O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau

Anonim

O aso nei, o mataʻituina talafeagai lea e le naʻo le faʻasalalauina o le TV auala: E masani ona faʻaaoga e matamata ai i le tifaga ma ata, Initaneti faasee ma sili atu. Matou te faamatala e uiga i foliga sili ona manaia.

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_1

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau

O le a le mea e mafai ona tupu i le TV? Ioe, toetoe lava tutusa ma le komepiuta i lona tagata faʻatau hypostas, o lona uiga, e toe gaosia faʻasalalauga faila mai ni isi vaega. O le TV e mafai ona fesoʻotaʻi i le Initaneti ma "Surf" i luga o le upega tafaʻilagi faʻaaogaina se faletalimalo o loʻo fausia ai le fale, e maua ai nofoaga moni, faʻafesoʻotaʻi E mafai ona e fesoʻotaʻi i le fale 'upega tafaʻilagi ma taʻalo ata ma ata vitio mai le Fale o le Asport Server, komepiuta poʻo le telefoni.

TV Puipui Laser TV - Part ...

TV Puipui Laser TV - o le tagata lava ia o le tagata lava le fale o le tagata lava ia e oʻo atu i le 2.5 m (100 inisi)

Faʻafesoʻotaʻi le taaloga taʻaloga pe, fai mai, fesoʻotaʻi e ala i le fou Flash drive poʻo le faʻamanatuga pepa e ala i le pa. O nei mea uma e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga eseese.

E le o le ofo i le filifilia o le filifilia o le tele o le TV ua matua gauai atu i le avanoa o lona faʻaaogaina o le ogatotonu o le fale fomaʻi. O le a se mea e tatau ona ou gauai atu pe a filifilia se masini poto?

Atamai TV.

O le igoa lea o se seti o polokalame ma talosaga e mafai ai ona e faʻaaogaina le TV o se komepiuta. Muamua lava, o lenei atoa le fausia lisi polokalame, ma le fesoasoani ia uepi Tree tege, e asiasi i nofoaga eseese. Vaʻaia i luga o le pupuni e pei o se faiga o faʻamau ma faʻailoga (i nisi taimi e masani ai i le taimi nei), e agaʻi atu i nofoaga lauiloa. Vaega e mafai ona faʻailoaina i le ituaiga i le ituaiga: O taʻaloga o le inivisi, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga lautele, poʻo ni ituaiga: fagafofoga, taʻaloga, mo tamaiti, pe mo nisi faʻamatalaga.

Le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga o lenei polokalame faʻalagolago i le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le metotia, o lea pe a filifilia se poto o le Scho, taumafai e siaki le faigofie o le polokalama. Liliu i luga o le TV ma tamoe i luga o aitema ma faamau. O mea uma lisi o mea e tatau ona malamalama i ai ma e le mafua ai le faigata i tagata e le o faia i tagata le atoatoa.

  • Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga?

O nofoaga e sili ona lauiloa e tatau ona faigofie ona maua i luga o le luga-screen menu. E taua se tasi e mafai ona e matamata i YouTube Vitio, Se tasi e manaomia le Facebook. O le mea lea, aʻo leʻi filifilia le TV Sourt TV, mafaufau poʻo a nofoaga e faʻaaoga e faʻaaoga i luga o le Initaneti e te manaʻomia i le SMA TALI.

Mo le faʻaaogaina o le tagata, o le televise polokalama o loʻo faʻatumuina e ni aʻoaʻoga eseese. Lenei e taumafai faletusi e taumafai e fai. O lea, sa avea Sassung a Samsung muamua ia o loʻo faapipiiina le tala fou a le Yandex, tuʻuina atu faigofie ma faʻapitoa avanoa i le vitio mataupu. Sony c 2016 ofoina televise o le lauiloa Android TV e faagaoioia faiga ma leo leo ma faigofie fesuiaiga ma masini telefoni.

O aso nei, o fesuiaiga o loʻo faamatalaina e le maualuga o le aoga ma e le sili atu maualalo i lenei mataupu i totonu o le lava komepiuta.

Ma Pananonosi sa faʻaauau le atinaʻeina o loʻu fale mamanu, lea o loʻo iai le avanoa o le tafe vitio o loʻo taʻalo mai YouTube ma Amazon Fofoga ma HDR. Ma o le LG e iai se galuega faʻapitoa o le initaneti televise LG ma auala. Ua lava lea e faʻafesoʻotaʻi ai le TV i le Initaneti ma tamoʻe le LG talosaga ma auala e maua ai sili atu nai lo le 200 auala, sili atu nai lo le tolu o le mea - i HD / FHD lelei.

