Faʻafefea ona fai se pusa teuina o fualaʻau 'aina i luga o le faapaologa: auiliili faʻatonuga mo le gaosiga

Anonim

I le vaitau malulu, o le tau o fualaau faisua e faateleina i taimi. O le mea lea, o le tagata e ana le pule o le a faia i taimi uma faleoloa o vitamini mo le taumalulu. O le a matou taʻuina ia te oe pe faʻafefea ona sefeina i latou, faʻaaogaina se pusa faʻapitoa i luga o le faapaologa.

Faʻafefea ona fai se pusa teuina o fualaʻau 'aina i luga o le faapaologa: auiliili faʻatonuga mo le gaosiga 9738_1

Faʻafefea ona fai se pusa teuina o fualaʻau 'aina i luga o le faapaologa: auiliili faʻatonuga mo le gaosiga

Anotusi

Tulaga mo le teuina tatau

Faʻafefea ona teuina fualaʻau fualaʻau i luga o le faapaologa

O le a le mea e tatau ona i ai se pusa teu

Matou te aoina le pusa ma ou lava lima

Toe Faafoe Faafoe

Fautuaga Aoga

I totonu o se fale tumaʻoti o le a avea pea ma se nofoaga talafeagai e mafai ai ona e mafai ona fai seleselega aoina mai moega. I le fale mautotogi o fale e sili ona faigata. O le avanoa avanoa o le castrophically laiti. Ae tusa lava pe e te faia se fetaui ma lenei, faigata e tumau pea ma le saunia o tulaga talafeagai. O le mea sili e sili ona lelei o sea faʻafitauli o le pusa teu mo le teuina o fualaʻau i luga o le faapaologa. O le a matou fuafuaina pe faʻafefea ona faʻaaogaina.

Pusa mo fualaʻau o loʻo iai ni nofoaga & ...

Pusa mo fualaʻau o loʻo i ai se nofoaga e oʻo lava i le laʻititi o le faapaologa

-->

Tulaga mo le teuina lelei o oloa eseese

Ina ia faia e vitamini le vaseina mo se tau vevela, e tatau ona e taumafai e avatu i latou i tulaga sili ona lelei. E leai se fofo lautele iinei, o le a latou 'ese uma:

  • Pateta. E le o le mea e faʻavaivaia i le vevela mai + i le +5 C. Faʻatupeina le sualelesusu, e iloga le atinaʻeina o le pala. O uʻuluga o loʻo pipiʻi i totonu o pusa, fata po o le mesh staneter e le sili atu i le 100 cm. O se mea taua: O le uliuli e manaʻomia.
  • Roots (carrots, beets, ma isi mea). O le sili ona lelei o le vevela o le a avea ma vevela mai le 0 i le + o latou paʻu ua vave ona faʻaseʻe vave, o lea e sili ai le tuʻuga o oloa i totonu o le fale teu oloa i le fale teu oloa.
  • Kapeta mumu pe paʻepaʻe. E teu mai + i le +2 i le -1 c, pe a fai e te tuu i luga o fata i luga ma tulaga. Broccoli po o le kaulifilau e le o teuina. E naʻo latou manaʻomia ona faʻaʻaisa, pe a uma le tipiina i luga o le faʻatupuina.
  • Kaliki po o aniani. Atoa mago ma faʻamalolo pe faʻaputu e le uaina. I le muamua lomiga, o ulu o le faitatala i le sili ona lelei ata potal po o le gagau i le grid. Sili le vevela mai -2 i le 0 S.

Mo le teuina o fualaau faisua lelei i lalo & ...

Mo le teuina o fualaʻau, o se pusa talafeagai e faia o le fafie masani

-->

  • Faʻafefea ona teu le uluaʻi seleselega: 14 taua manatu

Faʻafefea ona teuina fualaʻau fualaʻau i luga o le faapaologa

E tele naua filifiliga. E mafai ona iloa le sili ona lelei i luga o le faavae o tulaga taua. Ma, afai o le tau malulu, o le thermomer o faʻaalia 0 s pe sili atu le maualuga, e mafai ona saogalemu teuina oloa i fata poʻo luga o le pa. Ae o le a le lava lea mea o loo i ai i le ogatotonu o le tautoula, ma i le taumalulu, tausao. E leai se auala e fai e aunoa ma le puipuia o pusa, atonu e tatau ona e faʻatuina le faʻamafanafana (Faʻafefea ona e faia - o le a matou taʻuina atu -.

