Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu

Anonim

Tagata e umia falemalo fale o fale e masani ona faʻaaogaina mo vai sapalai o latou lava lelei ma vaieli. Paʻi poʻo le a le pamu mo i latou e filifili ai latou e galulue i le tausaga atoa.

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_1

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu

O le fea pamu mo le taumalulu e sili atu?

O loʻo faʻapipiʻi saʻo pamu i totonu o vailaau, nofoaafi nofoaafi ma mea faapena. O ia pamu e masani ona faʻatuatuaina mai le faʻaalia i le maualalo o le vevela ma e le manaʻomia le maualuga o le suauʻu (mataupu ia lava pamu fusi i lalo ifo o le maualuga o le malulu). O manatu o le i ai muamua-faʻatatauina nofoaga o nofoaga i lenei itu e sili atu ona vaivai, pei ona faʻapipiʻi i luga aʻe o le vaega o le vai. Mo taotoga o le Tausaga Fou, e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu malolo. O le mamanu o paipa mo i latou e tatau ona e pei e mafai ona vave avea pea ma le tauaveina lelei o ana emptying atoatoa (mo se faataitaiga, pe o se faalavelave faafuasei po o le toe faaleleia).

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_3
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_4
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_5
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_6
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_7
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_8
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_9
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_10
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_11
Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_12

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_13

SB (GRANDFOD) pamu mo le pamu vai patu. O pamu lelei e iloga e le pisa i le pisa pe a galue, pe a tatau ai, e mafai ona e faigofie ona le mautonu

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_14

Tuuina pamu Faatoaga Sterwins feaveai suavai i se mamao e oo atu i le 100 m i se maualuga mataua o le 45 m. Faatinoga o Galuega i luga e 3500 l / h

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_15

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_16

Sauni-o le faʻatumuina o vaega xolader mo fafo atu o fafo ma totonu o le paipa i totonu o le paʻu (kaleo)

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_17

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_18

Freezstap Heating vaega ("Faapitoa Faiga ma Tekonolosi")

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_19

Faʻasalalau (Faʻailoga) Caleo mo le ulufale atu i le faʻamafanafana o le cable i totonu o le paipa

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_20

Borehole headband (Djilex)

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_21

Tuufaatasiga xps.

Faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga saʻo le pamu i se fale tumaʻoti i le taumalulu 9734_22

Warming mea: extruded foam polystyrene "Hichtf 35 SG"

Faʻafefea ona faʻaaoga se pamu i le tausaga atoa?

O vaitau vaitau o le Au o Tautua Tauva, e le manaʻomia le puipuia mai le faʻaʻaisa. O mea e mafai ona faʻapipiʻiina ai le pamu i potu e le maluelueina o potu, ma paipa - ua taʻoto i le palu pe tatala i luga lagolago. Ae aua le galo o le taumafanafana uma fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻasaʻo aʻo leʻi faia le taumalulu vaitaimi. e tatau ona faataatia i paipa i malifa (itiiti ifo i le 1%) i le taitaiga a faamalosiauga otaota. A leai, o nofoaga i le lotoifale ma tagata e aoina - taga o le a tumau pea (freeze) suavai pe a uma le iʻuga o le vaitau o le a (faʻaʻaisa).

Aua le galo e toe tupu

Aua neʻi galo e faʻatuatuaina le suavai i luma o le vai ae leʻi amataina le vaitau malulu.

O masini ua tatala mai le vai e ala i le alavai tutusa. Mo se faataitaiga, i le pamu luga, o se alavai momono e faaaoga i ai se elemene i le pito i lalo o le fale. Faʻapipiʻi meafaigaluega e tatau ona maua ai se faigofie avanoa i lenei plug.

Mikhalil Terentyev, ulu

Mikhalil Trentyev, lona ulu o le faʻatau atu o le Matagaluega o le Fale o le Fale "Groundfos":

I totonu o le tulaga sese o loʻo i le faʻatulagaina o pamu mo le sapalaiina o le vai e mafai ona maitauina mea nei: e le o usitaʻi i tulaga o le loloto o le uma o le salafa o mea leaga. E pei ona ala mai le mea mulimuli, o faʻataʻitaʻiga, o faʻalagia poʻo le faʻaaogaina o le teʻi faʻamafanafanaga ua mafai ona mafaufauina; Le lava o le ventraim i totonu (lelei, calues) e faʻapipiʻi ai le pamu ma lona fusipau. O le iʻuga, o le mafuaʻaga o le faʻaititia o le laualuga ua fausia. I le vaitau mafanafana, e le o vaaia e le au electromonical iunite iunite; Tagata e masani ona galo i le gaogao fesoʻotaʻiga ae e te leʻi amataina le taumalulu vaitaimi.

