili ona talafeagai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laumua. O le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o le vali saito o le a faʻamalosia ai le optical ma le faciverives aafiaga.

Ma o lenei o le a tatou faaalia mea matata. Eg ...

Ma o lenei o le a tatou faaalia mea matata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi tuʻia o vaitaʻele o vaitaili, lea e masani ona tautua o se aoga laʻau, agai i le taualuga i luga o le pa. Tatou ave se tasi, ae a laiti o eseese ituaiga lapopoa ma le mapusaga. Ma le isi mea, matou te taʻalo i ni feteenate, tuʻufaʻatasia le pupula o le lanu faʻataʻavaleina o puipui ma se pala paʻepaʻe. Ma o le iʻuga, tatou te maua ai se vave ma muamua faʻauma. O oloa tusiata na gaosia na faia i polirethane o ufiufi i le eleele i le gaosiga, e mafai ona fofoa e ni vali.

Alexey Lazar, Detogner Studio ...

Alexey Lazar, Detogner Studio Lazar Fale

O le faʻaaogaina o le fausaga autu fale, faʻamamafaina le faʻavae i totonu, faʻaopopoina le taumamafa vaʻai, i le aso lea o loʻo taua tele i le auā masani. Afai tatou te masani ona faʻaalia tele le taualuga, i aso nei e iai filifiliga mo le tuʻuina atu o le faʻalilolilo o le aofaʻiga o le aofaʻiga o le aofaʻiga: I luga o le moega, i le ulu o le moega, i le ulu o le moega ma le proshes o le moega ma le proshes o le moega ma le proshes o le moega ma le ulu o le moega ma le proshes. O le a fesoasoani lea ia te i latou i vaega teuteu o loʻo faʻamamafaina - o eAves, o loʻo i ai ma le lima. O le lautele tele malds, e mafai ona e faia mea atoa-furted-frted i totonu, pei o le moligao afi. Latou faigofie ona liliu i totonu o se stymed stydurework Framet Framemed Spoms, Express faamalama e le masani ai, o se uiga le masani ai o faitotoa, ma faaopoopo atu ai ia e maua ai le potu manaomia i totonu. O le faʻapipiʻiina o le tusiata o le teuteuga o le polyrethane o loʻo laua o mumū o loʻo laua, ma le mafai ona valiina oloa i soʻo se lanu e lagolagoina ai matou e faia muamua lanu lanu.

  • Uma e uiga i le faʻaaogaina o le teuteuga o polysurethane foma i totonu

Ceramic cladding

Ceramic claddding fuafuaga

Ceramic cradidding revedous nuanua prody vali i luga o le tumutumu laau

Faʻafetai i mea e sili ona alualu i luma, o le proceplain connewdure galue atoatoa i totonu o le faʻaaogaina o sone ma susu potu. E le tatau mo le tele o le aʻafiaga o le vevela, faʻaalia i vai ma malosi o vailaʻau o aiga, ma se ituaiga faʻapitoa o loʻo faia e faʻafetaiaʻi ma faigofie ona e tausia. O tulaga mulimuli e mafua ai ona feagai ma se ituaiga sili ona fiafia i luga o puipui o potu malolo. A maeʻa mea uma, e masani lava o se gaʻoa o avanoa. Aso malolo ua faamanatuina iinei ma faʻatulaga nofoaga faʻapitoa. O le mea lea, o le aoga aoga o pa e ese uma lava i le auala. Ae o le ata e tasi, o le ata o le potu malolo na faaiu i ona po nei e masani ona fausia i luga o se migao solo, o le ata mataina o mea ma lanu. O iinei cerardics e mafai ona faʻaalia ai le sili ona lelei ituaiga. O le a fetaui lelei i totonu o le exstyl ma lagolago soʻo se isi: mai le masani ai: o loʻo fai ai le matafaioi o se suʻega o le potu malolo.

Ceramic marble ua leai & ...

O le maamora ma le maamora e le maua ni vaituloto o se masani masani. O le lanu o le lanu mai lona laufanua e faigofie ona aveese e aunoa ma se trace

Svetlana Flags, o le failauga mo Kerama Marazzi

Faʻafetai i le au tekonolosi atoatoa, taleʻe ma cerammic granite mai Utalitarian faʻamaeʻaina mea na liliu i totonu o se mamanu. O le maamora, laau, sima, tusi ata o loʻo aʻafia i pulefaamalumalu, e le iloga ona iloga i le taimi nei. O le tele o aʻafiaga o gaioiga, lanu faapaʻumuina, eseese fua ma ituaiga o elemene, tuʻufaʻatasiga o gaioiga faʻapitoa e faia ai ni nofoaga e le taumamafa ai. O le nonoa o loʻo faʻapipiʻi ma le tasi pe sili atu pa, fatuina vaega, tuʻufaʻatasia ma isi mea. O loʻo ofoina mai e le matou kamupani se oloa tulaga ese - chramic carpepets, o le tele o le sili ona tele: 120 × 240 cm. O le tali lea a le vailaʻau O lea kapeteni kapeta e le manaia lava, o le a le manuʻa lava taimi, e le naunau i le mogamo, ma e le manaʻomia le gaogao.

Vali

Matua matagofie o le a

E matua manaia lava, o pa o loʻo valivali ai foliga eseese o le lanumeamata, o loʻo iai nei i le taumafanafana o le a foliga.

