Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo

Anonim

Matou te taʻu atu pe faʻafefea ona filifili oe i le pu ma vaʻa, ma faʻalautele le tautua ola o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga o le Faʻailoga.

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_1

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo

Mea uma e uiga i le suia o nila i faamalama poloka

A manaʻomia e sui le paʻu

Tulaga mo le filifilia o le auupega

  • Meafaitino
  • Foliga lelei
  • Tuu le faapipiiina

Laasaga-i-Laʻasaga Suiga Faʻatonuga

  • Aveese le sash
  • Matou te toe faʻafoʻi le sash
  • Matou te faʻafouina le faʻavaʻa

Tulafono tausiga

Faʻafefea ona malamalama o le faʻamalama o le faʻamalama na ofuina

Le itiiti ifo le ola o le ki faamau o le 5 tausaga. Ma ma le tausiga lelei, o loo tautua mo le 10 tausaga. Afai o faʻafitauli na faʻaalia muamua, e sili atu le fetuunai ma toso aʻe Mea faigaluega. Naʻo pe a le fesoasoani, e tatau ona e agaʻi i le sui o le pulu i luga o faʻamalama palasitika. E tele faʻailoga faʻavae o laei:

  • I le malulu vaitau, ua foliga mai o loʻo aliali mai i luga o le faʻamatalaga i luga o matata matala.
  • I luga o le pa Faapipiiina o loʻo i ai ni faʻaletonu lauiloa: Dests ma Faʻavaivaia o le laʻasaga o le laualuga. Sa faigata ma leiloa le manaia.
  • E i ai ni faʻailoga o le faʻanoanoa. E vave ona taʻalo le potu, ma o matagi malosi lava mai le vaitafe e feʻe.
  • I le malulu i luga o le faamalama po o le faʻavaʻa lava ia, ua fausia le aisa.
  • Ua faaitiitia le tulaga o le pisapisao. O loʻo e faʻalogo manino atu i leo o le pasiina o taʻavale ma talanoa tagata i luga o le auala. Ma le matagi malosi, o se maualuga maualuga na tufu ma e oo lava i le paʻepaʻe.
  • Ona o le maualuga o le susu latalata i le pupula, o le foci o le fungas po o le gutu foliga mai.

Afai e leai se avanoa e vili ai le autosters mo suʻega ma toe faaleleia, o le mea muamua e mafai ona faia lou lava lima o le libricate o le "taumalulu tulaga. A leai se suiga, agai i le suia o le paʻu lava ia.

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_3
Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_4
Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_5

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_6

O le tulaga o le HAVDDY

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_7

Zappa i le "taumafanafana" tulaga

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_8

Zappa i le tulaga "taumalulu"

  • Faʻafefea ona aveese se ata puipuia mai le palasitika Windows ma e le faʻaleagaina i latou: 8 Auala

O le a le mea sili e tuu ai le faʻapipiʻiina o le ptuc faamalama

I le maketi maketi poʻo le supamaketi e mafai ona e mauaina ituaiga eseese o le faʻaaogaina. Ae o le pau le fofo saʻo o le faʻapipiʻiina o elemene fautuaina e le gaosi oloa o faʻamatalaga. Afai e te le iloa le ituaiga, e mafai ona faʻapipiʻiina e:

  • konekarate mo le mauaina poʻo le faʻapipiʻiina;
  • togitogia i luga o le au;
  • logo i le itu pito i luma o le talaaga;
  • alu i luga o fusifusi fusi;
  • Faailoga i le faaiuga o le talaaga.

Faailogaina i luga o talaaga

Faailogaina i luga o talaaga

Afai e le mafai ona suʻe le kamupani a le tagata gaosi, ua lava lea e tipiina ai se fasi paʻu o lipine mo le faʻataʻitaʻiga. Fai i le tulaga sili ona faigofie i le nofoaga o le junction, o loo i le pito i luga.

I se tasi ituaiga o faʻamatalaga faʻapitoa, eseʻese ituaiga o paʻu paʻu e mafai ona tutu ai. Ina ia mafai ona e filifilia le talafeagai filifiliga mo oe lava, mafaufau i latou faʻavaʻa e sili atu auiliili.

