Laminate i luga o Linoleum: E mafai ona tosoina ma pe faʻafefea ona fai saʻo

Anonim

E te manaʻo e fai se laʻau fou i le tuai o linomolem? Matou te tau, pe mafai ona fai ma e sili atu.

Laminate i luga o Linoleum: E mafai ona tosoina ma pe faʻafefea ona fai saʻo 9489_1

Laminate i luga o Linoleum: E mafai ona tosoina ma pe faʻafefea ona fai saʻo

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻatatauina o le lamellare lamellae i luga o linoleum

Vaega o le tauemuga

O le pito i lalo o le pito i lalo o Montaja

Faapipiiina faatonuga

  • Galuega sauniuni
  • Faapipiiina o ponaivi
  • PLOVE MA LE FAAFETAI

E leʻi leva, linoum o se tasi o sili ona saʻili-pe a uma le fola faʻaiʻu o filifiliga. I aso nei, ua faasolosolo ona tupu i le lamentated cometing tulaga, lea e masani ona faapupula i le fola. Tele o le fesili tusa lava pe mafai ona faʻataʻatia ai se laumua i luga o le linoum e leai se tali taua. A atoa, e mafai, ae saunia lena numera o tulaga o le a toe faia. Tuu atu ia latou mafaufau ia i latou.

Foliga o le lamei

O le mea o se ituaiga o le asoa tele, o le pito lea o fale o le mutia. O lona lelei e fuafua uma le taua o le taua o uiga. O le ipu ua ufitia i se sukisi-ressollent mataina e puipuia ai fula. O le pito i luga o loʻo ufiufi i se ata teuteu ma faʻailogaina. O sea fausaga e fuafuaina foliga o le faapipiiina o papatusi:

  • O le la lava na o le faavae foi. Sili atu le mafai ona tuʻutuʻu i lalo - le sili atu nai lo le 2 mm mo uma 200 routing cm.
  • O le tuuina atu o mea e tatau ona mago ma i le lumanaʻi e le pasia le susu. Afai e i ai le taufaamataʻu o le faʻaʻaisa poʻo se matua malulu o le fola mataʻutia, e mafai ona oʻo atu i le faʻavae o le faʻamalologa, faʻaopopo le vevela vevela o loʻo manaʻomia.
  • Faʻapipiʻiina o loʻo faʻatagaina i luga o le faʻamafanafana o le fola o le fola, e noatia i le tausisia ma le pepa umumeti ma faʻapipiʻi Lamellae faʻapitoa fuafuaina mo lenei ituaiga.

Lamella e mafai ona faaulufale mai i le faʻapipiʻi ma le "operating" auala. O le muamua o loʻo faʻaalia ai le pipii i luga o le faʻavae, o le lona lua o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga faʻapitoa. I nisi tulaga, e taofia ai le susu mai le ulufale atu i le ie ma faʻamalosia ai le mamanu o le faʻapipiʻi ma peʻa faʻapipiʻiina se fola folau.

Laminate ua taua tele

Laminare o se mea tetele o loʻo avea ma mea e mafai ona faʻapipiʻi i se faʻavae

-->

  • Faʻafefea ona faʻataʻavaleina Linoleum i luga o le laupapa laupapa: Faʻatonuga ma Fautuaga mo Amataga

E mafai ona tuu se laumei mo Linoleum: i lalo o le auala o le faiga

Ia vave ona faia se faʻailoga e le o se linoleom e le o i le lisi o mea faʻatagaina mo le faʻamutaina o se tapuni o le lalagaina. Peitaʻi, o Europa gaosi oloa o mea sili ona lelei e faʻatagaina e faʻaititia ai a latou oloa i lenei auala, ae i le taimi lava e tasi o loʻo tuʻuina atu ai le numera o mea e tuʻuina atu:

  • O le le mafiafia o le lamellas e le mafai ona i lalo ifo o le 8 mm, sili atu sili atu.
  • O le maualuga maualuga o le tuai mea o le 3 mm.
  • E tatau ona fetaui lelei le parvas tuai. O le iai o blubble, o pu ma isi decutis e le taliaina.

E tatau ona malamalama o le tau mafanafana e mafai ona faʻapipiʻiina muamua i le le lava o loʻo tuʻufaʻatasia. I lea tulaga, e le mafai ona faia se mea fou. O taumafaiga e uiga i le mea e tupu ai, e oʻo lava i le lapoʻa lava, e le aoga. I le aluga o taimi, o le a mafua ai, ma o feeseeseaiga o le a maitauina. I ia nofoaga, o le a solia ai le au lapisi a Laʻuleo Lamele, o faʻailoga faʻapitoa e aliali mai, o loʻo eʻeina ugo tagi.

