Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola

Anonim

I le taimi o le fausiaina o se fale o piliki poʻo poloka, faʻamalosia sima i lalo o le pito i lalo ma o loʻo manaʻomia le fola. Matou te taʻuina e uiga i ituaiga fausaga ma faʻapefea ona fausia mallap e aunoa ma ni mea sese.

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_1

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola

Faʻamalosi foloa o fola o loʻo sili atu le lelei o le aoga o le meafaigaluega ma e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia i gatete faʻatusa faʻatusa i ofu laupapa. E matua faʻailo lava i latou, ma tetee atu i le avega mai le auvae vaevaega, sitepu, tele meaafale, o le a faʻafaigofieina le fofo o le fuafuaina. E i ai vaivaiga, muamua o fesoʻotaʻiga uma ma le manaʻoga e tosina ni masini mamana ma se tele o tagata faigaluega, totogi faʻapitoa masini ma masini. Faʻaopoopo papama faʻapitoa e masani ona manaʻomia se isi tuufaatasiga, o nisi taimi feteʻenaʻi ma toeitiiti lava o le tau o loʻo masani ona faʻavae i luga o laupapa laupapa.

Ina ia aua neʻi ova le totogi ma le sefe i le afaina o le lelei, muamua o mea uma, o mea e tatau ai ma le faʻaaogaina o le fausiaina o le fausiaina o loʻo tatau ona maua.

O le SIBABIDABERED STAB

I le maualalo-tulai mai o le fausiaina o le fausiaina, maeʻa slabpping o le sili atu i le tolu ituaiga o ituaiga: PC (ma le taamilosaga o tagata), PB (Breding Compang Linger). O loʻo faʻamatuʻu mai e PC papatusi ma le PB ma le mafiafia o le 220 mm, aʻo le lona lua e faʻaalia e se sili saʻo ma le sili ona lelei). O LE PASEL, O le Pale le 38 o 160 MM, ua manatu o le sili ona lelei mo le fausiaina na o le maualalo ifo i le pc ituaiga ma pb papatusi. Laau o loʻo ofoina atu oloa o lapopoa lapoʻa, e ui lava o le sili ona taatele (120, 150 cm lautele, o le umi e le o le aofaʻi o le 9 mita o le aofaʻi o le 9 m e leai poloka e aunoa ma le lagolago faaopoopo).

O le lautele o le faʻasino tulaga mo papatusi i puipui o le piliki e tatau ona le itiiti ifo i le 100 mm. A o le mauga, o slabs ua tuu i luga o se ipu o fofo. Afai e iai ni fale gaosi i manaoga o tagata faigaluega, e tatau ona faʻamaufaʻailogaina nifo i luga o ulu o papatusi.

I totonu o fale o poloka malamalama (fula sima, polyyyrene ponesi, Arbolite, Porbolite, Pramic Corath (B BELTD00 MULIMULI O LE FANUA MONELODE MA LE OLA MONELODIC W / SHELD MM.

Mo le masini, o le gaoioi i le Montli

Mo le masini, o le gaioiga i le monoliliuth poʻo le aoina-Monolithic Overlap o loʻo faʻapipiʻiina e le pito i luga o le pito i luga.

O tulaga lelei autu o le ova mai i luga o papatusi uma - o le saoasaoa faʻapipiʻi, o le mafai ona gaosia o galuega i le taumalulu o loʻo i lalo ifo o le malosi o ata o loʻo tumau ai ma mataituina ma le totoʻa.

I le isi itu, o le tele o le lapoʻa o le vaega o le a tatagiina ai le galuega o le tagata mamanuina, ma o latou foliga faʻataʻitaʻi ua faamalosia e lafoai ni mea faitino, orlyconal, o le pocygol erks, ma isi. Faigata Faigata: E tatau ona e masani ai i le tau o taimane o le tipiina, o le mutia unped orduls. Ma le iʻuga, o le a manaʻomia lou nofoia o se pavine ma lesitala i le fesoasoani a tagata poto masani faʻapipiʻi e puipuia ai ni mea sese pe a tuʻu ai ni mea sese. O PASP PNTO MA LE FAʻAOLATAGA O LE A LE MAFAI ONA OʻO LE OLAGA 1700 NUMBERS. Mo le 1 M2, ma le tau o le latou faʻapipiʻi - mai le 3500 rubles. I tua o le ogaumu.

