9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti

Anonim

O le a le ituaiga ogaumu o loʻo faʻapipiʻiina, faʻafefea ona faʻatulaga lelei le vailaʻau ma o a mea mo le maeʻa e filifilia? Tali atu i fesili autu e uiga i le faʻatulagaina o le sauna i le atunuʻu.

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_1

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti

O le fale o Sana i le taumalulu e sili atu le faigofie i le le mautonu nai lo le vai taele. E mafai ona e faia e aunoa ma le faʻamalosia auala fou, e faigofie atu i le isi faitotoʻa i le taʻele vai ma e le manaʻomia se potu malolo - o le potu malolo o le a feagai ma lenei matafaioi.

Naʻo nai kamupani faʻapitoa faʻapitoa ("O aʻu ulugaliʻi", "" anana "ma isi) ua oʻo i le puʻeina o Saunas. Fausiaina o ni vaega o se lautele auiliiliga ma tagata tumaoti i le faia o ia galuega e masani ona faia ni mea sese, o le taunuuga o le saina e le o mafanafana, ma faʻaititia le tautua feʻaveaʻi o le fale. Ma o le a le mea e le faaipoipo ai a matou tagatata i le au la faitau, ma ma faia ni manatu fesili i luga o le foeu o foeu o afā o le 'ologa autu, ma taliina.

O le gaoi uila e tele naua lelei.

O le fafie-susunuina oven e tele le lelei o le lelei, ae i totonu o le fale sana, o le eletise eletise e faʻapipiʻi atili ai

1 E iai se tasi numera o tulafono e mafai ona taʻitaʻia e le sauna i le fale?

Aue, e leai. SP 55.13330.2016 "Maota o fale nofomau tasi" auina atu matou i le sanpin 2.1.2.3150-150. O lenei masani o loʻo iai manaʻoga mo mea faigaluega ma le tausiga o le taʻele o le lautele - e le aoga le le aoga i le faitalia fausia gaioiga. Vavaeʻese manaʻomia mo le ventilation, eletise eletise, filifiliga ma faʻapipiʻiina o kamesa o Kamenka ogalaau o loʻo salalau i luga o pepa eseese:) "vevela 71.131 Faʻapea foi i le taimi o le Faatulagaina o Nana, faʻatonuga a faʻatauga ma mea e gaosia pisinisi pisinisi.

E mafai e le fale ona liusuavai & ...

O le fale fausiaina e mafai ona faʻapipiʻiina i se tasi o fale nofomau i le fale.

2 O le a le sili ona lelei o le sili atu / volume o le steam totogi?

O le sana e talafeagai mo le lua i le fa tagata, o mea taʻitasi e tatau ona i ai le sili atu 2.5 M3 o le volume o le potu. A o le filifiliga e mafai ona taulai atu i luga o le tulaga o le fale gaosi o le fale gaosi (140 × 170, 150, 170 ×. O le potu e mafai ona maua ai, ina ia vave le potu.

Faatasi ai ma le maualuga-tulaga nofomau, o lona maualuga sili ona lelei o le 200-222 cm, ma le lua-tulaga - 220-230, tolu - 230-250 mm.

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_5

O le malamalama "Starry Sky" o le a tau le itiiti ifo o le 70 afe afe rubles. (Auina atu i le faapipiiina). O lamepa faʻaliliuga o le tele o mea ofoofogia, ae sili le faʻatuatuaina ma tau foi o ni nai taimi taugofie

3 E mafai ona suʻe le sana i le fogafale lona lua poʻo le faleta?

E le tatau ona i ai ni faʻafitauli mo lenei mea, seʻi vagana ua e manaʻo e maua se faʻatonuga ma se piliki poʻo se ogaumu. O le tele o le funā e laʻititi (e le sili atu nai lo lena o le masani vaega faʻatulagaina), ma le puʻupuʻu uʻamea faleʻaiga o le fale gaosi e le sili atu i le 100-9 kw. O sea avega o le a ono mafai ai ona faʻamalosia sima, ae o se laupapa 'laupapa i lalo. E leai ni faʻafitauli i le ventiplation i luga o le pito i luga o fola, talu ai o le sana e masani ona faʻauʻuina i taimi uma i le faʻamalosia.

