O le fea pito i luga e filifili ai: o filifiliga sili ona lelei mo potu eseese

Anonim

Faasolosolo faʻamipi ua faʻasolosolo malie i taʻitaʻi i totonu o le ituaiga o le taofia o le taofi. O le a matou taʻuina mea latou te tutupu ma pe faʻafefea ona filifili le sili filifiliga mo lou fale.

O le fea pito i luga e filifili ai: o filifiliga sili ona lelei mo potu eseese 9710_1

O le fea pito i luga e filifili ai: o filifiliga sili ona lelei mo potu eseese

Mea uma e uiga i luga o faiga

Aisea e filifili ai i latou

Ituaiga

Filifili e amanaia uiga o le potu

  • Fua
  • Microclite
  • Faagaoioiga aiaiga

Avanoa mo le Faamalamalamaina

O le a le mea e filifili ai mo potu eseese

Faʻafitauli ma le ogatasi o le laʻau o le laualuga e toe foʻi i tua. O le taimi e alu ai ma lavelave gaioiga, o loʻo faʻatasi ai ma le tele o le pefu, toʻaitiiti tagata tosina. A faʻatapulaʻa faiga, o le tuʻuina atu o le mea moni faitau le uati ua faʻaopopoina lona matua lauiloa. Faigofie faʻapipiʻi e le naʻo le lelei o ia fausaga. Sei o tatou talanoa e uiga i ituaiga o faavaa o pine ma le nutiega o latou filifiliga saʻo.

Tulaueleele mafiafia

Faʻaiʻu le taualuga e fetaui lelei ma soʻo se totonu

-->

  • Afai e te loloina tuaoi: Faʻafefea ona faʻaputu le vai mai le faʻaputuga o ia lava

Aisea e filifili ai se pito o le tumutumu

O le eseʻesega o le puipuia o fale o loʻo taofia ai o loʻo latou faʻasaʻoina i se mamao mai le ata faʻavae. Na latou maitauina le tele o gata mai le faʻavaʻa na faia i faʻamatalaga faʻapitoa. E maua ai le tele o vaitalaiga:

  • Atoatoa lamolemole luga.
  • Soʻo se manaʻo lanu e manaʻo i ai e mafai ma ata lolomiina.
  • Leai se mea e tatau ona sauniuni ai ma maualuga le faavae.
  • O le tomai e nana ai ni faaletonu tau, nana le inisinia fesootaiga.
  • Puipuiga mai lea o leaks mai tuaoi mai luga.
  • Le faʻapipiʻiina o le o loʻo aofia ai Lumonires, pe a manaʻomia, faʻapipiʻiina o le tele o le faʻaoʻo.

Faigofie le tele o feololo

Mafuaʻaga o le tele o le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo avea muamua ma matagofie

I le faʻaopopo atu i mea uma, o le polokalama e le tumau lava e le faʻatapulaʻaina le faʻataʻitaʻiga o tagata fau. O latou uluai fofo, e aofia ai faiga lavelave tetele-maualuga, e faigofie ona aofia ai. O le taua tele o mea taua e aoga le matauina o le le atoatoa o le faʻapipiʻiina o oe lava. Faʻapipiʻiina e faia na o tagata faʻapitoa. O loʻo latou galulue i le sauniaina o mea. O le isi minus o le faʻaititia o le maualuga o le potu i le averesi e 35-45 mm.

  • Mamanuina o le malulu o le potu i le potu malolo: 5 ituaiga o mea ma manatu mo le lesitala

Faaloaloaina o le taualuga: ituaiga o tapoleni

E ui i le tele o tali i totonu, ae na o le lua ituaiga e mafai ona faʻaaogaina mo fausaga faʻafailele.

Polyvyll chloride ata

O ia lava faʻapopoleina ua taʻua o ata, aua o latou o se ata o foliga eseese ma le mafiafia. O le lanu o mea ua toetoe lava o soʻo se tasi, o mea eseese. E mafai ona latou lamolemole ma eli, simic ni ofutino. PVC panels o avanoa:

  • pupula;
  • Matte;
  • Satin.

O le filifiliga mulimuli lea i se isi tulaga e tuʻufaʻatasia ai le lelei o mea muamua na muamua. Na te moliina teisi, pei o se pupula, ae e le pupula, ma e le atagia ai le malamalama pei o se matata.

