10 auala e faʻaopopo ai faʻamatalaga o le lelei o le Moroccan sitaili i totonu

Anonim

Morocco o se atunuu o eseesega ma le ec66ticism. O le mea moni o ia o se Farani Farani mo se taimi umi, tuu le faʻailoga o Bohemian Cars i luga o le Aganuu, ma o le itu i sasaa na maua ai lona uiga. Morocan sitaili e ese ma le manaia, e mautinoa lava e leai se mea e tasi le manatu faapito. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻaopopo le vevela ma le moa i lau totonu.

10 auala e faʻaopopo ai faʻamatalaga o le lelei o le Moroccan sitaili i totonu 9870_1

10 auala e faʻaopopo ai faʻamatalaga o le lelei o le Moroccan sitaili i totonu

E amata i le, musumusuga i la matou vitio mamanuina o le ie i Moroccan style:

Ma o lenei ua matou liliu i sina auala e aumai ai lenei sitaili i le masani ai i totonu.

1 Faʻatau kapeta

Mo Moroccan Arethetics, na taʻua o le kilomi o le kimms - lalagaina o kapeta faʻaluaina ma le tulaga o le Antintal. E mafai ona tuʻu i luga o le fola-umi, i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo poʻo le "lamatiaga" ma teuteu le puipui nai lo se ata tele poʻo se pepa lautele.

Berber-style kapeta

Berber-style kapeta

17 999.

Faatau

2 tuu le puff

I le potu malolo e mafai ona e mafai ona faʻatapulaʻa 1-2 vaivai puffs ma se fua o le tino e fausia ai le lagona manaʻo.

Puf ma ata tusi

Puf ma ata tusi

5 005.

Faatau

3 Suia Archir

Ma afai ua e sauni mo tupe tele, e mafai ona e suia le nofoa i le potu malolo po o le potumoe. Malie Uphestery ma teuteuga - o le mea e te manaʻomia. Ua gauai atu - o se sitepu e faʻamatalaina pe a fai o loʻo i ai se monononos meaafale i totonu o le potu. Ma naʻo le pau le nofoa o le a avea ma se mea taua ma le pupula "nofoaga". A leai, o le faafeagai aafiaga atonu e tape - o le potu o le a liliu i se seti o mea eseese.

Francy nofoa ma lalagaina auala

Francy nofoa ma lalagaina auala

43 900.

Faatau

4 Saili le puipui puipui

Moroccan style fetaui lelei tele ituaiga o pa puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, pepa faʻavae ma ni palu o le itu i sasaʻe poʻo ni mea i lalo ifo i le ata - o se potu e talafeagai lava i luga o lanu malamalama, ae ou te manaʻo e faʻaopopo ai le tele o le araccacs arethedics arethedics arethedics arethedics

Ata i luga o le tapoleni

Ata i luga o le tapoleni

210.

Faatau

5. teuteuina le fale ma moligao

Talu ai nei, e sili atu lona lauiloa o moligaʻo pei o le faigofie ona faigofie ma taugofie. I le Mercacan style, o loo faamatala foi i tu ma aga. Ina ia faia le teuteuga fetaui ma le filifilia manatu, faʻaeteete i le ata i luga o le pesini poʻo le lanu o le moligaʻo lava ia - sili atu pe afai o lanu malamalama pe o le lanu.

O le lole lole

O le lole lole

4 680.

Faatau

6 Fuafuaga Fuafuaga

1-2 Vave e mautinoa e le o le faaleagaina. Filifili tioata vase o uiga lelei - faʻataʻitaʻiga, pei o lenei vose fagu.

Vase fagu

Vase fagu

5 280.

Faatau

Pe gauai atu i mea malamalama ma se tala.

Fagu

Fagu

23 000

Faatau

7 Suia le aluga

O le teuteuga o laʻau na ono nofo i totonu o lau potumoe ma le potu e faigofie ai - o se faigofie tele lea o le mea e teuteu ai, e faʻapea foi le paketi. Ma e faigofie lava ona suia ie. Faʻataʻitaʻiga, o le taimi nei, taimi, pe a e manaʻo e faia se totonu ma tusi faʻapitoa. O le aluga o le aluga e fetaui ma mamanu ma Tassels. E ala i le ala, e le tatau ona taoto le aluga i le sofa pe moega. Faataatiaina i latou i luga o le fola. Tumu i le agaga o sasae.

Pili

Pili

690.

Faatau

  • 15 Faʻatonutonuina o ni ie mautotogi ma aluga o le a suia le VMIG o le a suia lau totonu

8 lata mai

E te manaʻo e fai le lagona manaʻo i le faletaele poʻo le umukuka? Faafou Tiles. Leai, e te le tau lesitala ma le toe faaleleia galuega. O mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se auala talafeagai o le a fesoasoani. Afai e te lelava pe le fiafia i ai, e faigofie lava ona aveese.

Pvc stickers mo le faaputuga

Pvc stickers mo le faaputuga

720.

Faatau

9 Faʻatau le tele o ipu

Uamea ipu ma fata i le tumutumu o le lauiloa. O lea o le a e sau pe a leai foi pe a le fiafia Moroccan Aytetis.

Faataamilo uʻamea fata ma auro

Faataamilo uʻamea fata ma auro

3 599.

Faatau

10 sui moli

Maualalo chandeliers ma sconces - tasi sili atu ituaiga elemene. Ae o ni maea uumi uumi, ia faaeteete. E mafai ona tautau i latou i totonu o le potumoe mai itu e lua o le moega po o le potu malolo - i luga o Sofas sofa. Ae faʻapipiʻi i totonu o le ogatotonu o le potu - o se mea sese. E mafai ona e faʻatagaina mai i lalo o le tuʻuga o se taualuga maualuga.

Tioata ma uʻamea lamepa

Tioata ma uʻamea lamepa

6 299.

Faatau

Faitau atili