O le sauna i le falefaimea e sili atu

O le sauna i le falefaimea e sili atu ona fausia se fale i totonu o se fale ina ia aloese mai le va i le gauai o le puipui. Pe a faʻatau se kamuta, fesili i le mafai ona toe faʻaleleia / sui o le laupapa laupapa faʻapipiʻi ma fola

4 O le a le mea e avea ai pa o le Steam Steam?

O le manaʻoga autu mo i latou o se lelei faʻalelei lelei le mafai. O le faʻavae o le pa puipui e mafai ona ofoina mai i mea tutusa tutusa ma vaega o loʻo totoe i totonu o le fale, ae e tatau ona lagolagoina e aunoa ma le paʻu o Bamt Wool Faʻaopopo (Paroc), "Laʻasaga Faʻavavai" (paso). O le mea itiiti o le mafiafia o le faʻamau i luga o le maso o le sana o le 50 mm, luga o le foloa ma le taualuga - 100 mm. O le faʻavaʻa o le tino ua faia mai le matutu (susuga o le sili atu nai lo le 8%) o le affisppoc coupor pa ma laupapa o le tutusa o le papa papa ma le mafiafia o le 100 mm.

  • Mai le mea e fausia ai taele: 8 talafeagai pusa

O le faʻamalosi e tatau ona puipuia mai le susu o le ea o sauna i se vaega o le vap o le visa. E masani lava aʻo leʻi maeʻa le faʻavaʻa (poʻo le faʻamatusaga), faʻatasi ai ma le faʻamalosi, faʻamalamalamaina ma le alamini mo le alavai mo le fafie. O lenei mea e le malupuipuia tulaga o le Vilailima ma atagia ai le vevela vevela, e fefaʻasoaʻi i le vave mafanafana o le sana. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le faʻamalosiina o se fagota i le fale gaosi. O soʻoga o le vasa o le vasa (aofia ai nofoaga o puipui o puipui o puipui i le foloa ma le totonugalemu), faʻapea foi i le pa puipui i totonu o puipui ma mea e tatau ai Seal Aluminium Scotch.

Sauna ma Kami faapipii ia te ia ...

O le sauna ma se afi afi e faʻapipiʻi ai o le a fausia ai se failautusi i totonu

5 E i ai se isi suiga i le masani masani ma le faʻapipiʻiina o le paʻu pe a faʻauma se sauna?

I aso nei, o le ua taʻua o le ecopagles (puipui puipui ma le taualuga) o loʻo faʻapipiʻi ma veneer o loʻo maua le lauiloa. I a latou gaosiga, vaʻa vaʻa laʻau ma le faʻapipiʻi o augatupulaga fou e le o aofia ai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina. Mea e tetee atu ai i le malosi o le sulugatiti ma le suamalie o le susu. O fetuutu e gaosia i le 1250 mm lautele ma mimimi le tele o ituaiga fafie (KlyBou, Merbasu, Ag, Ash, Ash, Ash, Ash, Ash.).

O loʻo fai i totonu o le sana i totonu o le sana o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o elemene (ulu o le ulu, lamepa) mai le Iapani ma le fafie o le potu e masani ai lata i le ogaumu), e fautuaina le fusifu o maa pale (sili atu mai le Taco culorite, cearpentite). Lenei o le a mafai ai ona ausia se faiga teuteu, ma le isi, maʻeu afi i luga o le ogaumu (latou te faʻalagolago i le malosi o le faaputuga ma ua fuafuaina e le tagata gaosi).