Glossy tuufaatasiga tosina

O le lanu o le glossy e aulelei ma vaʻaia e faʻateleina ai le maualuga o le potu, ae o le a vaʻaia e vaʻaia mai le TV mata

-->

O le ata e le pasi le vai. Afai o le telefoni na tupu, o le vai o totoe i totonu o le potu. E sefe, ae e le malepe. O le matai o le a mulimuli ane mafai ona aveese le vai mai le vaega i totonu o le vaega, e aunoa ma le faʻaleagaina o le ata. O le averesi o le tau o le PVC Sounvas e laititi, o le mea e lauiloa ai.

O le taua tele o mea o loʻo i lalo ifo o le ie o le ie. E mafai ona tuia pe tipi i totonu o se mea maʻai, gagau se vailaʻau mai le champagne, etc.

Polyvinyl Chlorde e matua maaleale foi i le leaga o le vevela. I ia tulaga, ua amata ona ia taʻeta ma topalaina. Mo le mafuaaga lea, e le o le faaloʻaina o fale ma mea le tumau, o fea e le masani ona fesoʻotaʻi le faʻamau.

Ata tifaga o fale susu, & ...

Ata tifaga o le suamalie o le sussure Consoles, o lea e fetaui lelei mo faletaele

-->

  • O le a le pito o le pito i luga e sili atu - matte pe glossy: faatusatusa ma filifili

o le ie

O le tapoleni o loʻo faia o filo le sala i le polymers i le masini lamea. Faafetai i lenei, e matua malosi, leaga leaga, o le a le aoga. Oona o loʻo i ai i le va o filo e mafai ai ona "manava" o le 'oloa oloa. Ae latou te ato uma le vai ma se lolo mafai mai lune. O le malosi o luga e mafai ona vali pe vali. I le averesi, o le mea faigofie e mafai ai ona toe tuiina le sefulu tali.

I le taimi lava lea, e laʻititi atu nai ata tifaga, le avanoa mo le faiva.

E le talafeagai le ie sifi o le ie e le talafeagai mo le faʻatulagaina o le tele-maualuga fausaga.

O le filifiliga o lanu e laititi, ae mafai ona e faʻaogaina le vali poʻo ni mea faʻapipiʻi mai vinyl. Faapipiiina o faiga mai ie e sili atu faigata nai lo ata. O le atoatoa o le maualuga o puipui e manaʻomia e maua ai le feteʻenaʻi lelei. O le tau o le faʻaliliuga ua uma i le maualuga, o le ata e sili ona faigata.

Atonu e le o ...

O le 'auvae e le gata i le paʻepaʻe, valiina i totonu o soʻo se tagata manaʻo

-->

  • O le a le taualuga e sili atu - feteʻenaʻiga poʻo le faʻamago: matou te suʻesuʻeina uma mea

Auala e Filifiliina ai se ie o loʻo tuʻuina atu i uiga o le potu

Naʻo le saʻo filifiliga e mafai ona manatu naʻo le tasi o le a amanaia o mea uma o le potu o le a iai le oloa. E manaʻomia le amanaia ia taimi:

Potu tele

Laina avanoa E lelei aua mo a latou mamanu e mafai ona e faʻaaogaina se tapoleni o soʻo se ituaiga. O le averesi lautele o polyvinyl chloride mai le 150 i le 350 cm, o lea o le a avea ma sui tele e faʻapipiʻi i le tele o tau. E lua pepa o loʻo faʻafefeteina i lalo o le mamafa maualuga ma se faʻapitoa faʻapitoa. O le iʻuga, e malolosi tele le sami, ma i lalo o se tulaga. Ae ui i lea, e mafai ona matauina. Ole mea vaivai lea ole ata.

E i ai ituaiga e oʻo atu i le 600 cm lautele, ae o le latou tau e sili ona maualuga. O le ie o loʻo faʻaaogaina i totonu o potu, talu ai o lona lautele lautele o le tusa o le 500 cm. E tutusa lava lea o le gaosiga o le faʻaliliuga o le faʻaliliuina o le faʻaliliuga o le afā o se vaega o le sili atu. E le gata i lea, o le faʻataunuʻuga o tagata i luga o le laufanua e le mafai.

Valivali ata faʻapipiʻi & ...