I le ituaiga o mea

O mea e mafai ona faʻaaoga saʻo e le fww. O le lelei o le faʻamaufaʻailogaina o le manava tumau i le malulu, taofi le pito i luga o le vevela ma e le mafai ona taʻe i lalo o le la. E masani ona faia o le tagata gaosi oloa. O le maketi o loʻo faia ni filifiliga:

  • Paʻu. Gaosia mai le pulcanized rubber. E taugofie, ae o le aisa e le mafai ona maumau le manaia, ma i lalo o le malosi o le la. Ina ia taofia lenei, o vailaʻau faʻapitoa o loʻo faʻalauiloaina i totonu o le tufuga. O lona uiga o meatotino faʻaletino faʻalagolago i luga o le faiga tekonolosi.
  • Synthec crumber (EPDM). Fuafua i le Vulcanizing vaega, sulfur ma peroxxide epdm ua tuuesea. O le mea muamua e mafai ona tuua le samasama faʻailoga i luga o le paʻepaʻe palasitika. O le lona lua e sili atu ona taugata, ae sili atu le aoga. O taimi uma e lua e iai ni faʻailoga sili ona lelei.
  • Thermoelastopoolymer (fipe). Faia mai le suia o le PVC. O ni lanu e matua manaia lava, ae o le le lelei na mafua ai venans i le malulu. Faaaogaina muamua i le pupou faamalama.
  • Silicone. O mea e matua vaivai lava, tumau, faʻatumauina ana mea totino i le lautele o le vevela, e mafai ona faʻaliliuina le aʻafiaga o vailaʻau ma e le taufetuli i lalo o le la. Pau le mea e totoe o se tau maualuga. Ona o ai foi o oloa e le i soloiesea.

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_11

E ala i le fausiaina

Tufatufa lua filifiliga:

  • Lamolemole. O latou o le rum chabbon, o le pito i fafo o le mea lea e faia i le ituaiga o se pelati cout, masani eleaina O le pulea ma le tumau o ia mea faigaluega e faʻamoemoeina ai le i luga o le fiafia o mea. Afai o ia o loʻo teʻi o le malulu pe le lelei toe faʻaleleia le pepa pe a maeʻa le faʻamalosi, o le a vave ona aliali mai le afu.
  • Potu. O lea e puipuia, i luga o le tasi pe sili atu tapuni vaalele. Ona o ivi, o ia oloa e sili atu ona lelei ma toe taofia le fomu. O le vaʻa a le ea e maua ai le siʻi o le vevela o le node o le fana. O ni faʻamaumaue tutusa o loʻo fuafuaina mo le faʻamalama poloka o le faʻateleina o le malosi o le malosi.

Sili o mea uma pe a suia le faʻapipiʻi o lapisi i luga o le palasitika faamalama Faʻaaoga se ituaiga masani o meaʻai. Afai e te manaʻo e sui, e taua le filifilia o le mafiafia o le mafiafia. A oʻo ai mau e tatau ona mafiafia, mea e fai ai mea e fai. Afai latou te manifinifi, e tatau ona e le lava ulufale.

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_12
Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_13

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_14

Potu faamalama faamau

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_15

Pefu faamalama faamaufaailoga

I le nofoaga o le faapipiiina

Aveesea le faʻavaʻa ma shaft faʻamalama faʻamalama. Faaulu i latou i luga o le faavaa ma sash, ma le auta. Tagata gaosi fautuaina le faʻaaogaina o ituaiga uma o oloa. Latou eseese i le geometry ma faʻatagaina oe e ausia le sili atu faʻamaufaʻailoga i le va o le auala ma le potu. E taua le faʻaaogaina o oloa o le tasi ituaiga ma le mafiafia.

Mo le faigofie o le faʻapipiʻiina, tele o numera faʻaaoga e tasi le ituaiga o paʻu faʻamau - fuaiupu. E faʻatagaina lenei filifiliga. E mafai ai ona e aloese mai le le mautonu ma mea sese i le taimi o le faʻapipiʻiina.

O loʻo faʻatau atu le tau o le lautele o le paʻu mo le faʻamaufaʻailoga o poloka. E sili le faʻaaogaina i tulaga ogaoga pe a fai e leai se mea e sili ona talafeagai ua maua.

