9 Faʻataʻitaʻiga, faʻafefea ona ou teuteuina le totonu ma le fesoasoani ... faaputuga tusi

Anonim

Sei o tatou fai mai - matou te manatu e tusa ma tusi, matou te fiafia e faitau ma latou te le mananaʻo e faʻatigaina lagona. Ae tatou te talitonu o tagata uma i totonu o le fale ei ai tusi e tu i luga o fata "oti oti": ma togi le mea na e faitau ai. Po o mekasini o loʻo aoina, ma o lenei ua le mafai ona alu i le tulaga o le mauaina o otaota pepa. I le tatou tusitusiga - o aitia o manatu o le aoga aoga o ia "uta".

9 Faʻataʻitaʻiga, faʻafefea ona ou teuteuina le totonu ma le fesoasoani ... faaputuga tusi 9853_1

1 Fai se mea manaia tele

Afai o iai sau laulau kofe i le potu malolo, aua le fiu. O mea laiti na fai ai le mafanafana. Saunia se faʻapipiʻi tutusa.

Gagau i luga o teuteuga

Gagau i luga o se teuteuga fata o le tele o lomiga po o ogalaau, tuu le mini-vase ma fragrant lanu po o maligao.

O lenei o faʻadallic tala e talafeagai, faʻapea foʻi ma filifiliga lata ane. Ae i soʻo se tulaga, e sili atu le filifili poʻo le a le mea o le a fetaui ma ou totonu.

2 na o le pepelo tusi

Faaputuga o mekasini i luga o se laulau i le potu malolo o se lauiloa lauiloa o le au puipui "mai le faavaa". Nai lo o mekasini, lomia numera e tatau ona fetaui.

Sili atu pe a fai o le ufiufi o le lalolagi ...

E sili pe a fai o le ufiufi e susulu ma manaia.

3 Fai se decor o le faʻavae o faʻavae

O tusi ma le paʻu o loʻo i ai se taua faʻapitoa - tusa lava pe latou te le o le auala ia te oe o se manatuaga, aua le faanatinati e lafo i latou. Tuu i luga o le fata e avatu ai i totonu o le chintsage chige.

Aua le faʻatapulaʻaina le tasi taofi

Aua le faatapulaaina oe i le tasi faaputuga. Afai e iai sau fata ma lanu matala, poʻo ni nai selesitila i luga o le tasi puipui, paleni le tuʻufaʻatasiga.

4 Faʻaaoga tusi ae le o le fata

Leai se fata talafeagai? E le o se faʻafitauli - tuu se faaputuga tusi i luga o le laulau moega ma tuʻu se ulo ma se laʻau i luga. Naʻo le mautinoa o le faʻavae o le mautu - aua le faia ma se potu malu o le potu e aunoa ma vae, aua le piilima tele i le tasi faaputuga.

E le tatau ona avea Kashpo tele pe a ...

Cache-lapoa e le tatau ona soona tele ina ia le paʻu ese le tufuga ma e le paʻu i luga o le fola.

  • 9 Teothelibulibiling o mea e mafai ona faʻatau i le lata ane o le hypermamaketi

5 Faʻalauteleina le lolomiina o faʻasalalauga i le Root i tua

Ina ia aua neʻi faʻatuina se valivali o le taʻamilosaga i totonu, ua lava lea e faliu le lomiga i aʻa o totoe i aʻa o atu. O lea, o le tuʻufaʻatasiga e sili atu le lelei, ma e mafai ona e faʻaogaina ni amo.

Afai e te lafoina le lolomiina o le tulafono & ...

Afai o loʻo e faʻapipiʻiina lolomiina tusi i aʻa o le a toe foʻi mai, o le faavaa lanu o le a le o toe afaina.

6 Faʻaaoga se faaputuga e teuteu ai se pepa faʻatumu

Le masani ai stroke mo le tautuaina o se laulau - tuu le bouquets i se vase i luga o se faaputuga o tusi laiti po o mekasini. O le uluaʻi fomaʻi o le a foliga sili atu pe a e pikiina le faavaa o le ufiufi i luga o le leo o le solosolo ma isi fomaʻi.

Aua le tuu le tele o le tele ma le tele ...

Aua le tuu le tele o le tele o tau ma le tele o povi ina ia le vaʻai ai le faʻavae i le ata.

7 Fai se moega manaia

O le uluai Sountaird o le a apilia ia i latou o loʻo sailia ni manatu mo le osofaʻia i luga o se fale seʻeʻe poʻo se nofoaga o latou nofoaga e aunoa ma se paketi tele. O meafale o se tau tele o tupe faʻaalu, o lea e aoga ai le faia o le itiiti ifo i le vaeluaina o oe lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega flamoga e mafai ona taʻitaʻia mai le paleti fale, ae o le laufanua e fai ai voluma. Ua lava lea e faʻapipiʻi ai i latou ma fao i le base - faʻataʻitaʻiga, Plywood.

Ia e faʻaalia ai lenei manatu, oe ...

Ia e faʻaalia ai lenei manatu, o le a e manaʻomia se faʻavae mautu (e mafai ona e faʻaogaina paneur), fao ma se samala masani.

8 Faʻaaoga le faaputuga o tusi o se tusi faʻapitoa

Mai kopi tatau tuai, e mafai ona Aveese le ufiufi, ma luga o le aʻa oona vali vali ata manaʻomia, upu, fuaitau. O le faʻailoga o le ausa i aso nei e lauiloa, aisea e le faʻaaogaina ai i lenei tulaga ese aʻiaʻi?

E mafai ona e faia se tusi lima, il ...

E mafai ona e faia se lima o lou lima, pe, afai matou te le o mautinoa e uiga i lau caricigraphy, faʻaaoga fasi fasikeni.

  • 30 sitaili i totonu ma tusi tusi ma faʻatonuga, faʻafefea ona faia se fesoasoani i ou lava lima

9 Sui le laulau moega

Afai e mafai ona e faʻaogaina se faʻapipiʻiina o se vaʻa ma vasa, ona iai lea o le aia tatau i le olaga. E talafeagai o se laulau o le fale moe e mafai ona faia se maualuga o le maualuga, ma i se faʻavae e mafai ona tuʻuina i luga o le laulau amemp, o se ipu vai pe tuʻu le telefoni.

I lenei faʻataʻitaʻiga, kopiina o tulaga & ...

I lenei faʻataʻitaʻiga, o filifiliga na valivali ma paʻepaʻe, ae e matua lava filifiliga filifiliga.

  • 7 nofoa i le fale mautotogi e mafai ai ona e faʻatulagaina se nofoaga faafiafiaga

Faitau atili