O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga

Anonim

Sima, gypsium poʻo le polymer - vavaeeseina ai foliga o ituaiga taʻitasi ma fautuaina e te filifilia.

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga 9954_1

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga

Laina taua le faʻatagaina o ni faʻalavelave ma ni mea ese mai le saʻo o puipui ma pine (mai le 5 i le 60 mm), o loʻo fesoasoani ai ma le au tau o loʻo fesoasoani ma le au tau Na te fausiaina se maʻa mautu, lamolemole, ae o le faʻavae malosi mo nisi galuega. Ma lamolemole e maua ona o le manifinifi-vaega tutusa o le fasi faapipiiina. O le a matou taulimaina le mea e tatau ona filifili ai.

Mea uma e uiga i pasty pastes

Fausaga

Manatu

  • Mamago pe sauni
  • Faamoemoega

Putty mo le uma

  • Splice i lalo o le pepa puipui
  • Tuu i lalo

Faamau mo le tele o faavae

  • Fafie
  • Palakalafa

Vaega o filifiliga

O le a le mea e mafua ai le sthamy palu

O le oloa e aofia ai le tolu vaega autu. Muamua, o le fusipaʻu le paʻu. A maeʻa le lelei o le vai, ae alu loa i se pa manu, ona i ai lea i se tulaga mautu. Tulaga lua, o le mea faʻaalu, e masani ona masani ona faʻataʻitaʻi ia Created Markit Marde, papaela, pola. Ma lona tolu, faʻaleleia faʻaopoopoga e faʻaleleia atili ai meatotino o le fofo. I le igoa, e mafai ona e malamalama vave poʻo fea mea i lenei oloa o se noataga: i le sima - sima, i gypsum - polymer - Polymer - Polymer.

Sima

O ni fofo e fausia ai se vaipupuni o le vai malulu, ma o lea e lelei pe a mataʻitu ni suiga, puipui ma faʻailoga i le faletaele, vaitaʻele ma isi potu ma isi potu ma isi potu ma isi potu ile maualuga o le le fiafia i faletaele. Latou o le a avea ma faʻatuatuaina faʻavae mo le faia o tumutumu o tumutumu ma panonini. E matua manino lea o le mea e filifili ai mo le faletaele. Peitaʻi, o le tulaga faʻataʻitaʻi e masani ona lafoaʻi pe faʻaitiitia foi le tau faʻamago, aemaise ma solia le galuega tekonolosi.

Gyptum

Gyptum Pastes, faʻatusatusa i le sitaili, o loʻo fefe i le susu ma e le fiafia i ni faʻafitauli tau le atoatoa. Ae peitai, latou te fausia se stiotheruther luga, vave mago e aunoa ma le solomuli ma cracking. Gypsium i luga o puipui ma pine o le a lelei le ea. O le numera faʻapitoa e talafeagai mo potu mago. O loʻo faʻaaogaina i lalo o le Wallpaper poʻo le pisia.

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga 9954_3

Polmers

O fofoga o Polymeric e tuʻufaʻatasia ai le lelei o le faʻapipiʻi ma le sima. Latou faia se mea mautu ma lamolemole luga, faʻaaogaina mo le tutusa faʻamoemoe pei o le gyptum - i le tulaga mulimuli o le tapenaina o le faʻavaeina o puipui ma le valivaliina.

Ona o le maualuga o le palasitika, polymeric meafaigaluega e faigofie ona tufatufa atu i luga o le vaalele ma le tulaga laititi e tusa lava pe o le a le aoga tele. Pe a filifilia se tagata tutusa, o le faʻagaioiga o le tau o le ogaumu ma le ituaiga o le faʻauma o loʻo tuʻuina atu.

O le Polymers e fausia ai le tulaga manifinifi ma lamolemole tulaga faʻasanivoir, ona o loʻo latou faʻaititia le faʻaititia o vaega (0,05-02 mm). Ua vaevaeina i fuainumera o faʻavae, faʻaiʻu le gataga ma lautele. O le muamua maualalo mafiafia o le 1 mm, o le lona lua o le 0.2 mm.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le au paia-Koneben Speciatitisments e faʻaaoga ai le faamaea polmetric oloa Weber.veintonk Lr + mo le oona mulimuli. O lea ua avea le faʻavae ma le lamolemole uma - WeBber.vetott LR Pasta (pe a faʻamamaina le paʻu (fatu - p4200, o le vaifofo o le lautele o le lautele. mafai ona faʻaaogaina ma se vaega mai le 0.5 i le 5 MM. Ma apalai o se faʻavae poʻo le maeʻa o le faʻavae.

