Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo

Anonim

O totonu pupula i le agaga Scandinavian, e aunoa ma se meafale tetele ma partitions faaopoopo, ua teuteuina i tones paepae ma lanu efuefu, ma faamamafa atu le matagofie ma le vevela o le elemene o le laau.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_1

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo

Toe fausia ua fuafuaina mo se aiga o le lua. E manatu o loʻo latou nonofo ma galulue i le ogatotonu o le metropolis ma lona valea tele, o le le atoatoa o le ea fou ma le grenenery. O le fale o le sitiseni e tatau ona tauia mo nei faaletonu. E tusa ai ma tusitala na faʻatinoina i totonu o le ecoctema o le a fesoasoani i le malologa. Malie le siosiomaga o le a tuʻuina mai ai ni faʻanatura, mea faitino, laina laki ma le le lava o lanu. Talu ai o le a ola o le fale mautotogi, e tuʻuina atu i le tuʻuaʻiina o vaega faaopoopo. Ina ua uma ona tuʻufaʻatasia faletaele ma le ulufale atu ia i latou, o le ala o le a avea ma faletaele lautele. O le vaeluaina i le va o le potu malolo ma o le auala e soloia ai, o le a faaleleia le malamalamaaga o le Internat o le Intut sone.

Umukuka

Umukuka

A retractive faitotoa o loo faapipii i le va o le umukuka ma le eria malo o le amata i le va o le umukuka ma le eria malo ua fuafuaina mo lea a faasalaga faapitoa. O le '' eseʻese vaega o loʻo fesiitai mai le umukuka i le potu malolo - gagau laulau, ni nai nofoa ma le nofoa-sofa i lalo o le faʻamalama e fusu ai i lalo o fata. O le ulufale atu i le potu i le potumoe ma le potumoe e teuteuina i se mea matagofie o le natura o le ie masani. Nai lo o se faamalama poloka ma se faitotoa poletito, o se sliding vasega ma tapoleni tioata ua faapipiiina, ona o lea o le a faatumulia avanoa le potu i le malamalama. I totonu o se maʻa maʻa, o se fale faigaluega ma le faʻauluuluga o nofoaga e faʻaauupegaina. I le taimi malulu, o se auala na saunia ai e fautuaina mo le vevela.

Potumoe

Potumoe

Potu malolo

O le Colonnade mai le stylized birches o le vaega autu o totonu o le potu. "Birch auala" e le na o se nofoaga oi ai, ae faapea foi e ala i se vasega, zoning avanoa i luga o le faapaologa ma le ola potu. O le photopiang o le togavao Birch faaatoatoa le "lalolagi" autu, faatupuina se lagona o le loloto ma mafua ai lagona lelei.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_5

O le laulau 'ai ua potopoto i le foliga potu malolo e pei o se fata pa, ma i le tulaga lilo a le Atua ua fuafuaina mo le ono tagata.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_6

O le vali i luga o faiga o le a faʻatagaina ai le paʻepaʻe o puipui i totonu o le potu malolo, umukuka, potumoe ma ofu lavalava. O le alatele ma le vaega o le umukuka o lo o tusia ma malamalama efuefu

Umukuka

Mo le faamaeʻaina o le umukuka, o se tile sinasina faatafafā lē tutusa (10 × 30 cm) ma se ua filifilia luga mapusaga. O se tulaga le masani ai o le auala e faʻamamafaina ai le fusi ma le paʻu uliuli. O le eseʻesega mamanu o loʻo toe pei o se ata o se paʻu paʻu. O le vaega o totoe o puipui o puipui ua vavaeeseina e vali efuefu, faapea foi ma le vaega o le alatele. O le Hood i le pepa faatumu o le a tutusa paipa-ogāumu i le mamanu totonu - palu o ituaiga: Scandinavian, minimalism ma techno.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_7
Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_8

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_9

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_10

Potumoe

Laconic, "malulu" totonu faaauau le autu o le Forest Birch - e uiga i ai e foliga tutusa ma se sheathing o le laupapa paepae i luga o le pa i le ulu o le moega. o teuteu potu se vaega o le faata matutua i totonu o le faavae o le meateuteu geometric ma aluga felanulanuaʻi pupula. Mo mamanu faamalama, ua filifilia 'ie puipui o Roma, lea e faafaigofie le decor o le faamalama ma pasia le malamalama sili atu o le natura.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_11

Sanosel

Ina ia sefeina le avanoa, na suia le taele i le fale o le faletaele ma se faitotoa tioata ma fata. I luma o le, i se isi tulimanu, ei ai se countertop faatafatolu, i lalo o lea e maua le nofoaga mo le ato malolo. Faafetai i le "diagonal" nofoaga i totonu o le potu e tele avanoa avanoa. O le masini fufulu na faagasolo ma le manuia i le tasi vaalele ma se fata.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_12
Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_13
Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_14

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_15

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_16

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_17

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

Lelei i totonu o le alavai ma potumoe.

Potu malolo.
Talafeagai ma ergonomically faatulaga meafaigaluega ma meaafale i le umukuka. Tao le faletaele.
Faatulagaina o se ofu ofu i le potumoe. O le le mautonu o le Windows poloka e faigata ai
Ua faʻataʻamilomilo le ogalaau, ma ua faʻaauupegaina le ofisa. O le faʻalauteleina o le faletaele e manaʻomia ai le faamaopoopo ma faʻaopopo le suavai vai o le 'upega tafaʻilagi.
O le faletaele na atili ai, lea na mafai ai ona faapipiiina se masini fufulu. O le fola i totonu o le umukuka e le masani ai.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Nofoaga o loʻo iai ma le faʻamamafa i luga o le laʻau: laupapa i le potumoe ma Burch i le potu malolo 9774_18

Designer: Eligenia Ermolaeva

Designer: Alexandrova Lyudmila

Matamata i luga

Faitau atili