8 matagofie teuina mea lelei mo fagafao i totonu o le fale

Anonim

Nana ipu i le umukuka pusa, gagau meaʻai i lapisi lapisi ma fai ni matauga mo se nonoa i le alavai - taʻu mai ia te aʻu le matagofie e ulufale i mea lelei.

8 matagofie teuina mea lelei mo fagafao i totonu o le fale 9820_1

8 matagofie teuina mea lelei mo fagafao i totonu o le fale

E ui lava i le mea moni o fagafao e moni lava iloiloina e avea ma tagata nofoia atoa i totonu o le fale, o latou mea faigaluega e masani ona le i ai. Na matou filifilia ni manatu matagofie, a o mafai ona e tuʻufaʻatasia i latou i totonu o le atunuʻu, e matagofie ma faigofie.

1 fata i totonu o se pusa tapuni i le faletaele

O le faleuila manu o se tasi o filifiliga sili ona faigata. E le gata e tau le matagofie i totonu o le potu, ae vaʻavaʻai lelei le le faamalieina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatulagaina i totonu & ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻufaʻatasia lenei tusi tapuni i totonu o le faletaele, lea e teu ai le faleuila. Mo le manu e aoga e tatau ai i se isi ulufale mai, ma le matauila e tapuni ai. Tagavai Na Maua le Tulaga na o le faʻamamaina. Afai e leai se nofoaga i le faletaele, o le fata e mafai ona tuu i totonu o le auala. O le isi filifiliga o le faʻatinoina o nei tulaga o loʻo iai mo le teuina o fata.

2 meaai i lapisi lapisi

E mafai ona e fuafuaina se paʻu maualuga-fafo kapoti i le umukuka tupuaga. I nei taimi e teuina ai se faleoloa po o le tuu o pusa mo le faʻavasegaina o lapisi. Tuu ni pusa tetele o iai.

E mafai ona latou piilima mago ...

E mafai ona faʻaopopoina i meaʻai mago, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tele o ituaiga maile. E masani lava ona tele mea, ma i le faleoloa afifi ma se matala matala, e le mafai ona tuʻua nei meaʻai: e mafai ona faʻaleagaina. O le a avea ma pusa 'apaʻopuʻu o se lelei oloa: ua tapunia le ufiufi, ma o le teuina o loʻo nana i totonu o le pusa ma e le aʻafia ai i totonu.

  • Lea e faʻatulaga ai le aoina o le fale o lapisi: 12 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi

3 Faʻatasia i le umukuka meataʻalo meaʻai

I totonu o le umukuka pusa e faigofie lava i le le gata o ni koneteina ma meaai, ae faapena foi pesini mo fagafao.

E mafai ona e okaina le ulu o le ulu ma le ...

E mafai ona e okaina le ulutala ma se avanoa oi ai nei mo le "'' 'aʻai o le manu pe faʻamau o pesini i le maualalo o le paʻu. O le filifiliga mulimuli e talafeagai ona o le fafaga o le a natia mai le mata pe a le 'ai le fagafao.

  • Faʻafefea ona faʻaaoga le pito i lalo o le umukuka headset: 8 aoga ma manatu malamalama

4 meaai ma ipu i totonu o Junkie

O nonogatupe ma le tele o potu o le isi filifiliga ese mo le faʻalapotopotoga o fafaga.

I le vaega tele e mafai ona e ...

I le lapoʻa lapoʻa, e mafai ona e tuʻuina meaʻai mago. E sili le teuina i totonu o le afifi: O le a alu ese ai le moli i luga o le meaafale. Ma i le pito i lalo e mafai ona e faia se pesini mo meaai ma vai.

5 wicker ato mo meataʻalo

O se pepa sikauti uila e mafai ona tuʻu saogalemu i totonu o le potu malolo poʻo le alatele ma gagau i se isi faʻailoga mo le fagafao.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona teuina ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono mafai ona faʻatautogia. A manaʻo au maile poʻo pusi e taʻalo, o le a mafai ona latou mauaina se mea mai le ato.

  • 6 aoga Intior Fautuaga mo fagafao tagata

6 meataalo ma lavalava i le faʻalapotopotoga i le kapoti

Afai e iai ni nai faʻalapotopotoga gaogao i lau kapoti, faʻafetaui i latou e teu ni mea o le fagafao.

E mafai ona e ave lenei mea lelei & ...

E mafai ona e faia lenei faauiga. Sasaina meataalo ma fagafao i totonu, fuafuaina mo le malulu o le tau pe slush. Ma e talafeagai le teuina o mea "e le mo le vaitau" ina ia aua neʻi nofoia se nofoaga i le alatele

7 mea uma i le tasi nofoaga

O mea aoga uma mo lau mea e sili ona e fiafia iai e mafai ona taulai atu i le tasi nofoaga.

Maua le kapeneta poʻo le fatafata o 'auvae ma ...

Faʻasaʻo le kapeneta poʻo pusa o 'olo ma gagau mea lelei ma meaʻai iina. E faʻafaigofie foʻi ia e maua le mea e tatau ai, faʻaopoopoga, o mea o le manu o le a le taavali solo i le fale.

8 avanoa mo le savali i luga o fata i le ala savali

O lena teuina e matua talafeagai: Ina ia ola faatasi e teio e savali ai oe, aua o mea uma o le a taʻoto i le lima.

Se paga o tamai fata po o le kulimi & ...

O le paga o tamaʻi fata poʻo matau i le alatele o le a foia ai le faʻafitauli ma le tuʻuga o le mailei ma isi mea lelei mo se savaliga ma le fagafao. E mafai foi ona e tautau se totigilima mo toleniga ma vaitau o le vaitau o lau mea e te fiafia iai.

  • Auala e Filifili ai se Fale mo se pusi O lea na ia fiafia ai i lau manu

Faitau atili