Faʻafefea ona tufa lelei le uta o le fesoʻotaʻiga i le atunuʻu fale

Anonim

O le a le faʻamatalaga o le le faʻamuamua avega e pulea ai le eletise eletise ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina?

Faʻafefea ona tufa lelei le uta o le fesoʻotaʻiga i le atunuʻu fale 9900_1

Faʻafefea ona tufa lelei le uta o le fesoʻotaʻiga i le atunuʻu fale

E masani ona fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le atunuʻu i le faʻafitauli o le atunuʻu o loʻo i ai le sili atu o le faʻaaogaina o se paʻu o le malosi o le Coat-Sttage. Aemaise le tele o soʻoga o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga i le vaitau malulu, pe a faʻaoʻo mai ai masini i masini eletise. O se faʻafitauli masani o le tapeina o le faʻataʻitaʻiga matagaluega e leai se totogi. E mafai ona e foia le faʻafitauli ma le fesoasoani a se masini faʻapitoa - recey diskabling e le o le tulafono e le o iai.

O nei suʻesuʻega faʻatagaina oe e faʻateleina le numera o tagata faʻatau e aunoa ma le sili atu o le faʻatagaina mana, ma, e aunoa ma le tapeina o le Faʻavae matagaluega E faʻapipiʻiina i latou e fesoʻotaʻi ma e fesoʻotaʻi ma eletise o loʻo fesoʻotaʻi ai, e lua vaega.

  • Faʻamuamua (Chan tuʻuina atu eletise eletise, pusaaisa, ma isi, e le tatau ona lafoaia i lalo o soʻo se tulaga;
  • le faʻamuamua (mafanafana fola, faʻaputuga vai vevela, eletise eletise, ma isi mea), e faʻatagaina taimi puʻupuʻu i le eletise.

O sea feau le aveina o le motusia o fua faatatau e iai le numera o tagata gaosi tino, pei o le Schnider Selec, Abb, logo.

O le toe tufatufa atu o le vevela

O le toe tuuina mai o le uta

Faʻafefea ona faʻalauiloa avega avega uta? Mafaufau e uiga i le faʻataʻitaʻiga a le faʻasologa o le misiona (i le ata). O le tasi-Vaega o loʻo faʻamatala mai i luga o le 28 O le faʻaauau pea ona ala i le taimi nei o tafe mai i ai (ma, mafai, mafai ona faʻaaogaina uma le uta eletise, ma le malosi e sili atu i le Faasino tulaga o 3.68 kw. O le taimi lava o le a tape ai se tasi o le afi - o le electroconvectavector ua kiina, ma isi. O le mea lea, o le toe foʻi lea e mafai ai ona e faʻaogaina le mea faigaluega ma le atoa o le 5 kw pe a faʻatapulaʻaina le 3.68 kw. E mafai ona suia le tapulaʻa o le paʻu i le laina mai le 0 i le 6.5 kw i le 0.01 kw faʻaopopo. E maua ai se taimi suia mai le 0 i le 999 p. I luga o le aofia ai / Faʻamuta le le faʻamalosiʻau avega. O le tapulaʻa o le taimi nei o le motusia o le le-faʻatino avega o 16 a (4 kw). O le toe nei ua faaauupegaina ma se mana, o loʻo i ai nei ma voltage fuaina iunite. Faamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le LCD faʻaali.

I le tulaga pe a e manaʻo e pulea nei mea o sili atu nai lo le 28 a pe a o le tolu vaega o loʻo faʻaogaina, e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le lautele ma tolu-o loʻo iai. I le tasi-vaega faiga, o avega le pulea e vaevaeina i ni vaega se tolu. Afai o le aofaʻi o le faʻamuamua o le faʻamuamua ma le pule e le mafai ona sili atu i le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina, o tagata faʻatau e fesoʻotaʻi e ala i fesoʻotaʻiga S1 ma S2 ua tape. Afai o le aofaʻi o le taimi nei sili atu i le faʻatapulaʻaina o le tapulaʻa, ona fesoʻotaʻi lea o tagata faʻatau i le faʻafesoʻotaʻiga o le Stix. Faatasi ai ma le faaitiitia atoa, o tagata faatau o le vaega lona tolu o lo o masani ona fesoʻotaʻi, ona lea, peʻa iai le sapalai eletise, tagata faʻataulia.

Sili avega i luga o fesoʻotaʻiga o le faʻaopopoina o le-faʻamuamua avega-15A.

E tutusa foʻi le faʻavae o gaioiga o gaioiga, ae mafai ona filifilia se algorithm mo faʻafitauli e le-faʻatuatuaina avega. Pe o vaega uma e tolu ua motusia i le taimi e tasi, pe a aoga le tapulaa o le atoa i le taimi nei i se tasi o fuaiupu na sili atu, pe o le a motusia vaega uma e fuafua ile vaega patino.

Tulaga lelei e maua ai se tagata le-pule avega disconnectings:

  • O le faʻaopopoina o le numera o tagata faʻatau e aunoa ma le suia o le mana maualuga ma faʻateleina ai le kolosi o le uaea o le uafu;
  • Puipuia le tapunia o le faʻataʻitaʻiga matagaluega ua motusia ona o le sologaina;
  • O le eletise eletise ona o le faʻaititia o tupe leiloa i le laina sapalai.

Ata Faʻavaʻa o le Toe Faʻaiuga Faʻamatalaina

Faʻafefea ona tufa lelei le uta o le fesoʻotaʻiga i le atunuʻu fale 9900_4

Faitau atili