Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai

Anonim

I le sofa e faigofie ma tausi, e tatau ona e filifilia le ala e suia ai lona suiga. O le a matou taʻuina mea uma e uiga i le faiga o Dolphin ma fesoasoani e faia le filifiliga saʻo!

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_1

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai

O le a le dolphin

Muamua, o le faiga o fesuiaʻiga o le suiga o le Sofa Dolphin na faʻaaogaina i le tulimanu, lea sa i ai le manaʻoga sili ona faʻasepu e moe ai. Mulimuli ane, sa lelei a ia faʻaaogaina mo fesuiaʻiga tuʻusaʻo, e aofia ai potu e moe ai. E faasino i le ituaiga o laina-i fafo, ma i le tulaga o le tulimanu o le vaega e le manaʻomia faʻaopopo avanoa avanoa mo le gagau.

E aofia ai mea e lua o elemene, o le tasi o loʻo iai i le vaega faʻaleagaina, ma le isi i totonu o le nofoa. O le fesuiaʻiga o le auala o le uamea uamea pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o pusa laupapa. E aoga lava. Ile faiga o le gagau ese mai lalo o le nofoa, e lua poloka ua fulafula i fafo, o le tasi lea o loo faaaogaina i se isi. O i latou e fausia se popolega vevela.

E ala i le ufiufi ma le vaipuna ma vaipuna, o se tasi o vaega e tau aʻe i le maualuga o le isi, o loo tumau lelei ai pea le malutaga. E tele ituaiga o faʻaotoga, ae o le faʻavae o latou gaioiga e le suia. O le tumau o le oloa e faʻalagolago tele i le lelei o mea o loʻo faia ai le faʻavaʻa. Afai e taugofie le maualalo o le malu, e i ai se maualuga le ono masani o le taimi o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga ma le manuia.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_3

Ata mamanu

Dolphin fesuisuiai ma mafai ona tele fesuiaiga. O fua o oloa e ese mai: mai le tele o suiga i le tele-nofoa tulimanu sofas. O le a mafai ona faia a latou agisters i laupapa, "vaivai" pe toesea uma. O faʻataʻitaʻiga e sili ona manaʻomia e le malutaga e le fata e faʻafefeteina i le lima o le lima, tamaʻi pusa poʻo ni tamaʻi. O le fausia-o loʻo mauaina, e le aoga, lea e le lelei le aoga, ae aulelei.

Faʻavae, o soʻo se tulaga e vaevaeina i ni vaega tetele se tolu:

  • Sao. Meataʻalo o loʻo 'eseʻese lapoa, gagau i luma. O lona manatu iloga o le leai o se pusa mo le teuina o lavalava, talu ai o le avanoa i lalo o le nofoa e nofoia ai le lisi-i fafo tulaga.
  • Tulimanu. Faaauupegaina ma le aveeseina o le tulimanu. Lenei e manaʻomia le i ai o se potu teu oloa, e matua talafeagai. I ni faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, e mafai ona suia le tulimanu.
  • Modular. E manatu o le mafuta ai lea o poloka poloka e ese mai ile tele ma le faamoemoe. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e aoina faiga aoga, talafeagai talafeagai mo nisi potu.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_4

Pe faʻapefea ona tatalaina le sofa dolphin

Tusa lava po o le a le ituaiga meaafale, o le suiga o le suiga i totonu o moega o tupu tutusa. E faia mo ni laasaga faigofie se tolu.

  1. Aveese le aluga mai le nofoa, pe afai o loʻo latou i ai i lenei faʻataʻitaʻiga.
  2. Matou te faia mo se faʻailoga faʻapitoa poʻo se peni ma le pamu atoa i le pito i lalo poloka. I nisi faʻataʻitaʻiga, o le uiga kiliki ua tufatufaina.
  3. Sii le pito i lalo o le module luga ma toso ia te oe lava. O le iʻuga, o loʻo tulaʻi mai le vaega i le tulaga tasi ma se nofoa, fau se nofoaga moe.

