Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa

Anonim

Faapipiiina o le fale mautotogi "Space" i totonu o le lumanaʻi: O se lagona o le mamafa, le tele o paʻepaʻe, laʻau, i le saʻolotoga, filemu ma le faʻamafanafanaga.

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_1

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa

O se alii talavou na mauaina fale i totonu o se fale-fou fale ma se avanoa e fatu ai se aiga. O le vaega o le lua tuaoi tuaoi na filifili e tuʻufaʻatasia i totonu o le tasi, ona maua ai lea o le faʻatagaina o le kamupani a le Atinae. O le nofoaga i Fale sa tatau ona iai i aso nei, lalelei ma mimilo, ma le siosiomaga tau faʻafefe ma se fausaga mafaufau lelei. Sa manaʻomia le faʻailoaina o se potu tele ma se puʻupuʻu, o se potu moetetele, o se potumoe tuʻuliga, o se potu faʻapitoa, o le ofutino e lua, aliʻi.

Nofoaga ua teuteuina i luga o Kon & ...

Toe fausia

E tusa ai ma galuega fou i le va o fale mautotogi, na aveʻesea ai se vasega le leʻi fuafuaina, tuʻufaʻatasia le vae ma Odnushki, na faʻateʻa ai isi vaega. O le pili o le faletusi fou o le fale mautotogi o loʻo latalata i le faʻasologa, i tua atu o tuaoi o le "mea" saʻo e oʻo mai le tulimanu o le 'au. Tolu ni kosi o loʻo tuʻuina atu ni tapulaʻa o nofoaga, o le lua o loʻo vavaeʻese i totonu o puipui o puipui e faʻatapulaʻaina le umukuka, o le faʻauiga lona tolu i totonu o le ofisa.

I le potu, o se vaega o puipui ua teuteuina i le ...

I totonu o le potu, o se vaega o puipui ua teuteuina i fata, ma le tasi e sili atu i luga atu o le TV ma BIOCOAMINE, MANATU LE FAAFETAI ONA ulufale i fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga

E ala i le tatalaina i le va o le potu 'ai ma le umukuka faateleina le loloto loloto ma faʻalauteleina i le mafai ona fesoʻotaʻi. Susulu, tioata ma faʻaata e aveese le lagona o le ogaoga o puipui

O loʻo fai mai foi le tau o le lagolagoina o tau o le Pea Hadthub paramepela i le ogatotonu o le fale ma le faletaele. I le tasi itu o latou o loʻo iai se potumoe, mai le mea e mafai ona e alu i totonu o le potu faletaele ma le tele o le potu faʻafeusuaiga; Mai le isi itu - o se nofoaga e ulufale ai i le ulufale mai o le ulufale: i le tasi pito o se tamai fale o loʻo avea ai ma se faʻaopopoina o le fale o le fale, i le isi - o se suʻesuʻega, e aofia ai se nofoaga faigaluega.

I le ofisa, o se tulimanu mo galuega

O le vaega na sosoo ai na faʻateleina e ala i le faʻapipiʻi i totonu o le totonu o le Loggia (o le faʻaiuga na sili atu foi ma le kamupani Atinae).

I le va o le potu i le ma ...

E leai ni faʻafitauli i le va o le l-stiptiodio ma le alatele, ma le vaega potu malolo mai le potumoe e vavaeʻese e ala i le puʻeina o faitotoʻa faitotoʻa. E fitu Windows o loʻo tuʻuina atu i itu e lua o le lalolagi

Lipea

O le fale mautotogi ua saisaia, o pa puipui ua maualuga le pa ma le ulaula, o le taualuga na fai ai mimilo, maualalo tele le maualuga o puipui. Sa faaputuputu falaoa i le potuki i totonu o le plcelain, i le ala savali, faletaele, logsias, i luga o le faapaologa) ma se fale laupapa. Sa vali puipui, o vaega na vavaeeseina e se sikamave i lalo o le sima, fuamoa ma le laupapa size (o le mulimuli foi ua vaevaeina foi i le taualuga)

O le e ona le fale o le fale e fiafia ai le lelei

O le e ona le fale o le fale e talisapaia le atoatoa poloaiga, ma mo mea uma i totonu o le teuina o faiga na saunia mo le nofoaga talafeagai

Nai lo le tutuli puipui

O le teuteuga e fafie e faʻaalu i totonu o le potumoe ma faʻata: O se fasi vaega lautele ua laina i le puipui o le puipui i tafatafa o le faamalama, lea e faʻateleina ai le malamalama; O le tatalaina o le potu faʻafefe e solia ai i ai, lea "e taliaina ai le avanoa. O le taprow flerror lipine o le ata o le kiona-paepae laulau i tua o le moega, aveeseina le lagona o se pa le aoga i totonu.

Transparent tulimanu o le faletaele

O le tulimanu taua o le faletaele e mafai ona nana atoa i tua o pupuni, pei o faitotoʻa i totonu o le potumoe. O lamepa e fetaui ma le moe

O le ulufale atu i le potu moe na tapunia le faitotoʻa mai le laupepa i totonu o le manifinifi uʻamea talaaga. O le tulimanu o le faletaele, osofaʻi i le moe moe, e le foliga malosi lava ona o le faʻamalosi o tioata vaega, ma o le aso ao na olaola ai le faletaele.

Sliding dorto faatagaina le

O le tele o le pa puipui o le palu e fausia ai se taʻaloga manaia ma faia le saogalemu o fatuga taʻitasi.

