12 fiafia i totonu o le malu malu ma pastel lanu

Anonim

I le aso o le alofa malulu malulu, na matou aoina le malupuipuia agamalu. Ma ioe, i lenei filifiliga e le gata o lanu piniki.

12 fiafia i totonu o le malu malu ma pastel lanu 9553_1

1 totonu ma faʻaputuputu lanumoana

Lanumoana pe lanu efuefu? I le pepe muamua, e foliga mai o pa e latalata i le lanumoana, ae o le lanu e matua seleulu. Teisi teisi, ae i le taimi lava e tasi e tosina ai le fausaga mo le potumoe. Paʻu paʻu o loʻo i luga o le paʻu ma bouquet o fugalaʻau i luga o le laulau faʻaopopo le fiafia.

Teisi teisi, ae i le taimi lava e tasi ...

Teisi teisi, ae i le taimi lava e tasi e tosina ai le mafaufau i le potu i le potumoe.

2 potumoe ma le pepa puipui

O ai na fai mai o se tagata fiafia o loʻo i ai i fugalaʻau? Swans i luga o nei pepa puipui e fesoʻotaʻi ma le fiafia femalagaaʻi ma atunuʻu mamao. Matua fiafia.

Pepa puipui ma se ata e aoga filifili ...

Pepa puipui ma se Mamanu e tatau ona filifilia mo se faʻamamafa o le puipui, ma o isi lava o puipui e mafai ona faʻaolaina ma monochrome pepa puipui pe vali.

  • Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lolomi poʻo Patterns i totonu: 8 mea lilo

3 fiafia potu mo teine ​​talavou

O le malamalama o le potu moe ma le pamu o pamu, laupapa laupapa ma elemene o le masani ai - o le a le mea e fesoʻotaʻi ma le agamalu fiafia. O elemene auro e faʻaopopo ai le tamaʻi taʻavale ma tosina mai ai le mafaufau.

I tua atu o le tomai poto, i lenei kolo ...

I le faʻaopopo atu i le fomaʻi malosi, o le lauleniga galue foi na tufatufaina saʻo i totonu o lenei potu. Faia le nofoaga galue i luga o le faamalama.

  • Fausia le atoatoa mamanu o se teine ​​talavou

4 Purcate Design i tama mafanafana

O le tulaga autu pe a vaʻai i totonu o lenei totonu o se vaivaiga vaivai. E fausia e puipui puipui, pupula foliga o pa ma meaafale, ma e sili le malamalama o le malamalama.

I totonu o lenei totonu, ou te fia ...

I totonu o lenei atunuʻu, ou te manaʻo e faʻamau.

5 malulu pastel slodes i totonu o le potumoe

Ma i lenei faʻataʻitaʻiga, o fitafita malulu e faʻaaogaina: lanumoana, paʻepaʻe ma lanu efuefu. E oʻo i le pepa puipui ma le mamanu e faia i le malulu o le tau. O ia faʻaputuputu faʻapitoa e fesoasoani e faʻalauteleina ai le tamaʻi potu.

Na alualu i luma le tagata mamanu & ...

O le tagata mamanu na galue lelei i luga o le sitaili o sitaili. O se ata masani o le masani i luga o le pepa puipui e pei o se pito i tua mo le ogatotonu o le seneturi o le tele o le seneturi.

O le potu e tasi o loʻo faʻaoʻo

Ioe, ioe, o le tulaga lea ina ua fausia atoa ai le totonu atoa "e fausia ai" mea uma ": FOLAFOLAGA: LALOLAGI, LAPANKSE. Latou te faʻaopopoina le fiafia ma le agamalu ma fai se potu e le faʻanoanoa.

O le fefe e masani ona faia le potu e uiga i & ...

O le tagata e faia i taimi uma le potu o le potu ma sili atu.

7 ofu mafanafana i totonu

E le gata o le potu malolo e mafai ona fiafia - mo le faletaele, o lenei lagona e talafeagai foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei mea. Pepa puipui ma se ata, malulu lanumoana lanu, malamalama fafie ma mea masani e fausia ai le sili siosiomaga.

E le gata o le potu malolo mafai ...

E le gata o le potu malolo e mafai ona avea ma mea alofa - mo le faletaele o se uiga talafeagai foi.

  • Faletaele faletaele: Filifili ma faaaoga sao

8 malu potumoe

Lanumoana ma Beige Shades o loʻo tumu, ma le slitpant orepaper ma se mamanu o mauga faʻaopopo le faʻaofuina. Lanu samasama i luga o le moega i autafa o le moega e aumaia le mafutaga ma le tautotogo - le sili ona fiafia taimi o le tausaga.

E le ...

E le na o le lanu Roma i totonu o le piniki ma mea.

  • Matou te teuteuina le mamanu o le piniki o le piniki ina ia foliga i totonu o le totonugalemu ma teuteu

9 totonu ma le tele o elemene

O le faʻapolopolo o le tino i le pa puipui ma le faʻafefeteina o le sofa e tatau ona faʻaopopo ai le faʻanoanoa, ae o le piliki puipui ma le lanu auro ua faʻaopopo i totonu o le anoanoaʻi o nofoa. Ma o loʻo i ai pea le lofiʻoa mata.

Eseesega, ae agamalu loft.

Eseesega, ae agamalu loft.

10 potu malolo ma auro auro

Piniki shank fwehonstery - o se filifiliga o ni nai. E manaʻomia tele le faʻaaogaina ma le faʻaeteete, faigofie ona faia se mea sese i le filifilia o le manaʻomia paolo. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le mataupu pe a "vaega o loʻo" le "vaega aua o mea saʻo e filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le auro auro ma paʻepaʻe lanu.

Piniki i luga

Pink frothestery e manaʻomia ona faʻaaoga ma le faʻaeteete, faigofie ona faia se mea sese i le filifilia o le manaʻomia o le paolo.

11 Monochrome piniki potu moe

I le matou filifiliga e tatau ona le itiiti ifo ma se tasi inters i totonu - a monochrome piniki, o le faʻavae lea i luga o papala. O le filifiliga e le mo mea uma, e ono foliga ma le loto i ai.

White - manuia i tua atu i tua mo L ...

Paʻepaʻe e masani lava o se lelei lelei mo soʻo se lanu lanu.

  • O mea taugata, o le: 9 matagofie manatu mo le faia o le fafine fale mautotogi

12 alofa-faapaologa fausaga

Malamalama Tutu, Malulu malamalama eletise eletise, mama puipui ma tusitusiga - o le palu o le faapaologa o le a lelei mo le alofa.

O totonu o le faapaologa e mafai foi ...

Totonu o le faiga o le faiga o le faiga e mafai foi ona mafaufau. A uma, atonu e i ai se sili ona lelei le tino.

  • 4 sili ona matagofie i totonu mai le alofa ata

Faitau atili