E gagau le mamanu, ua lava lea e fai uma gaioiga i le faasologa sao. Muamua e tatau ona i lalo ifo o le vaega sili ona lelei, ona taʻe lea o le vaega. Afai e i ai aluga, latou ua tuu i luga o meaafale. Afai o le masini o loʻo galue, o loʻo faia uma faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le faigata. Moni, ina ia mafai ai ona siʻitia le poloka toe faʻafouina e te manaʻomia e fai ai ni taumafaiga. Peitai e leai se amio a se tagata matua, e leai se latou mea e taua tele.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_5

Matou te ofo atu e matamata i le vitio o se mea leaga o le sofa e tatalaina ina ia maua ai se ata atoa o le faiga.

Aisea e filifili ai ia meaafale

O le tele o fesuiaʻiga o le asini e maua ai le manaʻoga. E faʻapena foi i le tulimanu faʻataʻitaʻiga, ma saʻo ma modular. O le sili ona taua o tulaga lelei, e aoga le matauina:

  • Tomai e faʻaaoga i totonu o le potu o soʻo se tele. E lava le saʻo o se sof, ae o foliga tatala e te maua ai le avanoa sili ona faʻavaivai mo le moe. E mafai ona faʻatuina latalata i le puipui poʻo se mamao mai le, o loʻo taumafai ai lea, o loʻo taumafai le maina o le potu.
  • Faigofie ona faaaogaina. O le suiga suiga e matua faigofie lava. E le manaʻomia le siʻitia o tua, pei o tusi poʻo le faʻailoaina o poloka, pei o ni tulafono. Ina ia faʻamamaina le Dolphin, e tatau ona e alu ese mai le vaega ma siitia i luga o le nofoa nofoa. E moni, o le a tatau ona fai sina laititi e mafai ona tele mo se tamaititi.
  • Moe moe moe. O le a tusa ai pe a fai o se faʻataʻitaʻiga ma se potopotoga maualuga e faʻatau. Talu mai le soʻoga o vaega e lua o loo i ai, o le maualuga e maua ai, e mafai, o le a lagonaina i se tagata pepelo. Afai o le Fono Aoao o loʻo faia saʻo, o le eseese o le a le maua ma o le a maua e le tagata faʻaaoga se lamolemole malie.
  • Talitonuina ma le tumau. Dolphin auala i totonu o le SIFA, o lona ata vitio e faigofie ona maua i luga o le initaneti, tumau mo le umi-taimi gaioiga. E manaʻomia le usitaʻia o fautuaga a le tagata gaosi oloa ma faʻatino uma faʻatautaia uma ma meaafale ma le faʻaeteete. I le averesi, o le mamanu o loʻo tatalia le laʻititi o le 1000 suiga laina. O le maualuga o le lelei o mea ma le potopotoga, o le umi o le umi o le a latou tautua ai.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_6

O le tulimanu ma modular faiga ei ai le isi aoga i le vaaiga a se potu teu oloa mo le teuina o moega. E mafai ona o mai i le vaega o le tulimanu poʻo le faʻavasegaina module, talu ai o le avanoa i lalo o le nofoa o le faʻavae o loʻo nofoia uma e le lisi o le pili.

Mafai Ona Faafitauli ma le Auala e fofo ai i latou

Taua tele i le ata o sina. E aofia ai se faʻafitauli masani i se faʻafitauli faigata e faʻaleagaina ai le fola ma le rollers o le vaega o le toe faʻatulagaina o oloa mo fanua uma. O le mea lea, afai o le potu ua sauni e tulau ia, palu ma mea e manaʻo e saili ina ia mafai ona suʻeina ni vitio poʻo le gaʻo. Latou te le afaina le faailo.