O le setete o le Loggisia e taua. I luga o le gatete atoa, ma sili atu le sili ona mama o mea ua lelei atoatoa. Ina ia faʻatumauina le vevela o le vevela ma le susu, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga eseese o le au teu oloa:

  • Flask. O le atigipusa lea ma le tapuni, o le mamanu lea e mafai ona ese. Afai e leai se taufaamatau o seleselega, faia i le ea. Pe le faatuai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻalua puipui e faʻapipiʻi. O le faʻamalosi e puʻeina i le va oi latou. Mo sili atu le fetaui ai le teuina e mafai ona vaevaeina i vaega.
  • Cellar. O le tino ma faitotoʻa faitotoʻa poʻo le fata e mafai ona faʻaputuputu mai i ni voluma eseese ma le ituaiga o pusa. Ua mafai ona faʻaaogaina le uʻamea, palasitika ma oloa laupapa. Mo ituaiga o fualaʻau taʻitasi, o se mea talafeagai e filifilia. Afai e tatau ai, e mafai ona mafanafana ia mafanafana.
  • Thermoshkaf. Pusa uʻamea ma se tapuni, lea e i ai le vevela ma le horrut o loʻo teu. Ona o lenei, o le sili ona lelei e lagolagoina ai le WimpMol Microclite i totonu. Atonu e ese le tele o aofaiga ma ituaiga. O le tulaga autu o loʻo manaʻomia e le tau e fesoʻotaʻi ai i le eletise ma se tau maualuga. Faia i fale gaosi tulaga, ae o le tutoʻatasi o aʻoaʻoga e mafai.
  • Fetuutuunai pusa. Fabric ato ma tele vaega o le feeves. I le va oi latou o se faʻamafanafana elemene, lea, afai e tatau ai, faʻateleina le vevela i totonu o le atigi pusa. Fetaui lelei ma faigofie. O ofisa e manaʻomia le matauina faigata i le tuueseina o oloa i vaega ma manaʻoga e aofia ai le masini i le fesoʻotaʻiga.

Afai e te faavaivaia puipui ma le tapuni o le ...

Afai e te faʻamafanafana puipui ma tapuni o pusa teuina, fualaʻau o le a faʻaauau pea i le malulu o le tau

-->

  • O mea lilo uma o le taimi umi o le teuina o kuki

O le a le mea e tatau ona avea ma bin mo le faapaologa

E pei lava ona faʻasau ai le seleselega, o le kapoti poʻo ua filifilia. E mafai ona e faia oe lava, e le faigata ma e le taugata. Lua ituaiga o fausaga e iloga:

  • Ma se mea i le itu o le tusi tusi. O loʻo i luga le tapuni, o le pusa e mafai ona vaevaeina i ni vaega laiti.
  • Ma faitotoa faitotoa. O ia faiga e taua cellars. Totonu o fata e faʻapipiʻiina. Faʻamoemoe mo le tuʻuina o oloa eseese e mafai ona tuʻuʻesea ese mai le tasi ma le isi.

Lautele faataitaiga balconn

Lautele faʻataʻitaʻiga o se pusa faapaologa. E mafai ona faʻaaogaina le ufiufi o se nofoa

-->

Soʻo se mamanu e mafai ona tuʻuina i luga o lau Loggia. E taua le tutusa o le fetaui ma le aoga. I se aotelega, o mea taua e tatau ona vaʻaia:

  • Puipuiga mai le tele o le susu. E le tatau ona o le pusa le pusa. Aemaise pe a faapipiiina i fafo.
  • Lava le galu. I le taimi o le teuina, e manaʻomia le aloese ai le asoa o totonu o le koneteina mai lea taimi i lea taimi. O le faigofie auala e fai ai i totonu o le ventipelation pu. E manaʻomia ona tuʻuina atu i le gaosiga faʻagasologa.
  • Faatumauina le vevela sili ona lelei. Afai e manaʻomia, o le moli faʻafoliga poʻo le faʻailoga foi o le susulu o le polokalame i totonu.
  • Faapolokiki. Mo le gaosiga o le ata, faatoa mafai ona filifilia ni mea saogalemu. E mafai ona iai se laʻau, palasitika poʻo ni fasi laupapa.

O le fiafia poʻo le cellar e mafai ona faia tutoatasi pe faʻatau meafale ua maeʻa. O pusa talafeagai e faʻaaoga e teu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o atigipusa palasitika, uʻamea uʻamea poʻo le kapeti tuai mai le umukuka.

Le mautonu pini mo fualaau faisua. S ...

Le mautonu pini mo fualaau faisua. O avanoa i le va o laupapa e maua ai le vent ventilation.

-->

  • Faʻafefea ona teu ie kapeti i le fale ina ia le faʻaleagaina mo se taimi umi: 4 auala

Matou te aoina se pusa mo fualaʻau ma lou lava lima

O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona faia se filifiliga lautele oe lava. O le ata lea, ufiufi mai luga. O le a tatou manaʻomia maa e faʻaputu ai se faʻavaʻa, laupepa mea mo o latou paʻu: Plywood, Chipboard, etc. e mafai ona e faia ni laupapa talafeagai. Matou te galulue i se faasologa:

  1. Matou te fuaina le avanoa avanoa i luga o le Loggia. Fuafua le tele o le lumanaʻi fausaga. E taua le tutusa o le fetaui ma ile taimi e tasi na sili ona fetaui e faʻaaogaina. A manaʻomia, matou te fausia se ata puʻe.
  2. Na matou tuu le faavae. Tatou amata mai le fola. Matou te tuʻuina ma faʻalelei le fa o bruus. O le faavae o le a avea ma faavae. Faapipiiina fata i luga. Ona matou tolauapi le vaega pito pito i luga o le faavaa. Matou te aoina le faavae mai pa e mo le pito i luma.
  3. Ua matou teuteuina. Afai e le tatau ona 'avea le ita, e mafai ona e sao mai ai laupapa ma ni avanoa laiti. O le a liliu ese ai le tulaga ese o le ventipelation system o le a sefe ai oloa mai le tele o le susu. A leai, tatou te aoina se pito mausali. Ae le i aofia i luga o le fola i lenei mataupu, e aoga le faia o se ie o faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a.
  4. O loʻo tatou i ai i puipui o le fausaga i laupapa poʻo le faʻasaʻoina o papatusi ia latou e tipi ese mai le pepa mea. A manaʻomia, matou te tuu le vaega poʻo le tele e vaevae le fatafata i luga o potu.
  5. O loʻo matou tipiina le faʻavaʻa o le tapuni. E mafai ona faʻasaʻo i luga o le hinges pe tuʻua le mea e teʻa ai.

Ma o lea e faia i lau lava lima teuina pusa i luga o pa pa pailate polositi ma isi fualaau faisua. E mafai ona vali le oloa ma varnish, etc. Afai o le tapuni na tuu le nofoa pito i luga o le faavaa, o le a faigofie ai sofa.

Pusa ufiufi mo fualaau faisua mafai ...

Pulou pusa mo fualaʻau 'aina e mafai ona aveʻesea pe o le ata i luga o le ata o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina

-->

Toe Faafoe Faafoe

Ina ia 'leʻaāina lo tatou seleselega i luga o le vao, e tatau ona faʻamalosia le taulavā. O le faigofie auala e faia ai ni puipui lua, o le avanoa i le va o latou e tumu i le vevela i le vaipuna:

  1. Ina ua uma ona faia se faʻavaʻa o se pepa mea, tipi le ipu o le sili ona manaʻomia e tipi i lalo ma pa. I auga nei, matou te saunia vaega se lua: totonu ma fafo atu. O le mea muamua e tatau ona tape.
  2. O loʻo matou ofuina le pito i lalo, tuʻu le vevela vevela, tapuni le pepa lua. O loʻo matou ofuina le pa i fafo ma totonu.
  3. I le iʻuga o le alavai i le va o pepa matou te moe ai, o loʻo faia ai le fulufulu o laʻau. E mafai ona tuu se ipu vai po o se isi tagata leaga. E faapena foi, tatou te faia i le tapuni.

O le polokalame o lima i le irmoshkaf

Polokalame o lima o le lima o le aremoshkaf vevela

-->

Afai e le lava le mea e le lava, e mafai ona i ai le faʻaaogaina mo le pusa i luga o le fetagofi ma ou lima lima. O le faigofie filifiliga e aofia ai le faʻaaogaina o le tasi pe lua incndandint blubs. I lea la ma lenei tulaga, o se tamai fale e faia i le tapuni pe a liliu le uaea i totonu o le mamanu. O loʻo tuu le moli i totonu o le koneteina ina ia le pai ai i oloa, ma fesoʻotaʻi i le faʻaopoopoga. Faalautele pe a manaomia ai.

Afai e tele le faleoloa a le 'aina o faleoloa, faʻaaogaina moli e lua. O nisi taimi e ave ai se haradryer ae. O loʻo faʻatu ai le vevela i totonu o le koneteina o loʻo saoasaoa, ona o lona iʻuga, e le tele le taumafaina o le eletise. Afai e iai tomai e galulue ai ma le eletise, e mafai ona e faia se tui o le thermoshkaf ma le faʻapipiʻiina o le vevela ma le hermostat.

Fautuaga Aoga

E le mafai e faasao le seleselega, tusa lava pe sili ona lelei tulaga lelei na faia i ai. Ina ia mautinoa e le manaʻomia se usitaʻia o fautuaga, faʻafefea ona teuina oloa:

  • Taoto i fata pe o le still na o le matutu, matua faʻataʻitaʻiga e aunoa ma sina faʻailoga o le leaga. E le mafai ona vave fufulu.
  • E manaʻomia le amanaia le talafeagai o aganuu. E mafai ona latou faʻaosofia le tasi le isi, faʻatupu vevesi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pateta e leʻi manaʻo e tuʻu i tafatafa o le kapisi, ae o leo ma uili ma kasa na teuina lelei i luga.
  • Faʻavalofia e le aunoa Mubers ma Root, Aveese le paʻu ma faʻasino i faʻataʻitaʻiga.
  • O le amataga o ituaiga e sili atu ese ese mai tamaʻitaʻi. O le muamua e masani ona teu lelei.

O le gaosiga o sea pusa e le o le & ...

O le gaosiga o sea pusa e le tele le taimi. O lona tau e laiti foi

-->

Laveai le seleselega e le faigata tele. O filifiliga o fale teu oloa. Homemade Braftsman e aunoa ma le tele faigata o le a ia faia le filifiliga na e fiafia i ai. Afai e leai se manaʻo e o le masseuce oe, e mafai ona e faʻaogaina le uafu tuai o se cellar, o se umukuka kamuta poʻo se seti o pusa palasitika poʻo se seti o atigipusa.

  • E fia le tau o le panisi moni?

Faitau atili