O le mea e tatau ona e iloa e uiga i Gluewood: O se tagata poto e nafa

Anonim

O le mea e tatau ona e ave o le kuli a Glue o loʻo galulue i lou fale o lou atunuʻu mo se taimi umi, faamatala le tagata poto.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i Gluewood: O se tagata poto e nafa 9926_1

O le aso, toetoe o meaafale uma, kapeta ma faauma laupapa laupapa e faia kusi ma scrambled fafie. O fale tetele ma matagofie e faia mai le Glue pa. O le a le eseesega i le va "kelu" ma "scrambled" fafie? Scrambled fafie, o loo fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi i le umi. O pa nei, laupapa, TININD, RILS, EM. O le kelu e taʻua o fafie, fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻiina i le lautele. O mea na i ai talitafatufanua mumu laupapa, taʻele o le faʻamalama, masoa, suluga o faitotoʻa, ma isi. O nei igoa e matua faʻatapulaʻaina latou, pei o lea lava mea e fai ai faitotoʻa mai i pa papaʻe, ma pa malosi o loʻo faʻaputuputu faʻatasi. O le mea lea, o le a matou faʻaaogaina le tasi upu - "kulu fafie". O le lautele o le faʻaaogaina o le pa o loʻo faʻaaogaina mo se fale ogalaau o se masani ma ata ata.

I lenei umukuka countertipy o le aoauli & ...

O le a le manaia gelu fafie

Muamua, meaafale ma le nofoai ma le faletalimalo. E leai ni mea ma le mataga ma le mataga. O le fafie fafie e laititi lava le tau i le totogi ma e le masani ai. Na te feagai ai vaega o lapopoa tele: countertaps, Shircases, faamalama le faamalama, faaumaina panels, ma isi.

Laulau o le 'au

O loʻo faʻatau atu le kulimi i luga o le ituaiga o meafale matata ma mata o ituaiga eseese ma vaega. O le ata vaaia e sili ona vaʻaia o le faʻaaogaina o le kulie o le faʻatauina o le faʻatauina o faasitepu ma le aulotu. O le asō e mafai ona e faʻatauina mea uma mo faasitepu na faia o le laʻau tele o le tele o ituaiga: oona ma paina; Mai le oak ma lefulefu, mai le larch ma addar ma isi. O loʻo iai foi le aloaʻia o le faʻatau atu, ma sitepu i mea taʻalo, ma pou ma ni alofilima, ma lima o vaega eseese ma tuʻufaʻatasiga. Uma - mai le matutu laupapa ma sauni e faʻaaoga.

O matou na aoina lenei taumafanafana aso malolo ...

O le le fiafia o le matutu fafie i totonu o fale, e tatau ona i totonu 6 ... 12%, ma sili ona lelei - 8 ... 10%. I lenei susu, o fafie e le o faʻaalia i le vevela o le vevela-susu ma cracking.

Fola o le scrambled slud fox

  • Aisea o le slab mai le laau o le atoatoa o le fou o le fou (29 Ata)

O le a le mea o le a le fai atu ai tagata faatau

Mafaufau i taimi mataʻutia o le faʻatau atu o se tipi mai le kuli o le kuli. Ina ia sefe ai mea ma le faʻaititia o le tau, tagata gaosi oloa ua faʻaaogaina i le tele e mafai ai ma glue (faʻapipiʻi) e oʻo mai i fafo o le bo). E masani ona masalosalo le tagata faʻatau i le tele o "zigzags" mai le pito i tua o fafie o le a vaʻaia i totonu o le potu. O le mea lea, a okaina, e tatau ona talanoaina muamua lenei fesili.

Laulau ma se laupepa tele mai & nb ...

Faʻaititia le tau, tagata gaosi oloa sefe i le taimi ma le lelei o mea mamago ma luga o le tulaga lelei o keue, lea i le muamua masina o le faʻagaioiga. O lenei sili ona faʻaalia i pito o le pa. Faʻaseʻe o Glue laupapa - feteʻenaʻi ma alualu i luma ma le alualu i luma.

Ma le mea mulimuli ane, o le lelei o fafie na faʻaaogaina mo le faiga ma le tele o pa mai le tele o pa gaosi mai, "Ua tele ina manaʻomia." O le iʻuga, e tele a matou taga laiti laiti, o se tasi o le le faʻamaoni ma toe faʻaleleia foi ni mea.

Fausiaina o se fale mai le kelu pa

I le faʻatulagaina o se laupepa seti, fai se tuʻuga ma le saogalemu i totonu o se konekarate pe i le Annex i totonu (masani ai se galuega faʻapitoa i le konekarate) uma o loʻo tusia). E tatau ona puʻeina i laau taʻi tele, mo le malo i fafo o laʻau, tusa ma le leai o ni taga uʻamea ma taga, ma faʻailoa se uiga lelei ole ekalesia.

I le taliaina o le KichO u uiti, e asiasia lelei le kelu clue. Ia mautinoa e fuaina le suamalie o le mutia o laupapa - nila susu i le tele o mita taugofie ma faatau atu i le tele o faleoloa meafaigaluega.

Faitotoa ma le lautele o le au ata & ...

Faitotoʻa i le lautele geled panels pe a uma le 10 tausaga o faʻagaioiga. Latou uma npis!

