Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai

Anonim

O se tasi o mea sili ona lelei mo le maeʻa o le faapaologa o le ufiufi o le ufiufi. O le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona filifili ma faʻaaoga le faʻavaeina o lona faʻagaioiga.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_1

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai

Nai lo le mea e mafai ona vali ai le laina i luga o le faapaologa ma aisea e tatau ai

O mea e teu ai mea mo le gaosiga o lenei ituaiga o feagai ma afi faalenatura. E matagofie, tumau ma le tetee i le ono mafai ona afaina ai. I se faʻaopopoga, o puipui na teuteuina i fafie "Manava", lea e atagia lelei i luga o le Microclite. Ae i le taimi lava e tasi o loʻo iai ni vaega o mea e mafai ona faʻaleagaina ai mea. O le mea lea, e taua le malamalama ile aoga o le faʻagaioiga o le Tliga e puipui ai mai le faʻaumatiaga.

Peitaʻi, e le naʻo oe e faʻatunona e le aunoa o se faʻaletonu faʻaleaga, ae mafai foi ona suia ona foliga. E mafai ona vali le laufanua, le mautonu, vanina, etc. Ina ia maua se iʻuga lelei, tele pe faʻaaoga le tele o tupe. E faʻamoemoe uma i le mea ou te manaʻo e alu i le iʻuga. E faigofie ona galue ma mea, e mafai lava ona fefaʻatauaʻi oe ma oe lava, aemaise pe a e faitauina ma le faʻaeteete le faʻatonuga ma le faʻamatalaina ata.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_3

Auala e Filifili ai "Tonu" Faʻavae

O le mea taua i le filifilia o mea manaʻomia e tatau ona avea o tulaga e faia ai le faʻasaga i ai. E ui i le mea moni o le faapaologa o loʻo i luga o le fofaga o le fale, e le mafai ona faʻaseʻe ma le fefinauaʻi i nofoaga mai fafo. Afai o loʻo faʻapipiʻiina le sila, o le fale puipui e puipuia ma le talitonuina mai le tiga, ma le tiga o le susu ma le vevela. I le tulaga lea, e mafai ona faʻaaogaina fofo o loʻo manaʻomia mo galuega i totonu.

Afai e leai se glashing pe e le maualuga-lelei, o le laualuga e masani ona aliali i le afaina o mea. Latou manaʻomia ona faʻagaioia na o vailaʻau mo galuega i fafo, e sili ona puipuia ai uiga faʻapitoa. I soo se tulaga, faʻaopopo atu i le vali poʻo ni mea eseese, o loʻo tuʻuina atu mea eseʻese meatotino o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, tetee ia faʻaititia, faʻasolo, susu, susulama, ma isi.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_4

  • O le a ma le mea sili e vali ai le laina i totonu o le fale: aotelega o mea ma toleniga vitio

Faʻafefea ona taulimaina le laina i luga o le faapaologa: Filifili vali

O le faʻaaogaina o le vali e manatu o le a o loʻo nanaina o le laufanua o le laupapa i lalo o le mafiafia o le ufiufi. Ae o le laina i totonu o le a maua se lanu fou. E toetoe lava a mafai soʻo se tasi, e faʻatatau i le mamanu o le potu. Ma le faʻaaogaina foi o le fofo lavalava, e te mafai ai ona faamaualuluga le tamaoaiga o le faavae, ae na o le laʻitiiti. E vali laupapa laupapa, e mafai ona e faʻaogaina ituaiga tolu o tupe:

Suauu

Faia i luga o le faavae o fualaau fai fualaau faisua, lea e fuafua latou meatotino. Sili ona fiafia i le faavae fausaga. E le tapunia le pofu o pou o fafie, o loo faaauau pea ona "manava tutusa pei o luma o le vali. Puipuia lelei le laʻau mai le aʻafiaga o mea le lelei. O le tauemu ua maua le mafiafia, e le aoga tele, e le o le mautonu.

