O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia

Anonim

O loʻo faia i totonu o le matafaga i totonu o le taumafanafana i luga o le matafaga, o fea le lanu o le sami o loʻo faʻaaogaina - mai le mea leaga-paepae i le tele o lanu mumu ma auro.

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_1

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia

Na fuafuaina le toe faaleleia o se fale e lua-potu e lua ua fuafuaina mo se aiga o le toatolu tagata - matua ma le atalii. O tusitala o le poloketi na fuafua e tufatufa ni toʻalua ma se tamaititi i luga o se isi potu, ma le olaga lautele o le aiga e taulaʻi ai i le lotoa a le Kamupani (tusa o le 5.5 M. O le a le afaina ai le toe fausia o mea e toe fausia ai. O se vaega o loʻo faʻavaivaia i le va o tamaiti (potu tele o le potu (potu tele) ma le alatele. Nai lo lena, o le a aliali mai "Pa puipui" mai ni kapeta faavaomalo - o se faiga e teu ai teuina mo tamaiti ma lavalava matutua.

Logisia

Logisia

Ina ua maeʻa le faitotoʻa e oʻo atu i le umukuka o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale i le 0.55 M, o se nofoaga e faʻapipiʻi ai se fale laupapa mo lavalava. "Mo le umukuka. O le mea lata mai i se tasi o puipui, o le a iai le fale o le kuka, ma o isi mea uma o le a ave se vaega 'ai ma se sofa. Ina ia mafai e le umukuka ona pei o le potu malolo, i luga o matamuli o le Sofa ua fuafua e i ai i le lua kapeta maualuluga, o le a teuina i le tasi koluma O papatusi o le a faaopoopo. O le symmetric mataposition o le a faia se ata atoa o le umukuka. I le ata ua fuafuaina e faʻaaoga ai se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma lanumoana ma mumu vine.

Umukuka

Umukuka

O le Logginia latalata i le umukuka o loʻo teuina (lona lua - taumafanafana) ma, pe a mafai, faʻavasega se nofoaga e malolo ai, o le faʻaauau pea o le nofoaga o le a iai o le pa.

Umukuka

I totonu o le au potu taʻitasi, o loʻo faʻaaoga le pesini o le lanumoana, ma i totonu o le pa puipui - faʻatusa o mea faʻaleaʻoaʻoga. O lea, o le tuiina o le paepae o le pupula o le umukuka, o le foliga vaʻaia i luga o le tioata o le tioata ma se ata ata o le overx gaʻo. Talu ai o le umukuka o loʻo i ai pea avanoa avanoa, o tagata mamanu na fausia ai le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasiga o le kapeti. Gualapalima, e o le a o sina apu, faamalulu le mea matuitui i le va o le loloto kapoti ma le laualuga o le puipui.

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_5

I potu uma, seʻi vagana le fologa, le fola o le foloa lea o laʻau aogate, ma o puipui o loʻo ufiufi i puipui puipui ma vali

Fanau

I le faʻaopopo atu i le moega-faleie, faʻapipiʻi i luga o le tasi o puipui o le potu, e iai le nofoalii o le faʻamalama mo le malologa. I totonu o le taʻaloga taʻaloga, o le pa o loʻo faʻapipiʻi ma ni vaega aoga mai le USPS. E tele le lanu o suamalie i soo se taimi o le tausaga o le anoanoai o le po o le tautotogo, o le a lelei le aoga o le lagona o le tamaititi.

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_6
O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_7
O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_8

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_9

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_10

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_11

Potumoe

O le totonu o le tuʻufaʻatasia o le Scandinavian Aythetics, o ituaiga (mai Flax, Woom, Deaperforial Reattan) ma le "Paivey" Vilitia " O le pa i le laupapa o le ulu o loʻo ufiufi i pusa o loʻo faʻaalia ai le "faʻafefiloi" ma "o le" laupapa o loʻo tumau i luga. O le iʻuga, na faʻaali mai se tamaiʻesega laiti e faʻaleleia atili ai le autu o le ituaiga.

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_12
O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_13
O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_14

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_15

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_16

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_17

Loggii (Faʻavae)

Loggidia tautua o se faaauauina o

Loggidia Auauna o se faaauauina o le nofoaga faafiafiaga, e faʻamanatu ai le veranda o se atunuʻu fale. O mea faapena e alualu i luma e kashpo, ie puipui - screens i luga o le Windows ma Wall Decoration - e pei o le potumoe, latou te le fetaui lelei ". I tua o nofoa faʻapipiʻi na faia e okaina le tulimanu o le tulimanu o loʻo tuʻuina atu mo se avanoa avanoa.

Faletaele

Faletaele ma faletaele e laina i le tele-fausaga tino popcelain grouwware simic. O le tele o le fola o le fola o le 45 × 45 cm, ma puipui-velated (aunoa chamfer) - 45 × 90 cm.

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_19
O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_20

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_21

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_22

Sanosel

I le taele ua alu

O le taʻele o le vaipuna o loʻo i luga o le taualuga ma ata o le lalagaina o laʻau o laʻau, lea e faʻateleina ai le maualuga o le potu.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

O tagata uma o le aiga e i ai lona lava potu malolo.

O se tamai potu tautua o se potu kamuta-ola.
O le Custored Loggia vaega e faia ai galuega o le leiloa potu o le ua leiloa. Tapuni ulufale ulufale.
Ina ia aua neʻi e siosiomia le talafatu i luga o le ala savali, i le vasega pepe e lua i laʻua. Tamaiti e vevela, aua e faʻapipiʻiina se faaputuga ato i le puipui ma se faʻamalama.
O le faletaele e maua ai le taele.
O loʻo faʻapipiʻi le masini fufulu i le ala o Niche.
Faasaoina le maualuga o le potu.
O le umi o le laulau i luga ua siʻitia, aʻo le pusaaisa ua le o le umukuka.

I le ala savali o loo i ai le kapoti.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le sami-sitaili e fai ai le umukuka ma loggia 9809_24

Taʻitaʻi Palota: Yulia Klyuev

Designer: yuri gritsenkoto

Matamata i luga

Faitau atili