E taua ma pe faʻapefea ona faʻatulagaina le faʻatonuga o le faʻamatalaga ma feʻau. E le talafeagai le faʻatonutonuina o le aganuʻu i mea nei (mo le tele o le aufaitau e manatua ai le mamafa o loʻo i ai le seti o tusitusiga i le tufuga. I le Sghgh DVV TV, o le seti e mafai ona faʻatinoina i auala eseʻese. Lenei, muamua, tafailagi keyboard o loʻo faʻaalia i luga o le mata o le faigofie, ae le o le filifiliga sili ona talafeagai. E sili atu ona manaʻomia pe a fai o le TV e mafai ona pulea le faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi e tutusa ma le tulaga o le ituaiga pule. I nisi o faʻataʻitaʻiga TV, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le keyboard ma le isumu i le TV, e lua uaea ma ua le mafai ona fesoʻotaʻi filifiliga. Ae le o ni faʻataʻitaʻiga uma o masini e mafai ona fesoʻotaʻi i le tasi, o lea pe a e manaʻomia se TV ma le keyboard e fesoʻotaʻi ma se isumu, e oʻo atu i se uo i sau uo.

Maualuga-Lautele TV

Televise ma le maualuga tali mata mata pupuni ma le toto toto ma vavalalata

Maualuga lelei ata ma leo

TV i totonu o le potu malolo e masani ona faʻaoga e matamata ai ata tifaga, ia mo le tele o tagata faʻatau, maualuga ata ma leo e taua. Mo fale faa-fale, e sili le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ma se lapoʻa lapoʻa, mai le 60 inisi ma luga. O le mea moni, o le vaega atoa o le potu e taua iinei, o le TV e tatau ona i ai i se mamao le mamao mai le Viewer e maua ai le manaia manatu. O lea, mo faʻataʻitaʻiga ma le mata o le sikuea o le 50 inisi, o se mamao e tutusa ma le 2 m ua fautuaina, mo le mata o le 60 inisi o le a matauina. O le maualuga o le iugafono, o le itiiti ifo e mafai ona mamao: mo le atoa HD TVS (1920 × 1080 pixels) e mafai ona tasi pe lua faʻataʻitaʻiga) ma le upps) ma aemaise 8k (7680 × 4320 pixels) mafai ona setiina i le au maimoa ia le itiiti ifo latalata. Ae aua le galo o le matagofie vaʻaiga o le tele o tagata e tusa ma le 60 °, o lea e latalata mai i le (i le mamao e mafai foʻi ona le fiafia i ai.

Le lelei o le ata faʻalagolago i le iugafono. I lenei tulaga, o Ultra HD e le i tauvaga. MONI, o le 8K faʻataʻitaʻiga e matua taugata tele (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau, o le tau o le 8K quesang ma le dagenal o 75 screens ma mo ni mea e tau ai ma le 4K. O le mea lea, faʻataʻitaʻiga LG 4k ma le 43-inisi screen Diagononal o loʻo faʻatau atu mo le 33-35 afe orbles. O le 40 afe o Sassson, BRADA, ARANUON, BYUNUON, BYUNUON, BYUNUON, BYUNUON, BYUNUON, BRUNUON, BYUNUON, BYUNUON, BRUDAI, BRADA, HOBK, mafai e faʻatau mo le 20-25 afe o rubles.

Afai e te filifili e faʻatau se TV ma le sili maualuga (Ultra HD ma aemaise lava 8k) Screen Refication, faʻailoa atu le mea moni o le a e mafai ona feagai ai ma le faʻataʻitaʻiga vitio e te ono feagai ai ma le puʻupuʻu. Ma o le mea lea e taua tele e faʻafaigofie e lau tv i ata i se iugata maualalo, muamua o se faʻasalalauga televise.

A o le lelei o le ata, i lenei aso o tekinolosi e faʻavae i luga o le LCD Mystals faʻaaogaina i le toetoe o le Peraimeri uma ma feololo o le tele o le tele o le tele 55-60 afe NUMBERS.). O loʻo faʻaogaina le au tekonolosi e faʻavae i totonu o partic e mafai ai ona maua le malamalama pe a oʻo mai i latou. O le Quell Tekonolosi na ofoina atu e Samsung, Microscopic Crystals o loʻo faʻaaogaina (latou o loʻo taʻua i latou "INDAL DOSTS" O nei tekonolosi uma ia o le taimi nei e masani ona fasiotia nei "le" plasma panels ma taui i latou nei ia latou.

Matagofie 4k hdr orlet tv beovised eclipse (bang & olufsen) l ...