Afai o le polokalame o loʻo i le Tausaga Fou taotoga, o loʻo faʻataʻilogo ma le sapalai vai e manaʻomia mo lona umi uma. O mea faigaluega a le tupu o loʻo faʻapipiʻiina i lenei mataupu i totonu o potu o loʻo i ai i le vevela o le ea (ua le faʻaaogaina e le i lalo ifo o le 5 ° C). E mafai ona i ai i lalo o potu potu (Ka astons, o le mailei), o le faaputuga o vaieli, malupuipuia fale. O meafaigaluega e mafai ona tuu i totonu o le fale, ae aua le galo o le pamu e maua ai le pisa pe a galue. O le mea lea, mo le fale, filifili se paʻu maualalo o pamu (o lenei faʻatusatusaga o loʻo faʻaalia e le tele o tagata gaosi).

Talia le maualuga o le paketi pamu

Ole pamu o le pamu e faʻapipiʻi ai polokalame mo le tausaga-lapotopoto faʻaaoga

1 - fulafula o le eleele i luga o le tuaoi i fafo o le vaieli; 2 - Ua taofia le pamu i luga o le uaea; 3 - ua tatalaina le paipa i lalo ole maualuga ole tumutumu o le eleele; 4 - tapuni

A filifilia se nofoaga e faʻapipiʻi ai se pamu poʻo le pamu nofoaga, aua le galo o le masini e puipuia mai le maualalo vevela.

Cable ma Pit (mo le Mauga o le pamuina o mea faigaluega poʻo le o loʻo i ai le vaieli o vaieli) ua tuu ina ia o loʻo i lalo ifo o le maualuga o le suavai. O loʻo i ai le sili atu o le faʻaaogaina o latou tuʻutuʻuga o le eleele o le eleele o le eleele (le itiiti ifo 0.5 m) poʻo le maeʻa o potu i totonu o le susuga, polystyerer. Mo le faʻaaloalo mama, o le tele o tagata gaosi gaosia gaosia se polymer "SHELL", o loʻo tapuni le mama sima mai isi ma mai luga; O le tau o le sauniaina-faia seti o le faʻalumaina mo le tasi mama ma le maualuga o le 50 cm ma se lapoa o le 100 cm o le a tusa ma le 3-5 e tusa o le 3-5 e tusa o le 3-5 e tusa o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe o le 3-5 afe.

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻamuamua

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻamuamua le faʻaaogaina o le faʻalumaina o mea ma faʻamafanafana

  • Pamu mo le lelei: poto masani o filifiliga ma gaioiga

O le fuata o le vaieli i le ua faapipiiina lea luga po o pamu submersible, ua insulated mai le fofoga o le ulu ma e oo atu i le tuaoi eleele malulu (mo le faamaoni, o le faʻaʻesega o 30-50 cm lalo ifo o le faailoga aisa). O lelei o vaieli e mafanafana foi pe tutoʻatasi, pe mafai ona e faʻatauina se oloa uma. O le tau o le faavaa uamea ma se lapoa o le 100 cm ma se polymer faʻaʻesega e tusa ma 4-6 afe rubles.

O le Manumalo o le Manumalo Leaga e uliuli

O le vevela vevela leiloa alu i le uamea ufiufi o le hatch

Afai e le mafai ona motusia o le pipeline i le eleele i lalo o le tulaga o le taofia, aemaise i le vaega sao i le fale, ua faaatoatoa a warming uaea ma faʻaʻesea. E tatau ona e faʻaogaina se uaea ma le agavaʻa o le 10-30 w / m; Nofoaga faʻapitoa mo paipa vevela o Caleo, WST, Devi, ma isi mea mo le faʻapipiʻiina i totonu o le paipa.

Le filifiliga o le maualuga o sima co & ...

Filifiliga o le faʻalumaina o sima sima e polymer pepa

1 - Creet Righ; 2 - "Faapipii" faia i laupepa lapopoʻa o le susu-seleseleina o polymer, o le mafiafia o mea pe tusa ma le 50 mm; 3 - tapuni, mai le pito i lalo

O le tau o le seti uaea, e faalagolago i le ituaiga ma le umi (i averesi mai le 1 i le 25 m), Atumauga mai 2-3 afe e 10-15 afe rubles. E faapena foi, e tatau ona faʻatasia ma le ulufale o le paipa mai le pito i lalo o le utu i le fale.

O le lalagaina o le eletise eletise e lelei e faʻaaoga mo le vevela o paipa i le taimi lava e tasi e maeʻa atoatoa ma le faʻamalosia, o le a puipuia le paipa ua leiloa le paʻu

Mo le puipuiga vevela o paipa, faʻaʻesega vevela mama mai maualuga density mea gaosi foamed o loo faaaogaina.

  • Faʻafefea ona saunia se sapalai vai i le atunuʻu i le taumalulu

Faitau atili