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga 9954_4

Polymer Pastes o loʻo faʻaaogaina i le tulaga o le tele o mafuaʻaga: Monolithic ma Cypster System, Plasters Placks (CLAND SAMES (CLAS ), Plastery Card (GLC). Polymer Network e le o taimi uma e sili atu ona lelei e ala i sooga o glk. O nisi fale gaosi e fautuaina e faʻatatau i le faʻapitoa o le fefiloi mo lenei faʻamoemoe ma faʻateleina le tetee, pei o le gyptum Arona Arona nif.

Ina ua uma ona faʻauiga ma le vai, polymer pastes taofia le taua o meatotino e le mafai ona umi nai lo sima ma gypsum. E mafai ona faʻaaogaina i totonu o le 15-24 itula. Ma le teuina o le 7 aso, pei o le "CP Pro" (MC-BAUCHEMIE) MA LATOUTUFINIH SITE (UPU O UIGA). O le mea moni, ma taimi uumi i totonu o le galuega, e tatau ona tapunia le tele o le tamaoaiga. Afai o le fofo na avea Viscous (i totonu o le tele o le vaitaimi), ua matua faaosofia e aunoa ma le faaopoopoina o le vai. Manatua: O le gaosi oloa o le faʻaitiitia taimi mafai ona eseese i lalo o le faʻamalositino o mea eseʻese. Sei o tatou fai atu i lalo o le vevela o le vevela. O loʻo faia ni galuega o loʻo faia pe a uma ona faʻamamaina le tulaga o le tulaga.

Manuia le atoatoa
Palasitika ma fetaui e galue. Talafeagai mo galuega i totonu.
Thixotropic. A o le tulafono, e le talafeagai mo le taotoga i susu

Nofoaga.

E i ai le mamafa o le alatele i nofoaga eseese. E sili atu taugata nai lo gypsum ma cuction formpolations.
Sili s shaothe sili ona tele o le le fiafia.
Vave ona faanoanoa.
E leai se solomuli.
Aua le faalavelaveina.
Siosiomaga saogalemu.
E le manaʻomia le pipiʻi pisia.

Ituaiga o Mea

Fefiloi mago ma susu

O mea e maua ai mea e gaosia i le ituaiga o palapala palapala pe i le ituaiga o se oloa uma. I le tulaga muamua, o mea o loʻo liliuina le afifi i totonu o le vai tane, o le matauina o le vaega o loʻo faʻaalia e le gaosi oloa (e masani lava e 1 kg o le paʻu). Ona faaosoina lea e se faufauga o le faʻafefiloi i luga o tamai taimi aʻo leʻi mauaina se mea taua tele. E mafai ona inuina 5-10 minute ma toe fai le auala e maua ai se toniga, ae le o le aofia ai ni fasifofo o fofo.

O le taimi atoa na mafua ai i le gaosiga i le gaosiga o tagata faʻapitoa, lea e mautinoa ai le homogene o le fofo, o le toesea o lumps, Norcassion, uafu i totonu. I le ala, mo le gaosiga o le oloa e faʻaogaina se mea e faʻaaoga ai le sili ona lelei o le sili ona laʻititi o vaega (0.02-0.1 mm). A faʻaaogaina, o le manifinifi, lamolemole vaega atiaʻe, lea e faʻalagolago i le faʻaaluina o silisili.