Tele o fale gaosi i latou

Tele o fale gaosi oloa o loʻo iai ni vaega e faʻafaigofie ai le faʻailoga soʻotaga

  • Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu

Monolithic stab luga

O lenei mamanu e faigofie ona faʻafetaui i foliga o le fausiaina ma mafai ona fausia e aunoa ma le faʻaaogaina o le crane. I le faʻamaika, e sili atu i le 'au, o lea o le ea fua i le ea e sili atu ma taofia ai isi (o loʻo tupu foʻi i le fale o le atunuʻu, e leai se faʻanoanoa.

Ina ua mafai ona fuafuaina se Monolithic Sparb, e taʻitaʻia e le tulaga faatonuina - Sp 58-101-2003, Sp 58-11-2008 ma SP8-291.2012 I le laasaga muamua, o le a talafeagai ai le fausia o se galuega faʻatino mai le Plywood, fafine poʻo isi talitane ma le lagolago i utupoto ma fata. O le mea e le avanoa le avanoa mai le folamai faʻataʻitaʻi o le a saoasaoa fausia, ae i le lumanaʻi o le a faigata ai ona faʻauma le toilalo.

A maeʻa ona faʻaputuputu le faiga o le mea i luga o le atoaga o le vaega atoa, o le lua-tulaga faʻavae mai le faʻamalosia ma se lapoa o le itiiti ifo i le 10 mm ma le faʻamaoniaina o le faʻamama o le 10 mm ma le faʻaaogaina o le 10 mm ma le faʻatonuga e mafai ona tuʻufaʻatasia.

Muamua faʻapipiʻi papatusi mai le moli tioata & ...

E manogi papatusi mai le malamalama faʻamalosi sima e seasea lava. O le mea taua o le mea e sili ona maualalo le susu-teena

O le faʻagasologa o le maualuga o le faʻamalositino e tatau ona faia o se taimi puʻupuʻu, pule i le fale gaosi fefiloi ma le tilivaina o le taʻavale. O sauniuniga ola tutoatasi o le sima e le taliaina, aua e tasi lava le taimi e 'malulu tele "malulu" o le a sili ona afaina ai le malosi o le stab. E matua le manaʻomia tele le fausia o se monolivic i le vaitau o le vaitau, aua e mafua ona o le faʻateleina o tau ma ua paʻu i le faʻaititia o le faʻatuatuaina o le fausaga. Mo le aso, o le tau o se masini o le 1 M2 o Monolithic W / W UIGA MA LE MANUIA MA LE LELEI O LE 200 MM (galuega ma mea na totoe e tusa ma le 5 afe.

Vaega autu o le mauga monolithic luga

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_7
Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_8
Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_9
Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_10

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_11

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_12

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_13

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_14

I luga o le pepa talitapupuni na tosoina ai le faʻaofuina o le vai o le suavai ma faʻapipiʻi le faʻamalosia o le tino, o le lalagaina o le toʻotoʻo ma uaea. Tumu i le sima. O le mea e tasi na ave i le 20 aso pe a faʻapipiʻi le 80% o le malosi.

Aoina monolithic luga

O lenei tekonolosi leva e leʻi iloaina i le lomiga fou e fetaui mo le maualalo ifo-osofaʻi na ofoina mai i le aso mai Marlo, Terito ma YTong. O lona fatu muamua o le muamua o le paʻu o le tui o le skelettal utupoto o le fale gaosi gaosi. I le va o utupoto (ma le lagolago mo o latou itu o fata) o loʻo taʻoto ai le tino mautu mai le mama poloka. O lenei fuafuaga o le a le o se mea e le o le le-kupita, i luga o le tui o le mesh mai le faamalosiauga. Ona liligi mai lea o se siʻosiʻomaga ma le faʻamamaina ma se mea totino ua faʻamamaina; O le mafiafia o le vaega i luga atu o poloka e tatau ona 50-70 mm. E fautuaina le faʻaaogaina o se sima feʻaveaʻi, e faʻatagaina ai ona saunia se paluga i o latou lava, o le mea autu o le taofi o le "maalili"

