Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua

Anonim

Toeitiiti lava o soʻo se umukuka e mafai ona vaʻai i lenei metotia. O le fiafia i gaioiga - e mafai ona e sauniaina meaai, ma mea leaga o mea, ma le vevela ipu, ma toe teuteu pea. E taua tele i lenei auala e mafai ai ona e sauniaina meaai e aunoa ma se tele o suauu - ua i ai togafiti lelei o le taumafa lelei, e taua.

Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua 9936_1

O le a le mea e tupu pe a masani ona faʻaaogaina le poto maʻi? E mautinoa lava e leiloa le mama ma manaia foliga. O le asō o le a tatou taʻuina mai le auala e fufulu ai le umu - fale vailaʻau poʻo le faʻaaogaina o le fua o mea.

Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua 9936_2

  • Filifili le ogaumu: 6 tapulaa e mataala i

O a ituaiga o tekonolosi o?

Muamua manatu i ituaiga o masini aiga. O le alualu i luma e le tulaʻi mai, ma o nei mea o loʻo i ai ni mea e iai ... i mataupu faʻavae, e le mama ai. E faapena? Sei o tatou vaai.

1. Uiga o le Manumalo

Ua taʻua foi o mea faigaluega i le mafaufau lelei i le pyrolytic-tapena. O a latou uiga faʻapitoa - na faʻatau ma meaʻai ma meaʻai o loʻo liua i le lefulefu i se vevela (e oʻo i le 500 ° C). Ae o le faitotoʻa e tasi, o loʻo malulu le faitotoʻa - e le sili atu i le 55 ºC. Afai o loʻo e faʻateʻia le vevela faʻamamaina, e mafai ona e toʻafilemu. E mu ma mafua ai le faʻaleagaina o oe poʻo fanau i le faʻagasologa e le mafai - o le faitotoʻa e poloka otometi i lenei taimi. Ma pe a uma le malulu, e na o le soloi o le fatu apamemea ma le susu susu poo le solosolo.

I le auala, e fufulu ai le mea pueata, e te le manaʻomia e aveese ai le grill ma le tao pepa. Ioe, o se auala faigofie ma le lelei o le faʻamamaina - leai se mea e manaʻomia e mafaufau ai pe faʻafefea ona kuka le masini pe a uma le kuka. Ae totogi mo lenei galuega o le a tele.

Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua 9936_4
Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua 9936_5

Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua 9936_6

Ogaumu

Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua 9936_7

2. Ma le faifai pea le mama

E mafai foi ona e feiloaʻi i le Suafa - Cataligic. I totonu o le ogaumu o le ogaumu, o se mea faʻapitoa i totonu e le o faʻaleagaina. Ma catafititic faamamaina o tupu ona o le vailaau gaioiga. Afai puʻupuʻu, o gaʻo ua pa'ū i luga o kaponi, vai ma mea o loʻo i ai i luga o puipui.

I le auala, o le kesi, ma le eletise eletise e mafai ona maua i le catasitic tali. Ma o le galuega e mafai ona aofia i le va o kuka - ma e mafai ona sefe. Ae, o le mea e leaga, o le Catalytic panels e le galulue lelei i taimi uma. Punaoa - 300 itula. O le ofuvae e mafai ona ufiufi na o le itu o itu, e tele lava - le pito i lalo o le kapota apamemea. Ae o le a manatuaina e le faitotoa o ia.

Metotia ma mata catalyst

Metotia ma le Catalyst Fufulu

  • Faʻafefea ona fufulu le kesi kesi i le setete o le fou

3. E le o le mal-faamamaina metotia

E ui lava e taʻu mai e tagata gaosi tagata gaosi i latou "ma le hydrolysis faʻamamaina". O Matagofie kapoti e manaʻomia ona fufulu ma o latou lava lima. Ae o lenei filifiliga faʻatino toeitiiti lava - le tau aoga ma le maualalo malosiaga malosi foliga mai e sili atu le mafaia nai lo le mama faifai pea.

Mo mea masani ua latou manaʻomia aia tatau & ...

I luga o le masani masani e manaʻomia le tausiga saʻo.

Ma o loʻo manaʻomia lava ona e faʻatali mo le malu o le masini e fufulu ai totonu.

Talu ai pe afai o ē e ona o se mea lelei tele, latou te le mautinoa lava o feagai ma le faʻafitauli o le ogaumu palapala. Teu ia mama - faigata. Ae faafetai ia tatou fautuaga, E mafai.

Faʻafefea ona fufulu le umu mai gaʻo ma Nagar ma le fesoasoani a faleoloa?

Itu vaega o se taula masani - lamolemole. Ma e tatau ona fufulu. Afai o le Broboabe e fou, lava pe a uma le vai kuka o le susu o le spange - taumafai e ave le mea masani i le toese. Ae o le alofina etar o le a faalumaina mo se taimi umi ma felauaita. Ma a aunoa ma vailaau o aiga, e le mafai ona fai.

Galue faatonuga nei.

