Faʻafefea ona fufulu le lanu faʻapopoleina o le papala: 3 faigofie sitepu i se mea matagofie iʻuga

Anonim

O le glossy tragy tapoleni e matagofie ma aoga, e leai se avanoa latou te o i ai i le manaoga. Matou te taʻuina le ala o le tausiga lelei lelei mo galuega faʻatino.

Faʻafefea ona fufulu le lanu faʻapopoleina o le papala: 3 faigofie sitepu i se mea matagofie iʻuga 9537_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

O le tolu o le aliʻi o loʻo liua se tamaʻi laupapa tuai ma liliu i se mea lelei lava o le susulu o le pupula. E fiafia i ai tagata e faamalieina i se suiga ma mafaufau e fufulu ai le taua o le pupula e aunoa ma le tetea i le fale ma e mafai ai ona e faia uma. O le a matou auiliiliina tulafono taua mo le tausiga o le ata tifaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le asi

Ata mamanu

Faigata o le faamama faiga

E faafia ona e fufuluina mamanu

O lona uiga mo le fufuluina

Fufulu: Tolu faigofie laasaga

Mama Tulafono

Foliga o feteʻenaʻiga faiga

O le faʻaputuputu o le faʻaputuga o le paluga o le mea e leai se mea ae o le faʻamalologa faiga mai le polyvinyl chloride ata. O le faʻaalia ma le tautua olaga o le fausaga faʻalagolago i le uiga o le mea mulimuli. O le filifiliga sili o se mea e mafiafia ai mea e mafai ai foi ona lanu. Ata lolomi e mafai e pei ona faamaea. A o le i faʻatuina le ie, o faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapipiʻi i lalo ma faʻaaoga i luga o pito.

I luga o puipui o loʻo faʻamauina ni faʻamatalaga-baguettes o loʻo latou snap faʻamau mai pito o le tapoleni. Ina ia maeʻa ona faʻatino lea, ua faʻamafanafanaina mea ma ua faʻaloaloa i totonu o lenei Malo. Ina ua uma ona malulu, o loʻo faʻamalosi ma faʻamalosi, fausiaina lelei tele. O lea, e mafai lava ona tapunia le faʻavae o ata le-muamua ma fesoʻotaʻiga uma fesoʻotaʻiga.

I le faʻagasologa o le faʻi o le ata ua taʻe & ...

I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina, o le ata tifaga ua faʻapipiʻiina i le fusi

-->

  • Nai lo le fufuluina glossy umukuka: 9 faaputuga o le a matua mama

Vaitafe o le vai

Mafai tiga o le tausiga o loʻo faʻamatalaina e le faʻamoemoe o foliga. O le a matou auiliiliina i latou auiliili.

  • Ua faʻaloaloa le ie i luga o le faʻavaʻa, o lea e mafai ona aveʻese mai i pauna. Afai o Batuttes o mea leaga poʻo ni maso na faia mea sese pe a faʻapipiʻi, e iai le avanoa o le ata o le a aveʻesea mai le late. O le ono mafai lea pe a faʻamamaina i se pamu paʻu, aemaise lava pe a fai o loʻo aoga le malosi maualuga.
  • O le ata tifaga e le lava le tetee i le leaga o le leaga. E oʻo lava i le mafiafia ma le mea e ono faʻaleagaina ai mea e mafai ona faʻaleagaina, manifinifi e maualalo le lelei, aemaise. Mo lenei mafuaaga, e le manaʻomia le lafoa o le mea faigaluega poʻo le fetaomi atu ma le isumu ma le lima. Foliga mai o nofoaga e mafai ai. O mama uma, taulima, ma isi E sili le aveese o le faʻalavelaveina e le o tipi i le ata.
  • O le pupula pupula o le a fefe i ablives. Pei o se isi ogaumu suamalie, o le lanu pupula e mafai ona scratatch. O le iʻuga, vaʻaia manatu ma scuffs foliga mai, aveʻese ai le faigata.
  • O foliga mai o teteʻaga. Gloss, pei o tioata poʻo faʻata, e matua nofouta i le vailaʻau mama. O ni o latou, pei o le fasimoli, tuʻu i luga o faʻailoga e iloa ai. E mafai ona aveesea latou e aveʻesea ia i latou, naʻo le aveeseina atoa o le mea faigaluega, ma e le faigofie lenei. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasiga aua o loʻo filifilia lelei lava.

Isi, o le mama aʻiaʻi faʻatekinisi e ono mafai. Faʻataʻitaʻiga, afai o le taualuga e maualuga, e faigata ona ausia. I lea tulaga, e mafai ona e ave le mop, ae o loʻo lelei le faʻaogaina o le StepmDer. Alu i luga, e mafai ona e faigofie ma toe faʻafefeteina soʻo se togafiti faigata-i-e-aapa mai le tautu e mafai ona faʻaleagaina ai le ie.

Fufulu le taualuga ma le mop n ...