Aoina-monolithic tekinolosi e mafai ona faia e aunoa ma le malosi o le ola meafaigaluega (mo le siʻitia o utupoto, o le tele o mea e le sili atu i le 120 kiki, ma e le gata i le afu alalaga i luga o masini. O le tau o utupoto ma poloka e tusa ma le 1,400 rubles. Mo le 1 M2, ma o le maeʻa o le sili atu o le tau o le a tau pe tusa o le 4500 rubles. i le 1 m2).

O le vaega autu o le Fono Aoao ma Monolithic Prelap

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_15
Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_16
Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_17
Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_18

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_19

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_20

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_21

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_22

Muamua lava, ua faʻatuina mai i puipui ma faʻapipiʻi i le poloketi tulaga faʻamalosi faʻamalosiʻau faʻavaʻa o utupoto. Ma le isi, na latou faataatia poloka o le malamalama lelei, ma luga o latou - le faamalosia faamalosi grid. O Utupoto e tatau ona tuleia o maʻa, a leai e mafai ona tuʻuaʻia. Liligi se sima sima.

Faapipiiina Monolithic

Faapipiiina o Monolithic Overlap o le a faafaigofieina le galuega ma le fetuutuunai fata. E moni, o le tau o lona mau e maualuga tele - mai le 16 rubbs. mo le 50 sq. m i le aso

Faʻafefea ona faʻamalosia pu ma matato

Fasi mo faasitepu, fofoa, suck ma venti totonu, chimneys e tatau ona saunia pe a mamanuina ma faia le fesoʻotaʻiga i le taimi o faʻapipiʻiina. E tusa ai ma le fale o le fale, o pu o le tele o ituaiga (ma itu poʻo se lapoa o le 300 mm pe sili atu) i le sili atu o le faʻaaogaina o le vaega galue, lea e manaʻomia i le fuafuaina o le ipu e palu.

Faatasi ai ma le ipu fasiotilei, e manaʻomia le faʻaaogaina o papatusi faʻapitoa ma pu (ala, latou te le mafaia ona fetuunai mo fale maualalo ma / poʻo le faʻaofuina o le lagolago. E aunoa ma se faʻamalosia ma le faʻamaoniga, o le faʻasologa e faʻatagaina ona faia na o pu i totonu o le mamao mai le tasi lipine lipine e le mafai ona tipiina mautu).

Suʻesuʻega o le faʻamalosia sima fola 9440_24

Faʻafefea ona fai ni pu e aunoa ma ni tuʻi

O le maʻi taʻutaʻua o le vaega o tupua - tulu tumiʻo i luga o le faʻataoto i tuʻuga o papatusi o faʻaputuga o papatusi o le aoina o Papatusi o loʻo faʻaputuputu ma i faʻagasologa o le fale. O lenei faigata e le mafai i taimi uma ona aloese mai le avanoa. Ae e mafai ona e taumafai. O le ki i le alualu i luma o le a tautua ai i luga o papatusi tulaga tulaga lelei ma se tulaga lelei, faʻaeteete tulaga o le faʻasino nofoaga ma se toniga o le uta i luga o le fola lona lua.

A o faia e le faamaufaatasia o papatusi, e taua le faʻaaogaina o mea maualuluga ma le le tuʻuina atu o le faʻatagaina o le ea ea. E masani lava, o le tubular fusi o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le Seam (i le mataupu faavae, o le polytarthane o le vasega o le vasega o le vasega sima pusa pusa.

E sili atu nai lo le 25 MM Green Vaʻa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le Monolithoc Down Technote Technoment e faʻaaoga ai se mea faafeiloaiga poʻo le faʻamalosia o galuega ma faʻamalosia.

Faitau atili