E tusa ai ma le SP 55.13330.2016, masini eletise na faʻaaogaina mo le sana e tatau ona iai se puipuiga otometi ma se masini tapuni pe a maeʻa le 8 itula o gaioiga

6 O le a le umu faʻapipiʻi o fafie poʻo le eletise?

O le sili ona lelei mo le fale o le electrocamena, e sili atu le afi ma e le manaʻomia chimney. E le gata i lea, o le masini eletise eletise e le manaʻomia le gauai ma le tausiga: liliu i luga, e mafai ona e toe foʻi i lau pisinisi. E leai se mea e tatau ona ofuina fafie i totonu o le fale, na maua ai e le afi le afi, vao vao ma salu le fogafale mai le laupapa papa ma measafi. I le mea mulimuli, o ogaeotoga faaonapo nei e sili atu le aoga: latou lagolagoina le vevela vevela, mafai ona taofia ai le vevela vevela i le taimi umi, e mafai foi ona apoina. Peitaʻi, e manaʻomia e le fesoʻotaʻiga o ia Matagaluega Faʻaletonu ose Masini Faʻalenatura Ma Uimea maualuga, ma faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo le 9 kw, e manaʻomia i le volē, e manaʻomia ile volu.

7 O a ni mea e manaʻomia ai le moli ma uaea i le sana?

I le ausa, e faʻatagaina ona faʻapipiʻi lamepa ma spray puipuiga (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le IP44 faʻailogaina) ma le tele o moli moli ma le tele o le vevela.

Abazur mai Birch Suwel M

Birch Suwel Lampshade mafai ona faatauina mo 2-3 afe Norbles.

O le mea e fai ai le mafaufau e tapunia ma le Rattled Spotshosholls, e pei o le lamatiaga i le potu vavalalata o se tulaga sili lea o le taia o le tioata pe susunuina, faafuasei ai le vevela vevela.

O le tele o tioata tioata ma le sana puipui e le mafai ona faʻaititia le vevela - e tatau ona e faʻateleina le malosi o le ogaumu ma fale 'au.

O le ua ua vaivai, e tusa ai ma le faaee, e tatau ona nana, i le vevela-tetee i le le fiafia i le 170 ° C (uaea, pbkv, rkgm). O filifili uma e manaʻomia le eleele ma puipuia le matagaluega ua motusia ma se puipuiga faʻapipiʻi.

Tao le tau mai ia Haulays

O le tau o faaputuga mai le masima masima masima (b) - mai le 6500 rubras / m2

8 Faʻafefea ona mautinoa le lelei o le sana vertiplation?

O le toʻatele o tagata polofesa fautuaina e faʻataunuʻuina le Steam-Exhaust Ventiption System e mafai ona maua ai le sili atu o le opfold Fesuiaiga Air i totonu o le itula.

I le faʻataʻitaʻia, o le lapoa o le sili atu o le manava ma le sapalaiina o auala i totonu o le sauna i le 10 m3 e masani lava ona filifilia tutusa i le 100 mm, 16 m3 -200 mm. E tusa ai, o le faatinoga o tagata fiafia i le tulaga muamua e tatau ona le itiiti ifo i le 50 m3 / h, i le lona lua - 80 m, i le lona tolu - 120 m3 / h. O le trimmed auala o loʻo faʻaalia i totonu o le fale i le puipui poʻo le foloa i tafatafa o le ogaumu, ma o le gaʻo o loʻo pupuni i le ogatotonu o le mamao mai le ogaumu.

Lelei, o se manava (natura poʻo le faʻamalosia) e tatau ona faʻauʻuina i se potu ma se potu Steam. E tusa ai ma tulaga i fale e tolu-faleoloa (o le mea o le afi o le puipuia e masani ai) o le ventives auala e tatau ona faaauupegaina i le afi-tau e masani ona tatalaina vao.

