Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia

Anonim

O le ie puipui e sili atu ona faʻapipiʻi i le faʻapipiʻi tulaga o le faʻapotopotoina paʻepaʻe. Ae tusa lava pe tatau ona e faia mulimuli ane, e te 'aloʻese mai le tVc-upegat ¯ am ¯ a, ma ua suia foʻi mea.

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_1

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia

Tele taimi, o le fesili pe faʻafefea ona tautau le cornice i luga o le pito i luga o le pito i luga, tulaʻi mai i le malosi o faʻafitauli na latou faʻasaga i ai i le tulaga o le faʻamamaina o le ata. E leai se mea o tupu i lena mea. Afai e te faia mea uma e saʻo, faʻamalosi E mafai e le Basiette i soo se taimi. Ma afai o lau paketi e matua faʻatapulaʻaina lava, o lenei metotia o le faʻapipiʻi o le a faʻatagaina oe e manumalo i le taimi ma faʻafefe i ie lelei. Ae e tatau ona e amanaia ni avanoa. O lea, mafaufau e ese le faʻapipiʻi filifiliga filifiliga.

  • Afai e te loloina tuaoi: Faʻafefea ona faʻaputu le vai mai le faʻaputuga o ia lava

O le a le ituaiga o mamanu e filifili ai

E tele filifiliga i le tele o mea o faʻaumaina mea:
  • Steel;
  • fafie;
  • Aluminim;
  • Palasitika.

E lelei latou pe a e manaʻomia ona iloa ni ituaiga o suʻega. Peitai e pei ona faʻaaogaina e le tele o mataupu o mataupu. O i latou o le paʻu mafolafola ma laupapa, faatasi ai ma otaota ona o pupuni. Fuafua i le numera o laina, latou te vaevaeina i:

  • Tasi laina. E masani lava, ua latou tautau i ai o Kise, lea e masani ai i fale o Zing. E tau le mafai ona faʻapipiʻiina e le faamalama e faʻaopoopo ai le faʻatafunaina o le au puipui poʻo fitafita.
  • Laina faaluaina. O le sili ona lauiloa ma i manaoga. O le laina e tasi ua faʻaaogaina mo tuna, o le lona lua mo pupuni po.
  • Tolu laina. E masani ona faʻaaogaina i totonu o tagata maʻi, lea o le laina lona tolu tautua mo mamoe, Nai lo o papeta, e mafai ona tautau se tasi o le po pupuni pito i luga o le tasi le isi i le isi i le tapunia tulaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi

strong> O loʻo i le tulaga o le faʻapipiʻiina o faʻaputuga o le taualuga

I taimi faʻaopopo o loʻo iai ni faiga faʻapitoa e iai filifiliga eseese mo taʻiala, mokesi ma mea e faʻaaoga ai elemene. O lea, i le taimi o fuatia, e moomia lou faia o le tagata faʻapipiʻi, faʻailoa ou manaʻoga uma ma o ai lava ia e te manaʻo e faʻatino i le lumanaʻi. Mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa.

Natia le ki

Faʻatagaina oe e maua le aoga o le maualalo o pupuni, e foliga mai e sau i fafo o le tapota pamu. O le mea moni, o taiala mo pupuni ma pvc ata tifaga i eseese tulaga.

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_4
Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_5
Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_6

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_7

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_8

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_9

O le faigofie ma le taugofie filifiliga e faʻatino ai se tali o le le amanaʻiaina le tulaga ma se laupapa laupapa. O loʻo taofi mau i le slab slab pe tuʻu i lalo i le manaʻoga maualuga e faʻaaoga ai puipui. O le galuega e avea ma lagolago mo le faʻatulagaina o le harpoon harpoon. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le teuteu i le itu taʻele Faaauau o loʻo feagai ma le faʻamalama, ma afai o le spat na faia iina - peitaʻi.

E taua le faʻaogaina o le faʻapipiʻi ma le ata faʻapipiʻi, a leai e mafai ona e faʻaleagaina le ata.

O loʻo iai le fofo o le fofo o le auala e fai ai se saito mo le faʻapotopotoina o le taua o le taua. Tele tagata gaosi oloa i luga o le lautele faʻapipiʻi faiga. O latou o se pusa faʻapitoa o loʻo amata ai le ata i le faʻapipiʻi.