E le manaʻomia le tuʻuina o se sofa i luga o le kapeta. O le ie vaivai o le a faalavelave i le solo i fafo o le poloka. Ma pe a iai le faaputuga e maualuga, e iai le avanoa e taia ai filo i luga o le axoas o le au papa. E faʻatigaina i latou e masani ona feoai ma ave se faʻaopoopoga le manaʻo i le faʻavaʻa. Afai e faia i le maualalo maualalo maualuga steel, e mafai ona sakw le faʻavaʻa ma e oʻo lava i lona malepe.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_7

O mea sili ona taua nei ma le le fiafia o le mamanu. E mafai foi le malologa e pei ona mafai ai foi ona faia se isi meaafale. Ina ia puipuia ai latou, oloa gaosi e fautuaina i le tausiga lelei mo le oloa. I le faʻaopopo atu i le faʻamamaina masani o le auala i luga, e fuafua e faʻatino se tele o mea na tutupu:

  • Faamamaina o le suiga o le suiga mai le filogia ma le susu. Lenei o le a puipuia ai le faʻalata o le ele o le ele ele ma le faʻaputuga o palapala, lea o le a taofia ai le masani masani o le auala.
  • Liligiina o vaega o lapisi. E tatau ona latou gaoioi saoloto i luga o taiala, a le mafai foi ona suia le system.
  • Faamama le Rollers ma le auleaga o loʻo latou faʻatumauina ai, mai lapisi ma le faaputuga. E faʻapitoa tele mo meaafale, lea e tu i luga o le kapeta o le taloina.

Ma nai isi fautuaga aoga. E le mafai ona faʻatutuina i lalo o le sofa soʻo se mea, e matua laititi lava. E mafai ona latou faʻalavelave i le faiga e masani ona faʻatino. Afai i le faʻagasologa o le faʻapotopotoga poʻo ni meafale na faʻafuaseʻi ona avea ma faigata, e le tatau ona e taumafai e maeʻa le faʻagasologa i soʻo se tau. O le soona faʻamalositino, o faʻailoga ma sili atu taumafaiga e mafai ona oʻo atu ai i se malologa o vaega o le faʻagaioi. E tusa ai ma faʻatonuga, e sili le toe faʻafoʻi mea uma i le uluaʻi tulaga ma toe faia ma le faʻaeteete se taumafaiga.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_8

Auala e Filifili ai "Tonu" Fuafuaga

A o le filifilia o le sili atu le lelei faiga mo lou fale, e manaʻomia le faʻatonuina le faʻatumuina o le faʻatumuina, e iloa ai le maualuga o le faʻamafanafanaga o meaafale ma lona nofoaiga. E i ai le lua o le faʻatumuina o filifiliga: faʻasaina ma le tautotogo. O le muamua o lona uiga o le faʻaaogaina o le paʻu o le paʻu o le paʻu poʻo le polyarethane vai o ituaiga eseese. O le sili atu le tumau ma faigofie-faʻaaogaina mulimuli, o le mea lelei lea o le filifiliga lelei i le tautotogo faiga. O le filoloaina e le agamalu ma vave ona leiloa ana meatotino.

Faatumuina i le tautotogo elemene o le lua ituaiga. O mea fai e faʻalagolago i auiliiliga o se ituaiga o le "Snake" mai le SPRES, o fesoʻotaʻiga taʻitasi e fesoʻotaʻi ma tuaoi. O mea leaga o le ela, e lelei lava ona fai le tino o le tino, ae tonu lava seia oʻo i le taimi o le taimi o se tasi o elemene malologa. Mulimuli i lenei, lafoina, leiloa o foliga foliga mai. I nisi o tulaga, o mea faʻaalia i luga o auiliiliga e mafai ona taʻele i fafo atu o le lelei i fafo atu.

Maualuga faigofie ma tumau poloka ma le tutoatasi vaipuna. O iinei o elemene taʻitasi o loʻo faʻapipiʻiina i se mataupu taʻitoʻatasi. Lenei faʻatagaina le faʻamama e ave ai se ata e mafai ai ona taoto i ai. O ia oloa e manatu o oa, sili ona lelei mo le moe atoa.

Sofa ma dolphin mechanism: pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i meaafale e te fiafia ai 9914_9

Dolphin sofas ua manatu o se tasi o sili ona sailia-mulimuli. Ua filifilia i latou mo potu malolo, umukuka ma potumoe foi. Ae e alagata ona malamalama o le a mafai ona avea latou ma matala atoatoa suia na o i lalo o le tulaga o le saʻo filifiliga o le faʻatumuina. Optimomen, pe a fai o se turthopedic iunite mai le tutoatasi vaipuna.

Faitau atili