Cuishiine i le ecostel ma sima ma laupapa teuteu

Anonim

O le tuʻufaʻatasiga o eseese lanu o sima ma le natura o le laʻau o se matagofie lanu lanu i le eco-matagofie.

Cuishiine i le ecostel ma sima ma laupapa teuteu 9931_1

Cuishiine i le ecostel ma sima ma laupapa teuteu

O lenei umukuka o loʻo i totonu o se potu e lua o le potu na fuafuaina mo se aiga o le lua.

I le taimi o le kuka Ho & ...

I le taimi o le tapenaina o ipu, na manaʻo ai le Jotes ia i latou e nonofo i le laulau, o lea na latalata ai le tagata mamanu i le Glazed Semi-rocker. Faʻatasi ai ma le ulu o le umukuka, e fausia ai se vaega o le mea o le kuka, ma le tagata faʻatau, pei ona ou manaʻo i ai, i taimi uma i le ogatotonu.

O le umukuka fuafuaina o le tali e faʻaavanoaina foʻi mai totonu o le fale mautotogi: o le potumoe o loʻo vavaeʻese, o le umukuka ma le potu malolo faʻapitoa ma se lautele lautele mauaina. O le mea mulimuli ua fesoasoani i se singsad slidged vasega. Ina ia faʻamamafaina le lotogatasi o nofoaga, mo teuteuga e faʻaaogaina tutusa le vali o le mafanafana efuefu paolo.

Cuishiine i le ecostel ma sima ma laupapa teuteu 9931_4

O le tele o le Ecosil i le umukuka avanoa na aumai i le ulu o le ulu, o loʻo faʻaogaina i totonu o le suauʻu o le suauʻu. Ae o faitotoʻa mai i le aufaʻatasi ma Cundz counterttops piki i luga se sitaili sitaili o puipui ma fola.

Demigner Elvira stankevich:

Demigner Elvira stankevich:

I fale mautotogi o lo oi fale o le TM-25 lava tulaga masani, e tele lava siosiomaga matagofie: o se faʻataʻitaʻiga, o le vaega o le faletalimalo e lua. Ae o loo i ai le maoaʻe minus - o le maualuga o le taualuga e naʻo le 2.65 m, ma ao leʻi faia le teuteuga. I la tatou mataupu, ina ua uma le masini, ua pa'ū i le 2.58 m, ona o le mea sili ona taua. Toeitiiti o le vaega o le potu o le potu (faʻatasi ai ma le semi-tulaga sone), o le taualuga na tuu i totonu o le 8 cm - e ala i le mamanuina o le GCC. O le vaʻaia vaʻaia mo le leiloa, na fesoasoani ai le auala i luga o le mea o loʻo i luga o le kuka, faʻapea foi ma le faʻamalologa i totonu o moli tioata, taulaʻi le semi-fua. Lanconc meaafale, moli pito i luga, tutusa foliga ma foliga o luga o ata o ata - vali, popcelain conyware, laupapa mo le sima o le atoa, lotogatasi.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Cuishiine i le ecostel ma sima ma laupapa teuteu 9931_6

Designer: Elvira stankevich

Matamata i luga

Faitau atili