Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu

Anonim

Le totonugalemu tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o le alamanuia system o le LOTO MA LE FUA FUA. O paloa pogisa e fai ai le sao i le fausiaina o le mafanafana ma o loʻo i tua atu mo uliuli ma paʻepaʻe ata ma mea tusia.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_1

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu

O le toe faaleleia poloketi a se lua-potu potu fale o le potu na fausia i le faia o se ulugalii faaipoipo o 50-55 tausaga. Tamaiti e ola eseese, ae masani ona alu e asiasi atu i le fanau teine, e aunoa ma le mau i le po. O le tusitala na ofoina atu le tele o le fale mautotogi e nofo i lalo o le potu malolo. Mo lenei mafuaʻaga, o le avanoa e tatau ona faʻasao ai mai isi vaega: aveese le 'au i le ala savali, tuʻufaʻatasia le lautele (2 m) e tatalaina ma le potu. O lenei filifiliga o le a mafai ona faia ai le faʻafetai i le ono-mita vaega o le 'auʻaunaga. O le isi malologa o le a faia i totonu o se puipui e leʻi mafaufauina ina ia nonoa se potu malolo ma se umukuka. O le a siosiomia ma faasolosolo vaega. O le muamua o loʻo iai le umukuka mai le auala o le a faʻaolaina, ae o le vaega o le vaega o le a suia - o le a aliali mai mo le pusaola.

Umukuka

Umukuka

O faletaele o le a autasi e faaauupegaina ai le faletaele. Faʻasaga ia te ia i le alatele o le a fausia ai se fale teu oloa. I totonu o le Intut sone, e fuafua e faʻapipiʻi ai tautau o fugalaʻau (i le faitotoʻa i le fale mautotogi), ma o le fale, na fausia i totonu o se fana. O lenei mamanu o loʻo fuafuaina e faʻapipiʻi uma e faʻafefe ai se kapeneta ma le zoling le ala savali. O le a auai i totonu o se tamai tamboour i luma o le potu moe, o lea o le a tatalaina nei le faitotoʻa i le potu fai ofu na maua e le muamua galuega. O totonu o loʻo tuu i totonu i le pogisa lanu - lanu efuefu-enaena (fafie, plaster) ma terracotta (piliki puipui).

Potu malolo

Symmetry i tuʻutuʻuga ma le mamanu tuʻuina atu le potu o le tau o le taimi. O le Brouble Pa Puipuiga ma High Snow-White Cornis e fesoʻotaʻi ma tuai Europa tuai. O faʻata ma ni saito e tutusa, faʻapea foi i totonu o le tioata vaega, o loʻo tu i itu uma o le fatafata, faia le taufaasese o le tatalaina o avanoa - o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_4

Umukuka

I totonu o lenei potu, o le saʻoga o le natura o le mamanu na manino lo latou faʻaalia. O ia uiga o le "Talafaʻasolopito" i totonu, o le "Mansony" o le Tiles i lalo o le piliki ma le mamanuina o le melaeh falai o le steel grid ma le palasitika Tan, pei o le afu mai le auala auala. Faʻafetai i le tele o le malamalama, lea ona o le sui o le faitotoʻa o le faapaologa i glally, e oʻo lava i se tamaʻi potu e mafai ona foia i lanu pogisa.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_5

Ala karitoti

O le vaapiapi o le vaega o loʻo aliali mai i le faʻalauteleina - o le fola ma ofu puipui e faia mai i mea lava e tasi: o se laupapa laupapa sipela i le Kerisimasi. O se mea e fai ai le fausia-i le kapeneta ua mumū o le proptizing o le pa puipui - ma le fesoasoani o le vali ma stric cornice. O le poto masani e faʻaleleia atili ai le faʻata o le faʻata o le sitaili, na faia i le tutusa sitaili e pei o faitotoʻa faitotoʻa o le umukuka.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_6
Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_7

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_8

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_9

Mo le mamanu o le puipui faʻaaogaina le faigofie mea, ae o le poloketi tusitala na maua se faʻafitauli o le Disction's Norce Profect - Parquet mai le fola i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui i luga o le puipui

Vaega

Toeitiiti atoa le faʻaalu o le kapeti o le olaga o le potu ma le "pogisa" pogisa "(lanu enaena-enaena vali i luga o le preylick) o le potu malolo ua tumu i le malamalama. O sea fofo e mafai ai ona e vaʻai i le lautele o avanoa atoa ma faʻateleina ai. Ma o le leai o se ao o le ao e faʻavaeina i le maualuga maualuga e tafe ma le malamalama pulqut fola.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_10
Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_11

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_12

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_13

Ua maeʻa faaiʻuina o faaputusa, i nofoaga o le fale mautotogi: I luga o puipui - vali ma teuteu fulufulu i lalo o le Dutch piliona; I luga o le fola ma pa - o loʻo faʻatulaga i le ituaiga o se Farani Kerisimasi o laʻau maualuga po o le poletilain conware i le "susu" sone

Potumoe

O le Headboard Jobs e faʻapipiʻi e faʻata i faʻata e faʻaosofia ai le tele o vaega o le pouliuli o le pouliuli o le pouliuli o le pouliuli, o le pito maualuga ma se puipui puipui. O faʻata e faʻalauteleina le faʻaaliga vaʻaia, e atagia ai le malamalama o moega o moega. Symmetry faʻamamafa laulau ma ni vaega ua vaʻavaʻaia o le faʻaloaloa i luga o puipui e lua.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_14

O le faamalama o se kesi mo le lua tuʻufaʻatasia ma se faʻamalama sill. O le Windows ua tapunia e tapuni tapuni-tauaso. Mamanuina mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi pou laupapa, sosoo ai ma le TV.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_15

Faletaele

Tuua i lalo o Brick na faʻaopopo i le piliki, ma i luga o le paepae o le ata o le puipui e fesoasoani i le vaʻai totoʻa o le tamaʻi potu. O le agaga taua na atagia i le pato o le fulufulu vae, faia o se vae sunwing masini ma se laupapa laupapa laupapa ma ua lagolagoina. O le vai o loʻo punou i totonu o le tele-maualuga laupapa laupapa "faʻapipiʻi".

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_16
Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_17

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_18

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_19

O le taualuga e fesoʻotaʻi i le aofaʻi o le plaster, o loʻo taofia ai le muamua maualuga o le nofoaga

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

Potu o le potu malolo.

Tao le faletaele.
O le agavaʻa e tuʻufaʻatasia poʻo le faʻaititia o le umukuka ma le potu malolo. O le potu malolo e le faʻaesea mai le sone sone.
E tele mea e teu ai.
I le tele o auala, "palapala" (sao) sone ma "mama" - ma se fuaitau i le auala.
O le potumoe o loʻo siʻitia i le alatele.
O le potumoe ua tatalaina mai le kapeneta ona o le ofu o le ofu.
O le umukuka ma le manuia le faasalaga o meafale (tulimanu) ma le pusaaisa (i le Nichhe).
Faasaoina le maualuga o le taualuga.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Cozy loft ma le vintage meafale ma mumu mumu 9764_20

Poloketi Pule: Alexey Ulyanohn

Designer: Alexander Saanov

Matamata i luga

Faitau atili