Faʻatopetope e faʻatau: 8 faʻailoa manatu mo meaalofa fou o le Tausaga Fou

Anonim

Afai o le a e faia ni meaalofa e pele ia i latou, ia faaaoga a matou uunaiga ma le filifilia o le sili atu tauofoga tausaga ua tuuina atu.

Faʻatopetope e faʻatau: 8 faʻailoa manatu mo meaalofa fou o le Tausaga Fou 9977_1

1 aila

O le Win-Wank filifiliga mo le tausaga fou. Muamua, moligaʻo (aemaise lava i le taumalulu) e le tupu tele. Lona lua, e mafai ona latou maua mai se mea saʻo i le taimi o le faʻamanatuga.

Faʻatopetope e faʻatau: 8 faʻailoa manatu mo meaalofa fou o le Tausaga Fou 9977_2

Armatic ample moligao "taumalulu afiafi"

350.

Faatau

2 manogi mo le fale

E aoga lava seisi fale mautofia lautele. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le manogi, matou te fautuaina e aua neʻi filifili tele ma pupula manogi - ona pei o lea o le meaalofa o le a faapena.

Totonu o le lestima.

Totonu o le lestima.

990.

Faatau

3 neutrral multiles

O le meaalofa sili ona talafeagai o le meaalofa o le a avea ma se mafanafana mafanafana - e leai se tele o taumalulu foi. E sili le filifilia o le le mautonu lomiga, e aunoa ma se ata po o se mea manaia. Ae o le mea, tuu atu le fiafia i le faʻalenatura - fulufulu, utton.

Plad Suld Seans

Plad Suld Seans

1 752.

Faatau

Afai e sili atu lou talitonuina i ou tomai, e mafai ona e vaʻavaʻai i mea teuteu aluga poʻo solo, e masani ona latou manaʻomia i totonu o le fale. Ae mai le faʻatau o le moega ie lino e sili atu le nofo - tusa lava pe e te masalo ma le lanu, e le o se mea moni e te filifilia le saʻo.

4 detor deor

Faatatau i Faʻatulagaina, liʻo i se faʻailoga o le tausaga ma kalena ua galo ia te ia - e malosi tele. Ae o le laʻititi o itula poʻo siʻosiʻomia i le agaga o le aso malolo, o le a talafeagai i totonu ma pe a maeʻa le tausaga fou, e talafeagai lava mo le meaalofa.

Faʻatopetope e faʻatau: 8 faʻailoa manatu mo meaalofa fou o le Tausaga Fou 9977_5

Garland moli "Bayby"

1 500.

Faatau

5 Rumboxes ma 3d paso

O nei voluma le paso i le tulaga faʻapitoa o le a mafai ona teuteu ai le totonu, o lea o le mea moni e te tuʻuina atu ni meaalofa se lua: taʻaloga ma decor.

Faʻatopetope e faʻatau: 8 faʻailoa manatu mo meaalofa fou o le Tausaga Fou 9977_6

3D paso "roses"

850.

Faatau

6 uluai umukuka sapalai

E uiga i le maneta o le tautala e le alu, ae o uluai masini, mea e le masani ai mea e fesoasoani i le 'ava i le auala o le a tupu ai le' ava malosi. Sa matou mauaina se teuteuga matagofie mo uaina, e aofia ai ma kakscrew, skeppers ma malu puketi.

Seti mo le uaina vaomatua

Seti mo le uaina vaomatua

2 670.

Faatau

7 tamai mea faigaluega

I lea ma le tulaga, e manaʻomia le iloa o manaʻoga o tagata e ona o loʻo afaina ai se mate. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Gourmets mafai ona fiafia i le fou o kamukuka, pei o malutaga, ma i latou e le fiafia i le faʻamamaina o masini.

Lima Philitide Philip GC299 / 40

Lima Philitide Philip GC299 / 40

2 590.

Faatau

8 meaalofa meaalofa

I le tulaga e te le iloa i mea uma e tuʻuina atu, E i ai se tali sili - O se meaalofa pepa. E faʻatau atu i faleoloa mo totonu o le fale mo le IKA. Ma faʻamolemole fai, ma aua le faʻatauina mea le aoga!

Ae faʻapefea mea mo le fale e te manaʻo e maua o se meaalofa? Faasoa le tali i manatu.

Faitau atili