  • Suia le lua-glazed Windows i le palasitika Windows ma o latou lava lima: 7 tali i fesili autu ma faatonuga

Faʻafefea ona suia le Gum i luga o le palasitika Windows oe lava

O le sui faagasologa e faigofie tele. Ae e tele naua foliga. Matou te avatua ni tulafono taua se tolu, o le le-tausisia lea e tau atu i le faʻamamaina, ma i nisi tulaga faʻaleagaina i mea uma:

  • Aveese le vai ae e te lei suia le faamaufaailoga. O foliga o le mamanu o le pito i luga o le pito i luga o le avanoa E mafai ona suia le faʻamalosi tino le paʻu e aunoa ma le aveesea o le stash na o le faʻavasegaina-gagau tatalaina. Ae le ose tagata tomai uma e feagai ma se galuega faapena. O le mea lea, mo le tulafono, tatou te taliaina le faʻailoga o le vaega amata.

Tuu se fasi pepa o le lipine, o loʻo i tua o le pito i luga o matasele e aunoa ma le sui e le faʻatagaina. E masani lava o ia i taimi uma nai lo se tala fou. O lea, o feula i le tulimanu.

  • Suia i le faufauga faamau. O le mafiafia o le faʻailoga fou ma le tuai e ese lava. Taumafai e sefe i le iuga mafai tau sili atu Ua latou iʻu i le mea moni o se tasi o le auala e tuaoi ma le faʻavaʻa, ma le lona lua o le a tele o le liputi mai ai. E taofia ai le faamaufaailoga atoatoa o le fana. O se faamaʻimau e faia i le va o faʻamatalaga, ma i le tau malulu.
  • Gie paʻu i le taʻavale. O le faʻailoga fou i le taimi o le faʻamamaina o tagi ma faʻaititia i le lapoʻa. Afai e te le pisa, o se slot foliga mai luga i luga o le taimi. Taumafai e oomi le lipine ma tuu i se faʻasoa e seasea ona muta i le manuia. A o le taimi o le taaiga e masani ona i ai e tatau ona i ai - o le vale foliga mai. Afai e sili atu - o le "harmonica" ua fausia.

E na o ni mea taatele sese. Mafaufau i le tulaga o le fuafuaga autu o le gaioiga.

  • Faʻafefea ona toe faʻaleleia se palasitika

Lafoaia o le faamalama ash

Suia le faʻailoga o le faʻailoga e faigofie pe a feoai le vaega o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. O lea, a o le i puʻeina, e tatau ona e sauni se laʻasaga i luga. E taua le uma o le faavaa i luga o le talaaga fafo, ae le o le ipu. I nisi tulaga, e tatau ona e muamua aveese le 'au. Matou te faia le galuega pe a tapunia le faʻamalama i le faʻasologa lea:
  1. Aveese le teuteuga pito i luga o le pito i luga o matasele.
  2. Ina ia faʻaaoga le locati tamatamailima ma le mafiafia sikuludwvever poʻo ni au palu ae toso i lalo. A faʻatapulaʻaina le ulufale i lalo, muamua David i le tulaga teteʻe o le toʻotoʻo.
  3. Ou te tosoina le sash ma aveese mai le matasele.
  4. Rim i luga o le faamalama i luga, aveese mai le tamatamailima pito i lalo.
  5. Na matou tuʻuina i luga o le saunia i luga ma se faʻamau i luga.
  6. Matou te ave le matasele i luga aʻe o le sash ma faʻatuai oe lava e faʻaalia ai le "seleulu".

Faamalama tioata faamalama e mamafa tele. Afai e tatau ona e aveese se lautele lautele pe e te faia lenei galuega mo le taimi muamua, ia mautinoa e valaʻaulia se paga.

Mo le manino, o le aveʻesea ma le faʻapipiʻi o le a faʻatinoina le vitio:

Suia o le faʻamau faʻamau i luga o le faʻamalama palasitika

O le bog o le gum o loo i le pito i luga. O iina mai ai e sili atu ona talafeagai le amata lafoaia o le tuai o le lipine. Afai o loʻo faʻapipiʻi pito i le faʻavaʻa, o se naifi poʻo ni seleulu, tatou te faʻaaogaina le faʻamaufaʻailoga i soo se mea ae toso ese ese mai le faʻaipoipoga i le faleʻoloa i le fale puipui atoa.

O le mea o totoe o le le mafai ona faʻalavelave i le faʻamaufaʻailoga. Matou te aveese uma le palapala ma le limu i le limu poʻo le faʻaalu ma le fasimoli fofo. O isi vaega o le faʻapipiʻi aveese le masini o loʻo faʻapipiʻiina o le anitionery naifi poʻo seleulu.