Fufulu le taualuga ma le mop manaʻomia ma le faʻaeteete lava i le faʻaleagaina o le ie

-->

E faafia ona fai le fufuluina

O le mea lilo o taimi uma o se mama ma manaia i le tausiga talafeagai. E le o lona uiga e tatau ona fufulu pea. O le faʻamamaina masani o loʻo manatu, ma e le masani ona susu. O le vaega autu mo le gloss - efuefu. I le faletaele, o isi punavai ua faʻaopopoina i le umukuka poʻo le pamu. Peitaʻi, mo le tele o potu, masani lava faʻamama itula o loʻo faʻaalia. Afai o lenei ua le amanaʻia, o le a faaitiitia le gloss i le efuefu vai, lea o le a faʻateleina le taimi.

O le iʻuga, na taʻe ai le tapoleni matagofie ma leiloa le vali. Afai mai lea taimi i le taimi e ola ai mai le pefu, fufulu o le a faigofie ona. A TA NA TUSIA MO LIALAMA MA AUALA MAUALUGA. I le umukuka i luga o le taʻotoga, fasimea o gaʻo ma gaʻo e paʻu, i totonu o le faletaele - faʻailoga o le vai ma le malosi vai, etc. E tatau ona fufuluina nei mea. O le mea e te fiafia ai e aveese ai le pisia ao fou. E le gata i lea, pei o palapala, solo solo atoa. Ma ia e le itiiti ifo i le tasi i le atoa 6-10 masina.

Mamao mago faamama ma le susu & ...

E masani ona faʻamamaina le faʻamamaina ma susu le faʻamamaina e manaʻomia e faʻasaoina ai le sili ona manaia o le taualuga

-->

  • Wothhak: 10 auala e uʻu ai solo i le fale

O le a le mea e fufulu ai le pupula o le lanu

O le filifiliga saʻo o le vailaʻau ma mea faigaluega e taua tele, aua o le gloss e sili ona faʻaletonu i le tausiga. Tatou amata i masini. Lelei tele mo nei faʻamoemoe vaivai sponges mo ipu ma le ie na faia o microfiber e talafeagai. Atonu e aoga ma solomuli o loʻo faia i fulufulu masani. E filifilia, o lea e le lipio le pefu, ae o le ufiufi i luga. Mai mea talafeagai, o le au matua o leskopes ua fetaui lelei.

O sea meafaigaluega mo le faʻamamaina o le a fesoasoani e oʻo atu i tulimanu uma e aunoa ma le faʻaaogaina o se stepmtodder. E sili atu le faipule e filifili mai le microfiber. E tatau ona manatua e tatau ona galue lelei le mop e le tatau ona faaleaga le ie. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻasoaina ma solo pepa o le a fesoasoani e ave ai le vavaeese ma lafo mai le gūlu.

Mo le fufuluina o glossy coungs l & ...

Ina ia fufuluina le glossy chillation e sili atu le filifilia o le microfiber

-->

Sei o tatou o atu e faʻamamaina fofo. Sa matou mauaina le fua o tupe, amata i na o loo aumaia le mea sili e maua ai le mea moni o latou fufulu e sili atu le leaga.

Sili meafaigaluega

  • Faapitoa lalolagi fofo. O loʻo faʻamoemoe mo le faʻamalosiina o le faʻamama o le ata mai isi mea ese. I lea tulaga, e mafai ona e mautinoa i la latou galuega atoa mo tapoleni.
  • Sauniuniga mo le faʻamamaina o faʻata poʻo le tioata. O ituaiga uma o le 'ava malosi, na gaosia i le ituaiga o spray. O le 'ava malosi o loʻo faia atoatoa le filogia ma e le tuʻuina atu le teteʻa. Saogalemu mo ata tifaga.
  • Tagata e ona. O se vaifofo ua saunia i le fua faatatau o 2 sipuni i luga o 5 lita o le vai. O le faʻatinoina lelei le gaʻo, o le a lelei o le a lelei le tali i le faʻafitauli nai lo le fufuluina o le pupula susulu o le umukuka i le umukuka. Leiina o tetea, o lea e manaʻomia ai le tele o vai.
  • Palasi fofo. Mo ona sauniuniga faʻaaoga ai fasimoli gaoa ma vai. E taua le aveina o le le talafeagai tele ituaiga eseese e aunoa ma manogi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pepe poʻo le tamaoaiga. O sina laititi o chips e tatau lava ona sosolo atoa i le vai. Tuʻuina atu le teteʻa, aemaise lava i luga uliuli papala. Manaomia mama.

Sili filifiliga mo le fufuluina o le gloss & ...