Faʻaopopo mai le lanu ata foliga foliga lelei tele i le tele-tulaga fausaga fausaga

-->

Foliga o microclite

Totonu o potu taʻitasi o le fale mautotogi, lona microclite. E tatau foi ona mafaufau lea e filifilia. Na matou avatua le tele o mea taua i foliga o se laulau.

Pvc ata o le ie
Susu O le le mautonu i le vai, e mafai ona faʻaaogaina i le faletaele, umukuka, ma isi I lalo o le faʻamalositino o le faʻamalamalamaina e leiloa ai se foliga matagofie, o nisi taimi e faʻaloaloa.
Leaga le vevela Leiloa o le manaia i -5c. O le avea o se mea na tupu ai, ua taua. Insenssitory.
Maualuga vevela Sili atu le faʻailoga sili o 70s mafua ai le liusuavai ma toso. E le mafai ona aliali mai nofoaga e le mafai. Insenssitory.
Ata tusi I luga o nofoaga tetele, na matauina galu atonu e aliali mai i luga o le ea. O galu foliga mai e seasea ona seasea.
Ultraviolet Taofi le lanu, e le fiafia i le itiiti ifo 10 tausaga. E le maua le itiiti ifo i le 10 tausaga.

Se isi mea taua - saogalemu afi. Inisiua agavaa o soʻo se ituaiga e le lagolagoina le faiga o le susunuina. O loʻo latou ulaula ma ua mamoina ona ua latou faʻamamaina i le antipirens. Lenei e tatau ona faʻamaonia e ko faʻamaonia. O mea e maualalo le lelei o loʻo liligi ma e mafai ona vavaeʻese vailaʻau oona.

O le ata ma le ie na taofi ai se taimi umi ...

O le ata ma le ie o loʻo tumau i le lanu mo se taimi umi, aua le mou ese le sefulu pe sili atu

-->

Faagaoioiga aiaiga

I tua o le ata tifaga e faigofie tele ona tausi. O le palapala e faigofie ona faʻaseʻe i se ie vaivai na susu i totonu o le fasimoli fofo. I lalo o tulaga masani, ae le o le umukuka poʻo le faletaele, ua feoaʻi faʻatasi i le tausaga pe lua. O le tapoleni e tetee atu i le malosi o mea valea o mea valea, ae o le Sese Devesckess po o tipi. PVC toe foʻi mai e sili atu le tele o faʻatau mai i luga, e oʻo i le 100 lita i le sikuea mita. m, pe a uma ona aveʻesea le suavai e ave ai le muamua foliga. E mafai ona filifilia mo soʻo se nofoaga.

O ie e sili atu le oso. E le mafai ona faʻafetauia, ua ave foi ni filogia. Ae o loʻo tetee i faʻaletonuga o masini, e aofia ai le faʻaalia i mea tetele. Afai e i ai se faʻafitauli faapitoa, e mafai ona taofia le vai i le 3 aso. Ina ua maeʻa ona aveʻesea i luga o le laufanua o loʻo i ai i totonu o le tino. O lea, e tatau ona e valiina mea pe toso se mea fou. Le talafeagai mo potu ma le maualuga le suavai ma le afaina.

Mo le umukuka e sili atu le filifilia o le vevesi & ...

Mo le umukuka e sili atu le filifilia o se pito i luga o le tupua mai le ata, aua e faigofie tele ona tausi ia te ia

-->

O le fea le pito i luga o cindops e sili ona lelei teuteu tomai

O le taʻitaʻi iinei e mautinoa lava o se ata faʻapipiʻi. Tatou amata ma le mea moni e toetoe lava o se lanu. O mea eseese o lanu eseese e mafai ona tuʻufaʻatasia, fai faʻaopopo pe aoina le tele-maualuga tulaga faʻapitoa. Faapitoa lauiloa lua-tulaga fausaga. E faigofie lava ona latou faia le gaosiga, ae matua mataina. O le latou nofoaga autu e mafai ona avea ma ata lolomiina poʻo le faafoliga o le fetu fetu, na faia e faʻaaoga ai ni taʻiala laiti.

