O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu

Anonim

Sauni e suia i lau oe umukuka? Siaki le matou lisi puʻupuʻu o mea e tatau ona ave i totonu o le amataga o soʻo se galuega.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_1

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu

1 Saunia se Fuafuaga Fuafuaga

Faʻatamaʻia le umi o le umi, lautele, o le maualuga o lau umukuka ma saunia se fuafuaga fuaina, ma mafaufauina uma o le liliuga, ae le galo e uiga ile faamalama ma le faitotoʻa. O le iai o se fuafuaga faapena, o le a sili atu ona faigofie le filifilia o meafale ma mea faigaluega, fuafua le numera o manaʻomia o loʻo manaʻomia mea, ma isi.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_3

  • 8 umukuka fola mo i latou e fiafia e kuka

2 Fai se fuafuaga eletise

Faailoga mea uma ma e tatau i togi, kise, moli. E fesoasoani lea ia folau atu i le maumaututu o mea eletise, ma malamalama foi i le mea e te manaʻomia e faʻaliliuina ai le ki.

Ma filifili foi i le numera o fesoasoani i aiga i lou umukuka: O lenei fesoasoani o le a fesoasoani e tufa saʻo le pule i luga o le fesoʻotaʻiga.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_5

3 Fuafua se paipa uaea

Afai o le liʻo e aʻafia ai le soʻoga, mafaufau poʻo le a nonofo ai paipa i le eleele, o le a manaʻomia e sui potu, ma e tatau ona e faʻapaʻiaina.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_6

4 Mafaufau e toe fuafuaina

Afai o le toe faʻaleleia manatu o soʻo se toe faʻaleleia, ia mautinoa e le feteʻenaʻi le tulafono ma e le manaʻomia le feeseeseaiga (isi, ia mautinoa e malilie i suiga uma o le afio mai o le afio mai) Aemaise mea e i ai i se tulaga pe a iai ni kesi ma le ogaupa kesi i totonu o le umukuka: leai se tagata lava ia e mafai ona i ai i le leaga.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_7

5 Tausiga teuina

Masalo na uma ona e ausia lenei fautuaga i mataupu e uiga i le tapenaa mo le toe faaleleia. Leitioa: A uma lava, o le fuafuaina o le teuina o faiga o se matua taua le taua. Malilie, o le a afaina le amataina o le kukaina i totonu o se umukuka fou - ma iloa o oe o le sili atu ma le sili atu ona maoae o loka pe malutaga. Ia e matua talisapaia le numera o mea oi ai i ai, mitamita le lava avanoa mo le lolo se matou galuega, aua le galo e uiga i le loka mo sapalai.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_8

6 Aua le galo e uiga i Ergonomics

Fuafuaina o le lumanaʻi, pe a iai i faʻavae faʻavae o ERGAONCOCOCS. O le ipu ipu e sili atu ona tuu latalata i le magoto, pulou - e le mamao mai le ventraim shoft, ma o le pusaaisa e mamao mai le maa.

O le microwave e sili atu le tautau i luga o puipui faʻapitoa pe tuʻuina atu mo se isi pito ese o le fata poʻo se nofoaga i le laupapa laupapa (ina ia le nofoia le masini).

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_9

O le SKnk o loʻo fautuaina e aua le latalata i le puipui poʻo se pusaaisa (tuʻua le itiiti ifo ma le 20-30 cm i le itu).

Lelei, ina ia mafai ona siitia i le va o le pusaaisa, magoto ma ogaumu na e le taofia ai oe. E sili ona lelei o le mamao i le va o nei tolu "vertisis" o le galuega tafatolu o le 1.2 ae le sili atu nai lo 2.7 mita.

Afai o le loggia poʻo le faapaologa o loʻo latalata i le potu, ia mautinoa e leai se mea e pei o le ulufafo.

O le faʻaaogaina o le umi o le umi o le lalagaina o le umukuka o le 1 mita. O le laʻititi mamao i le va o le pito i luga ma lalo kapeneta o le umukuka headset o le 45 cm.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_10

7 Faʻalauiloa le faʻafitauli o le saogalemu

Taumafai e faʻalatalata atu ma le totoʻa i lau umukuka, aemaise lava pe a iai tamaiti ma fagafao i totonu o le fale. O tagata gaosi faaonaponei e fiafia ai i mea faigaluega a le aiga ma le tulaga o loʻo i ai i tamaiti; Ma i faleoloa ma oloa mo fale o le a e maua ai le tele o le tele o taofi mo faitotoa, faitotoʻa ma pusa, faʻapea foi ma pupuʻu mo tootoo.

I le auala, aua o le umukuka e sili atu le filifilia o togi-tistiture-tistiture faʻataʻitaʻiga, e ese mai, e aoga le maitauina, e aoga le matauina i lamepa na fuafuaina mo nofoaga susu. Ma, o le mea moni, faʻaititia le pasese o le pasese.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_11

8 Ia manatua au lava mea e te fiafia ai.

Taumafai e amanaia au lava masani ma olaga, fuafuaina toe faʻaleleia i le umukuka: masalo o le a e manaʻomia e faʻatulaga se fale kofe? Pe mini pa? O aiga tetele o le a manaʻomia se laulau sili ona ogaoga o le laulau, ma laʻititi mafai ona faia ma o latou. O i latou e fiafia e sauniuni e manaʻo e faʻatulaga se nofoaga talafeagai. Ma tagata e i ai le malosi o le olaga, o le tele o le taimi e faʻaalu ai le fale, e mafai ona faʻatapulaʻaina le ulutala laupapa.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_12

O tagata maualuluga ma le maualalo o le a faigofie i le tele o tulaga o le galue i luga (e masani ona latou fautuaina le maualuga o le 15 cm i lalo o le helbow i lalo o le tulilima tulaga).

Ia mautinoa e mafaufau i nei faaupuga ae leʻi amataina le toe faaleleia o galuega - ma ua e mautinoa ia faʻamalieina i le iʻuga.

O le mea e tatau ona e amanaia, amata mai le toe faaleleia i le umukuka: 8 manaomia manatu 9971_13

Faitau atili