Matagofie 4k hdr orlet tv biovised Eclipse (Bang & OLLFENDS) i luga o fafo

O le eseesega e pei ona vaaia i le taimi nei o se ata ma Qudd, e lua mea sese e iai ni mea leaga ia tekinolosi, ae e le faitio. Fai mai, o le umukuka o loʻo mafai ona mou atu, leiloa le pupula pe a uma le tele o tausaga o faʻagaioiga (o le a mafai ona maitauina pe a uma le 10 tausaga, 3 -4 cm, ma le mafiafia o le tele o le ule e tasi o le uele e mafai ona i lalo ifo o le 1 cm.

Faafanua pupula 8k-TV MVEP D & ...

O le pupula o le 8k-tv telec screen ua lava ina ia mafai ona malie e tilotilo i ai

E iai foi le tulaga o le mea e tupu ai le leo i tekonolosi. Soʻo se tagata lautele faʻaaogaina le tekonolosi mo fesoʻotaʻiga uaea o le acoustic faiga. Faaaogaina foi le fausia-i le sili-fetaui lelei ma natia Mispekers. O se uiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma se faʻasologa o le soli o le ale tvs ma le acoustic luga Audio + tekinolosi. O failauga mafolafola ua fausia i totonu o le fale i tua atu o se acoustically manino screen. O le mea moni, o le leo e lafo atu i luga o le luga o le mata, leai ni failauga i le pito i lalo po o le itu. Faʻafetai i lenei mea, o se matagofie laʻititi ma le manifinifi le taunuʻuga. O nei atinaʻe e faia foi e isi tagata faʻatau.

Faʻaaogaina le uaea naea

O le faʻaaogaina o le natia o le uaea o le Catenna Cablena o le a fesoasoani e aveese le tele o uaea i totonu

Curved screen

Mo le faatofuina loloto i le ata tifaga, e mafai ona e fautuaina tele televise ma se curved screen. O le curved screen e maua ai se maualuga-tulaga o le o le le lelei o le starramic, o loʻo faʻaaogaina le vaʻai totoʻa, o le a fesoasoani ia te ia e faʻaalu i le lau. E lelei ia e lelei mo le tagata matamata ma le kamupani. Faʻaleleia le uiga o le vaʻaia ma le teena o se faʻavaʻa e faʻatapulaʻia ai le iloiloga.

4k qled Samsung Q8c TV

4k qled Samsung Q8c TV

Faʻafefea ona siaki le lelei

A o le i faʻatauina le HD TV ma le aemaise o Ultra HD, e fautuaina e siaki i latou ma ia mautinoa o loʻo latou aumaia se ata o le televise o le 720 × 576 pixels). O se ata masani o lona uiga o le ata e le tatau ona iai se foliga maimoa: o le ata e le o faataapeapeina i sela, o mea e faʻasolosolo ai o mea o loʻo tataina i le ata o Amorchau.

TV samsung qled 2018 i le tapuni ...

Samsung Q Quble 2018 TV I totonu o le Amio o loʻo tape toetoe lava a le mafai ona vaʻaia, fetuunai i le paluga ma le lanu o le pa o loʻo tu ai

Tomai e taofi ai i totonu

O le pito sili ona maualalo o le Greatspekes, o le le lava o kinescops ma isi soʻo se tele o faʻamatalaga - o lenei, e mafai ai ona e faia televave pe a mafai ona e fai atu e mafai. I luga o le vaega o pito i luma o faʻataʻitaʻiga tau o aso nei, e te le o vaʻai i ni faʻamau poʻo ni fusiua, poʻo soʻo se mea e mafai ai - na o se tioata o le sikuea sikuea mata. O le faʻavasegaina mata mata na liua i se manifinifi (2-3 mm) rim.

E mafai ona faia le tele o se ituaiga foliga foliga o le eleelea. O tekinolosi faʻavaivaia e faʻatagaina oe e fai o latou tino ma le mafiafia o le itiiti ifo nai lo le 1 cm. O le TV e mafai ona fiafia e latalata i le puipui manaʻomia mo le Ventipration (CM).

O le tele o sitepu-sitepu

O le puipui ma le tele o tikeri o le saolotoga o le a faʻatagaina oe e fetuunai le tiʻetiʻe ma liligi le mata.

Polokalame faaopoopo Faʻatagaina TV i le sima i lalo o le ata, se faʻamalama poʻo le ata pepa laulau. O lea, i le LG TVS o loʻo iai le "Fale faʻafiafiaga". I lenei faiga, ata o vaega eseese o le paneta ma musika pei ona faʻaalia, faʻafouina i vaitau vaitau o malaga.