Ae paga lea, e leʻi atiaʻe lava e le toti i le fale puipui o le RAM. O loʻo iai tulaga o faʻalapotopotoga ia e faʻatonutonu ai faʻamaumauga i le toesea o le tota. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tasi le selau 77511573-013-2006 Bar Cotofie Gllow. Faapitoa tulaga. I lenei pepa, o tulafono o le mauaina o laupapa i le fale gaosi ua faʻaalia - E mafai ona faʻaaoga i totonu o le taliaina o le 'ava i le fale puipui i le Konekarate. O loʻo iai foʻi le Aso Toʻonaʻi 20850-84 "Fanua kulimi. Lautele auiliiliga. " E faʻaaogaina foʻi i tipi mai le kulimi.

Counterttop mo Bar rassell ...

Afafine

O le a se mea e mafai ona fetaiai pe a okaina ma faagaoioia le 'olo o jainery ma meaafale? O le sili ona masani ona masani ona masani ona masani ai o mea o loʻo i ai i nofoaga o lapisi ma le mafanafana o oloa laupapa mai le fafie laupapa. O le taimi masani o lo latou taʻe ma faʻamalamalamaga o se mea le lelei-lelei gaʻo, le faʻaʻaisa ma lofituina i le taimi o le sapalai o fafie. O le le maga o le matutu o laʻau e faʻaaoga i totonu o le fale i le taimi o momoliina e tatau ona i totonu o le 8-10%. Maualuga le headymity (faʻapea foi ma lalo) mafai ona oʻo atu i le vevela-susu defortation, o loʻo taua ma taofi. O le mea lea, pe a aveina o oloa ma meaafale mai kuku laʻau, o se manatu ma le faʻaeteete i le faʻamaligiina o fafie.

Manaʻomia le faʻatulagaina o faʻatonuga mo le faʻagaioiga o oloa ma meaafale mai meaafale fafie.

Oak laulau mai meafale talita & ...

E tasi le finauga e tasi e fesootaʻi ma le faʻagaioiga o oloa o kusi o kusi o mea fafie (o lenei susu i totonu o potu. I fale laupapa, ma susuga ea ea i totonu ole 25-35%. E lelei lenei mo tagata o nonofo ai. I le CP County Station State R 64.13330.2011 Coullalan Deburements. O le toe faʻafouga lomiga o snip II-25-80 (ma le suiga Nu.1) tusia mea nei: "E le faʻatagaina ona faʻaaoga le GLee Coplaen Mo le vasega o le A1 . " O nei tulaga e fetaui ma le tau i totonu o fale vevela i totonu o le susu susu ma le susu o le Snip 23-02-2003 "Puipuiga o fale".

E tusa ai ma lenei fua, o le faʻaaogaina o le kulu fafie mo meaafale ma kapeta oloa i nofoaga laupapa e masani ona le mafai. Ae i seisi polokalame faatonutonu ua faia e le DSTST 30494-96 o fale o nofoaga nofo mau ma tagata lautele. O tapulaʻa o le microclite i potu "i le fuaiupu 3.4 faʻailoa mai mea nei:" O le sili ona lelei ma faʻatagaina poʻo le mafai ona faʻavaeina o le ofeʻau o le ea) Faʻaalia i laulau 1 ma 2. A i le Lisi 1, ua faʻaalia o le sili ona suamalie ea ea i nofoaga nofomau ai 30-45%. O lona uiga, o tulafono faatonutonu i luga e feteenai ma isi.

E oʻo i le faletaele laulau luga & ...

E oʻo i le faletaele, o le faleuila olo o se laulau faleuila mai le faʻamoe mai o loʻo tautuaina matou ma le faʻatuatua ma le moni

O nisi konekarate o lenei feteenai e faamaonia ai a latou galuega le lelei. Ina ia aloese mai iʻuga o nei ituaiga o faʻamasinoga, a o le i faia le feagaiga mo le gaosiga o oloa ma mea e faʻamalieina ai le ea i totonu o lau konekarate. O le mea lea o le a faʻafefe ai le tau, ma "maualuga-tulaga" tagata gaosi oloa o le a le o se tala ma se faʻalavelave e galue ai.

Aafiaga o le Tagata Lava

Ua matou faʻaaogaina meaafale ma ni oloa eseese mai tamaʻi laupepa (faitotoʻa, faʻamalama, laulau, ma isi mea) i totonu o le tatou atunuʻu. O le ea e le mafaamatalaina e seasea nai lo 35%. Ma e leai ni taufetuli ma mafanafana o kusi fafie, vagana mo nisi lava mataupu o le cracking o fatuga fatugafale fatu talitumata. Ae na vave ona matou faʻaalia le mafuaʻaga mo nei tautau - o le faanatinati lea pe a latou gaosia e faʻaaogaina le le lava o le mago o laupapa.

Na o le kulie laupapa mo & ...

O le mea moni o le mea lelei o le mogalemu o laupapa i potu le fiafia e oʻo atu ile 15%, ma afai latou te faʻamau le talita mai ia laupapa - fagogo mago i le 8-10% ma o le a tuʻuina i totonu o le faaputuga. Ma o le a mautinoa o le a aliali mai le cuck i luga o le geudsed genction. A faʻapea o loʻo ia te oe e tetee atu i latou i totonu o se potu vevela i le itiiti ifo i le vaiaso - o le a le aliali mai le taʻotoga.

Na lolomiina le tusiga i le mekasini "fale" Nu 12 (2017). Lesitala i le lolomiina lomiga o le mekasini.

  • O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo

Faitau atili