Faʻafefea ona faʻaaogaina le lauʻeleʻele Maternity e faʻatau fale

Anonim

O le sauni lea e iloa aiga ma le lua pe sili atu tamaiti e manaʻo e faʻaaoga le laumua o Maternity e faʻaleleia ai le tulaga o fale.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le lauʻeleʻele Maternity e faʻatau fale 9557_1

Faʻafefea ona faʻaaogaina le lauʻeleʻele Maternity e faʻatau fale

I le faʻaopopoga i le Federal Maternity Oriority (MSC), o aiga ma tamaiti i itu o Rusia o loʻo fusia ai peimeni i le lotoifale. O se tasi o latou o le Mential Msk na fesoʻotaʻi e tulafono faʻaitulagi. O le tele o le Federal Msc o 453 026 rubles. O le penisione samoa o Lusia (FIU) o loʻo galue i fesili o lona mamanu ma tuʻuina atu se tusi pasi. Itumalo Msk - mai le 50,000 i le 150,000 rubles. Fuafua i le itulagi.

E tatau ona e faʻafesoʻotaʻia lenei manatu i le pulega / Matagaluega o Social Defference of the Distfai (SZN) poʻo le MfC i le nofoaga o loʻo nofo ai.

Tupe o le Federal MSC mafai ona lafoaia i le atoa po o vaega. Eseese vaega o MSC e mafai ona faʻaaogaina mo tagata eseese o loʻo manaʻomia e tusa ma feterale ma le itulagi tulafono faʻatonutonu. Tele taimi masani, Dupatatic e alu e faʻaleleia tulaga o fale poʻo le fanau.

Mai ia Ianuari 1, 2007 i Rusia ...

Mai Ianuari 1, 2007, o le setete feterale polokalame o le faʻaopopoina o le lagolago mo aiga ma tamaiti ua oʻo atu i Rusia. I FZ №256 Totoa Tesema 29, 2006, o le upu "o le tina (aiga) mo aiga, o loʻo aliali mai) o aiga Rusia vaetamaina). I lena lava taimi, o tagata sitaili o matua e le o fai ni vaega.

Faʻatau mai o fale o loʻo faʻaaoga ai Mahapal

Mafaufau i le filifiliga: Aiga ma tamaiti lava tupe maua fua (faʻatasi ma MSK) e faʻatau ai se fale mautotogi.

  • E tatau ona faʻailoa le tagata faʻatau i le faʻaaogaina o le makapili pe a faʻatau. E le o tagata uma e malilie e maua se vaega o le tupe mo le faʻatau atu o le oloa 30-50 aso talu ona lesitala le faʻaliliuina o le umiaina o le tagata faʻatau. Afai o se Maliega i le va o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau e tosina mai ai Msk pe a maua se mea o loʻo ausia (faʻasaʻoina i le alualu i luma maliega autu ma faʻatau atu).
  • O le fale mautotogi e tatau ona faʻatuina i le agavaa o tagata uma o le aiga, e aofia ai tamaiti.
  • I le DCC, o le fasifuaitau i le faʻaaogaina o le makapili pe a faʻatau ma auiliiliga uma auiliiliga o le MSC faʻamaonia o le MSC ma le SSN.
  • O mattkapi o lona uiga e le mafai ona tuuina atu i tinoitupe. O le mea lea, e manaʻomia le sailia ma le faʻaeteete lava o faʻamatalaga a le tagata faʻatau faletupe o loʻo faʻaalia saʻo i le itu. O le a lisiina e le MSK tupe.
  • E masani ona faʻatonuina i le DKP ina ua maeʻa le lesitala a le tagata faʻatau, o se kamupani faʻapitoa ma le faʻamamaluina o le faʻatau atu o le tagata faʻatau uma, e amata ai le faʻagasologa o social ma faʻasoasoaina ai tupe. E mafai ona nonoa lea mea na tupu i le aso o le sainia o le faʻaliliu gaioiga ma le faʻasaʻoina o le fale mautotogi o le fale mautotogi.
  • O le upu o le iloiloina o le talosaga a le tusi pasi o loʻo umiaina i le YU o le 21 aso faigaluega mai le aso o le failaina o se afifi atoa o pepa. O le isi 10 aso faigaluega o le a manaʻomia e faʻaliliu ai tupe i le faletupe a le tagata faʻatau pe a fai o se filifiliga lelei ua faia.
  • E oʻo mai i le taimi nei, fefiloi fuafuaga i le va o vaega o le feuiaiga e le o faia atoatoa, o le fale mautotogi o loʻo i totonu o le faitotoʻa mai le tagata faʻatau - o lenei foi tusi i le DCP. Ina ua uma ona mauaina le MSK tupe i luga o le faletupe a le tagata faʻatau, e tatau ona ia lafoina se faʻamatalaga ma le tagata faʻatau i le perc i luga o le fale teu oloa. O le vaitaimi o nei gaioiga ua faatonuina foi i le DCC.

O le faafitauli e sili atu faigofie

O le faʻafitauli o le ai ai se filifiliga faigofie pe a fai o le faiga o le toe foʻi mai o le maota o le pakkapalo i le paketi na saunia - fetuunai mo taimi uma o le faʻaaogaina. Ma le agavaʻa e fai ai a latou aia tatau ia MSC e aunoa ma o talaaga ma faʻamatalaga i le ofisa o le loia. Tele ua sauni e toe faafoi mai mea faigaluega msk e faaaoga ai le mokesi o le faʻaleleia o fale o le aiga.

