O le a le mea e sili ona lelei, aluminum poʻo 'apamemea?

Anonim

O le Alminirum Hiditors e manatu o se tasi o sili ona sailia-mulimuli. O le a matou taʻuina mai le mafuaaga latou te filifilia, faʻatusatusa i tagata tauva ma tuʻuina atu le faʻailoga o tagata sili ona lelei.

O le a le mea e sili ona lelei, aluminum poʻo 'apamemea? 9813_1

O le a le mea e sili ona lelei, aluminum poʻo 'apamemea?

Aisea ua latou i ai

I Rusia, i le mea o taumalulu mulimuli mo masina, o le healing e taua tele. O le faʻaipoipoga o le a faia mea uma ina ia mafai ai ona sili ona lelei pe a manaʻomia le taugofie. O faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai o le manaʻoga mo aʻa o laʻau o loʻo tupu ma le le faʻatapulaʻaina. E ui lava i le mea moni o loʻo i le faʻailoga o le aluminum heating chinitors e le masani ona nofoia muamua nofoaga muamua, e tele latou tulaga aoga:

  • Lelei le galue i le galuega. O lona uiga o le lapataiga ia vave ona viia vaega. Ona o lenei, e mafai ai ona aoga le faʻaaogaina o le vevela i totonu o le vevela.
  • Faapitoa mamanuina foliga o le masini. E mafai ai ona vevela le potu i le taimi tutusa i ni auala se lua: o le sifi i le lapotopoto i luga ma le lalagaina. O le iʻuga, e sili atu ai le tau o le vaʻa.
  • Laititi tele. Lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le masini naʻo le mea e tatau ai ma faʻafaigofie ai femalagaiga. E le tatau foi ona manaʻomia ni isi faapipiiina.
  • Tamai voluma i totonu. Mo faiga autu ma se pamu o le malosi maualalo o le mana maualalo, e lelei tele.
  • Malosiaga maualuga. O le tasi vaega e lafoaʻi e oʻo atu i le 200 W Hermal malosi, e matua maualuga atu nai lo le faʻasologa.
  • Manaia vaaiga. I faleoloa e mafai ona e mauaina mea faigaluega e le gata i se paʻepaʻe paʻepaʻe, ae o se isi lava lanu.

O le gaosi oloa e tatalaina ai vaega

O le tagata gaosi e faʻamatuʻu ai vaega o le sili ona ese le leo. O nei, na o le aoina o le maa o le manaʻomia o le paolo poʻo le uluaʻi multiolor

-->

O le le lelei e aoga e tatau ona nofo i luga o le mafaufau i le lelei o le colant. E moni lenei mea i lona ph. Afai e maualuga atu nai lo le 7-8, Ona le mafai lea ona aoga mai le aluminum mo se taimi umi. E taua foi le le maua ai o le faʻaolataga i le vai, aemaise o agelu. E mafai ona latou faʻaleagaina le ata i totonu mai povi, e puipuia ai le uʻamea mai le faʻaleaga, ma e faʻalauiloaina le faʻaumatiaga o le faʻaumatiaga.

E faʻapena foʻi, ona o le polymer, o loʻo i ai i se faʻataʻitaʻiga.

O lea, afai e leai se avanoa e fetuʻunaʻi ai le lelei o le tauleloa, e tupu lava pe o le faʻaaogaina o se folasaga autu vevela, oe manaʻomia ona sauni mo se vave televave o fuaiupu. O le sili atu ona aoga o le galue mamafa o se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi foi, lea e matautia i le malosi ma le malosi hydrofort.

A faʻatau e taua tele le fesili atu i le lapoa o le faʻatulagaina auala. O nisi taimi e laʻititi lava e vave ona faapupuʻu pu ma faʻaopoopoga o loʻo tupu i le vai. Faʻavae i luga o lenei, o le teine ​​tomini e sili atu le filifili mo se fale tumaʻoti i le tulaga o le collant e mafai ona pulea, gaoioi faʻamalosi ma isi tapulaʻa. A o loʻo faʻapipiʻiina i fale o fale teu oloa, na atili ai le aʻafia o se faʻalavelave.

