Tamai faletaele ma cunnite chartertpop ma tutoto ua mamanuina patchwork

Anonim

E ui lava i le mea moni o le potu e teuteuina i lanu mafanafana, o lona mamanu e tosina mai ai le mafaufau - tele ona o le hexagol procevin i luga o puipui i puipui i puipui i luga o puipui i luga o puipui.

Tamai faletaele ma cunnite chartertpop ma tutoto ua mamanuina patchwork 9704_1

Tamai faletaele ma cunnite chartertpop ma tutoto ua mamanuina patchwork

Muamua, o le fale mautotogi na fuafuaina e faʻaau ai le faletaele ma le faleuila, o le malae na faʻatagaina, ae o le tusiata na fuafuaina mo le sili atu o le tele o le faletaele. O Ia na foliga sili ona lelei tagata faʻatau tagata faʻatau.

Manumalo faigofie faigofie

O le nofoaga manuia o le plumping na ou fesoasoani i le avanoa. Na maua e le faleuila ia lava i le tulimanu pito i tua, i tua atu o le vaega; O le taele ua tafe ifo i le potu i le itu tauagavale o le ulufale; I le nofoaga sili ona iloga, i le itu taumatau, o le vaipuna, o loʻo tu i luga o le specclar cmaterite chartertrt. O le tino o Granite e talitonuina ma le faamaoni e faalauiloa ai le acrylic maa. E le pei o faʻalenatura, e faigofie tele ona tausia, ma faʻaopopo, e mafai ai ona e tapunia ma le faaeteete nofoaga o faʻafefe i ata manifinifi.

  • Faatoʻaga talu i le sitaili o le patchwork: faʻafefea ma o fea e faʻatino ai se faʻatauga talafeagai

Na sili aʻe i luga o le Sun Vash o le faʻata i le faʻavaʻa ma le laʻau maualuga. O fale teu oloa e faʻamautinoaina ai se leoleo tuʻu i le itu tauagavale o le ulufale. Ona o le sili ona sailia - pe a uma mea, o le fata e fuafua i lalo ole aufaimea.

Avanoa i luga o le tuia o fesoʻotaʻiga na faʻaaogaina e faʻamalieina ai se poleror; Na tuu i totonu o se NICHO, tuu le faamau ma le faʻatonutonuina o le suiina o le ki saʻo.

Anna Nikitona, le tusitala o le poloketi:

Anna Nikitona, le tusitala o le poloketi:

I le teuteuina, na masalomia lava e taulai atu i foliga o le faasaga, o lea sa matou filifilia ai se matua lauiloa popinanine quecey. Na matauina ni masini teuteu teuteu, ma e tatau ona maitauina, ua iʻu ai tele faigata i le faʻatinoga nai lo le masani ai faʻatulagaina. E faigofie ona iloa e tagata savali o tagata savali. Ina ia faʻatino le mafaufau, na matou faia se aoina o popcelain panio, lea faʻaopopo i le talaʻaga o le talaʻaga e aofia ai le tele o ie tala fatufatu.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tamai faletaele ma cunnite chartertpop ma tutoto ua mamanuina patchwork 9704_6

Matamata i luga

Faitau atili