O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga

Anonim

Aua le iloa le auala e amata ai le fuafuaina o le veranda? Ua matou aoina ni faʻamatalaga aoga o le a fesoasoani ia te oe e fatu ai lau oe poloketi.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_1

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga

I le atoatoa lomiga, o se isi faaopopo ua mamanuina faatasi ma le fale tele. Ae afai e faia, na fausia, na suia ai se avanoa - e le tauofoga. O le a matou taʻuina atu ia te oe le ala e faia ai se veranda i le fale ma a latou lava lima laʻasaga i le laʻasaga. Mafaufau i mea talafeagai mo nei faʻamoemoe, auala e maua ai se faʻatagaina ma isi mataupu taua.

O a ituaiga o osofaiga i ai ma pe faʻafefea ona filifili se nofoaga mo i latou

E mafai ona e filifilia ni vaega se lua o ia mea: tapunia ma tatala ituaiga. Tele taimi latou te tuaoi vavalalata i le tumaoti Maota. E masani lava o le faleʻoloa e tasi, o se potu faʻapapeʻapeʻa ma pakeramimic Windows, o se pato poʻo se tamaʻi tambour i le faitotoʻa. O isi taimi e iai le faapaologa i luga o le taualuga. O tali faaituau e tele, e faalagolago lava i le tofo o le tagata e ona le leoleo. I le ata - masani ma faigofie-e faʻataunuʻuina galuega i sitaili eseese.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_4
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_5
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_6
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_7

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_8

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_9

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_10

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_11

O le metotia o faʻagaioiga o le faʻatulagaina faʻalagolago i le ala o loʻo faʻalogologo ma faaauupegaina. O le malae taʻalo e mafai ona avea ma nofoaga mo aso malolo aiga, galuega poʻo taʻaloga o tamaiti, o le umukuka atoa poʻo se togalaʻau matagofie taumalulu.

Filifili Nofoaga

E leai ni tulafono faʻatapulaʻaina mo le fuafuaina. Ae o le toʻatele o tagata e fiafia i le filifiliga sili ona fetaui pe a e lua faitotoʻa: i le fale ma luga o le auala. E mafai ona e taulaʻi i le nofoaga o le fale. I le itu i saute, o le potu ua tuu i le itu i matu. I le itu i matu - ma saute. Filifili se itu Leeward ina ia lelei le malologa.

Ioe, o le tulaga lea, o le la e ono lava le avanoa, iloilo ina ia sili atu le aoga. Afai e tele naua - o le a fesoasoani i laufanua totoʻa ala i laʻau i fafo atu. Lea e sili atu le faʻamalamalamaina, ia mautinoa lava e fai ni faʻamalama, ma o isi taimi e tumu ai glozing. O le Sliding Dors e matua mafanafana - e mafai ona tatalaina e faʻaaoga ai le mamao, faia le avanoa avanoa ma le mafanafana i aso vevela.

E masani lava o se faaopoopoga - vaega o le fale, ma le faapaologa pe leai. Ae o nisi taimi e fausia ai eseese. I totonu foi lenei tulaga, o le fonotusi ei ai na te ono tau atu ai i le potu.

Ona o le faapaologa, o le veranda mafai ona ...

Ona o le potuina, e mafai e le veranda ona foliga pei o le potu e tasi ma le fale autu.

-->

  • O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga

O le mea e tatau ona e sauni ai mo le fausiaina o le veranda i le fale

O le lelei e manatu e faʻaaoga le tutusa o le leo o le velanda ma le fale autu. Faatasi ai ma lenei faiga, o le fausaga atoa o le a faia i le tasi sitaili. Ae o le faʻatauaina i lenei tulafono. O nisi taimi ua lava le faʻaopopoina o le tasi mea i totonu o elemene elemene. O le mea autu o le fale i le tele o foliga. Talafeagai:

  • Piliki. E faamama le malu, fiva, ma le tumau. Minus - o le maualuga o le fausiaina o le mamafa.
  • Fafie (Timbert, ogalaau, tali talitapuni). O le lelei: maualalo le mamafa, siosiomaga faauo, faigofie faigofie ona faapipiiina.
  • Slagoblocks. Faafeiloa le fausiaina, ae o le fau o latou e manaomia ai le faaseeina.
  • Uamea. Faaaogaina mo le faavaa. O le faigofie filifiliga o le plywood poʻo le palasitika o loʻo i luga o le uʻamea.
  • Pvc, polycarboate. Talafeagai mo le fausiaina o se pupula, mafanafana, uma-vaitau potu. E malosi le vevela ma mo lenei mafuaʻaga e le talafeagai mo le vevela vevela ma le itu la.

