11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina

Anonim

Soʻo se aotelega o lou fale mautotogi o lou fale, o se tasi o potu e tatau ona faʻapitoa. Ma le isi, e masani lava ona masani ona manaʻomia i le suiga. Ioe, mafaufau e uiga i tamaiti. Nofoaga e faʻaalu ai e lau tama le tele o le taimi, e tatau ona faʻaalia uma ai auala i lona mamafa mamafa ma lelei le lagona.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_1

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina

E toʻatele e mautinoa o le faʻatulagaina o le avanoa lelei ma le masani masani, e manaʻomia tele se aofaiga tele. Filifiliga moni! O le matou tagata poto masani, manatu o le falefaigaluega o meafale o tamaiti manu, o le Yusia o loʻo i ai ni manatu faʻapitoa o le a malamalama ma o le a le manaʻomia le tele o tau o tupe.

E fuafua uma lava i le mafuaʻaga: E te fuafua e faia le pito i totonu e sili atu lona lanu pe aoga, ma atonu e te manaʻo e faʻaopopo le aʻoaʻoga elemene i ai? Sa matou taumafai e suʻe ni faʻafitauli manaia mo taʻaloga le masani ai. E mafai ona e filifilia le sili ona manaia.

1 puipui faʻapipiʻi ma meaafale

O le tasi o le faigofie, ae le aoga auala e suia ai le avanoa o le nofoaga o le nofoaga. E mafai ona e mauaina i latou i le toeitiiti lava o soʻo se faleoloa o oloa i aiga ma e oʻo lava i fesoʻotaʻiga tele oloa. O mea e teu ai le taugofie ma faigofie ona faʻaaoga, latou te fesoʻotaʻi lelei ma faigofie ona aveese. Ma o le a latou toe fiafia foi i le mata, aemaise lava pe a fai o le a fiafia i ai ata o le a nofo i le potu o le tamaititi.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_3
11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_4

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_5

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_6

  • Faʻafefea ona teuteu le potu ma ou lava lima: 13 faʻafitauli manatu

2 capy

O se tali manaia o se pato. O le malamalama o le malamalama i luga o le moega, sili tagata liliu mai i totonu. I se faʻaopopoga, o se moli moli uila e mafai ona lafoina i luga o le Sofa, o le a vave ona tosina mai ai soʻo se tasi o le a ulufale i le potu.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_8

3 propeliques

Tele faigofie i le faʻatinoina o le appliqués i luga o le ie. E mafai ona tipiina lio lanu enaena, sikuea ma tafatolu ma faaputuputu i latou i ie puipui pe talie i luga o le kapeta. Pe atonu e sili atu le faia o ni ofuvae ufiufi mo nofoa a tamaiti?

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_9
11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_10

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_11

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_12

  • Mai le sofa i aluga: 16 mea mo totonu o le potu malolo, e mafai ona faia ma o latou lava lima

4 fula

Afai e matuaʻi le tamaititi i le pupula, fesoasoani ia te ia i le suʻesuʻega o le mataupu. O aso uma, i se nofoaga e pei o le fuʻa o le vateatea o se setete poʻo se isi. Talanoaina poo le a le mea latou te faʻailoaina mai ia nei lanu ma faʻatusa. I le taimi lava lea e manatua ai le laumua. Ma tasi le vaiaso o le a pasi. O se vaega matagofie ma le aoga o le pule, lea e suia i taimi uma, ae i le taimi e tasi, e tele le avanoa. A e le manaʻo e faatautau le fuʻa, teuteu ai se tasi o puipui o le tamaititi se faafanua tele o le lalolagi - ma matagofie, ma le aoga.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_14

5 tusi fatu tusi

E pei lava o se aʻoaʻoga elemene o ni tusi lelei. Fai ia i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, mai ia FMAM ma ufiufi i le ie masani. Pe e mafai ona e okaina se fata mo tusi ma meataʻalo e tusa ai ma le tagata taʻitoʻatasi mamanu. E foliga sili atu le lelei, ma o le galuega i le taimi lava e tasi e le itiiti ifo nai lo!

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_15
11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_16

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_17

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_18

6

Afai o le ao taumalulu aso i fafo atu o le faamalama ma le tau faʻaopopo se lagona lelei, ia faia oe lava, ia te aʻu lava ma le tamaititi. I soo se faleoloa o mea faʻamafanafana o le ae mauaina se toʻatele o flas, kefu ma lanu lanu lanu pamu. Fiafia i lenei mea i le vasega pepe ma totogi le siosiomaga o le aso malolo.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_19

7 moega-fale

O le le fiafia e mautinoa e faʻaopopo ai fale moe. E mafai ona avea ma se taua taualuga pepa e faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa ma e faigofie ona aveese pe a le manaʻomia, pe o loʻo sauni-fale-fale-fale-fale-fale-fale e faia i nofoaga eseese.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_20
11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_21

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_22

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_23

8 ata puta

O fale uma o le a faia 5-6 o ata tuai ata. E mafai ona latou avatua le ola lona lua, toe faʻaali ma ufiufi eseese. O le isi filifiliga: Tuu a latou atigivae, ata mai le agalelei. Fausia se uluai vaega ma le tamaititi ma le magagana pou i luga o le puipui.

9 malie teuina pusa

Afai e tele meataʻalo i totonu o le fale mautotogi, ae e le mafai ona e 'faʻavasega ma se tasi o latou, oe faʻapaʻau faʻapitoa pusa. Faʻatau atu ni nai mea faigofie ma susulu i totonu o le faleoloa poʻo le faia o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, tuu le masani ai o seevae ma pepa. E mafai foi ona valiina i latou. Afai e tele naua le lelei, matou te fautuaina le faʻaaogaina o mea tau meafale ua sauni e faʻatino fata mo tofo mo le tofo ma le lanu. I lea tulaga ina ia mafai ona tuuina!

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_24
11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_25

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_26

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_27

Mea taua ma le aoga - fatafata. E le gata i lea o se masani masani. O le fatafata e foia ai le tele o galuega. E mafai ona teu moega manu ma meataʻalo, o loʻo nofo i luga, e mafai ona ia avea o ia ma se tasi o faʻailoga o le taʻaloga ma ... Masina maliu. I mea uma, e foliga aulelei lava i le vasega pepe!

10 faʻafouga meafale

Ua leva ona tupu lau pepe, ma o le sui fesuiai lelei ua avea ma sili atu? Aua le faanatinati e aveese. Atonu e toe faʻafouina le totonu pe a fai e pei o le potu, puipui puipui. Mafaufau i ai o mafai ona avea o ia ma lau laulau!

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_28

11 ata i luga o le pepa puipui

O le filifiliga sili o le faʻatagaina o le tamaitiiti e galue mo i latou lava, faʻataga o ia e avea ma sui o lona lava avanoa. Faʻatau moli moli faʻapitoa, ua faʻailoa ai ia latou se faʻavaʻa o se vaega o nisi nofoaga ma lima o le pepe matatioata ma vali, faʻatupu ai le foafoa. Peitai i totonu o le faifaatoaga faagaauni ma Tama.

11 Pamene manatu i luga o le poto o tamaiti, o ai e faigofie ona faʻatinoina 9650_29

E pei ona e vaʻai i ai, manatu ua lava, ma auala e faʻatino ai latou tagata uma. O le mea taua o le taimi ma le manaʻo. Ma o le a mautinoa ai e o latou matua alofa.

  • Teuteuina le aso fanau o le tamaititi o le aso fanau: 11 Manatu ofoofogia

Faitau atili