O le sili sili ona lelei mo le fufuluina o cissy colins - faapitoa sauniuniga

-->

E aoga le faʻauiga o lona uiga o le le mafai ona faʻaaogaina vaega. O [tali uma a agelu uma, e oo lava i le faafetai. Latou te faamatuu se lamolemole ata tifaga, o le a le mafai ona faʻasaʻo. E le gata i lea, o soʻo se tulafono faʻavae e faʻavae i luga o le acetone e faʻasaina. O le Mulimuli na a faapau le mulimuli i ata ma mea leaga e afaina ai lona fausaga. E mafai ona faʻamaluluina, maanuminu ma avanoa o le a aliali mai. O le tele o le aoga o le acid ma alkalis ua solia foi.

  • Afai e te loloina tuaoi: Faʻafefea ona faʻaputu le vai mai le faʻaputuga o ia lava

Faʻafefea ona fufulu se faʻapapa o le pupula: tolu faigofie sitepu

O le faʻagasologa o le fufuluina o le faʻaititia o le lanu e mafai ona vaevaeina i ni nai sitepu faigofie.

1. Sauniuniga o le Initaneti

O le mea muamua e fai o le aveesea o le pefu mai luga. A leai, o le a fesoʻotaʻi ma vai, o le a tu i totonu o le falepuipui o le a solia i le ie. O lea la, ua amata ona tatou faamamaina ma le mama faamamaina. E lelei le faʻaogaina o le rag mai microfibier poʻo fulufulu, ma le mop e tutusa ma le pei o se tagata faʻapea. A faʻaaoga se moli paʻu, e tatau ona faʻauiga malosi.

2. O le fufuluina o le laualuga

Matou te siakiina pe o iai se nofoaga i luga o le upega tafailagi. Afai o lea, muamua faiga. I le fale, e mafai ona e faʻaogaina le vai mo ipu poʻo se fasimoli tiga. Tatou te faʻaogaina le fofo ma tuʻu mo sina taimi i le taimi lena o se vaega o lona faʻavae e ono faʻagaoioia ai filogia. Ina ua maeʻa lena, mama vai fufulu le vailaʻau. Afai e tatau, toe fai le taualumaga. Ina ua uma ona matou aveese le pisia, e mafai ona fufulu atoa le laualuga.

A o le i alu i le susu ...

A o le i amataina le susu susu, e tatau ona e moeina pefu

-->

O auala i le faiga o le spray lemu lemu i luga o le taʻoto ma solo ma se solo solo. O le auala lea e le tumau ai le manatu o tagata. Afai tatou te faʻaaoga se fasi mea, muamua tatou sauni e galue, faʻaʻilaloina le mafanafana, ae le vevela le vai. Ona taupulu lea o le vai. Matou o le isumu ma fetaomi lelei ina ia le aliali mai le malamalama i le gloss. Solo lemu le ulutala atoa.

O iinei e tatau ai ona e tausisi i ni tulafono. Leai se mea e faia ai le lapotopoto gaioiga, na o le sao. Afai e i ai le asam, e tatau ona e gaoioi, ae le mafai. A leai, o le a matauina faapitoa tagata teteʻe. O laupepa tetele e faʻatautaia e palu, agaʻi mai le tasi puipui o le potu i le isi. Afai ua vaevaeina le laufanua i ni vaega, ma fufulu ese i latou. A maeʻa se vaipuna, ona o le tatau lea ona fufuluina ma vai mama. Pe o le soloi o le tapoleni.

3. Togafitiga Mulimuli

E maua ai le pupula, o le ata e manaʻomia le faʻagaoioiga. Mo lenei mea, o le fofo o le Ethyl po o le Amiotali po o le ava a Amona o talafeagai. Teteʻe le fofo i le fua faatatau o le 1:10 ma le vai malulu. O lenei tuʻufaʻatasiga o le faʻamalamalamaina ma se paʻu vaivai o le feteʻenaʻi uma feteʻenaʻiga e sili atu le gau.

  • Tulau i totonu o le faletaele: pros ma ua leaga

Malaga Atoa Tautua

Ina ia mafai ona faʻamalieina le foliga le lelei o le smossiy ie mo se taimi umi, tulafono faigofie e tatau ona mulimulitaʻi:

  • Fufulu le saina e masani ai.
  • A maua le nofoaga, e vave lava ona faʻasaʻoina ai, ua leaga tele e sili ona faigata.
  • Tuu i totonu o le umukuka filifilia le tapunia, o le a le faʻatagaina se numera tele o le soli ma gaʻo e faʻapipiʻi i luga o le totonugalemu.
  • A kuka, Up frying Free Coovers ina ia puipuia ai le tele o le gaʻo.

O le tausiga o ata tifaga e faigofie atu ai le puʻupuʻu. E taua le olaola mai le pefu i le taimi e alu, masi solo, ona fufulu loa lava e le muapae. O le tapoleni i le taimi lava e tasi o le a taofi ai lona foliga manaia ma susulu. Matou te ofo atu e matamata i se vitio e uiga i le fufuluina o ata Gussuy.

  • Auala e fufulu ai le taualuga: Iloilo o le fale ma tulaga faapitoa

Faitau atili