O se seti meafaigaluega e faʻalagolago i mea e te filifilia. Afai o fafie - sauniuni hacksaw, sikulukalaita, uumi crd, samala ma le ax, plumb. Masini meafaigaluega mo le tuʻufaʻatasia e mafai ona aoga mo le galue ma le uamea. Polycarboate tipi eletise eletise jigsaw. Faʻaaoga foʻi tulimanu, na fao, Bzeen, Rofautte, Show, Snowhammer. Ia mautinoa e manaʻomia se tulaga faʻataʻoto.

  • 5 o le fautuaga talafeagai ia i latou e fia fausia le faigata i le togalaau

O ai e faamaopoopo le fausiaina o fale

O le 'upega tafaʻilagi e tatau ona faʻafesoʻotaʻia le tele o taimi:

  • Pulega i le lotoifale.
  • Afi asiasiga.
  • Sanepidemystation.
  • BTI.

O le a aveina:

  • Galuega ua saunia.
  • Pepa faʻamaonia faʻamaonia.
  • Tusi faamaonia.
  • Maliega i le toe fausia o tagata uma na nofoia i totonu o le fale.

Aunoa o lenei faiga, o le autu o le a fai ma le tusa ai ma le tusa ai ma le tusa ai ma le tusa ai ma le tusa ai ma le tulafono, ma faʻatau atu poʻo le faʻatau atu. Ma o le a le mafai foi ona e faia se nonogatupe i le tatala i le fale.

  • CADastral Fraud: O le a le mageso e puipuia ai a latou meatotino

Pipii le tele o le potu ua faamaoti i le poloketi. A leai, bti tala mo isi mita o se faʻalauteleina o le aofia ai o le nofoaga ma o le a tusia se lelei.

Mauaina o se Penisiti Aloaiga mafai ona sili atu ma le masina, o lea amata ona amata tapenape pepa lautele.

Faʻavae Tulafono o le faʻalauteleina o Veranda i le fale ma lana mamanu i fafo

A sauniuni mo le fausiaina, manatua le fa taua taua:
  • Mo fale mamafa, filifili se faʻatumu uʻamea, mo faigofie - faaputuga. I tulaga uma e lua, e tatau ai ona tapunia e lona maualuga le tulaga maualuga o le fale.
  • Fetuunai se isi potu e manaʻomia latalata i se fale tele e faʻateʻaina ata ma faʻateleina tele le vevela i le va oi latou.
  • Matau mea i le va o mea. O le fale tele o le a teuteuina le potu anoanoai, laititi - i luga o le isi itu.
  • Toe fausia e sili atu le faʻaalu pe a uma ona ufitia le fale autu, o lona lua i le lua poʻo le tolu tausaga talu ona fausia.

Fafo teuteuga ma decor

I le faʻaopopo atu i mea o loʻo lisi atu i luga, fusia ma faʻafomaʻi vinyl e masani ona faʻaaogaina mo le teuteuga. I le taimi nei, o le tele o ituaiga e faʻatauina, e aofia ai le teuteuina i lalo o se laʻau poʻo ni piliki. Sivifo ma faigofie, le fefe, le fefe i le vai o le vai, e faigofie ona luluina avaga.

  • FBRO-COMEY SIDE: Mea o mea ma le faʻapipiʻiina o ala

E foliga matagofie le glazing ma palasitika faalua-glazed Windows i luga o le pito i lalo. O le isi ituaiga o PVC-Windows o le malulu, tapeina panels. O se ata mataga ma manino. E faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le mea faitino ma e talafeagai i le mea moni e faigofie ona aveese i soʻo se taimi.

Mo teuteuga laupapa Ma falelotu ma falelotu faʻaaoga ni mea taua ma utagia elemene i luga o le taualuga, faoloto, ufifu. Faamafanafanaina faʻapitoa ma le matagofie o le faʻatulagaina o laufanua. Ad i luga o laau o le a puipuia i luga o le vevela o le la mai le la. Matagofie foliga i luso, o tautau i laau mafiafia i le faʻamaloloina ma lapoa, manogi po o ni pesega, puipui ma papa ma koluma.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_17
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_18

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_19

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_20

Fausia se Veranda i le fale ma au lava lima laʻasaga i le Laasaga: Faʻatonuga mo le faia o ni osofaʻiga faigofie

O le galuega sauniuni e muamua. E aofia ai: lafoaia le faapaologa i se suʻega (pe a fai o le potu mai lea itu), faamama o le teritori mai laʻau ma maʻa, aveese o le nofoaga talafeagai mo fale. A uma mea uma, e sau le taimi o le mea sili ona taua o le fausiaina.

