Laititi le luelue meaafale meafale mai ika

Anonim

Totonu, fausia i luga o le eseʻesega o le faʻaaliga manino o se laʻau ma paʻepaʻe paʻepaʻe; E faʻaeaina i latou e Terracotta ma lanu samasama, ma 3D panels i le ituaiga o sela ma leo agamalu e filifilia o ni mea teuteu.

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_1

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika

O le faʻatulagaina o le poloketi a se tasi-potumoe e lua na atiaʻe mo se aiga talavou ma se tamaititi o le 5-6 tausaga. O tagata e umia tagata e umiaina e malolosi ma fiafia, ina ua tele le moli na fausia ai se moli, e le ova le tele o faʻamatalaga ma lanu malamalama i totonu o le agaga faaonapo nei i le agaga faaonapo nei.

  • Filifiliga Filifiliga 2-Potu khrushchevka: sili metotia ma ata o totonu moni

  • Faʻalua mamanu, liliu i totonu o se lapisi: moli moli mo se aiga ma se tamaititi

O le tuputupu aʻe lelei, lagona lelei na fesoasoani i ni tagata masani - Saffor, Salad ,art, lea e tele laʻasaga o puipui ua valiina. O nofoaga uma sa tumau i o latou nofoaga, ae o latou fetuunaiga ua suia pe a uma ona tuʻufaʻatasia le faletaele ma le ulufale atu i le faletaele o le auala o le umukuka. O lenei i totonu o le kuka, e mafai ona e alu mai le ala savali i le faʻataʻitaʻiga o le diagonal o loʻo tipiina ai tulimanu o tamaiti (tutotonu) ma le faletaele. Mai le umukuka umukuka e le masani ona faʻaalia le ata tifaga, o lona uiga e foliga mai sili atu. O le Tamoro Whower i luma o le potu o loʻo i le itu taumatau o le faitotoʻa i le fale mautotogi (o le a tuʻufaʻatasia e le potu galuega a le potu malolo ma le potumoe o matua).

Umukuka

Umukuka

Ma le isi, o le auala e gata ai faʻalauteleina ile tau o tamaiti, faʻatupu mai ai le faitotoʻa i luma e fau se pusa atoaga atoa. Ma le faletaele na aliali mai e fiafia i le fale o le fale ma fata ma mulumu.

Fanau

Fanau

O le Loggia ua faatulagaina i le ofisa-ofisa ma luga o le faapaologa - le teuina o faiga. I le vaitau malulu, latou te suluia e alatoto i fafo.

O le Loggia ma le faapaologa o loo ofoina atu e & ...

O le Loggidia ma le taupulepule e ofoina atu e mafai ona taofia i le tino o puipui, o le taualuga ma feusuaʻiga ma le vevela ma le leaga ma le gaʻo o le a le isover. Faapipii foi le palasitika palasitika faamalama ma le lua-glazed Windows.

Potu malolo

O le ogatotonu o le tosina i totonu o le potu malolo o se lapoʻa o le biocamine tele i le faʻaititia o le ata, faʻatasi ai ma le tele o le TV mata. 3D panels i luga o le portal ma le taualuga ua mamanuina e tosina ai le sili atu le gauai i lenei sone. Lumeinares-polyheedra ua nutimomoia ma le maualuga maualuga.

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_8

Umukuka

O le pa puipui e vaevaeina le umukuka i luga o sone ...

O le pa puipui o le pa e vaevaeina le umukuka i luga o le kuka kuka ma le 'aila potu. Le vaega mulimuli tapenaina vaega ma lanu pupula tele. O le pa i le nofoaga faigaluega o loʻo valiina i le efuefu ma le "lapotopoto" e ala i le faʻavaʻa, ina ia e sili atu le puʻupuʻu o lenei potu.

Vaega

O le Intut sone ua faailogaina i se ofu-teuteu le ofu. Puipui i le faitotoʻa i le fale mautotogi - mafiafia mungundy. Mai le pito, o le palu uliuli e le taia, ma sa faanatinati le gaze i le amataga o le umukuka. O le carridor ua susulu ma teuteuina o le tufuga mai le sconce.

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_10
Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_11

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_12

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_13

Fanau

O mea teuteu ma le teuteuina o tamaiti e faia "i luga o le tuputupu ae". Ua lava le suia o le Clib ma sui le laulau taʻaloga ma tusi - ma sauni se potu mo se aʻoga. O le puipui i tafatafa o le moega ua teuteuina ma le faʻamaligiina ma laupapa laupapa o le a aveeseina mai o le a aveʻesea mai le faʻaleagaina ma le vave ofu. O le avanoa o le potu o le potu e faʻamaluluina ma pa pa ma palau ma se tino malu i le ituaiga o lala i pepa laulaufaiva o le leo pogisa.

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_14

Ina ia o le paʻepaʻe ogalaau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma puipui mama, o le ova foi i le vasega pepe o loʻo ofoina atu i le valivali i totonu o le leo pogisa

Logisia

Uumi kapeneta

Se kapeneta uumi ae leʻi faʻalavelaveina le pa ma le faʻamalosiʻau o le ata vaʻai mai le faʻamalama. Spoplersts Speghts o loʻo valivali i le lanu o laʻu pele mutia (lava o le 1 l vali) ma o loʻo tuʻuina i le Great Wedpaper (1-2 Rolls).

Faletaele

Faafetai i le faʻapipiʻi o le corey

Faʻafetai i le ulufale mai o le ala savali a le tamaoaiga, o le a iai se kapolu a le tamaoaiga ma ni matapogia o faitotoʻa - o uʻamea mataina. O latou lanu efuefu lanu efuefu ma se foliga mafanafana o le fola.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

Faateleina nofoaga o le faletaele, lea na mafai ai ona faailogaina se niko mo le fufuluina o masini.

Ona o le faʻalauteleina o le faletaele, faʻamaonia ma faʻaopopo faʻaopopo vai o le a manaʻomia.
O le maualuga o le maualuga o le taualuga. O le potumoe o se potu malolo.
O le Logtian ma ua tuʻufaʻatasia le faapaologa, o le muamua faʻatulagaina le ofisa. Le mautonu faletaele e le masani ai mo se aiga o le toatolu tagata.
I le alatele o loʻo faʻatumuina i le pusa. O se tasi o faamalama i totonu o le umukuka na faʻatulaga e faʻapipiʻi ai le pusaaisa, na leaga ai le mea.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Laititi le luelue meaafale meafale mai ika 9647_17

Designer: Tatyna Apfalota

Matamata i luga

Faitau atili