Afai e te faʻaaogaina ni filifiliga le talafeagai, o nisi taimi pe a tuʻufaʻatasia le mea ua uma ona ufiufi ai le faʻapipiʻiina ma se fou fou e mafai ona faʻaalia ma tau le mafai ona faʻagaioia. O loʻo iloga i luga o faʻafitauli o loʻo iloga i luga o le eleele maualuga: o le paluga o le spalala ma e faigofie ona unaʻia ai. O le matai e talisapaia i latou mo le faigofie o le faʻaaogaina ma le atoatoa fefiloi o vaega, lea mulimuli e mautinoa o le toniga ma le tamaoaiga vali. Mea faigaluega uma o loʻo faʻaogaina i le taimi o le shovetiking e tatau ona faia mai le slithless mea.

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga 9954_5

  • Punou puipui i lalo o le pepa puipui: Faʻafefea ona e faia galuega ma maua se iʻuga lelei

Faamoemoega o Mea

O oloa uma ua fuafuaina e fofo ai nisi galuega. Faavae i luga o lenei, e iloga ai tufuga.

Amata

O se vaega tele o loʻo faʻaaoga tele. O le fofo e mafai ona tapunia le tele o le lapoʻa o le faʻavae, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o piliki poʻo sima i luga. E apalai i se tasi pe sili atu o loʻo i le mafiafia o le faʻasologa o le mm. Ina ia faʻateleina ai le malosi feagai i le va o faʻavae, e fautuaina ai le kimipiʻi o le faʻamama avega.

Faaumaina

O mea na te mauaina, o le galuega autu lea o le tulaga mulimuli o le vaalele. E sili atu le maualuga o le manifinifi vaega o 3-4 mm. E le mafai ona tapunia le faaletonu tele. Faʻaaogaina pe a uma ona amata le taʻele poʻo luga o le faʻavae e aunoa ma le vaʻaia sese.

  • Matou te filifilia le faauma i lalo o le ata mai le 3 lauiloa ituaiga

Lautele

Tuʻufaʻatasia le mafai ona faʻaumaina le faʻauma ma le amataga tele. Mafai ona faaaogaina nai lo se isi o latou. E faaupuga faigofie ma matufi lava. O le iʻuga, e maua ai se mautu, sili ona lelei. O le tau e maualuga atu nai lo le o le faaupuga.

Faʻapitoa

Na o le pau lena mo nisi vaega o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua o le palakepipipapa maʻa ma fola sima, ia faʻatumu ai le "faʻafitauli" gagau, ma le tuʻi. O le tuʻufaʻatasiga ua filifilia e faʻavae i luga o tulaga oi ai nei. Faʻaaogaina i le agavaʻa e tusa ai ma fautuaga a le tagata gaosi oloa.

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga 9954_8

  • Faʻafefea ona fuaina puipui ina ua maeʻa: sitepu i le sitepu faʻatonuga

O le sili e tuu ai puipui i lalo o le puipui ma vali

Puipui puipui

O le faʻavae mo le 'aʻoaʻoga potu e le tatau ona i ai le popolevale, o le mea itiiti. O le mea lea, i soʻo se tulaga, e tatau ai le totoa. E mafai ona e filifilia se mea faavae i luga o se noataga. Ua sili le faʻaaogaina o potu malolo mo potu susu, lea e masani ai ona faʻaosofia le vevela. I fautuaga, o le a se mea e fai ai le pu o le pu o le umukuka mo le umukuka po o le faletaele e masani ona auai.

Gypsium e sili ona fetaui lelei mo potu mama, aua e le taliaina le susu. E matua pala lava, e faigofie lava ona sefe le galuega. O lea, e fetaui i potu o tamaiti, potumoe potu, potu malolo, ma isi. Filifiliga lautele - Polymer Pastes. O ni palasitika, magafaga, aua le fefefe i le susu. O le faʻavaeina o le faʻavae, pa'ū i luga o soʻo se faʻavae. Tele taimi e masani ona faʻaaogaina i lalo o le vali, talu ai i lalo o le pepa puipui e mafai ona e mauaina se mea taugofie.

Matamata le sili atu e tuu le faʻavae i lalo o le Wallpaper, e manaʻomia e faʻavae i luga o le tulaga o le laualuga. A faʻapea o loʻo iai ni faʻaletonu taua o loʻo iai i le tulaga o le pamu, nifo poʻo le chips, o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o le siʻufofoga o le tulaga. O le a ia feagai ma ia sese. I luga o le a manaʻomia le tuueseeseina e le gypsium faʻavae. A faʻapea e talafeagai le faʻavae i ni mea laiti e talafeagai mo se lautele lautele i luga o le plaster.