  • Auala e Filifili ai Heating Headiators: Faataʻitaʻiina Taiala

O le numera o vaega e mafai ona avea r & ...

O le numera o vaega e mafai ona eseʻese, e faʻalagolago uma lava i le mana manaʻo o le masini.

-->

O le a le sili atu o le susulu susulu e sili atu: o le lafoina pe 'olo

O uiga o mea e faʻalagolago tele i le ala o lona gaosiga. Atonu e lua lua uma.

Lytyeva

E aofia ai le faaaogaina o le suminumin, Aluminum ma silikicon eloni. E sili atu le tumau nai lo le "mama" uamea. O le toe faʻatulagaina o loʻo sasaa i totonu o faʻavae e saunia ai, e malu ai. O le iʻuga, o loʻo maua fua vaega, ia na faʻaaogaina ai i totonu o le auala i totonu o le Intert. O ia tekonolosi e mautinoa le malosi maualuga o le selesele oloa.

E iloga le au faʻataʻitaʻiga e le malosi ma le faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina o faʻavae, o loʻo faʻaalia e se tele o galuega mamafa. Afai e tatau, o le numera o vaega e mafai ona faʻateleina pe faʻaititia. E sili lea o le poto faapitoa e faʻatino ai lenei galuega. Tele masini minus o se tau maualuga, e fuafuaina e le lavelave o le gaosiga.

Molded faʻataʻitaʻiga faʻatuatuaina ma pro & ...

E talitonuina e le Matai Faʻataʻitaʻiga ma Mavaega, e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le maualuga o le mamafa. O le tau e matauina i luga

-->

Ili

O le metotia faaali mai o se isi auala i le lafo ina ia faʻaitiitia ai le tau o gaosiga. O auiliiliga e le o le taliina, ae fetaomi atu i le fesoasoani a se tagata. E oomipi le uamea, avatu le faiga talafeagai. O mea uma o le a oofusia o le a oosia i tagata ulufale. O lea e masani ai i fafo le vaega. Mo le latou tuʻufaʻatasiga, filogia fesoʻotaʻiga ma kaka poʻo le faʻaputuga faʻapitoa mo sili ona taugofie faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina.

O le maualuga o le tele o ituaiga o ituaiga o se tau maualalo. O lo latou vevela vevela e sili atu le maualuga ona o le faʻaaogaina o le lua uamea o ni mea mata poʻo le mea. Ae e le taua lenei mea. Ae o le malosi mo le mafuaaga lava lea e tasi e maulalo. Sili atu le leaga ma le malosi, aua o kesi e mafai ona toilalo. O le kulimi faʻapitoa e le o faʻamoemoeina foi. E ui i le mea moni o le vaega o le vaega, faʻaopopoina / lesitala mea e le fautuaina.

Aofia ai le tele o le hiditors

Expresiotors Ripotitors e faia o le lona lua almininim. Latou te matua maualalo lava i le strataiso malosi

-->

Faatusatusaga ma isi ituaiga o mimilo

E masani ona manaia i le tagata faʻatau le mafai ona sili atu: O le a le mea e sili atu le lelei: Aluminum, 'apamemea poʻo nisi? E le mafai ona tali mautinoa, aua o loʻo fuafuaina taʻitasi ituaiga mo nisi o tulaga faigaluega. O le a matou taumafai e valaʻau taʻitaʻi i le sili ona taua faʻatinoga.

Malosiaga Mana

Sili ona avea ma faʻailoga sili i le 'apamemea ma Aluminim, naʻo lalo ifo o le pili. Latou te fiu i le 200 W. O lenei faʻailoga o loʻo laititi ifo i lalo mo le uʻamea ma uʻamea. I se aotelega, o nisi o nei mea e lelei. Na o le na o le le mafaufau. O le pito sili lea o uʻamea, o lea e sili atu le vevela mo se taimi umi. Ae o loʻo aumaia lemu le vevela o le vevela. O le mea lea, o loʻo faigata ona faʻatonutonuina le galuega o ia faʻaletonu.