Afai e taua eseese, ae le o le lamatia ma aveese le ie tuai. A leai, o le tauemu fou o le a pa'ū lava ma o le a le umi lava. Faatasi ai ma le faaeteete, e tatau ona e filifilia se sameuted mea. O oloa o Europa gaosi oloa e masani ona fetaui ma le faʻalauiloaina o mea na faʻaalia, aʻo le Saina ma Rusia oloa e le mafai ona mitamita i taimi uma. Manatu faapitoa e aoga le totogiina o le le atoatoa ma le mafiafia o vaega. O le malosi ma le naunautaiga faalagolago ia i latou.

Mai le le fiafia linoleum mafai & ...

Mai le Boong Linoleum atonu o se pito sili ona lelei mo laumua

-->

Faʻafefea ona siitia le laumua mo Linoleum: Faʻasalalauga faʻatonuga

O le faʻagasologa atoa e mafai ona vaevaeina i le tolu vaega autu. Mafaufau i na mea uma.

Galuega sauniuni

Tumau le laminate i Linoleum ma le tapenaina o le 'auʻaunaga faʻavae. O le mea muamua e tatau ona e faia o le siakiina o lona tulaga. Ave se lua-mita laina poʻo le tulafono ma siaki ma le faʻaeteete le faavae mo le mataupu o mataua. Afai o lo latou tau e sili atu le mafai ona faʻatagaina, o le a tatau ona e aveese le upega tafailagi ma le tulaga le laualuga.

O nisi taimi o le ata o le fola o le faamalieina atoa manaʻoga uma manaʻoga, ae o loʻo i ai ni faʻaletonu laiti. E tatau ona aveese:

  • Bubbles. Tuʻuina atu kulimi i le tui, tuia le bubble ma faʻatautaia se faʻafefeteina ma faʻaputuputu i lalo. O loʻo faʻasolosolo malie lava i mea le mea, avatu i ai le tuʻufaʻatasiga e matutu.
  • Pu. Piki i luga le tele ma lelei elemene mo patchwork. Tuu i luga o mea leaga ma nofoaga ina ia mafai ai e le lumanaʻi ona o i talaatu o le faʻaletonu. Tipi le aitema. Na toe foʻi atu i luga o se togafiti ma le lamolemole, taamilomilo solo ma maʻamaina o naifi e tipi ese ai se ie paʻu. Librite le fasi fasi fasi, tuu i le tulaga ma faagaoioia le sooga ma le malulu o le toto.
  • Tauemu. Ua tumu ma le faaeteete i se maupuea i luga o le sili

Ae le i amataina le faaputuputu ...

Ae le i amataina le lalagaina o se laumei, e manaʻomia le sauniaina o le faʻavae o linoleum

-->

Ina ua uma ona aveesea uma mea leaga, e faamamāina le faʻavae o filosoga ma le pefu. Ma le isi, e le aoga le mea sili i luga o mea tuai. O le mea mulimuli o le a avea ma fetuutuunai atoatoa ma le matafaioi a le mauaina o le vai ma le vaega pala mo le Tui fou.

Seisi taua taua. A o le i tosoina le laumua i luga o le tuai linoleom, e tatau ona e mautinoa o le microclite i totonu o le potu e fetaui ma uiga fautuaina:

  • O le ea ea o loʻo i totonu o le 18-24c, maualuga pe maualalo faʻatauaina e le manaʻomia.
  • Le suamalie o le ea e tusa ma le 40-70%.
  • Faagaulu faalemalo mai le 15 i 27c. Afai o le fola o lo o susulu atu, e tatau ona tape muamua, ma e tusa ma nai aso a o le i faataatia.

Laminate i Linoleum mafai vasega & ...

Laminate i luga o Linoleum mafai ona tuu e aunoa ma se mea na tupu, ae ui i lea, e masani lava ona faataatia pea

-->

Faapipiiina o le lalagaina

E galue, o le a e manaʻomia se eletise o loʻo kikiww poʻo se tamaʻi manu, o loʻo mafai ai ona tipiina vaega. Woodsen poʻo le paʻu COZYANKA MA LE FAUTAʻIGA BAR e faʻapipiʻi ai lamellas i nofoaga. Mo le faailoga atu, o le ae manaʻomia se roulet, se penitala poʻo se faʻailoga, o le sikuea. E manaʻomia foʻi le saunia o ni oti mai se laʻau lautele 12-15 mm. Ina ia tuu le laumua i luga o le linopulam i o latou lima, o gaioiga na faia:

  1. Faapipiiina o le laina muamua. E tuu latalata i le faafeagai i le ulufale atu o le puipui, o le fasi pepa atoa, e susulu mai se tulimanu umi. O papatusi na aoina i le fasi pepa o le umi umi. Mo lenei, o le itu a le itu o lo o oso ai. O le aofaʻi o elemene e fealuaʻi i le puipui ma ia mautinoa e olopalaina mai i itu e tolu ina ia fausia ai le tele o le 15 mm lautele.
  2. Fonotaga o le lona lua ma uma laina mulimuli ane. O loʻo taulaʻi le vaega, o le amataga lea o loʻo avea ma vaega o totoe mai le laina talu ai. E manaʻomia le tuʻu o le laumua "Vravbekka". O le fasi vaega o loʻo faʻaofi i le pito o le laupepa o le ata muamua ma faʻasolosolo lemu i luga o le faavae.
  3. Faatulaga le laina mulimuli. Afai e tatau, ua tipi le laupapa. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona faʻagalo e uiga i le faʻatulagaina o le games games. O loʻo ki le ipu, faʻaaoga le iʻuga i le puipui ma o le auivi ua otooto atu. Fai se tipi, pe a maeʻa, pei ona masani ai, faʻatamala ai le faʻailoga ma tuʻu i le tulaga. Faia o le a sili atu le faigata nai lo le taimi muamua. E manaʻomia le faʻaaogaina o se leʻa faʻapitoa ma se crochet poʻo se pine.

Laminate faaputa e uiga i luga & ...

Laminate o loʻo puʻeina o se mea masani i le tulaga o le faʻaaogaina o le maualuga o pito, e faia ai se games gap

-->

A i ai i le taimi o le faʻapipiʻi gaioiga e tatau ona e feoaʻi ai i soʻo se faʻafitauli, o le a manaʻomia le faia o le tipiina. O le faigofie o le mea o le a faia pe a fai o le ogatotonu o le mea e tatau ona i ai i le pulupulu. Afai e mafai ona e fetaui i le lamella, e sili le faia o lenei mea. A uma mea uma ona setiina, o loʻo faʻamatalaina o tina, fesoasoani ia faia se avanoa pele. A leai, o papatusi o le a oosia ma pe a amata ona suia ni suiga microcmite.

Faapipiiina le prenth ma le tuluiga

O le au maosisi o se vaega taua o le tuʻufaʻatasia e aofia ai i potu e lua. E mafai ona fai e aunoa ma latou pe a fai o se tapoleni e tasi e aoina mai le lamella. E ese le faigata ma le taimi e alu ai. O le i ai o le 'au o le' au e faafaigofie ai le mataupu. I le faʻaopopoga, e mafai ai ona latalata se tamaʻi mea eseʻese pe a fai o ni ofu eseese e fesoʻotaʻi. O le elemene ua tuu i le va i le va oi latou:

  1. Mo le umi atoa o le tatalaina i le 100 mm, tosoina pu i lalo o le solo lea, o le a tumau le va o le moli o le moli ma pito o le lamella.
  2. A o le i tataina, o vaega e tuu palasitika sone i pu.
  3. Faʻapipiʻi le afi ma faʻasaʻo i luga o le faʻapipiʻi.

Ma o le faigofie ata ma se pepa tatala o loʻo faʻatulaga. Afai o le nanaina nana o loʻo avea, o le faʻavae vaega o loʻo faʻamauina, lea e mulimuli ane na oso mai e le afi.

O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi e mafai ona tuʻu eseʻese meafaitino: palasitika, laupapa poʻo le mdf. Le faasologa o gaioiga i le tele o mataupu e tutusa. O le vaega o loʻo tumau i le puipui i luga o le tapping faʻapipiʻi, pe a uma ona tapunia ma se tapuni. I lalo o lea, o uoa e mafai foi ona i ai, e talafeagai tele. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, oloa ma se faʻaluaina poʻo se tasi le cable channel ua maua.

I totonu o le PROV

Cable Channel mafai ona o i totonu o le upu. E faigofie tele

-->

O le taoto i le Faʻamaoni e naʻo mai le tulimanu ma feoai solo i le tino o le potu atoa i le tasi itu. A maeʻa uma papatusi e faʻapipiʻi, o elemene o fesoʻotaʻiga, fafo atu, vaipuna, pupu. O le numera ma le foliga o vaega talafeagai e fuafuaina ae leʻi amataina le faʻapipiʻiina o galuega.

O le faʻagasologa o le a o le lalagaina o laʻau i luga o le linoleum e aunoa ma se mea e sili atu le ese mai le faʻapipiʻi faʻaaogaina o se isi vaega o le faʻapipiʻi mea. I totonu o le tulaga mulimuli, o le mea e faʻaaogaina ua salalau ai i luma o Lamellate. E moni, o matai e mafaufau i ai i lenei tulaga o lo o lomia. I le iʻuga, matou te fuafua e matamata se vitio faʻamatala mai ai le faʻagasologa o le faʻamutaina o pamua.

  • Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale

Faitau atili