O foliga o le faʻapipiʻiina o polyvyll chloride e mafai ai ona gaosia le tele o mata o eseese, e oo lava i ituaiga faigata. E le gata i lanu eseese, ae o foliga ua tuufaatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, gloss ma le satin, poʻo le faʻata ma matte. E i ai filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o leo eseese ma mea. O le mafai ona sili atu ona tauagafau le ie. E sili atu ona tauagafau ona aoga: e vali ma vali. I ituaiga uma o mea e mafai ona e faʻaaogaina le ata poʻo le ata faʻaaogaina le ata lolomiina metotia.

Ata tifaga ma le faʻataʻitaʻiga & ...

Tifaga o ata tifaga ma fetu fetuunaiga o le skyric poto

-->

O le fea pito i luga o le pito i luga e sili atu mo le umukuka, tamaiti, potumoe, potu malolo

Na matou mautinoa o le taualuga o le taualuga e mafai ona ese. E taua le filifilia o le mea, ma ia amanaia o ana uiga uma ma mafuaʻaga o le potu, o fea o le a faapipiiina. O le a matou auiliiliina taimi sili ona taua.

Potu malolo

O le mea masani, o se tulaga o se nofoaga o faʻafiafiaga ma talia. O iinei e mafai ai ona esu atu se tapoleni. Pau le mea e mafai ai: Afai o le faʻata poʻo le faʻafanua ata ua filifilia, e tatau ona e sauni mo mea taua o le a le maasiasi e foliga mai o le TV, ma isi mea.

Potumoe

E fautuaina le faʻaaogaina o mea faʻapitoa, ma le faʻamaonia o le leai o ni vailaʻau oona. O le mamanu e fetaui ma le pito sili ona ese, ae e aoga le aloese mai le susulu ma le maluelue leo.

  • Matou te tosina mai le potumoe mamanu ma faʻasolosolo o le taualuga: Fautuaga ma 50 faʻataʻitaʻiga

Fanau

O le sili ona malosi manaʻoga mo le siosiomaga saogalemu o le tapoleni. Teteʻe atu i faʻalavelave faʻalavelave e ono foliga mai i taimi o taʻaloga e manaʻomia. Ma le isi, o le uluai fausaga e taliaina. O se ie ma le vali poʻo se ata faʻafilemu e mafai ona faʻaaogaina. I le mataupu mulimuli, o le tuʻufaʻatasiga filifiliga e talafeagai lelei. Afai o le tasi fasi fasi ua vete, e mafai ona suia.

E lelei le taualuga e lelei mo & ...

O le maualuga o le taualuga e lelei mo le mamanu o le potu o tamaiti

-->

Umukuka

Le nofoaga o loʻo sauniuni ai meaʻai, tufatufa atu o le susua, vevela vevela ma se tele o filogia. O le mea lea, e le fautuaina le faʻaaogaina e faʻaaoga ai ato ato, naʻo le ata tifaga. O le tuʻufaʻatasia poʻo le sili-maualuga fofo e mafai ona avea ma filifiliga lelei e fesoasoani ai ia te ia le umukuka.

Faletaele po o faletaele

O le faʻatupuina o le suamalie e aofia ai le faʻaaogaina o le na o le na o le polyvyl chloride. E le gata i lea, o le tele o ituaiga o le tele-tulaga e mafai ona faapipiiina. O se manatu loloto e laiti le nofoaga, o le a latou fesoasoani e vaʻai vaʻaia iai. Ie, e ui lava i ona lava lelei, le manaʻomia mo le faʻapipiʻiina.

  • Tulau i totonu o le faletaele: pros ma ua leaga

Hall ma Carridor

Soʻo se filifiliga talafeagai e mafai. Afai e laʻititi le potu, aua e te filifilia lanu pogisa, maoaʻe moli tetele.

Afai o le alatele ma le auala e laitiiti ai & ...

Afai o le alatele ma le auala e laitiiti, e sili atu le filifilia o se monophinic mea mo le viliina o le taualuga

-->

Na matou fuafua le auala e filifili ai se ogatusa i le pito i lalo, ma o a ituaiga ituaiga. E tele filifiliga: mai le taugofie monochrome mat luga luga o le tele o le tele o le tele-lanu lanu. O le a le mea e filifili mai ai mai ia i latou - ia foia le tagata faʻatau. Naʻo Ia, ia iloa mea uma o lona fale, e mafai ona faia le filifiliga saʻo.

  • O le pisapisao le mautonu i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga ma faʻapipiʻi metotia

Faitau atili