Matagofie twink i le sitaili o Farani classics

Anonim

O le faatemokalasi i totonu mo se ulugalii faaipoipo e leai ni faasesega, fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o sina mea masani i lalo ma vailaau, e mafai ai faʻataʻitaʻiga.

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_1

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics

O totonu o se fale-potu e lua na faia i le faia o se ulugalii e leai ni tamaiti. Na fautuaina e tusitala o le galuega, o taitoalua e fiafia e faitau, auai i faaaliga ma sauniuni. E eseese a latou tofo, o lea na filifilia ai o le totonu o le potu ola e tatau ona latou fuaina le vai suamalie o le toʻalua, ma le isi vaega o le faletua o le a vaai i le ava. I le taimi o le atinaʻe o le totonu o loʻo i totonu, e laʻititi lava tusitala e vaavaai laʻititi mo teuteuga, ma latou ofoina mai e faʻaaoga faʻataʻitaʻiga eseese o faitotoʻa.

Umukuka

Umukuka

E leʻi manaʻomia le toe faʻaleleia, ae naʻo le pau le suiga e aʻafia ai le ata o le faʻapipiʻi lea o le loggi i le umukuka i le umukuka (pa puipui i le loggia (puipui, itupa ma taualuga). I se faʻaopopoga, i le loloto o le tele o itu o le potu, o le a tautua i tagata e ona o le potu malolo, e tuʻuina atu ia te ia e fausia se potu e fai ai le potu, ma le alatele mai le tele o kapeti.

Na filifili le nofoaga e tuʻufaʻatasia ai ma le fesoasoani a le sili ona valaauina o le Sral Style Style, faʻatagaina le eclecpercic, o se tuʻufaʻatasiga o mea mai le tele o mea, faʻapea foi ma le taulaga. E le gata i lea, e tatau ona faʻaoga le lanumoana lanu uiga faʻapitoa o lenei itu. E tusa ai ma le tusiata, o tusitala o le poloketi "taumafai e faʻaalia uma le tamaoaiga o lanumoana ma ona ata: Aqua, Coal-Blues, Coal-Blues, Cubal Bank

Potumoe

Potumoe

Potu malolo

O le sirror stude o le potu faʻafefeteina ua teuteuina i Pilasters ma Flites ma Wricy o loʻo tuʻuina atu le atoaga ma "Hisporicism" (xix - Amataga o le XXY) (XIX - Amataga o le XXY). Lanu lanumoana ma ona ata ma le lanu o lanu o apaau o loʻo tuʻufaʻatasia le potu malolo o le potu malolo, lea e iai ni elemene o le laiti (sofa), faʻapea foi ma le coupet.

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_5

Umukuka

Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le Loggia, o le galuega o le galuega na faateleina ma faaluaina i lona itu: I lalo o faamalama na faʻapipiʻiina o se galueafi fale. O le iʻuga, na mafai ona faʻasaoloto le nofoaga mo le laʻasaga galue. Ina ia mafai ona faia le umukuka, ma e aofia ai i luga o le tolu (aofia ai loggi; e le i ai ma le tele, faia se mea pito i lalo o scount ma semi-tatala pito i luga. Nofoa i le sitaili o le faʻamaoniaina o le faʻamaoniaina o nofoa ma valiina pito i tua o le faatamala o se laulau le mautonu laupapa "mai le tavern" mai le tavern ".

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_6

O le vevela o le laʻei na siitia atu i le puipui i le itu tauagavale o le faamalama, faʻaaoga le faʻaaogaina o le mea lelei

Vaega

E fa faitotoa o mai i le auala, e faigata ai le avanoa. O le ata o le pito i totonu o le sone o loʻo faʻatumuina le vali ma teuteu i laupapa meafale. O le soʻotaga elemene o loʻo avea ma tiliega lelei i luga o le fola ma le malosi o le geometric oona i luga o le taualuga.

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_7
Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_8

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_9

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_10

Potumoe

E lua puipui o loʻo valiina i le "proussian lanumoana" - o le lanu o loʻo taʻua foi o tautupu. O lona loloto ma faʻaalia e faʻaleleia atili ai le "Honey" faʻavae o lamepa ma se faʻata. O le Golden Righ ma matagofie Lumontires e ese mai ma le tumutumu o le laupapa o le moega o le agi a le palau laupapa. Paleni Paʻaga ma Laʻiliʻiliga Stual Parquet - "Upusii" mai se masani foliga, o se apili i pepa faigofie. O lea, i le tasi avanoa, o le matuiā ma le faigofie o le faigofie o le faalumaina. O le masini sauā ma le matagofie o le pamu e fesoʻotaʻi ai ni faʻailoga tusitusi.

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_11

I totonu o le aufaitau, ua faʻatagaina ona faʻaaogaina le malosi o le ki, na natia e cornice

Faletaele

O puipui o loʻo laina i le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe na o le ogatotonu, ma luga o le valiina i le lanu cobalt. O lenei metotia o le uiga o le aufaila o faletaele Europa, lea e faʻasaga ai ma le lelei ma le lelei ma le lelei.

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_12
Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_13

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_14

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_15

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

E i ai le tele o nofoaga teuina fale, e aofia ai ile umukuka.

O le le faʻatulagaina o le Windows poloka e manaʻomia e galulue faʻatasi ma le tusitala o le poloketi o le fale, o le a latou faʻamafanafana lelei le umukuka.
Ona o le masini, ua mafai e le uarota ona faafoliga nofoaga faletusi. O le sitepu e faigata ai ona e mauaina le pusaaisa ma le pusa aisa.
O vaega o le potu o le uati o loʻo fetuʻunaʻi i le vavaeeseina i le lua sone: potu malolo ma le potu faifeʻau. O le fufuluina masini o loʻo i totonu o le umukuka, e leai se mafuaʻaga.
O mea uma i totonu o le fale mautotogi e eseese, o le a mafai ai ona e suia le tulaga.
O le maualuga o le maualuga o le taualuga.
Lelei i lalo o le umukuka.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Matagofie twink i le sitaili o Farani classics 9827_16

Architect: Aistasia Sipchenk

Designer: Christina Voloshina

Matamata i luga

Faitau atili