  • Aveese le fata ma fale tausi fale mai ia e umia, ma salu o latou vavaeese i le vai ma le vailaau - o le a liliu i fafo ma le filogia vave ma faigofie.
  • Faʻateeseina le mea faigaluega pe faʻaaoga i totonu o le kapeneta. Ae taumafai e aloese mai le ulufale atu i le fan ma faʻamafanafana masini - pe a maeʻa kuka e mafai ona taofi i luga o oloa.
  • Liliu le slab mo le 10 minute - e faamaluluina le palapala tuai.
  • Fufulu le vaega i totonu ma le rag poʻo le va o le vanii o loʻo faʻavaveina ma le vai.

Aua neʻi galo e uiga i totigilima paʻu ina ia aua neʻi faʻaleagaina le paʻu o lima.

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi o le pipisi?

Ina ua maeʻa vailaʻau o le fale, atonu e i ai se manogi le lelei. Faʻafefea ona 'aveʻesea? O le faigofie auala o le ventilate. Ae ei ai le faʻaaliga o tagata o loʻo iai - faʻataʻitaʻiga, tuu le vai ma le faʻamalosi o kaponi totonu ma faʻamau i nai minute. Pe ave le sua o le tipolo ma le vineta, ma saunia se fofo. Ma pe a uma - solo le autafa ma lalo.

Faʻafefea ona faʻamama le ogaumu i totonu mai le gaʻo tuai ma le fesoasoani a le aiga vailaʻau?

O le sili ona lauiloa ma le aoga iloiloga - "Shumanit". Ae o loʻo ia te ia se tasi o le sili ona faʻaletonu manogi. E le mafai ona feagai ma maʻitaga ma aiga ma tamaiti laiti.

O vailaʻau o le aiga o le supatata de & ...

O talavaivai a le aiga pei o le pisapisao o le a galulue moni i le pa. Ae maitau o le manogi le lelei o le a tuliloaina umi

O le uiga o le eco-faamamaina e mafua ai le mea moni o le sili atu o faʻavae fou na aliali mai, e aunoa ma le saua o le chemistry - vaʻai mo i latou mai tagata gaosi oloa poʻo tagata gaosi.

I le auala, o le acid i le tuʻufaʻatasiga o le filo e mafai ona faʻaumatia ai le laualuga. Faʻalogo atu i le faʻailoga ma faitau faʻalelei ma faitau ma le faʻaeteete le tagata gaosi oloa i luga o le afifiina.

Afai o oe mo nisi mafuaʻaga faasaga ia Kisionary, pe e te fautua mai foʻi, matou te fautua atu ia manatua a le faʻaaogaina o le matou tinamatua lalelei. E matua leaga lava ma leaga. E pei lava o le aoga, o le gaʻo gaʻo e mafai ona mama, ae o le sola gale e le mafai. E ui lava e aoga le taumafai!

Eco-faauo "folk" fua

1. Faʻaaogaina Blizrave Fufulu

Faʻaogaina o lenei metotia, e mafai ona e faʻamoemoe e aveese le mea tuai o meaʻai ma neagar. Ae ia faaeteete - faigofie ona taofi le enamel, ma e toetoe a le mafai ona faaleleia.

  • 20 CRAP HOMSHASHAM MO ECO-THE CHANDS e aunoa ma Chemistry

2. Faʻaaogaina Soda

SODA - "Universal Fightter" i lau umukuka. O le mea moni, e faʻatino lelei le faʻamamaina, o le a iai se meaʻai a le i ai. O mea na tutupu i le poto masani na fai mai i le fesoasoani a Soda, e mafai ona e sefe le tioata mai le plaque ma le sote. Liligi i luga, laititi teisi ma alu ese mo le 40-60 minute.

Soda - Universal Fesoasoani & ...

Soda - Universal Fesoasoani i le umukuka

3. Ma le vineta

E tatau ona latou pepese le pa ma le faitotoʻa o le ogaumu, ma tuʻu mo ni itula. A uma - fufulu le luga.

4. Faʻaaogaina vinega + Soda

Padium pa ma pito i lalo, ma ina ua uma ona sosolo e le soda. Splash le laualuga ma le acetic acid. O lenei metotia fesoasoani i le lelei tele le gaʻo o le gaʻo.

Vitio: Instagram Rusia.food.story

5. Faʻaaogaina le sua o le tipolo

O le sua suamalie o le tasi lemon, faʻafefiloi ma le vai ma solo le palapala le kapoti.

E mafai ona e saunia le isi paluga - i le koneteina ma vai e tuu ai le lemon fasi ma liligiina soo se mea leaga. Ma ina ua uma - taofi totonu ma mafanafana i luga o le 100 tikeri. Ulugalii o le a fufulu palapala ma tataina, ma pe a uma ona e fufuluina puipui ma le spange.

6. Faʻaaogaina se fefiloi vinega + soda + lemon acid

O lea, muamua mafanafana o le masini mo le 20 minute. Ua lava le 50 tikeri. A o tupu le faʻamafanafana, faʻafefiloi le soda ma le paʻu ma faʻaopopo le vine i mea matutu. O le fefiloi o le fefiloi o le a fesoasoani e foia ai le faafitauli - o le a na ona sau mai i puipui.