Fausaga

"Finafulfifloplouct" O le ata o lenei poloketi na manatu i le itiiti ifo o le auiliiliga, tuʻufaʻatasiga o fofo talafeagai mo le olaga i aso uma ma maua o mea totino ma maua o mea totino ma maua o mea totino ma mauaina o mea totino ma mauaina o mea totino ma maua o mea totino Lanu (paʻepaʻe, efuefu, laupapa-enaena poʻo le auro), o loʻo fesoʻotaʻi ma le natura ma le lagona o le fou fou ua filifilia mai le lanu gamma. Eseesega o tuʻufaʻatasiga o le le mautonu ma faʻalenatura ituaiga ma mea e faʻatupu ai le lagona o le toʻilalo o le tuaoi.

Tile ma ata ata o Peretania & ...

O le ato ma le kalafi mamanu e teuteuina ai le fola o le itu o le itu o le itu o le alavai ma le faigofie, faʻapea foi ma le puipui pito i tua o le umukuka. E maua e le moli faitotoa

O le umukuka ma le potu 'ai e tuʻufaʻatasia ma le eseʻesega ma le potu malolo: O lea, o le umukuka o loʻo "faʻaofi i totonu o le lautele ma le volu. o le loloto loloto; Faapipii i laupapa o loo i ai i luga o le taualuga ma le faafeagai o le puipui o le tuufaatasiga, faamanatu i le faitotoa. O le umukuka i le "portal" ei ai se fausia-in i totonu o le hack, o se muamua uaina bottle umiaina o loʻo faʻamauina i totonu o le 'ai nofoaga.

Fausia-i le fale Kimpn T

Paʻepaʻe teuina kapeti e sili atu le mataala, e ui lava o le ea e le foliga, aua e leai se trifle faʻaleagaina le faʻatonuga i totonu ma le ono masina talu ona toe faʻaleleia

O faʻamaumauga o ata ma palasitika, ulufale mai, o loʻo taulai atu i le Windows, o loʻo iai foi le tele o le malamalama o le moli o faamalama, o loʻo pasi atu i le malamalama masani, pasi atu i totonu o nofoaga mamao. O se uiga na o le faletaele e taitaia se nofoa tutuli. O lamepa atoa o lamepa o le le faaituau pe o a latou pepa faʻatino e faia e se siosiomaga autu, faʻamanatu mai laʻau leaga. O se alii talavou e fiafia e malaga, ma o lea ua faaleleia ai e le ofisa se faafanua faafanua o le Itumalo, lea e mafai ai na ia makaina le moli moli o tagata na ia asia. O auiliiliga e pei o bioponels ma liana ma moss i totonu o le faletaele ma potu, biocamine i totonu o le potu malolo ma le mequium e fausia ai le "elemene e mafai ona ogatasi".

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_12
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_13

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_14

O le taele ma agaga o loo i ai i luga o le podium, o le vai mai fafo faiga o lo o faatumu i lalo. O le puipui na sosoo ai ma le vai ua teuteuina i le phytopannelt ma le moss - manaʻomia le maualuga o le suamalie o le susu, ma o le potu talafeagai lea mo ia.

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_15

Puipuiga puipui

Oloa Faʻalenatura - Moss ma Lianas, Coana Carpet o loʻo ufiufi fasiga o puipui - fesoasoani ia faigofie ona faʻagalo e uiga i le faigata o le tau i fafo atu o faamalama. Phytopannels o loʻo i ai i ni faʻailoga taua e lua: O le tasi i le Water Wall Vavaeʻeseina o le umukuka i le potu malolo i tafatafa o le itu i le faletaele. O laʻau e filifilia e tatau ona amanaia a latou teuteuga o manatu ma tausiga faʻapitoa: E ui o le le manaʻomia mo le latou lelei (ua lava e aveese ai le pefu o loʻo faʻaoʻoina, e aofia ai le vaega o le phytoniz).

Fausia-i le fale Kimpn T

Fausiaina-i fale umukuka o le fale na fesiitai i le sone tuaoi i le ala savali. Uma umukuka meaafale o loʻo faia e le tusi a le tusitala o le poloketi, o le tala faʻapitoa

Laina mea, o le ola i le ola ma le mimore ma milo i lalo o le faletaele o le faletaele i luga o le podium

Demigner ksenia heseeva:

Demigner ksenia heseeva:

Mai i le amataga, na ou mauaina ai ni tamaʻi taaseل e lua na tatau ona tuʻufaʻatasia i totonu. O le mea lea, o le fuafuaina o fale mautotogi ua maeʻa ona suia ni suiga taua. Fale monolithic ma piliki na tumu. O lona uiga o le itu atoa e aofia ai ma Monolithic ables, ma i le potu lava lava e tasi ua totoina ai lo latou totoina e le tasi. O lenei minus e tatau ona toe mafaufau ese ma totogi aoga. E tolu pou na avea ma presese mo lenei mea: Na ou nonoa i se "lipine", ina ia faatumauina le laupapa laupapa ma faʻamamafaina ai le vaega o le 'aʻai laulau.

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_18
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_19
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_20
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_21
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_22
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_23
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_24
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_25
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_26
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_27
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_28
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_29
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_30
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_31
Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_32

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_33

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_34

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_35

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_36

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_37

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_38

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_39

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_40

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_41

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_42

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_43

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_44

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_45

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_46

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_47
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Trejc, faʻatasi ma le ODER: Faʻatofuga o le futuri) o loʻo iai mo le tauleʻaleʻa 9907_48

Designer: Knonia Eliseeva

Matamata i luga

Faitau atili