Faʻapefea ona filifili ma faʻaaoga le vevela-teteʻe i luga

Anonim

Mo le feagai ma ogalaau, ma falelauasiga ma boobcute ei ai le faʻapitoa faʻapitoa. O ni mea e lelei, e fetaui lelei ma le laualuga ma ave le faʻateleina o le vevela e aunoa ma faʻafitauli. Matou te taʻuina e uiga ia i latou i auiliiliga.

Faʻapefea ona filifili ma faʻaaoga le vevela-teteʻe i luga 9748_1

Faʻapefea ona filifili ma faʻaaoga le vevela-teteʻe i luga

O le a le vevela-puipuia glue ma aisea na te manaʻomia ai

Faatasi ai ma mea e lauiloa mo le maeʻa o faleoloa, o le lago afi, ma le pamu ma pato, o maʻa, o le papa ma siminiki ma lau laupapa. O sea foliga e ofoofogia ma talafeagai. Ma o o latou tulaga masani e faʻalagolago i le saʻo o le filifiliga o kulu, ae le faigofie, ae o le vevela-tetee.

Faamasino mo oe lava: i le taimi ma pe a uma le ogaumu, o le ogaumu, o luga o le ogaumu o le ogaumu ma le paoa, o le afi o le kapeta e mafai ona mafanafana i le 70 c. O lona uiga o le agavaʻa o vaega faʻapipiʻi e aunoa ma faʻafitauli e siʻitia ai le vevela vevela, aemaise le solia o puipui, e ala i luga o le soʻotaga. Na o le vevela-puipuia o le a faʻamautinoaina le fiafia o le mea o loʻo feagai ma le nofoaga o loʻo i ai i le ogaumu poʻo le magalafu. E le gata i lea, o se vaega o faaputuga faʻapitoa o le faigofie gofie ma taui mo le ono mafai ona faʻalauteleina gaioiga, eseese ai le tulafono o loʻo faʻalauteleina.

Ia e mafaufau mo le ola & ...

Vaʻai atu i le olaga o le maeʻa o le fofo, e tatau ona faʻaaogaina i lenei taimi, ae o le a faasolosolo e le manaʻomia le palasitika ma le a faʻaaogaina. E masani ona faʻaaoga e le autosters le faʻapipiʻiina i le sikuea, lea e faigofie ona fusifusia le chimoc elemene mo 20 minute

Filifilia o kelu mo le feagai ma le auala paopaoa, ia mautinoa e mataala i le tele o lona faʻagaioiga faʻagaioia: E tatau ona lautele, mai le minus i le taimi o le faʻasologa o le ogaumu. A o le ufiufi o fausaga paʻepaʻe, o le tulaga mautu e iai se tiute tele e le gata i le maualuga o le vevela, aʻo le siisi foi o siosiomaga. I lea tulaga, pei o le faʻagaeetia, e manaʻo e faʻaaogaina le popitin faʻailoga o se mea ma toetoe lava leai se tele o le vevela o le vai.

I le vevela a Rusia vevela

I le maketi a Rusia, o mea vevela o le vevela, o anufereta e fai ma sui o Bergauf, Ivil, leroy Werlin, Paladium, Teteʻemaʻe. Oa latou oloa e eseese uiga, aofia ai ma le tapulaa maualuga mafai ai le vevela o le vevela o le laualuga, o loʻo amata mai le 700 i le 400 ° C. O lona uiga, e mafai ona e filifilia le vaega sili ona lelei mo mataupu faapitoa.

Vaega o le faʻaaogaina o le vevela-puipuia galue

  • O fafo le faaumaina o uila afi, ogalaau, chimneys.
  • Feagai ma ogaumu o povi ma le vevesi.
  • Ata o Nofoaga Ufika Apron, na faʻaleagaina ai aʻafiaga i vevela, latalata i le suauʻu falelotu, eletise poʻo otaota kesi.
  • O le faʻataʻamilosaga ceramralic ni i luga o fale o fale, o loʻo i totonu o le vevela o tulaga (o le sunn itu, suntropactical cron, etc.
  • Feagai ma fola i luga o pamu ma palu.
  • Faatoega fola i luga o le "mafanafana fola" faiga.