7. Faʻafefea ona fufulu le ogaumu mo gaʻo Faapipiiina vinega + Soda + Ata Malamalama

Faʻafiafiaga o le tamaoaiga ma mea o loʻo taʻua i luga. Ufiufi pa, faitotoa ma i lalo, alu ai mo le 2 itula. O le mea lea, e mafai ona e fufuluina le laualuga mai lanu enaena.

E ala i le ala, o meaaoga o le a fesoasoani e faʻafou ai paʻu, villle ma lima. Ma o le sooupu e atoatoa mo le lelei i luga o luga - e le faaleagaina ai latou.

8. Ae o le fasimoli

Shir i le vevela vai fufuluina gel ma le fasimoli a le aiga i totonu o le pesini, pe a uma ona tuuina le paluga i totonu. Mautu tulaga - vevela agai i luga i le 100 tikeri pe sili atu. Ia faʻaleleia le aʻafiaga, faʻatali le afa i le itula. O le a sili atu le faigofie le palapala.

9. Nuu

Afai na e maua se uevele, e sili ona manaia le fufuluina ma le pulu. Ina ia faia lenei mea, tuu le ipu i totonu o le ipu ma se vaifofo o le kulimi mafiafia mo ipu, faʻamalolo ai ma tuʻu mo le 30-40 minute. O ulugalii o le a pa'ū ma "faʻaputuputu" palapala ma meaʻai meaai. Uma ona faigofie o le a aveese uma gaʻo.

10. Faʻaaoga le Amio Amiotonu

Matou te iloa uma e mafai ona mumu meaai. Aveese le Nasara o le ai ai ma le fesoasoani a Amona 'ava. Susu o puipui ma alu ese mo le po.

O le isi auala o le vevela lea o le ogaumu ma se pesini i totonu o le vai totonu. Ona ave lea o se isi pusa ma sasaa sina amonia iina. A oʻo le vevela i totonu o le vevela i totonu, tuʻu le samania i luga o le pito i luga, ma o le vai o le vai.

11. Faʻaaoga se paluga paluga

Vaʻai - E oʻo lava i se penina o le a fesoasoani o le a fesoasoani e faia ina ia pupula le ipu. O le faia o lenei mea, susu o mea na i ai i mea faigaluega ma faʻapipiʻi le fusi. Afai e te tuua le la luga mo le tele o itula, aveese to lisi o le a le faigata atoatoa.

Vitio: Instagram Uborka_protry

12. Faaaoga le masima.

Liligi puipui ma lalo, ma pe a uma ona vevela. A faʻaumatia le masima, ma faʻaalu ai, ma faʻaalu le faʻamamaina masani ole fasimoli.

O ni nai fautuaga sili atu

  • E matua fautuaina lava e faʻaaoga le tuʻusaʻo o le uunaiga - mo se faʻataʻitaʻiga, mai le palu faʻafefiloi. Ma musu foi e faʻaaoga le Steam (e le o le masani ona o loʻo faʻalenatura, ae o se vaalele sao).
  • O se itu e mafua ai le slab e mafai ona feoaʻi ma se ie na lafo i le vai. Ma faʻaaoga foʻi mea mo le faʻamamaina o faʻamalama i luga o le laualuga.
  • Teena le au palu o le "DETT" Ituaiga - Tuu le Scratches.
  • E le mafai ona fufulu le vaega o le vaega i le malosi o lona uiga - e i ai se tulaga lamatia o le ftasi o le ffasia o mea uma o tagata.
  • O nisi tausimai e mafai ona fufuluina i se vai taele.
  • Masalo o le a faigofie le faiga pe a e tuʻuina atu le metotia i luga o le vaega - aveese le faitotoʻa.
  • Soʻo se fale vailaʻau e naʻo le faʻaaogaina i luga o le malulu.
  • Moli pulu ma le fin fufulu na o le fasimoli fofo.
Siaki le vitio e saili ni auala sili ona manaia.

Matou te aumaia ni faaiuga

Ioe, e sili atu le faigofie atu le faʻatau o se ogaumu o ia lava - ma leai se ulu tiga. Ae afai o le 30-50 afe o le a le aoga o lau paketi, e tatau ona le aoga, o le a tatau ona e sailia ni metotia o fufulu mama.

Afai e tele Nagor, ma o le a le tele o ia i luga o puipui, e te le iloa - ma e tupu pe a latou ulufale atu i le fale e aunoa ma le laveaʻi fale. O le vailaʻau maketi mo le faʻamamaina ua tele, mo tofo uma ma atotupe. Ma afai e te masani ona tausi i le taimi e masani ai, mai le taimi na e faʻatau ai - lava lava o le fofo. Aemaise pe a tatou fufuluina masini i le taimi lava na kuka ai.

Sefe le Ali-Cheed pepa, i / ...

Sefe le Mini-Cheot pepa, faʻafuaseʻi ona sau

  • Faʻafefea ona fufulu le microwave i totonu ma vailaʻau o le fale ma fofo fale

O a metotia e te masani ai? Fetufaai atu ia i latou i manatu.

Faitau atili