E masani ona matou agaʻi atu i Monochrome o le pamu ona o le manatu o le faʻafaigofie ma le lavelave o le tele o le tele o le tele o matata o matatisi. I le taimi nei, o fofo sili ona manino e mafai ona faʻasalalauina i le natura, lea e avea ma Foafoa o faʻapotopotoga i taimi uma. I latou e paʻepaʻe ma lanumoana, pei o le lagi ma ao, pe paʻepaʻe ma lanumoana, pei o le sami ma le moli mamoe galu i luga. E matua manaia lava, o pa o loʻo valivali ai foliga eseese o le lanumeamata, o loʻo iai nei i le taumafanafana o le a foliga. I lea tulaga, o vaega pito i lalo o pa e manaʻomia e valiina i se lanu manino, ma le pito i luga, e le palapala, faia mama. O le tuʻufaʻatasiga o se le mautonu efuefu ma faʻamafanafana samasama lanu o le a faʻatumu ai le lotomalie. Aua le fefe i ata pogisa: O se tasi o puipui o le mapuea, loloto lanu e mafai ona avea ma se lelei matagofie mo ata tifaga ma isi eleega.

O atavali e talafeagai mo le teuteuina o puipui i potu: "Tumau i totonu" (Alpaina),

"Mo puipui o le taualuga" Polofesa (Meffert), Diamuaco (Bamit).

O le kilia o le pa

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_14

Muamua, o le manifinifi sikaleti pepa ua tipiina e tapoleni i le aofaʻi e manaʻomia e ufiufi ai le puipui atoa. Ia ausia le aʻafiaga o le faʻasino, o le tapoleni o loʻo faʻamalosia seʻia oʻo i le lapoʻa o se tamaʻi polo. O le pulumu e tipiina lemu le puipui o le puipui ma le taualuga, fola ma puipui puipui (a). Ina ua maeʻa lena, o le taʻavale e taugofie i luga o le vali i luga o le luga o le puipui o le puipui i le lautele o le 50 cm (B) ma le faʻapipiʻiina le palasitika spatila. O le faiga e toe fai i luga o le puipui atoa, tuua 1-2 cm e aunoa ma pepa i pito. Ma o le taimi o le a e faʻatali mo le faʻamamaina o le tapoleni, ma ufiufi le puipui i le lua faaputuga vali. O le iʻuga o le lauʻeleʻele o le mafiafia o le tumu o le tumu i le papaʻe, lea na faia e mint o le sikaleti pepa.

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_15
Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_16
Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_17
Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_18

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_19

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_20

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_21

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_22

Pepelo pepelo

Mauaina se teuteuga tagi

Mauaina se mea teuteu teuteu maa, aofia ai ma le autor ma le faʻatauvaʻa o elemene, ma sina laina (tusa o le 10% o le tau fuafuaina) mo le mafai ona teuina ma fetaui lelei

I totonu o potutupo faapoona o vailaau i onapo, mai piliki, ae le o tele. I le taimi nei, i le Asthetics o le LOFA, Akulmalism, maualuga-teck o lenei mea ua teuteuina. I le leai o se piliki manick, o lona galue e mafai ona faia i luga o le faia o le mea e tupu ai i luga o le sipuni po o le malamalama sima.

Faʻafefea ona faʻaaoga le masani ai le faʻaumaina o mea i se auala fou: Faʻataʻitaʻiga Fautuaga 9437_24

Elemene ma se faigata, faʻafefeteina luga, mimilo natura poʻo ni leo pupula - o se mea moni mauaina mo tagata mamanuina ma tusiata. I le male, o le tele o elemene mai le sili ona lauiloa aoina i totonu o totonu o totonu o mea teuteu o teuteuga o le piliki ma lelei-mamanu maa e laiti - i luga i le 20 kg / mate. Faʻavae faʻavae faʻatulagaina o Vaega ma puipui puipui ma le leo o le uamea taʻiala 60 cm ma le afifi mai le susu-scCV) 'alo i luga o le mamafa o sea maa. O le mafiafia o le mea ua maeʻa e le sili atu i le 1.5-2 cm ma e le o faʻaititia le tele o le potu, ma o lenei tulaga taua tele mo laiti. Ina ia fausia se lagona o le maʻa moni poʻo le piliki, e manaʻomia le faʻaaogaina o elemene o ituaiga e lua: vaalele ma tulimanu.

Puipui puipui

Flzelin wallpaper Aoina Art of the ...

Flisseelin wallpapers art o le togalaau o le togalaau (sandersson)

Le tatau ona i totonu e le tatau ona foliga monochrome ma faanoanoa. Faateleina, tagata leoleo nai lo le paʻepaʻe ma paʻepaʻe paʻepaʻe e filifilia lanu lanu ma eseese faʻatafunaina. O loʻo faia e le Wall Walltusi na fausia se mauoa poʻo le faʻailoaina o se mea teuteu lanu. Vaʻaia, e le mafai ona latou i ¯ a ma puipui puipui masani, ae e oʻo i luga o papa papa, sikuea ma toxagonal papala, maʻa masani.

Vinyl Wallpapers Tresloz Aoina (Harlequin) ma & ...

Vinyl Wallpaper Treslillo Aoina (Harlequin) ma Geometric MofIfs

O le Puloa e le naʻo le matagofie, ae sa fetaui ma faigofie ile taotoga:

Faitau atili