O le lelei tele o ituaiga faiga o le ono mafai lea ona tuʻufaʻatasia o le tau. Fuafua i le nofoaga o le faʻamaumau le liliuga o le taʻiala, e mafai ona e lafoina le moli i lalo pe mo pupuni. I le taimi lava e tasi, o le va mamao mai le puipui i luga o elefane e tatau ona fuafuaina ina ia ofi ifo i le fola, e aunoa ma le pipii atu i le fola.

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_10

Ua faapipiiina fafo

O le sili ona lauiloa. I le faʻapipiʻiina o le upega tafailagi o le tagavai i luga o le pito i luga o le pa, alumini guide poʻo ni isi palasitika mokesi mokesi mokesi. La latou pito i lalo e tatau ona i ai i le vaalele o le lumanaʻi o le lumanaʻi. Afai e maualalo le mokete, o le a latou pipii i fafo o le tapoleni. Afai o i luga, o le a e maua ai le PVC Coating i le taimi o le faʻapipiʻiina o le taualuga o le ofaga.

A faʻaaoga le pa, e gata ai oe i le resctivair cootours. Ma afai e te faʻaaogaina ni mokesi, e mafai ona faʻapipiʻi ni taʻiala fetuutuunai mo pupuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia fai se calulo i luga o le moega.

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_11

Tifaga pe a uma ona faʻapipiʻiina faʻapipiʻi uma elemene. Faafetai i lenei, e mafai ona e saunia lagolago i na tagata o le a unaʻia i se taimi mulimuli ane. O le mea lea e mafai ai ona e tuua le tumau le puipui o le puipui o le ie puipui, ma ina ua uma ona maua ni togafiti uumi uumi, alu i le taualuga.

2 Faapipiiina o metotia baseette

  • Tuusao i le ata. E te faʻaaogaina le aitema i le faʻapotopotoina o le nofoaga i le nofoaga o loʻo tu ai le mokesi ma faʻapipiʻi ma le tagata taʻitoʻatasi. Fao tulia le tapoleni. Ae ua mafua mai i le mea moni o loʻo faʻamaninoina i le va o elemene e lua, o pu e le tuʻufaʻatasia. O le le lava o le le atoatoa o le solia o le mea e fusi ai le mea. Afai o le a amata ona o le tuaoi e te fetaui ia te oe i luga, o le a gagau i nofoaga o le faʻapipiʻi.
  • E ala i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. Sa manaʻomia muamua e faʻasusu i le pito i luga o le 'au i fafo o le fao. Latou te taofia le faamaoni o mea. I le taimi lava e tasi, o se avanoa vaaia o le tele o milipili e tumau i le va o le pasi pasi ma le upega tafailagi.

O le ofutino e tetee e tetee atu i le pa. O le mea lea, latou te le manaʻomia ni faʻamanuiaga.

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_12

  • 4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le tuufaatasiga o le auvae i le sipuni ti ofu

E masani lava, ia faia ni suiga i le tusi filifilia, o le faʻapipiʻiina o le autasi i luga o le le mautonu ma toe faʻapipiʻi le tapoleni. O nisi taimi latou te manaʻomia atoatoa e sui ai. Fuafua i le faʻatulagaina o le oloa, o lenei galuega e tau ai le tau faʻatau mai le tele o afe i le tele o sefulu o afe.

Mo i latou e manaʻo e sefe, taʻu mai ia te aʻu pe faʻapefea ona faia mea uma mo oe, e aunoa ma le faʻaleagaina o le ata tifaga ma le tapulaa o le paketi.

Faapipii i le puipui i luga o puipui

O lenei filifiliga e talafeagai pe a e manaʻomia le faʻapipiʻi o se ato o se postitte i le mamao o le 10-15 cm mai le puipui. E mafai ona e faʻaaogaina le faʻamau vave pe faia oe lava. O oloa gaosi e faʻaaoga mo le faʻaititia o le tele o pupuni mamafa. Ona o ivi, latou te taumateina mamafa mamafa. Afai e leai ni oa faʻatino i le ituaiga vaega o faleoloa i le lotoifale, e mafai ona faia i o latou lava lima. Ae tautau I luga o fale o le fale e sili atu malamalama malamalama. O le a matou faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona faʻamau le connice i le faʻatasia o le faʻafefiloi ma la latou fesoasoani.