O vaivaiga e aoga le maitauina o se umi umi o le mago. E le i se laʻititi ifo nai le fitu itula, ma le laugaina o lima o le tulaga e mafai ona fai ni nai aso. I le aluga o taimi, lanu uliuli e mafai ona fusia i lalo o le faatosinaga a ultraviolet. E tatau ona e mafaufau i ai ae e te leʻi valiina i lanu pupula i luga o le la.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_6

Alkyd denselyty

O le faʻavae o ia faʻaputugatupe o se suauʻu masani poʻo le suauʻu faʻalenatura, lea e manaʻomia ai na faʻaaoga e fai ma faʻapopole. O le vali vali o se susu-puipuia, mafiafia, elastic corings e le taʻei ma e le o le leaga i le vevela vevela. E tetee i le faʻaleagaina o mea leaga ma aʻafiaga o vailaʻau eseese, e aofia ai ma le malosi.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_7

A uma ona talosaga, o le fofo e sili ona vave avetaavale. Mai le faʻaletonu e manaʻomia e maitauina ai le manogi sili ona manogi, o lea e manaʻomia e galue i le manava. E taua tele le faʻaaogaina o le alkyd tulaga mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. Afai e valiina le mea mo galuega i totonu ma le puipui pito i fafo, o le la lava samasama ma le palapala.

Fausaga

O lenei kulupu e aofia ai ni ata eseese, o le faavae lea e mafai ona tulai mai Alkyd, vai, poaners, ma isi .. Uma latou ua fuafuaina mo na o galuega i fafo. Fausia se tumau, o le poto lelei ma le poto. Puipuia lelei le faavae mai le afaina o le amhorya. O le mea leaga tele i le faʻatusatusaga ma isi ituaiga o mea e manatu o le faʻatapulaʻaina o le filifiliga o ata.

O le a le tele o le tele o le ufiufi i luga o le faapaologa

O le faʻaaogaina o Valesnash faʻatagaina e faʻatumauina ai le fausaga o fafie ma ona foliga, ao puipuia i fafo atu ni faʻamatalaga mai fafo. Mo lenei mafai ona faaaogaina:

Aqualaki.

Nofoaga e ono tuʻufaʻatasia, ina ia leai se manogi lelei, saogalemu atoa. Latou te faia se ata o le vai o le vai o le a vave tele. O le mea faigaluega e mafai ona leai se lanu pe tuʻuina atu se laʻau o se paolo faʻapitoa. O le minus e mafai ona e mafaufauina le le lava puipuiga puipuiga. Mo lenei mafuaʻaga, latou te faʻaaogaina mo naʻo potu tapunia.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_8

Alkyd fofo

Gaosia mai le alkyd resilins. Ina ua maeʻa la latou tusi talosaga, vai-res-replent o loʻo faia i luga. E matua lelei lava, pa malosi, tumau, tumau ma le tumau. Puipuia lelei le nonoa mai nifo, ma le leaga ma le leaga. O le vanu o loʻo tatalaina manino pe o se moli malamalama, o loʻo faʻamamafaina ai le ituaiga o laʻau aemaise lava. Ae ui i lea, e i ai se manogi manaia ma manogi laiti.

O lona uiga ma polyarethane

I ai le tele o manuia. Fausia se susuga o le susuga, tumau ma malulu-tetee. E matua lanu, ae le o le alu ese. Atonu e valiina, i lenei mataupu ua maua ai le ituaiga o ituaiga mamalu. Le lava o mea - o mea oona oona aofia ai i lona faʻavae, o loʻo maua ai le lacquer e matua le fiafia o le manogi lelei. Ina ua uma ona mago, na mou atu. Mo se mafuaaga, e sili atu le filifilia o lenei filifiliga mo le nofo ai i fafo.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_9

Acrylic varnish

Mo isi vailaʻau, o le faʻavae e faʻaalu. Latou te saogalemu, lelei puipuia fafie mai le] ultratroiolet, aua le mumu ma maua se lautele lautele lanu. O le tau o latou e laiti. O le ava malosi poʻo le vai e mafai ona faʻaaogaina o se solvent. Togafitiga O le fofo o loʻo faia i le lua tulaga. O le muamua vaega e puipuia, o mea nei na mulimuli mai ai le faavae o lanu. O le mea na faʻateleina ai le fofo o le taumafaina.