Faatusatusa le laulau o fuaiupu na avatua i le maketi

Vevela-tetee atu i luga
Igoa

Keramk temmo.

"Supercogan"

Tualux.

O le vevela tetee na faamalosia le faʻapipiʻi

Palatermo-601.

Kelu mo

Fusi c.

Mafanafana fola Axton

Tagata gaosi

Bergaf.

Atigivae.

IRSIL.

Teracotta

Paladium.

Leroy Merlin.

Sili ona mafai ona faatagaina

Heating vevela, с с

180. 150. 250. 400. 150. 70.

Fautuaina

mea mafiafia, mm

2-6

2-5

2-8

Tusa ma le 8.

2-6

I le 10

Afifiina, kilomita.

25. 25. 25. 25. 25. 25.

tau, olo.

445.

783. 420. 564. 465. 232.

Faʻafefea ona saunia le faʻavae mo kulimi

O le vevela-tetee i mea e faʻaaoga e faʻaaoga i le tele o le tele o paie, o le sima, piliki, faʻapipiʻi. Ua manino o nei laufanua e tatau ona tumau, faʻamamaina mai le lapu tuai, Clay, Paʻepaʻe, e aunoa ma ni miti ma le teteʻe atu i luga o eleelea. Suauu, gaʻo, tiga, palapala, pefu, e tatau ona aveese faʻatasia o le alavai. O le laufanua ua togafitia ma eleele e fetaui ma mea faavae. Faʻamolemole matau e faʻaalia o le piliki brickwork faʻapitoa e fautuaina i le muamua fuafuaina, faʻagasologa ma le tusa o le lua aso aʻo leʻi faia le galuega, faʻatumu le galuega.

Faʻapefea ona filifili ma faʻaaoga le vevela-teteʻe i luga 9748_5

Foliga o le montage

Aʻo le i amataina le faʻafaileleina o galuega, e fautuaina le faia o se tuʻuga o le nonoa. O le a fesoasoani ia te oe e filifili sili atu le lelei fuafuaina le aofaʻi o mea manaʻomia ma le sili ona lelei o elemene. Ma filifili foi le sili atu tuʻufaʻatasiga o talaʻaga o talaʻaga ma le ie nati. E ala i le ala, faʻaumaina o se tamai vaega o clamiccs (10 × 10 cm) ona o le tele o le sili atu o le sili atu feaveaʻi nai lo le lapoʻa o le tele-tele.

Mai le eletise kuka

Mai le eletise eletise i le puipui e tatau ona i lalo ifo o le 5 cm. O le siʻosiʻomaga o loʻo faia mai i le vevela-puipuia mea.

O le amata amata i le faiga o le feagai, ia mautinoa o le taimi lea ma mo le isi 7 aso le vevela o le ea ma le pito i totonu o le auala, o le a tatou talanoa i luga o le boobcuer, o le a tatou talanoa i luga o le togavao. 5 i le 35 ° C. Ina ia mafai ona maua se fofo kulimi, o le matutu paluga ua liligiina i totonu o le tane ma le vai mama ma ua faʻaosofia i le lima poʻo se faʻafefeteina o le mea e maua ai se faʻaʻaisa. Ona o lea o le 5 minute ma le le mautonu. Manatua o meatotino a le au atamamai e mautinoa e le tagata gaosi oloa a le tagata faʻatau pe a maitauina le faʻatulagaina o le fofo.