Mokesi

E tusa ai ma tulafono lautele, e mafai ona e sailia msk i le tolu tausaga talu mai le fanau mai pe vaetamaina o le lona lua (mulimuli ane) tamaititi. Ae e i ai ni tuusaunoaga. O se tasi o latou o se mokesi e masani ai i le tina o tina pe a mafai ona faʻaaogaina le M 26 i le umi lava o le saʻo na tu ai.

Tele faletupe faʻataga oe e tosina mai msk mo le muamua saofaga ma faʻamama le aitalafu autu ma / pe pasene i le muamua decouse. I mea uma e lua, matua (ma isi Co-faiaoga, pe a iai) Tusi se inisiua norrial i le malosi o le umiaina i totonu o le fale mautotogi. O le tau o le faʻasoa a le tamaititi e le mafai ona itiiti ifo nai lo le faʻasoa a MSK (Feterale + Itumalo) i le Captata.

SKANKAK faʻatagaina lana nonogatupe e faʻaopopo vave tamaiti i totonu o tagata e ona o le mokesi fale. E le talafeagai mo le faʻatagaga a le leoleo o le fale mautotogi ma tagata e ona o le a lafoina e le faletupe.

Afai o le masthapital, e tusa ai ma tuutuuga o le faletupe, mafai ona faʻaaogaina o se muamua saofaga (poʻo se vaega o le faʻaiuga), i le aso o le faʻatauga mo se fale teu oloa / i le Faletupe o le Faletupe. O le tagata faʻatau e sau / tuʻua mai le faletupe le tau atoa o le fale mautotogi, e aofia ai msk.

O le tagata faʻatau e le manaʻomia le faʻatali mo le faʻaiuga a le FIU / SZN ma fesiitai o MSK mai le paketi. O le lisi o ia o le a faia i le faletupe pe a lafoina uma mokesi uma pepa ma le DCP e le tagata faatau i le FIU / SZN.

Afai o le aitalafu autu poʻo se vaega o le mokesi poʻo se vaega o le mokesi, ona faʻailoa atu lea o le faletupe i le aofaʻiga ma auiliiliga o faʻamaumauga talafeagai.

Vaitaimi o le iloiloga o le talosaga

O le upu o le iloiloina o le talosaga a le tusi pasi o loʻo umiaina i le YU o le 21 aso faigaluega mai le aso o le failaina o se afifi atoa o pepa. O le isi 10 aso faigaluega o le a manaʻomia e faʻaliliu ai tupe i le faletupe a le tagata faʻatau pe a fai o se filifiliga lelei ua faia.

  • Faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi pe a fai o le mokesi: fegalegaleaiga, polokalame, o mea faitino

E aofia ai le sea i fale mo tamaiti - ia mautinoa

Tele o matua, faʻaaoga makapipita faʻatasi i le mokesi faʻatau, aua le afaina pe le manaʻo e faʻataunuʻuina a latou matafaioi e faʻauluina fanau ma meatotino. O isi taimi pe a uma ni nai tausaga na galo e uiga i ai. Ua manino le le fiafia. O le konekarate o le foai mai o sea a tamaiti o se tagata moni e le moni. Faʻatasi ai ma le setete o le setete i le taimi o le tuʻuina atu o le tagata lava ia mo le lesitala - a itiiti mai 27,000 Norbles. O loʻo faʻatau atu foi se sui o sea fale o loʻo faʻatagaina le faʻatagaina o le puipuiga o leoleo. Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o fale ma se mokesi - o se faʻafitauli. FAʻAALIGA: E leʻi mafai ona maua le puipuiga faʻatagaina mo le faʻatau atu o se lua-potu potumoe, pe a fai o le faʻasoaga e lua ona o tamaiti. Na i ai i matua se moketonk adketk mokesi i luga o le sili ona faia o se sili atu tolu-potu potu potu. Na faʻamauina e le faletupe i se maliega a le tagata o le a nofoia tamaiti e faʻaopopo i popolega o le matua. O le galuega tCP e faʻatonuina e le toʻalua o tamaiti, e leʻo laʻititi nai le eria ma le tau o a latou faʻasoa i luga o le faʻatau oloa. O le feuiaiga na mafua ai ituaiga e tolu o inisiua, e aofia ai ulutala inisiua. Leai se mea na fesoasoani. Na tatau ona ou ave se tagata faʻatau a le tagata faʻatau i le tele o le laʻititi ma le draconnia pasene.

O le tau o le vaega o le tamaititi e leai

O le tau o le vaega o le tamaititi e le tatau ona itiiti ifo nai lo le vaega o le Accepal (Federal + Itumalo) i le Captata.

Aua neʻi tuʻufaʻatasia tamaiti tamaiti pe a faʻaaogaina le Msc. Faʻatau se fale mautotogi e le faia ai, matautia. Ile taimi nei o le 18 tausaga, na mafai ai e le "le" le fiafia "le tamaititi, ona failaina se ofutino, ma e le faʻatagaina e fanau le auai i fanau a tamaiti. Afai ua fuafuaina le fale mautotogi mo le faʻatauina o se mokesi ma e ona o tagata o tausaga talafeagai, fesili e tuʻuina atu se tusi faamaonia mai le finu e uiga i le resk.

Tusitusiga: L. Starhinova, o le tagata faʻatau tagata faʻatau.

Na lomia le tusiga i le mekasini "fale" Nu. 2 (2009). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

  • Faʻafefea ona faʻatau se fale mautotogi na faʻatau mai i luga o le fanua

Faitau atili