O le a le mea e filifili ai mo pa ma fola: Vaʻaiga lautele o ituaiga eseese ma aoga aoga 9954_10

Vali

Passtes mafai ona faʻatumu le faʻanoanoa ma le faʻalavelave e aunoa ma le faʻavaeina o le vaega o le vaega. O sea ituaiga o se superfio e masani lava e masani ai ona ia faʻaaogaina ai ni vali vali, lea na faʻaalia e laʻititi ni faʻaletonu o vaʻa. O le mea lea, a o le masalosalo, o le a le mea e filifili ai e vali, e sili le tatau ona ave Poliemers.

  • 7 mea leaga fale e le tatau ona i totonu o lou fale

Auala e Filifili ai se Nofoaga mo Nofoaga Ese

Faavae mea e taua. E le tutusa uma pasta atoa i luga o faavae eseese.

Nai lo le gaosia o se laau

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻafitauli, o le a le mea e fai ai le pu i luga o le laupapa e sili le foʻia e toe foʻi mai o polū. O le oloa e faamatalaina e ala i le lelei o le alavai i soo se mea. E taua le taulimaina o fafie ma le affisppice e puipuia ai le fafie e puipuia mai le pala.

Sili atu e tuu le palakalafa

E le talitonu le tagata atamamai e le mafai ona iai se faʻaopopoina o le faʻagaioiga i luga ole palapala. O se mea sese tele lea. O le suisui ma pulou mai luga o fusi e mafai ona maitauina i lalo o ie manifinifi, aemaise lava i lalo o le vali. Ma le isi mea, pe a fai se pala ua manatu, ma o le fanua e mafai ona suia i luga. O lea, e tatau ai le totoa. E le gata i lea, i le itu mulimuli ane toe faaleleia, e faʻafaigofie ai le aveeseina o ie tuai.

Mo Degwall, e taua pe a uma le faaiuga o tootoo e filifili. Amata pe lautele e le manaʻomia. Ia mautinoa e filifili se pasa talafeagai. I le amataga, o soʻo se soʻo e faia, e mafai ona tuʻuina atu i ai, e mafai ona faaopoopo faʻatasi. Ina ua uma ona mago, ua tuu i totonu o se vaega sili ona lelei. Afai o le a le lava, tasi pe lua e sili atu. O i latou uma e tatau ona mago lelei ae e te leʻi faʻaaogaina se tasi.

O le a le mea e filifili ai mo puipui ma le taualuga

O le tulaga autu mo le filifiliga o le vailaʻau o le tulaga o le laufanua e tatau ona faʻatutuina ai. O le vaalele mo le alualu i luma e tatau ona lamolemole, aunoa ma mea itiiti, tausuai ma isi faaletonu. E le gata i lea, nai isi fautuaga e tatau ona amanaia:

  • O mea e lelei e aoga e aoga ai le filifilia o le poto masani. Amataga e sili atu e filifili ai le tele o sauni sauni mo le punou. E moni, o le a maualuga.
  • A iai ni masalosaloga e uiga i le filifilia o se ituaiga mea, faatau se ufiufi lautele. E fetaui lelei mo se galuega.
  • E fautuaina le mafaufau lelei lelei i le oloa. O le i ai o le aofia ai e le masani ai e masani ona talanoa e uiga i le maualalo lelei.
  • O le lanu o le faʻamau e taua tele faʻapea foi ma se malamalama ua faʻauma e manatu. I le tulaga lea, e tatau ona paʻepaʻe le efuefu poʻo le papala.

Na matou iloa le mea e tatau ona filifili ai mo le taualuga po o puipui. E manaʻomia le faia lea mea, taʻitaʻia e le tulaga o le ata lafoia. O le filifiliga sili ona lelei e masani ona palu i luga o le plaster po o polyers. O ia latou palakalafa, faigofie i le gaʻe, toulu i luga o soʻo ai mea ma ono tamaoaiga i le taumafaina. E tusa ai ma iloiloga, latou te sili ona manaʻomia.

  • Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok

Faitau atili