E le mafai ona toe fetu o loʻo faʻaliliuina ogaumu ma afi afi. E tatau ona latou matua maina mo le 3-4 vaiaso, i le taimi e sologa malosi ai gaioiga. Ma na o le taimi na amata ai le teuteuga

O le faaiuga o le fofo e faʻaaoga i le faʻavae ma le nifo mata. O le tele o nifo e faʻalagolago i le tele o le paʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo elemene mai le umi o le itu i lalo o le 15 cm o le 6 mm. O le sili atu o le faaputuga foliga, o le mafiafia e tatau ona avea ma kuki vaega. Faatasi ai ma galuega i fafo, e taua tele le leai o se malosi i lalo o le fola. Aloese mai o latou foliga mai ma faʻamalosia le talitonuina o le saisai o le omea o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia kulue ma le faʻavae, ma luga o le faʻavae. A o faʻamalosia le fofo, e manaʻomia le leai o se ata faʻapipiʻi ma puipuia le lapū mai le laʻasaga tuʻusaʻo.

E tusa ai ma le tapulaa o Moscow mo le faaaogaina ...

E tusa ai ma le tulaga o Moscow, o le GNM-2004/03 Faletupe Faaputuga o Kato "kesi ma kesi masini o fale e le mafai ona sili atu

Ina ua maeʻa 1-2 aso pe a uma ona solo ma le faʻamamaina o le mea faʻapipiʻi, ua faʻagaioia e faʻatumu ai le gaioiga. Mo lenei, o le faʻafanua o le vevela o le vevela-puipuia o loʻo faʻaaogaina, i totonu o le "vevela-tetee atu i le lautele o le fanua" ("Terracom.). Peitai, aloalo, Paladium e faʻatagaina ona faʻaaogaina e pei o le mauaina o le tutusa o le fiafiaga, naʻo sili atu nai lo le vai.

O afea e mafai ai ona ou amata le ogaumu ma se matagofie decoad scilice pour po o le magalafu? O tali i lenei fesili mai gaosia o vevela-puipuia kelu e ese. IVSIL ma Paladium Actisists fautua e faatali pe a le itiiti ifo 14 aso pe a uma le fale.

Ma le fesoasoani o le palasitika cross

Faatasi ai ma le fesoasoani a palasitika pa mo le tatagi (mafiafia mai le 1 i le 10 mm) e faigofie ona maua i luga o le lautele. Mai le auala i luga o le sima faʻapipiʻi, e mafai ona aveʻesea i nai itula, aua le ola, ya, a o le tali le fofo atoatoa

Ua fautuaina e Glintonit le Oves o ogaumu ma afi afi i le amataga o le aso tolu pe a uma le faaiuga o galuega uma. E le gata i lea, e le sili atu nai lo le 100 ° C e mafanafana lemu i se vevela, ma e mafai ona fiafia atoatoa i le galuega o le fale vevela na o le 7 aso. I soo se tulaga (o sina mea vave pe laititi lava), soo se tasi), o tagata uma e faitau lelei ma le faaeteete ia faatonuga ma mulimuli ane fiafia i ona fautuaga,

A uma ona siaki le faiga & ...

A uma ona siaki le taotoga o le "mafanafana o le foloa" system, styling coles. O le kulimi e faʻaaoga tuusaʻo i le paʻu ma e faʻapitoa e tufatufa atu i le nifo faʻafefete. Ina ia mafai ona faʻaleagaina le uaea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se palasitika

Aisea e te manaʻomia ai faʻauiga

Ina ua maeʻa le tiʻetiʻe ma le afi i le matilatisi, o le faʻaaogaina o le faʻapitoa o mea faʻapitoa e tuʻu ai mea masani. O loʻo manaʻomia tele le vaega o feololo. O loʻo faia le matafaioi o le uiga o le vevela o le tulaga o le mafai ona faʻaleleia atili o charamic elemene i lalo o le gaioiga o le vevela maualuga vevela. Na tapuni e ato, Siaki, pe a manuaga, Tuʻu ese ma amata ona fetaomi le tasi i le isi. O lenei e mafua ai le oso ma ese mai le faavae. I se faʻaopopoga, o faʻafitauli o loʻo fesoasoani i totonu na nana ai le le atoatoa ma le magalemu o le magalafu poʻo le ogavae.

Faitau atili