O loʻo amata ona faʻaoʻo mai le faʻailoga o le paolo fou e faʻaofi mai i luga, o le mauaina o le faʻavae atoa. O le foliga o ona vae o le symmetical, o loʻo mafai ai ona e faʻapipiʻi se nonoa i le groove o soʻo se isi itu. Ina ia aua neʻi faia se mea sese, ia manatua le auala na faʻapipiʻi ai le faʻailoga tuai. Faatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻi, o lona lautele o le itu e tatau ona pasi saʻo i luga o le pito i fafo o le vaega tumau o le talaaga. E taua le aloese mai le soona feteʻenaʻi o mea leaga o paʻu i tulimanu.

Ina ua maeʻa le fuaitau o le sili ona atoatoa, ua matou tipiina le lipine o Jack. Tuu atu ia pito uma mai le togalaʻau, o loʻo punou i luga o le vae lautele o le "taimi" ma toe faʻatuina.

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_18
Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_19

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_20

Aveese le kuku

Suia o le faʻamaufaʻailoga i luga o palasitika faamalama ma o latou lava lima: Faʻafefea ona faia mea uma saʻo 9497_21

Matou te faʻatuina se faʻamau

Suia o le faʻamaufaʻailoga o le pvc-faʻavaʻa

O le faʻavae o galuega e tumau lava le tutusa, ae e tele ituaiga eseʻese:
  • Mo le faigofie o le faʻaletonu, paʻu ua amata ona aveese mai le tulimanu.
  • E sili le faʻaaogaina o se faʻavaʻa tupe. O ia o le a fautuaina le faʻapipiʻiina o tagata gaosi uma.
  • O le paʻu e tatau ona faʻataʻitaʻia ma foliga lautele i totonu.

O le faʻailoga o le tisa ma le VMQ ituaiga o loʻo suia mai le tulimanu i le tulimanu. O lona uiga e tatau ona latou tipiina, ma aua le punou. I le taimi lava e tasi, o soʻoga soʻoga o loʻo avea le "taimi".

Mo le manino e sili atu, o le a matou faʻaalia le sui sui le faiga i luga o le vitio:

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama palasitika

O le taimi e faia ai le tausiga o faiga e faʻaalu ai le tautua o oloa i le lautele. I le taimi lava e tasi, o le agi mai i nofoaga o le fana. O le tautua e sili ona faʻaalu faʻalua i le tausaga: I le tautotogo ma le tautoulu. E masani lava, o talimalo o loʻo tuʻufaʻatasia nei gaioiga ma le fufuluina o le ipu.

I le vaipuna o le paʻu o le paʻu o lapisi ma se seasea poʻo se apu, o faʻanoanoaga i le mafanafana o le vai loloto. Mataala lelei i le pito i lalo. E tele le palapala uma. I le maeʻa lea, e oʻo lava i le aofaʻiga laiti o le pefu o le a faʻalavelavea ai le malosi o le gaioiga. Ina ua uma ona aveese le palapala, o le laualuga e malu ma mafiafia.

I le tautoulu, o elemene uma e toe fai mai. O loʻo faʻagaioia uma lapisi o lapisi e le sili ona faʻapitoa aʻiaʻi. E aofia ai le tele o mea mai le vevela mataua ma le la. Ona o le fausiaina o le suauʻu suauʻu, o le lipine e le feagai ai ma le lipine le palasitika i le taumalulu, ma faʻateleina le faʻavaʻa. Rassengers o le paʻu ona o le aisa e le aofia ai.

Nai lo le sili atu le sili silig-sili sili ona lelei, o nisi hostess faaaoga kulimi mo lima. O loʻo iai nei i ona mataʻupu e avea ma sui o le lelei o sui o loʻo avea ma sui aoga mo le suauʻu faʻapitoa.

O lenei ua e iloa ona suia le faʻamau o le faʻamau i luga o le palasitika ma tausi totoʻa mo. E fesoasoani le tausia o le mafanafana microclite i totonu o le fale ma faaaofia ai le tautua ola o le faamalama poloka.

  • Faʻafefea ona suia le faʻamau o le faʻamau i luga o le pusaaisa: auiliili faʻatonuga

Faitau atili