Paketi toe faaleleia o le umukuka i le fale o le potu

Anonim

O lenei ata faʻapipiʻi o loʻo i totonu o se tamaʻi potu tasi potu fale i totonu o le potu faʻafanua. O le talimalo - o le tamaʻitaʻi o le mamalu mamalu - ua leva ona fuafua e faʻafou ai le fale, ae le saunia mo tau tele.

Paketi toe faaleleia o le umukuka i le fale o le potu 9927_1

Paketi toe faaleleia o le umukuka i le fale o le potu

O le tusitala na fautua mai e fai i totonu i le itu faaonapo nei, ina ia le faamanatuina ai le tulaga "babushkin toe faaleleia". I totonu o le lanu lanu, na avea le sao o foliga mai o ninipai, tibets, tiʻetiʻe pepa i luga o puipui, efuefu faaputuga i luga o le fola. I le mamao na o le fola na o le mea na tupu ai modula, o pale paolo ma lanu uliuli i luga o pupuni e maua ai le ola.

Manatua o se tasi o galuega sa fetaui ma le faʻatupega, o lea e faamalieina ai meainu leaga: Pūnisiona maaa le fola, o puipui o le lakapi, o loʻo tapena ai faaloaloa.

Paketi toe faaleleia o le umukuka i le fale o le potu 9927_3

Designer Jeanne tamaiti aoga:

Designer Jeanne tamaiti aoga:

Mai le aiu o le ua toe fausia ai, na teena e le talimalo, ma e matua faigata ona faaleleia faiga. E le gata i lea, le faʻatagaina i totonu o pulega talafeagai o le a manaʻomia. O le vaega taua o le umukuka ua fuafuaina ina ia mautinoa ai le mafanafana o le fafine matutua. Ae i le taimi lava e tasi, ua matou saunia mea uma i le tulaga o le taliaina o malo na faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'auala' ua tuʻufaʻatasia i ai i se isi ona faʻaaoga, ona o le vaega o le laulau pito i luga e mafai ona siʻitia. I luga o le puipui i le faʻaputuputu foliga o tautau faʻaopopo nofoa. O le umukuka lea o le le faʻatulagaina o le M -xoppiration ma le fofoina o le Kapeti.

  • Faʻafefea ona faʻaauu i le umukuka i totonu o le potu atoa: filifiliga mo le fuafuaina mo le eseese faʻasologa

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Paketi toe faaleleia o le umukuka i le fale o le potu 9927_6

Designer: Jeanne Tamaititi Aoga

Matamata i luga

Faitau atili