6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma

Anonim

O le matau, faalapotopotoga ma ato mai le au i luga - taʻu mai i mea e mafai ona faʻaleleia ai lau fale ma fesoasoani e tuʻuina atu ia Neat Teuina.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_1

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma

I totonu o le eseese o le teuina o mea taumafa filifilia tele filifiliga o le a aoga i soo se fale.

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Matamata i le vitio

1 fata

O le fata o se fesoasoani lelei mo le teuina o teuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻufaʻatasia se fomaʻi lauti I totonu o le: Tuu tane mo tisa, kofe, suka ma mea suamalie. O le isi filifiliga o le tuʻuina o mea manogi i luga: tausia au mea manogi i luga o le laulau luga, faʻaopopo latou, pei o le pata ma le vineta. I le faletaele i le fata e mafai ona e tuu se tioata ma pulumu, fasimoli ma faʻatulaga lelei le teuina o mea manogi.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_3
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_4

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_5

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_6

  • 7 faigofie le teuina o manatu e mafai ona e faʻaaogaina i soʻo se potu

2 Stellazh

O lenei mea faigofie ma le manino o meaafale o le a uia i soʻo se nofoaga i totonu. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻaseseina le potu pe faʻatulaga le faʻaaogaina o le nusipepa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te moemiti e tatala i totonu o le umukuka i le umukuka, aua e te faʻaseʻe ai le tuai o le ulu o le ulu - taumafai amata amata mai le fata. Faatulaga ipu ma meaaoga i luga. Afai e foliga mai e faigofie, o le a mafai ona faʻaauau pea ona suia le teuina o le lagolagoina o le tatala. E faigofie foʻi le fata ona o loʻo i totonu o le totonu: faatulaga meafaitino i le vaitau poʻo le fausiaina o le tele o faʻasoesa o le faʻaaogaina i latou, suia le lagona o le mamanu.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_8
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_9

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_10

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_11

3 pusa

E leai ni pusa ile fale, e i ai lava le latou aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ulugaliʻi kopi atonu o le a o mai ai ia te oe i luga o le isi auala. O le mea lea, e tatau ona latou faia e uiga i le faʻasao. I le taimi o le seleselega, faʻavasega mea ia i latou e te le manaʻomia (latou te sili atu e tufatufa atu, faatau pe lafo ese atu Ma o le atigipusa o le a manaʻomia mo le vaega lona tolu: Ina ia tuʻuina mea iina, ma latou le o loʻo sauni i latou e tuʻufaʻatasia, ae e te le masani ai. Afai i ni nai masina e te le o vaʻai ai i totonu o le pusa, ona mafai lea ona e malepe saogalemu ma mea.

I le faʻaopopoga i le pepa malo, i totonu o le fale e aoga le teuina o se pea o loʻo i ai pea o le kuki poʻo ni laupapa laupapa. I le muamua talafeagai e teu meataalo, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o latou fesoasoani i le kapeneta. Ma o le lona lua e na o ni fualaʻau, fualaʻau ma isi oloa.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_12
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_13
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_14

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_15

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_16

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_17

  • Mo le teuina ma e le gata: 14 manatu o le faʻaaogaina o se pusa laupapa mai i le IKA

4 Faʻatulagaga mo lavalava

O le a latou fesoasoani e fai se mea talafeagai o le teuina i totonu o le pusalerobe, ma i le taimi e tasi e faʻasaoina ai ou lavalava ma mea e aoga i le faʻasologa atoatoa. O le tele o faʻalapotopotoga o le a iai i totonu o le kapoti, o le sili atu faigofie e tuu ai lavalava ma le itiiti ifo taimi e te faʻaaluina i le sailiga. O le a faʻateleina foi le teuina o le teuina o le teuina o le teuina o fale, ma o lea la e mafai ai ona e mauaina se faʻatauga uiga ese. Faʻaaoga ni faʻailoga eseese o faʻalapotopotoga: filifiliga o potu tele lautele e talafeagai mo le teuina o mea tetele, ma televavega - mo ie lino ma mea e faʻaaoga.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_19
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_20
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_21

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_22

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_23

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_24

5 Billle taga

O le ato ato poʻo le wicker avoska o le a aoga e le gata mo se savaliga sopo i le faleoloa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e faigofie ai ona faʻatulagaina le teuina o le tautau i se fale ulufale, faletaele, i le umukuka poʻo le vasega pepe. I le alatele i totonu o le ato e mafai ona e faʻaopopoina ni mea laiti e pei o totigilima ma sikafu. I le faletaele - tuu le faleuila faleuila, solo poʻo isi mea e mafai ona mafai ona faʻaaogaina fale. I totonu o le umukuka i totonu o le wicker avoska, e faigofie le teuina o fualaʻau ma fualaʻau. Ma i le potu o tamaiti i se ato e mafai ona e gagau ese le seti mo mea e fananau ai ma oso i le tamaititi pe a tatau ai.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_25
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_26

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_27

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_28

6 matau

O le tupe sili ona tele, o le Univer Backs Addreence o se matau masani. E mafai ona oso i luga o le faitotoa, ona faʻaopopo lea o le aofaʻi o nofoaga mo le teuina o falelaau i totonu ona o le Ueli, e masani ona gaogao. Afai e te faʻaopopo ni matau i se mea mai le mea muamua, e mafai ona uma ona manaʻomia se vaʻaiga lautele i le mea e faigofie ona e mafai ai ona tuʻu toetoe o mea uma. E aoga le pikiina o ato matagofie, o totonu o totonu o loʻo tau mai ai le faʻalapotopotoga faapena.

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_29
6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_30

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_31

6 Teuina mea e tatau ona i ai i fale uma 9826_32

  • 9 teuina faiga i totonu o le umukuka o le a fiafia e maua uma

Faitau atili