Faavae

O fale laiti e maualalo le mamafa (mai fafie, polycroonate), aemaise lava i tulaga o le laufanua, mafai ona fausia i luga o le pa faʻavae. Na te le saisaitia i le pito o le fale. Afai o se tamai avanoa ua fuafuaina, ua lava le faʻapipiʻiina e fa faaputuga le fa i tulimanu. O le tele o le tino o le a mautu ma fata ogatotonu. O le sili mamao i le va o latou o 50 cm.

Faiga

  • Faʻasolo le pu ia le itiiti ifo i le tasi mita i le loloto ina ia o le faʻavae fou o le faʻavae ma le tuai ma e le i le malulu o le eleele.
  • I le pito i lalo o lua lua, sasaa 20 cm o le oneone, ma 10-15 cm o le iliili pe ° i luga.
  • Faatumu le pito i luga (15 cm) ma tuu le pipii.
  • Faapipii pou. E mafai ona faia i piliki ma faaputuga ma uamea. Asbestos paipa e talafeagai foi. Lagolago ua aveʻesea i le maualuga o le faʻavae o le fale.
  • Faʻavaʻa o pou o bitsumemen mastic e puipuia mai le susu.
  • Tuu le gapa i le va o le eleele ma le lagolago o oneone, ma le koluma a koni o le a pipi.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_21

Fuck O le mamafa o piliki poʻo le potu sipela e sili atu i le faʻavae o le lipine ituaiga.

Faiga

  • Mulimuli i le teritori ma ia otooto tapulaʻa o le lumanaʻi veranda, faʻaloaloa le 'olo ma le pine.
  • Faʻasolo i luga o le tulaga lautele o le poloketi urren. O lona loloto e faʻamoemoe lava ile faʻavae o le Peraimeri ma mai le tele o le eleele e leai se totogi. Afai o loʻo e malosi faʻamalosi se lua o le 1-2 mita.
  • Faʻapipiʻi le laupapa laupapa ma sasaa se mafiafia vaega o le oneone i luga o le pito i lalo ma faia se faʻamalosi tino mai uʻamea uʻamea.
  • Liligi sima faʻapitoa i le luluina o i latou i maʻa e faʻamalosia ai le mamanu.
  • I le vaega mulimuli, e le o se mea e manaʻomia le faʻaopoopoina o maʻa. Satauro ma tuu le matutu. I le tau o le tau, i taimi uma susu o mea ina ia le malepe.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_22
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_23
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_24

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_25

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_26

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_27

Auivi

I lana faapotopotoga, faagasolo ina ua uma ona faamago le faavae. Muai tuʻu i lalo o le faʻavae o le fale mautotogi. Ona - o se faʻalu faʻalua mai i le tulaga o le pa ma le kolosi vaega o le 150 * 150. O le faʻavaʻa lea e taofia ai le atoa fausaga atoa. E mafai ona faalua ma nofofua. O le muamua e manatu sili sili atu le faatuatuaina, aemaise mo osofaiga mamafa. O le pa e fesoʻotaʻi ma le "folo taʻele" poʻo le "snack skick" ma fao ma faʻasusu ma le mimita. I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le pale, faʻafetaui lona tulaga faʻaaoga le tulaga o le fausiaina. O le afa mita mita.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_28
O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_29

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_30

Lua faaluaina

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_31

"Dotatail"

Ona faapipii lea o le mea

Ona faʻapipiʻiina lea o le au lagolago. Mo i latou, o le ram 120 * 80, 120 * 100 mm po o ogalaau ma se lapoa o le leai o le 120 mm ua faaaogaina. I le tulaga maualuga, e tutusa ma le veranda, e le uma ona uiga i galuega ma se tasi itu, bantal po o pollygonal fale. I ia tulaga, fai fata i le puipui o le fale i luga. O le mamao i le va o utupoto o le 50 cm pe sili atu.

-->

Le isi, o le elemene mulimuli o loʻo faʻapipiʻiina - o le pito i luga o le pito i luga. Ma e le mimilo, faʻamalosia le tulaga o le paʻu paʻu e ala ile le tumau. O elemene laupapa uma o le a vave ona faagaoioia ma fale puipuia ma saoasaoa.

Afai o le tino na faia i uʻamea elemene, e tatau ona ufiufi i le Prider and Dirts e taofia ai le soloia o le eleele. O le ituaiga metotia e tutusa ma le mea o loo faamatalaina i luga.

Puipui ma fola

Afai e te manaʻo e faʻatamala Ua faatumu uma e Paulo i le va o le eleele ma laupapa i le omea, ufiufi ai le kapisi po o se isi vaega susu. O le sima fola e talafeagai mo se siosiomaga matala, e sili atu ona leaga-teteʻe, e mafai ona ufiufi i se linesum poʻo le laumei. E faʻapea foi, ona fautuaina ai le faia o le fola i lalo o le tiʻetiʻe i lalo ma taimi i totonu ina ia aua le faʻaputuputu vai i luga.