  • Faʻafefea ona nana le TV i totonu o loʻo i totonu: Valioga aoga

I le Orlet TVs Samsung 2018, e i ai se auala sili ona lelei. I le vaega o le vaega, o lenei faiga e fausia ai se suiga lanu i luga o le lau, e fesoʻotaʻi ma le faʻatasi i totonu o lou potu. I le faʻaaogaina o le Shiphitide Mode, o le TV e mafai ona faʻatulagaina e faʻaali ai faʻamatalaga o auala, tau, tala fou, poʻo le tala fatu. O le a faʻatagaina oe e kopiina le lanu poʻo le pepa puipui o loʻo faʻasino saʻo i luga o le masini, faʻafetai i le TV o le a fetaui lelei i totonu o le potu.

I Aso Fou, o le leo o le leo, o ata nei o Samsung, o Luny, Lg ma nisi tagata gaosi uputusi e matua manatu moni lava e laulau tusi a le aufaitupe - leai se mea, ma le telefoni mai fafo o le taulaga

E uiga i le matagofie o le togafiti tasi poʻo le isi TV ma le mea taua e sili ona lelei o mea uma, o le mea moni, e faʻamasinoina le tagata. E fautuaina e asiasia ma filifili se TV i le tulaga o le moli moli, o le a masani ona faʻaaoga i lou potu malolo (mamao mai tagata uma e fiafia e matamata pe'ā fanaina muai ata). Afai e te manaʻo e tuu se TV i luga o le puipui, faʻatatauina le mamanu o lona fesoʻotaʻiga ma pe faʻafefea ona e faʻafesoʻotaʻia le mana o le mana ma le antenna i le taimi o le antena uaea). I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le faʻatonutonu faiga ma talafeagai talafeagai ma tagata faʻatau uma (mo fesoʻotaʻiga i le eletise eletise, o loʻo i le lotoifale, opelaga e fesoʻotaʻi ai i totonu o le televise i le tasi-tasi uaea. O lenei mamanu e mafai ai ona faigofie ona e faʻaseseina lenei uaea pe a faʻapipiʻi le TV, ma e mafai ona e fesoʻotaʻi ma faʻateʻaina le tele o meafaitino i le iunite pe a latou manaʻomia.

TV e tatau ona faʻapipiʻi

E tatau ona faʻapipiʻi le TV ina ia aua neʻi faʻalavelave i le la

  • Faʻafefea ona fai se puipui i le TV Sonisi: 9 uluaʻi manatu

New tekinolosi: HDR, okaina ma Taʻitaʻi TV

  1. HDR. O le faʻapuʻupuʻu o loʻo fuafuaina e pei o se "faʻalauteleina le dynamic rane". O le ata lea e aofia ai tekonolosi e mafai ai ona e faʻamaumau (ona toe gaosia) vitio ina ia sili atu le faigofie-tone vaega. O se tapulaʻa HDR faʻavaʻa e aofia ai faʻaopopo i le ata, o se faʻamatalaga o loʻo fautuaina tonu pe faʻafefea ona faʻagaioia se ata.
  2. Oke ma Taʻitaʻi TV. Afai o igoa o le "Organic" Oked Onsd o le sili atu muamua tekonolosi e maua ai se sili atu lelei ata, o se sili atu lanu malamalama, o le fausiaina o le sili atu moni TV.

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_15
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_16
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_17
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_18
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_19
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_20
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_21
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_22
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_23
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_24
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_25
O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_26

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_27

. Tutu i le o le mamanuina elemene i luga o le tele o le TV (mamanu mai Pinninfarina)

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_28

Ort TV LG Saini Olding TV W8 o loʻo faia i le ata mamanu "Ata i luga o le Pa". Maualuga uiga lelei maua ai se ata o le uia ma le sui o le tagata lava ia ma se fou gaioiga α9 (alpha9)

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_29

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_30

Uaealesi subwoofer e aofia ai laser TV (Puipuiga) TV

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_31

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_32

Tu o se elemene o le mamanuina i Panasia

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_33

Faʻataʻitaʻiga U9A mai le Premium SIries Urled TV (Puipuiga)

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_34

SMAR TV RESE filifiliga

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_35

SMAR TV RESE filifiliga

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_36

Faʻaaogaina le Smort TV Samsung Boangs menu, avanoa i le mataupu ma tautua

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_37

. Tutu i le o le mamanuina elemene i luga o le tele o le TV (mamanu mai Pinninfarina)

O le vaega faaonapo nei o televise e tatau ona e iloa pe a faʻatau 9720_38

. Tutu i le o le mamanuina elemene i luga o le tele o le TV (mamanu mai Pinninfarina)

Faitau atili