9 manatu mo le faʻaaogaina i le olaga o se masani zip-afifi (filifiliga sili atu nai lo foliga)

Anonim

Zip-afifi - o se eco-faauo ma paketi auala e faʻatulaga ai mea uma i le lalolagi: Mai meataʻalo ma mea e fai i lau tautotogo fatuga

9 manatu mo le faʻaaogaina i le olaga o se masani zip-afifi (filifiliga sili atu nai lo foliga) 9800_1

9 manatu mo le faʻaaogaina i le olaga o se masani zip-afifi (filifiliga sili atu nai lo foliga)

O se afifi masani Zip-afifi e talafeagai mo le faʻatulagaina o fusi o le pusaaila ma le kapeneta, faʻapea foi mo faigofie tufatufa o mea laiti: Ofisa, cosmernics, gaioiga. Matou te taʻuina mai ia te aʻu e mafai lava ona e o mai ma se afifi i luga o le papupuni.

1 laau toto

E mafai ona avea Zip-afifi e mafai ona avea ma tagata faʻamalosiʻau i ni pu, pallets ma ipu mo le pikiina o fatu. O le latou faigofie, o lo latou le mafai ai ma sili atu lona tamaoaiga.

E le gata i lea, mai se afifi tele ...

I se faʻaopopoga, o le afifi e sili atu le faigofie ona maua ai ni fatu i taimi o le faʻauiga: O lea e te le paʻi atu i la latou aʻa. I tulaga ogaoga, e mafai ona e tipiina le shim polyhylene.

  • 10 apalai i aso uma o le fale o le fusuaga

2 faaaoga e pei o le cosmetic

I SIp afifi, e mafai ona aoina ni koneteina laiti e le ituaiga.

E mafai ona teuteu i & ...

E mafai ona avea ma teuteu teuteu, tuʻua malosiaga, mea e lelei ma le tumama. Ia "cosmetic ato" e mafai ona piilima i luga o le fata pe ave ma oe i le malaga.

3 Faleoloa Hobby Meafaigaluega

Squatting i luga o tamai zip-afifi se mea, e uiga i lou manaʻo, e matua faigofie lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻamau, faʻapipiʻiina, au ma isi mea.

O laina lamolemole o le mafiafia o afifi ma ...

Tamai laina o le mafiafia afifi ma se zip-loka foliga suamalie ma aua le faia le leo vaaia. O le teuina o mea laiti ma le la fesoasoani e sili atu le faatulagaina ma aulelei.

4 Faʻatulaga Avanoa Faʻatau

Pepe, Knobs ma e mafai foi ona faaleaga i le vaega i le vaega i Zip afifi.

E faigofie tele pe a fai o lau ...

E sili atu ona talafeagai pe afai e le gata i a tatou aʻoga i lou aiga, ae faʻapea foi ma le maasiasi e tele lanu ma faʻailoga. O loʻo aoga foi afifi mo tamaiti aʻoga o aʻoaʻoga a le aʻoga: E mafai ona e faʻavasegaina peni i le agamalu ma pulumu i foliga ma le mafiafia.

  • 7 le masani masani o manatu o le faʻaaogaina o le masani o le lima mai solo solo solo i totonu o le fale (e te leʻi taumateina!)

5 faleoloa oloa

Ma le isi, faʻaaogaina afifi, e mafai ona e faʻatulagaina le teuina i totonu o le pusaaisa. O latou lelei i luga o le koneteina ma saucepans - i le puʻupuʻu.

E le mafai i le koneteina

E le o mafai e le koneteina ona faʻatumuina le pito i luga, ona o le tele o mafai, o le avanoa i luga o le fata ua taumafaina i le le aoga. I le ititi ai ma le tele o mea e nofo ai le tele o le avanoa e pei ona manaʻomia mo meaʻai.

6 Freeze meaai

O le Zip afifi e mafai ona faʻaaogaina o se isi filifiliga i luga o afifi masani poʻo le teuina o le teuina i le pusa 'aisa.

Faapitoa faigofie i le freeze

Faapitoa faigofie e faʻaʻaisa ai oloa ma vaega ona tuu lea i luga o latou. O na teuina e tele naua avanoa i le pusa 'aisa.

7 Faatulagaina le teuina o meataʻalo

O le isi faigofie auala e mafai ona e faʻaogaina ai se zip-afifi i le faʻapotopotoga o le avanoa: Faʻatauga laʻititi meataalo.

Ua uma ona tuu eseese & ...

Ua maeʻa ona avea ma ituaiga o paso ma mosaics, meaaiga mo fatufatuga, faʻamatalaga o le tagata poto. O nei mea uma e mafai ona faaleaogaina e vaega i totonu o le ato, muamua afifiina i zip afifi ina ia le fefiloi ma le le mautonu.

8 Aoina Mea Taumafa

Zip-taga ma se meaai lelei e ave ma latou. E mafai ona piilima ma pile fua, ma nila, ma e pei foi o se sanuisi.

Isi metotia metotia - faapitoa

Isi metotia metotia - pusa 'aiga faʻapitoa - itiiti faigofie ona o le tele o le tele. I lalo o le koneteina o le a faʻamatuʻu i le ofisa tutotonu o le ogatotonu o le malo, a o le zip-afifi o le a faigofie ona fetaui i se tamai taga.

  • 8 manatu mo le teuina fualaau 'aina ma fualaau' aina (pe a fai e le lava le avanoa i le pusaaisa)

9 Faleoloa Syrob

O mea masani a le Zip Zip poʻo ni faʻataʻitaʻiga e faigofie ona faʻaaogaina i luga o le faʻavae e mafai ona faʻaaogaina e teu ai mea manogi, nutimomoia poʻo pasta. O le a latou suia faletupe.

E faigofie foi le teuina o latou i le hinder ...

E faigofie foi le teuina o i totonu o se tulaga faalava: O lea, o le a le tele avanoa o afifi. Ae i lenei tulaga e tatau ona faʻatuatuaina le 'au i totonu, ma o oloa na le malepe.

Faitau atili