Ae o le tele o taimi e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga o le laʻau. O Larch e manatu o le sili filifiliga. O lenei mea o le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga ma mai i totonu o le fale Foliga manaia. Afai e te fuafuaina tonu se poloketi, faʻapipiʻi laina i se mamao e tusa ma le 100 cm mai le tasi ma le isi. E tatau ona latou masani i laupapa. Faʻasusu i latou ma le faʻatafunaina o le ufiufi. Ufiufi le fausiaina o laupapa ufi ma ufiufi muamua i fofo puipuia, ma le valivali. Mulimuli vaega - varnish. I le potu tapunia, taulimaina sooga ma filogia o le sami.

O le Sealant Togafitiga e manaʻomia mo

O le suʻega o le Sealant e manaʻomia mo faʻaopopoina o le fola

-->

O le puipui i totonu e faʻapipiʻi i le fale nofomau e faʻaaogaina ai uʻamea vaega (pe a fai o le fale ua uma ona tupu) pe tapuni le avanoa i le va o le mauga O pa puipui e faia i piliki, tapuni, papue poloka, laupapa laupapa, plywood po o polecarboates. Sei o tatou tafafao i luga o le filifiliga mulimuli.

Faapipiiina polycarbonate

E mafai foi ona faʻaaogaina mo le atoa o luga o le potu ae le o le taualuga. I lea tulaga, e matua pupula lava le veranda. Fausia Mai mea na o mea, ma o lona palasitika e mafai ai ona e fausiaina ni ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fauina se togalaʻau malulu ile ituaiga o le fale vevela pe faia se potu o le taumafanafana taamilosaga, polygonal.

Electried Jigsaw e talafeagai mo le tipiina. E taua le fusi i luga o laupepa i luga ao galue ae le o le faanatinati. I le saoasaoa tele, o le galuega e liusuavai. I le faʻavaʻa o loʻo tumau pea ma le ata tusi, o le faia o pu teisi lapoʻa. E manaʻomia le tuua o le nofoaga e faʻalautele ai pepa pe a suia le vevela. O ato ato lapisi o loʻo taʻoto i lalo o le papala.

O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga 9898_34

Taualuga

O le taualuga o se tasi itu-tasi itu, faaluaina pe faigata foliga ma le tele o itu. O le filifiliga muamua o le sili sili ona faigofie ma faigofie aoga. O le laufanua o loʻo i lalo o le titt, e le faʻatuai timuga ma le kiona, o lona uiga sili atu le tumau. Ia faia se ata faapena, e manaʻomia se gaioiga a le RAFTER. E faia lenei mea, i luga o le taualuga o le fale autu ma le fesoasoani mai o le au talosia, o le utupoto ua faapipiiina. O le pito i luga o le rafter ua faapipiiina. I le nofoaga o le tino o le tino, o le isi faavaa mai le pa e le lavalava ma faapipii i ai na malaga mai lalo.

    Mo le tutusa faamoemoe o le a fetaui i luga ...

    Mo le faʻamoemoe e tasi o le a fetaui i le pito i luga o loʻo i luga. O le mamao i le va o elemene o loʻo fuafuaina taitoatasi, faʻalagolago i le lautele o le taualuga ma lona tiʻetiʻe. O le maualuga tele le tulimanu, o le tele o taimi e iai le lagolago e manaʻomia ona iai.

    -->

    Ma i le filifilia o se mamao i le va o elemene o le cord e mafai ona taulai atu i luga o le sili atu ituaiga.

    • Tipi o Cermitrics - 35 cm.
    • Tape mai le uamea ma tomai faʻataʻitaʻi o loʻo tusia - 60-90 cm.
    • Ondullin - 60-100 cm.
    • Slate - e oo i le 80 cm.

    O le isi laasaga o le ufiufi o laupapa faʻapipiʻi (o le mafiafia o le itiiti ifo i le 50 mm) ma fogafale i le teʻena. Ona faapipii lea o le taualuga. O le a vaʻai atu se faʻaopoopoga i le tasi ma le fale autu pe a faʻaaoga i ai i mea tutusa. O vaega uma e tatau ona togafitia i le antitisptic fofo ma le pa puipui. Afai na e tu i uʻamea fola, faʻamaualuga e faʻaalia ai ina ia le aumaia le leo o timuga i lou aso malolo.

    Siaki atu se faʻamatalaga auiliili-i-sitepu vitio i le auala e fai ai se taualuga mo le poloka veranda.

    Faitau atili