9 Auala e gagau ai lavalava ina ia mafai ona nofoia le avanoa i le kapoti

Anonim

E mautinoa lava e te iloa le tulaga - e foliga e le manaʻomia se faila i mea, ua tumu le kapeneta atoa. Masalo o le manatu e le o lena mea e te leʻi faia se suiga mo se taimi umi, ae i le faʻaleagaina. Matou te taʻuina i mea lilo o le a fesoasoani ia te oe "feagai ai ma le" ma le tuputupu aʻe o le faʻamalosi ma le lolo i totonu o fata.

9 Auala e gagau ai lavalava ina ia mafai ona nofoia le avanoa i le kapoti 9830_1

9 Auala e gagau ai lavalava ina ia mafai ona nofoia le avanoa i le kapoti

1 Faʻafefea ona faʻaopopo Jeans ma ofuvae

E moni o tatou taʻitoʻatasi e i ai se paga o pioa ma ofuvae - ma afai o loʻo iai le aiga i le toʻatolu tagata, e toʻagava tasi ulugaliʻi toʻalua. Faʻafefea ona faʻamalosia i latou ina ia latou le nofoia le saʻo atoa? Aua e te tautau i luga o tautau - o lea e le teuina e le nofoaga. O le tele e tolu fofo - i le vitio i lalo.

O le filifiliga muamua o le mimilo lea i totonu o le faagaau. I le fale lea, o le a avea ma ulugalii ia te se nofoaga, ma o le Jesns anduran o le a taofia tusa lava i le kapoti. O le filifiliga lona lua e lelei lava ina ia gagau mea i totonu o le faaputuga faalava. Ma o le lona tolu o le a fesoasoani o le a fesoasoani i le teuina o ofuvae i totonu o se faaputuga tulaga tulaga, e tusa ma le metotia o le tausisia.

Instagram Katrinba_fimily.

  • 12 aoga aoga mai le iCoa mo le teuina o mea na i ai

2 Faʻafefea ona teu o mitiafu i totonu o le faʻaputuga mafolafola

O loʻo matou talanoa e uiga i ofutino i le faʻamalositino o loʻo i ai - mo se faʻataʻitaʻiga, mai le jeans poʻo venvet, lea o nei i le aso i faiga. O mea faapena e ono i totonu o laau ma fafine. Ina ia aua nei faʻatau se tautau mo i latou e taʻitasi pe e te le tautau ni ofutino faʻatasi - faʻaaoga lenei polokalame.

Instagram xitrostiznizni.

  • Faʻafefea ona gagau ofu o le taumalulu ma seevae ina ia latou le nofoia le atoa o le atunuʻu: 7 olaga ma le vitio

3 auala o le a fesoasoani aua le misia totini mai le paga

Afai o loʻo e masani ai i lenei faʻafitauli - na matou mauaina lana faʻaiuga. Tutu ou totini i se auala vave pe a uma ona fufulu, ma pe a uma ona gagau i totonu o se isi pusa poʻo le faʻalapotopotoga.

Instagram Nils.ru.

  • 8 Mauaina Manatu mo i latou e tele ni lavalava, ae leai se nofoaga

4 faʻafefea ona teu i lalo

Faatamala i totonu o le tagamea o meaʻai e tau atu i le mea sese nofoaga tufatufaina. Ma o le iʻuga, o nisi vaega o loʻo i ai le toe faʻafouina o fata, e ui ina latou le sili atu nai lo le 1/4. E tolu filifiliga i le vitio, faʻafefea ona gagau isopatui - fuafua i le tele o le faʻatulagaina, filifili le manaʻo tasi.

Instagram Amore_my.home.

5 Faʻafefea ona gagau se mitiafu?

Taumafai e gagau ou mitiafu i lenei auala - oi latou na taumafai, fai mai e oo lava i le ie e itiiti ifo. Ma o faaputuga foliga manaia ma manaia.

Instagram Zheivoy_zhurnnal

Afai o oe o se tausisi o le faaeeina teuina, taumafai lenei metotia. E ui lava o le a toeititi pei o le ie, o lenei filifiliga e talafeagai pe a fai o le ata o le malolo ae leʻi faia le mea, e le o se ese.

Instagram Gid_poryadka.

6 Manatu mo le teuina o le taumalulu aau

O le mea lea o le a aoga ia te oe mo le mautinoa i se taimi vave - o le manatu o le teuina o fulufulu mataua i lalo. Vaʻai pe tolu oʻu ofuvae o loʻo iai i le ato. I totonu o ia atigipusa, e mafai ai ona latou aveeseina i le isi taumatematega, ma e talafeagai foi ona faamaonia le igoa, o loo taoto pepelo iinei. Matou te mautinoa o le isi vaitau e te taʻu atu ia te oe mo lenei "faʻafetai."

Life Realhak: Faʻasalalauga i lalo o peleue e mafai ona gagau i lenei auala i le gaogao afifi. O le a e sefeina vave avanoa.

Instagram Katrinba_fimily.

7 Faʻafefea ona gagau se toʻotoʻo

O le a le toe aoga le mafanafana o papupuni. Afai o lau leoleo o loʻo iai ni mea mai le manifinifi sima, fulufulu poʻo cahmere, aua le tausia i luga o tautau - o mea o le a sosolo. O lenei metotia o le a fesoasoani e sefe ai le mea i le faʻasologa seʻia oʻo i le isi taumalulu.

8 teuina o metotia auala

I foliga faʻapipiʻi, o solo solo solo foliga faʻaeteete, ma e faigofie ona fetaui ma soʻo se taʻavale toso. O na tagata e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i le faʻasao o le teuina - mo se faʻataʻitaʻiga, piilima i totonu o se faaputuga i totonu o le faletaele.

Instagram Amore_my.home.

9 ma moe lino

E pei o manatu ia i latou e fiafia tele i le tele o le lanu, ae le iloa pe faʻafefea ona teuina saʻo. E tolu filifiliga - mimilo i totonu o le lisi, gagau i totonu o se tutusa faaputuga po o afifi i le "teutusi i le" teutusi "- i se tasi o le aluga.

Instagram Katrinba_fimily.

  • 5 mea e mafai ona teuina i le gaogao afifi (spoiler: sefe le tele o avanoa)

Faitau atili