Suavai vevela

I polokalame o le mea e mafai ai ona faʻatele le vai o le saogalemu o le suavai, e taua tele le uamea le mafai ona taofia latou e aunoa ma le le faaituau. Sili o mea uma e faia ai 'apamemea ma lafo uʻamea. Afai o lenei faʻailoga faʻatusatusa mea o loʻo sili atu, gaoi poʻo le alumini, e aliali mai o le muamua leiloa. E sili atu i latou le faʻapipiʻi i le mea e mafai ai ona mafanafana le vai i le 110c.

Faagaoioia le mamafa

O se uiga taua e iloa ai le lautele o meafaigaluega. Tele o mea uma, mai le 16 i le 36 pa, ma le pomu a le bimetal. E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se faiga. Copper teisi i tua o ia i tua o ia i lona 16 pa. O le tele o le tele o avega e mafai ona sui maa uamea. O le 10-12 pa. Alumini "taofi" mai le 6 i le 25 pa. E faʻamoemoe uma i le gaosi oloa ma faʻataʻitaʻiga.

Ituaiga o Leoleo

Naʻo le vai e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le ogatotonu o faiga, aʻo isi suavai o loʻo faʻaaogaina i le Autasi. Mo uʻamea uʻamea, apamemea ma 'avea ma mea e mafai ai. Alminim Forgititions I ia tulaga e le mafai ona popole, e ui lava e feagai ma faʻafefiloi faʻapitoa mo mea faapena.

A o le filifilia o se lapotopoto, o le ODR & ...

Pe a filifilia se laʻei, e taua le fuafuaina o le ituaiga soʻotaga. E mafai ona i lalo ma le pito i luga

-->

Top Alulinum Heating Bediators: Fale gaosi oloa

O le lelei o meafaigaluega a le Alumini ma ona uiga autu e faalagolago saʻo ia lea ua tatala. Matou te ofoina atu se tamai faʻailoga lea o loʻo i ai le tagata taʻutaʻua lauiloa.

1. O masini Italia

Masalo o le sili sili ona lelei o le a avea ma vaega maualuga o le Iliaga, lalolagi, lalolagi, Ferroli ma Faisiga. Latou te gaosia le maualuga o masini ma lelei uiga masani. Ole toʻatele oi latou e ufitia i se faʻapitoa vevela-tetee ia enaamel, o le mea e mafua mai i le aʻafia o le vai taele. O le i totonu o totonu ua tapunia e se polymer coting. Ua faʻatuatuaina e puipuia ai le uamea mai le 'eleʻele. E moni, naʻo pe a le faʻaleagaina e le le lelei-tulaga le lelei.

O le galulue o le mamafa o loʻo i ai i le lautele i le 16 i le 25 pa. Nei o ni faʻailoga lelei tele e faʻatagaina ai oe e galue i le maualuga o faʻamalosiga ma fesiitai le hydrowards. O le foliga mai o le Italia meafaigaluega o loo i ai foi i le maualuga. Gaosi oloa ofoina vale eseese ma lanu. O oloa o ia ituaiga e le taugofie, ae faʻatuatuaina ma faʻamoemoeina, faʻavae i tulafono o lona faʻagaioiga.

Matagofie ma talitonuina widuitors & ...

O tagata atamamai ma faʻatuatuaina mai le Italia tagata gaosi oloa o le a tautua mo se taimi umi ma o le a faʻamautuina soʻo se totonu.

