O fea e tuu ai se masini kofe: 8 o se lautele ituaiga o aitia

Anonim

I luga o le Trolley, o le moega i autafa, o se isi laulau i le umukuka - aoina ituaiga eseese o filifiliga nofoaga mo masini kofe.

O fea e tuu ai se masini kofe: 8 o se lautele ituaiga o aitia 9794_1

O fea e tuu ai se masini kofe: 8 o se lautele ituaiga o aitia

O le tulafono, o le masini kofe ua tuu i luga o le umukuka Ae e le gata lenei filifiliga. O nofoaga i luga o le laulau e mafai ona laititi. Ona oʻo mai ai lea o manatu mai le tatou filifiliga o le a feola ai le laveaʻiina.

1 i luga o le taavale

I se tulaga lautele, o taʻavale o se faʻateleina faʻaopopo o le tamaʻi umukuka. E mafai ona e tuʻuina i se tulimanu le mautonu, tuu faletupe ma faʻatoʻaga, tuu fualaʻau poʻo ipu ipu.

Ma mo masini kofe o se fofo ...

Ma mo le masini kofe, o se vaifofo e talafeagai lelei ai foi. E le mafai ona e aveina le kofe fale i totonu o le umukuka, ae o le faʻatulagaina foi o teuina o afifi poʻo apaʻau o le kofe, ipu kofe, o loʻo e manaʻo ai.

2 i le potu teu oloa

Afai e te nofo i totonu o se fale tumaʻoti ma tuʻuina atu mo le teuina o faʻatau faleoloa ma laʻititi o fale, o se potu 'aʻai e mafai ona tuʻuina i ai.

Ma o lea, i lenei faataʻitaʻiga, o le masini kofe o le ...

O lea la, i lea faʻataʻitaʻiga, o le masini kofe na faʻavasegaina i luga o le laulau, o lea e faigofie ai ona kuka le meainu vai inu. Peitaʻi, i nisi o fale mautofia o loʻo i ai se avanoa e faʻatulaga ai se fale teu oloa. O lea la o lenei manatu e le gata mo tagata nofoia o fale.

  • 7 potu teu oloa e fetaui lelei o le a fiafia i ai e le au faanaunauga o poloaiga

3 i luga o le laulau moega

O le isi filifiliga e faʻaalu ai le masini kofe, e talafeagai mo se potu tiʻetiʻe uila.

I luga o le moega laulau, e mafai ona e faia se koo & ...

I luga o le laulau moega, e mafai ona e faʻatulagaina se kofe "Bar" ma mea uma talafeagai mo le kuka. Teu kofe o le a talelei atu foi iinei, ina ia aua neʻi faia ni gaioiga faaopoopo i le sailiga o afifi poʻo apaʻau.

4 i luga o Stellazh

Se isi faʻataʻitaʻiga o le mamanu o le ug

O le isi faʻataʻitaʻiga o se tulimanu ma se masini kofe o se tamai fata lea, o loʻo teu ai mea uma e te manaʻomia, e aofia ai le metotia.

Peitai, e le manaʻomia le aveeseina o le fata atoa mo le teuina o mea uma mo le kofe. Afai e sili le faʻaputuga faiga ma lautele, e iai foʻi isi umukuka iina. Pe, mo se faataitaiga, microwave. E taua le tuʻu i ai le fata ina ia latalata mai le malae, ma o le umi o uaina o le uaea o le uati ua lava.

  • 5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele)

5 i le toese module i le kapoti

O lenei meafale e tatau ona faia e okaina, ae o le manatu mo le teuina o le a saʻo e pei o le faʻaititia o le itiiti ifo: o mea uma e nana ai le faʻaaogaina o le metotia.

E taua le faia o se socket i

E taua le faʻatagaina o se avanoa i totonu o na fale kapepeti, a leai e tatau ona e tosoina le masini i taimi uma ma fesoʻotaʻi i le eletise.

6 Naʻo le kapeneta mo faitotoʻa

E le mafai ona e fuafuaina se vāega module, ae tuu le masini kofe i luga o le fata o le umukuka kamuta.

Mo le faigofie, e aoga mafaufau i le ata ma ...

Mo le faigofie, e aoga le mafaufau i mea nei. Totonu o le kapeneta manaʻomia se sone (e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻaleleia tulaga). E taua foi le i ai o le fata. O lona uiga, o le a e tatau ona mamanuina se koluma kapoti pe fai se vaega vaapiapi i luga o le laulau, pei o lenei faʻataʻitaʻiga.

  • 12 manaia ma faigofie auala e teu ai kofe ma ti i le umukuka

7 mo se laulau eseese

E sili atu galuega

E mafai ona faʻaopopoina le kesi o le umukuka o le ulu o loʻo i se tamai laulau, pei o lenei. Ma tuu le masini kofe i luga. O loʻo faʻatulaga foʻi teuina ma le fesoasoani a le nofoa i lalo o le laulau.

8 Aua le tuu, ae e pupuni

Ma le mea pe a fai i le Fuafuaga fuafuaina ...

Ae a pe a pe a fai o le fuafuaga fuafuaina o le umukuka ulutala filifilia se masini kofe? E le paketi, peitaʻi o mea e matagofie. Ma ia mautinoa o le a le tatau ona mafaufau i le mea e tuʻuina ai se mea aoga.

Faitau atili