5 sili ona lelei manatu pe faʻafefea ona maeʻa le totonugaluga ma le pule

Anonim

O mea faigaluega e faʻaopopoina ai sitaili, o se ituaiga siosiomaga ma taʻu atu e uiga i tagata e ona le fale mautotogi tele.

5 sili ona lelei manatu pe faʻafefea ona maeʻa le totonugaluga ma le pule 9461_1

O le alofilima laau i totonu o le ulo o le a fausiaina se siosiomaga malolo, ma o se pepa lautele ma se lauiloa musika e ono faʻaalia ai o le e ona le fale o le fale mautotogi. Ae faʻapefea ona faʻaaoga le palaka taumatau? Ma i latou o ni tulafono taua nei? A uma mea uma, e leai se tasi na faaleaogaina le le faaaloalo. Sa matou aoina i lenei tusitusiga lautele aitia o manatu i luga o a ni mea e mafai ona saʻo e mafai ona faʻaaoga, ma o le a le itu latou te faʻamalosia.

1 Faʻaopopo meaʻai ma lanu e fai ai le sili atu le malosi ma le ea

Greens i totonu o le fale na liliu i totonu o se tagata mamanuina masani: O le aso latou te masani ai mai le tamaititi o ni mea leaga e fiafia ai. Faatasi ai ma le fesoasoani o le ola ai laʻau ma lanu i se tagata masani o le taulaga, e mafai ona e fausiaina se siosiomaga o se malupuipuia i saute. E le gata i latou foliga matagofie, ae latou te faia le ea ma fou.

Faʻaaoga laʻau i totonu

Faʻaaoga laʻau i totonu i totonu e le faigofie. Amata i le laititi. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se tasi laʻau tele ma se tamaʻi fugalaʻau i totonu o se ulo poʻo le masini malo. Vaʻai pe faʻapefea ona latou amio, aua e i ai ni fugalaʻau anufe i le la susulu.

  • 5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau)

2 Faʻaaoga le faʻamalama faʻamalama e fatu ai se tusitusiga patino

O moli masani o loʻo i ai se sao tele i le faia o le saʻo lagona o le potu. O le pamu i luga o Windows fesoasoani "taʻalo" ma le malamalama ma fatu tusitusiga.

Mo se faataʻitaʻiga, pupuni mai le fola i le fola o loʻo fausia ai se lagona o le sili ma o le a fetaui i le faʻasoasoaina. O tagata o le a fesoasoani mai le ie o le a fesoasoani ia e puipuia le potu mai le tele o le malamalama. Mumusu Mumuta o le a avea ma faʻamamafa ma le faaituau - i tua atu mo meaafale ma mea e aoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o lenei polo ...

Faʻataʻitaʻiga, i totonu o lenei faapaologa, faʻaalu pupuni naʻo le faʻaopopoina o se pisia faigofie, ae latou te faia foi se faʻasologa aoga. Talu ai o le ofisa faigaluega o loʻo faʻaaogaina i luga o le Loggia, e taua le faʻaititia o le la susulu e le faʻalavelave i le komepiuta mataitu.

  • Na fulafula le pupuni i luga o le Windows: Fualaʻau, Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

3 Suia le lagona o totonu ma eseese malamalama loloto

E fesoasoani tele le malamalama o le malamalama i le potu, fai atu i lona lagona, ma e sili atu le aoga o totonu. O le pogisa ma moli ma mafanafana moli fesoasoani e maua ai le mafanafana. Ma le tele o lamepa e faia ai le ogatotonu ma matala. O faʻataʻitaʻiga ma le faʻaopopoina o lamepa i totonu o lenei lagona e faigofie tele ma aoga, aua e mafai ona suia faʻavaivaia, ma o le totonuga o se lagona fou.

O le mea lena e te manaʻo e suia ai l ...

E uiga i le mea moni o loʻo e manaʻo e suia le lagona o totonu, e aoga tele taimi muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Suetena o loʻo iai ni matata o lamepa e mafai ai ona e filifilia ni moli fou mai le lava faasologa. Pe filifili ni vaega lautele. Ae iai lamepa ia e faigata ona filifilia se suiga avanoa.

4 Tuu le kapeti ina ia mafai ai ona faʻaopopo le loloto ma le vevela

Masi fola mai le pu, lameminate marcemin maasiasi masoa e lelei. Ae o le taimi e galo ai o kapeta o le relic o le taimi ua tuanai. Ina ua matou aveese foi ia i latou i le 2000s, i le aso o le taimi mo lo latou taʻutaʻua.

  • Faʻafefea ona fai se kapeta ma se ata matata o totonu o le totonu: 5 ata pupula ma fautuaga mo le filifilia

O a kapeti e mafai ma manaʻomia le faʻaaogaina?

  • Jite lalagaina. Moni mo le alu ese atu o le tautotogo ma le taumafanafana. E matua taʻutaʻua lava i latou i le vaitau, ae ua latou folafola ina ia puipuia ai e pei ona taua i lalo.
  • Ie ma le tumau mamanu. E mafai ona e faʻaaogaina o se faʻaupuga i totonu o le potu o onapo nei, ma o le faʻaopopoina o se auiliiliga o le sili atu Moroccan sitaili.
  • O kapeneta ma le genomoc po o le a fesoasoani e faʻateʻa le Monochrome inter. Ma faʻaalia foʻi le foliga o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fasi pepa faʻapipiʻi o le a fesoasoani e faia le avanoa lautele.
  • O paʻu paʻu paʻu e talafeagai mo potu moe. Ma o nisi taimi latou te faaaogaina nai lo aluga mo nofoa.

  • Se taiala puʻupuʻu e ala i le ituaiga o kapeti: mai mea ae leʻi oʻo i le lalagaina

Filifili mea uma ma le lanu e aofia ai. E manaʻomia o le ie na autasi ai i latou nai mea na faʻaaogaina i totonu, pe o loʻo iai se paolo.

E tatau ona faʻaaogaina le tele o taʻavale tetele

E manaʻomia ona faʻaaoga taavale toso ma le faʻaeteete ma tuʻu saʻo i totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia ulu atu vae o le sofa pe na tau le ulufale atu i le kapeta, ae sa latou le tutu atoa.

  • Faʻafefea ona teuteu le totonu ma se moli meafale i luga: 8 manatu

5 teuteuina o le fale o ata ma aua le faanatinati e faatau le tele o mea e tasi i le taimi e tasi

O le tele o faʻafitauli o loʻo tatou faanatinati e teuteu ai le totonu e ala i le faʻatumuina o le gaogao. A o le tulaga atoa o loʻo atagia ai lo tatou taʻitoʻatasi, ma e leʻo le fono a le tiapolo mai le maketi tele.

Aua le fefe e faifai malie decorate i & ...

Aua neʻi e fefe e faʻaitiitia lemu le potu, filifili tulaga ese pe faʻamanatuina mea mo oe. E sili le amata i se laʻititi, ae i totonu o le i ai o le a leai se aoga e sili atu ona faʻamamaina nai lo latou teuteu. Tauloto e tatau ona i ai i mea uma.

  • Faʻafefea ona faia se Fashion ECCINK FAʻAPITOA: 6 MODS mai le tagata mamanu

Faitau atili