Avanoa i luga o le totonugalemu cab

O le avanoa i luga o le CAB o le 'aʻai e mafai ona tatalaina, ae i totonu o lenei tulaga e manaʻomia e tuʻuina atu ai le galuega mo le puipui

Aisea e tatau ai ona lafoaia

A faagaoioia le steam o Aunas e mafai ona olaola i le taimi e tatalaina ai le faitotoʻa. O le ea malulu i totonu o le potu e ese ai, ma o nisi taimi i luga o le fola atoa e oso i le 60-80%. Ma e manaʻomia le ma le tasi le itula aʻo le i faia le taotoga o le Velitiaina o lenei faʻailoga o le mea masani lea (pe tusa o le 40%, pe a tatou talanoa i le vaitau malulu).

Ina ia mafai ona faʻatuina le faʻamiotonuina o potu i totonu o potu, e fautuaina ai le fetaomi atu o le vai i luga o maʻa ma faʻaloaloa le sulugatiti. Lelei, e tatau ona faʻatapulaʻaina le Encho-head reduth uiga uiga uiga o le Insnish ​​Banish Sauna. O le ogaumu e tatau ona aunoa ma le vai tane, o le filifiliga filifiliga o le a avea ma steam generator ma otometi fetuunaiga o le headty tulaga. O le isi faitotoa i le Sauna, o se faletaele e tatau ona i ai i le taele.

Mata e mafai ona 'ausia se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe pe turkish hamam i totonu o le fale? Ou te masalo, ioe. Ae i luga o lenei ala, o le a talafeagai ai le faʻatapulaʻaina o ni mea mamafa i totonu, faʻatulagaina o mea mo mea, fausaga ma a latou faʻapipiʻiina, o le a mafua ai le tele o faʻateleina le tau.

Manatu o le tagata mamanuina o le mulimuli

O le pule o le pule o taimi lata mai - o Kaomeka ma teuteu vai o le vai o le fale na fausia i fata

9 E aosaoa ona filifili se mea e sauni ai?

I aso nei, o le tele o kamupani (mo se faataitaiga, o Harvia, Tylo, Klaffs, "95 °", "o lana apaau-tui le fale gaosi o fale gaosi oloa. E maua fua e kamupani mai fafo o le atunuʻu, e aofia ai mo le aulotu (mo se faʻataʻitaʻiga, Harvia Capella), galuega tele i le talosaga o le aniva).

Faatau atu o se tagata ua maeʻa ona faia, o loʻo faʻasaʻolotoina oe mai le manaʻomia e atiaʻe ai le avanoa, faitotoʻa, faletalimalo, uaea, uaea , venti (ventraiction vasves, ma (o nisi taimi) hygrometer ma thermometer, ua uma ona aofia ai. Ae ia totogi mo le seti o talita ma lana faʻapipiʻiina o le a tatau ona sili atu ma le tasi ma le afa taimi sili atu nai lo mea ma gaosia o le fale.

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_13
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_14
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_15
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_16
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_17
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_18
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_19
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_20
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_21
9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_22

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_23

Sauna, tapunia ma le CAR Counter - aoga

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_24

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_25

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_26

O le laupapa laupapa e tau le tumau nai lo maa maa

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_27

Peitai, o le faiga o le tino o le a sili atu le kapeti, e ese mai, o le faʻamafanafana uaea e manaʻomia ona faʻapipiʻi i lalo o

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_28

O le tasi i le 2-3 tausaga, o le maʻe e tatau ona aofia ai i eseese eseese ma wex, ma malutaga o loʻo faʻamaluluina i le suauʻu. Ona manumalo ai lea o le auupega o le sana o le a tautua i le tele o tausaga

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_29

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_30

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_31

9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti 9797_32

Tulimanu saun - sefe nofoaga

  • Faʻafefea ona faʻatulaga Phytobochka ma mafai ona ou tuʻuina i totonu o le fale mautotogi: O se auiliiliga auiliili

Faitau atili