-->

2. Lusia meafaigaluega Rusia

I le vaega lea, e lua faʻaaliga faʻailoga e manatu o ni taʻitaʻi: Bafr ma le tautupu. O meafaigaluega na gaosia i lalo o le muamua e potopoto i lalo o le laisene mai le lalolagi. O lea la, e tutusa lava ma uiga i uiga lelei ma uiga. Mafai ona galue i luga o le maualuga o le mamafa. Faapitoa le faʻaaogaina e sili atu le maualuga o le puipuia i le faʻaleagaina o le faʻaleagaina. Faaauupegaina i le tekinolosi pu i totonu o le fufuluina o vaega. O le mea leaga tele o le mafaufau lelei o le mafaufau lelei i le activaty o le colant.

O oloa tau tupu o se oloa a le tupu o le Lusia e lelei ona fetuunai i le lotoifale gaioiga. E taua pe a e mafaufau pe faʻafefea ona filifilia masini talafeagai. Mo le gaosiga o fale, o le taumalulu ma o le sologa ma le sili-maqon faʻaopopoga faʻaaogaina, lea e tele faʻateleina le malosi. Ua faateleina le vevela faasee, tumau enamel coang. O loʻo faia ni kesi i totonu o ni mea faʻapitoa e faia i le tele e mafai ai i le tele o le taimi.

E leai se mea a Rusia

E le maualalo le Lusia meafaigaluega a Rusia i Europa, ae o nisi tapulaa ma sili atu

-->

3. O oloa Saina

O le tele o nei oloa e sili ona maualalo le lelei tulaga ma le le faamalieina gaioiga. Pau lava le mea e taua ai le tau maualalo. Ae ui i lea, i lenei vaega o loʻo i ai ni mea lelei faʻapitoa tagata gaosi. O se tasi o latou rommel. I lalo o lenei ituaiga, vaega vaega ma le maualuga o le gaioiga o le 16 ATM e gaosia. O loʻo ia i latou se faʻalavelave puipuia i totonu, mafai ona fesoʻotaʻi mai luga poʻo lalo.

Mo se fale mautotogi, atonu latou te le filifilia, ae mo se fale tumaʻoti latou te fetaui lelei lava. E faapena ni mea e maua ai lexpterm, Stati, Epico. Oi latou uma lava foai atu se faamaoniga mo se vaitaimi o le 5 i le 10 tausaga. Ose mea uma o le paketi o le paketi lea e taugofie ai le faʻatauvaʻa o tagata gaosi Europa. Tuʻuina atu o se faleoloa faʻapitoa na filifilia, lea na faʻamauina ai le amataga o oloa na mafua mai.

Uiga o meafaigaluega mai le Alumini, e leai se isi e faalagolago i luga o le metotia o gaosiga ma uiga lelei. O le mea lea, pe a filifilia e matua taua le iloa poʻo fea le kamupani gaosia oloa. Aua neʻi faʻaseseina e le taugofie ma maua ni oloa o le le malamalama i ai. SIEMERIRDE MATAʻUPU Afifi tele tau o le faʻamamaina o se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma mulimuli ane faʻaleleia.

Le umi ma e aunoa ma ni faafitauli o le a tautua ...

Mo se taimi umi, ae na o se pito sili ona aoga mai le faatuatuaina o le a tautua. Aua le o le le mautonu o penefiti ma faatau meafaigaluega o le le malamalama i ai

-->

Ina ia aua neʻi faia se mea sese, filifili e sili atu, o se alumini poʻo uamea uamea, ma atonu e tatau ona e filifili i tuutuuga o latou taotoga. O filifiliga muamua uma e lelei mo faiga tutoʻatasi ma le maualalo o le mamafa. Steels badteriaes o tubular ma cemelilalar ituaiga mafai foi ona faʻaaogaina mo fale mautotogi. Apamemea e lautele, ae taugata tele. I le gasologa o le filifiliga, o le mea autu o le faitauina ma le totoʻa e faitau totoʻa i le malamalama pe fiafia i le fiafia faʻataʻitaʻiga ua talafeagai mo lona tulaga faʻapitoa.

  • O le a le fata o fata e sili atu mo le fale mautotogi: o se iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma fautuaga i le filifilia

Faitau atili