Faʻafefea ona o le Mauga o OAves e faʻalautele ai le taualuga: 4 Universal faʻapipiʻi metotia 9902_14

O puipui e mafai ona faia o le steel spress 4x30 pe 4x40:

  1. Tipi fasi fasi tutusa. Ina ia fuafua lo latou uumi, e tatau ona e faʻaopopo le 15 cm i le mamao mai le puipui i le pito umi o le basutte.
  2. Bulgarian poʻo le Maʻeu Maʻeu ma le tele o auala tetele.
  3. Matou te sipelaina le galuega i totonu o le mea e fai ma le loloto o le 15 cm ma le malosi o le samala i luga o le tisch alafau punou pue e 90 tikeri.
  4. Alu i totonu o se pu umi o le pito i lalo o le siku i le mamao mai le pito i luga e tutusa ma le afa o le bauttiette lautele. O loo matou lafoina mai i lalo o le tala.
  5. I se laupepa puʻupuʻu, o le tulimanu e faʻamalosia ai le tasi pu mo le faʻafefeteina o le faʻaoʻoina, i le mamao o le 4 cm mai le mea e totoe ma punou.
  6. O le maeʻa o oloa o se deleantud ma ufiufi le lanu o le totonu o le vali.

Muamua, fusifu o puipui i le etave o le faʻaʻaisa lilo ina ia o le nati e mai le pito i lalo. Faʻalagolago i le mamafa o le ie puipui, matou te faʻatulaga tulimanu i se mamao o le 30-50 cm mai le tasi ma le isi. Matou te taofiofi ina ia leai se faʻaletonu foliga e mafai ona faʻaleagaina ai le ie.

Faamautu le mamanu o loʻo tuu i le taualuga ma fai se faʻailoga i luga o puipui i luga o le puipui. O le faʻauiga o le pu e tuʻi ma le saogalemu oloa. O lenei auala e mafai ai ona e tautau ie puipui e aunoa ma le faʻaleagaina o le ata. O lenei mea e mafai ai ona tausia le tagata gaosi oloa.

Faapipii i le slab

A manaʻomia e le au pupuni le faʻatamala mai i le puipui, o tulimanu o loʻo i ai nei. O le mea lea, o loʻo faʻaogaina se Mauga sii Faʻatonu, lea e faia i le faʻasologa i lalo:

  1. Matou te tuuina i luga o le tapoleni ma se penitala faigofie a le penitala ma le faʻapipiʻi o le ato.
  2. I le otootoina o nofoaga kelu le Mermocol. O lo latou lapoa e tatau ona laititi ifo nai lo le lautele o le pasi pasi. E taua le aloese mai le lavea o le kelu i luga o ou tamatamailima. O le a ia tiga ai Tatagi tonu ma tuu manatu i luga. Afai na pisia lima, sili atu solo i latou ma ave se fou fou.
  3. A oʻofu le tagi, matou tipi le pu i le tapoleni i luga o le lapoa.
  4. Saunia Mokesi i lalo o le cornice i le tumutumu o le taualuga. O a latou matafaioi e faia e palasitika rewer pe polypropylene vai paipa. E sili atu le filifilia o le lautele maualuga o le a saoloto i le pu o le dermocol. O le umi o le umi o le lima e tutusa ma le mamao mai le pito i luga o le pito i luma o le ata. Faʻamolemole matau ona o le faʻasauā o papatusi, e tele lo latou mata.
  5. Krepim Basuette e ova atu i le taula i taula pe umi lava-ata. O lo o matou faʻaofi le tamoʻe ma le lima i totonu o le pai, matou te tuu le paiko i ai mai le paipa, fetaomi le taiala ma faʻaliliina le atoa mamanuina o le toe teuteuga o le fou-fao. Matou te filifilia le umi o le solo ma o lea e alu i le ogatotonu o le avanoa ma loloto i le tumutumu o le 3-4 cm.

Vaʻai vaʻaia o le faʻagasologa o le ae mauaina i le vitio.

E taua le malamalama i se faʻapipiʻiina o se faʻapipiʻi e te solia le faʻamaoni o le oloa. O le mea lea, i le lumanaʻi, o le faʻalapotopotoga a le tagata faʻapipiʻi e ono teena oe i faʻamaonia.

O loʻo matou lisiina auala e faʻaaoga ai le mea e mafai ona e faʻapipiʻi ai le faʻauiga o ofa o le ogatotonu aunoa ma le le talitonu i lona malosi. O lea ua e iloa le mea e faʻatonutonu ai le faʻapipiʻiina ma pe faʻapefea ona faʻasaʻoina le tulaga, pe a fai e te leʻi aumaia ni mokesi i le vaʻaiga.

  • Faʻafefea ona Gluse le faʻapotopotoga i le pito i lalo o le pito i luga: faigofie faʻatonuga

Faitau atili