Lesitalaina mo le ufiufi i luga o le faapaologa: sili filifiliga

O se faʻailoga iloga o mea e faʻatonutonu ai mea o le avanoa o le loloto o loʻo i luga o le fausaga o le laʻau. Ona o lenei, E sili atu i latou nai lo isi fualaau faasaina puipuia le laau mai le tele o uunaiga. E le gata i lea, e iai le totini e aumai ai ni laʻau nisi meatotino: teteʻe i le afi afi, fua o meaola o tagata microsimistings, ma isi. Ina ia faʻamalosi lapisi, e sili le faʻaaogaina o ia mea e faʻapalapala.

Morinalka

O le igoa e tuufaatasiga se vaega o le vaega o le patetele e faʻavae i luga o le vai, ava malosi, Alkyd faʻafoe, aniclic. E faia i le ituaiga o le powder, faʻapipiʻi pe sauni e faʻatautaia ni suavai. Po o le ā lava le mea, o le fualaau faasaina o mea a le vai o loʻo tupu mai, tuʻuina atu mea tau vai - ma le ono faʻamamafa, faamamafaina ai lona fausaga. Lanu simulators teisi e iloa ai le faavae. Filifilia o se talafeagai talafeagai, e tatau ona e mafaufau o tuʻufaʻatasiga e gaosia mo galuega i fafo ma mo galuega i totonu. O le muamua aofia ai vailaʻau e puipuia mai i le burnout.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_10

Sauniuniga ma Wax

E puipuia lelei e fafie mai le tele o le susu ma le vevela vevela e oʻo lava i tulaga faigata. A uma ona fai, latou te faia se ata o le puipuiga o le puipuiga o ata tifaga o ata tifaga, o le laufanua o mea e mafai ona pupula po o le matte. Taofia le atinaeina o le mald ma tagata fungas. O tuʻufaʻatasiga e mafai ona aofia ai mamanu i fafo, latou te le fefefe ai i le ultraviolet.

O le a le mea e togafitia ai le laina i luga o le faapaologa mai le la

O le filifiliga o mea mo le faʻagaioiga o loʻo faigata pe a fai o le potu o loʻo i luga o le la. O lona uiga o le malosi o le ultraviolet o le a sili atu le maualuga. I se faʻaopopoga, o le faʻamaliega o le a faʻamafanafana sili atu nai lo le tasi e tu i le itu i matu. Filifilia o le tuʻufaʻatasiga, e tatau ona e saʻilia i le teteʻe i le UV rays. Afai e maualalo, e tatau ona e sailia se isi vaifofo.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_11

Ina ia mautinoa, e le tatau ona e valiina le lamellae ma poutu o plaoaa, e vave ona latou mumu i le la, mafai ona taʻe. Ia "lagona" i ni tulaga e le fiafia i ai ma acrylic eseese. Atonu o le sili sili lea o le tali nai lo le ufiufi o le ufiufi i luga o le faapaologa i le itu la i le la, pe a le manaʻomia le suia o le lanu o le fafie. A leai, e aoga le pikiina o se tasi o auala mo le valiina.

Fesootaiga galuega tekonolosi

O le faʻaaogaina o le sili o tomai e le faʻamaonia se iʻuga lelei, afai o le tekonolosi o le tusi talosaga e le o maitauina. Ua amata mai i matou i asiasiga lelei o le faddding, aemaise lava pe afai o le ata lenei ma manaʻomia le toe faʻaleleia. O le maea e sau i le le mautonu, matou te aveesea le taʻe ma Chips. Afai o iai ni faʻalupega poʻo ni papatusi o le pupula, latou te manaʻomia le sasaina e peroxide poʻo le oxalic acid sauniuni. O le mea saʻo o loʻo fuafua i mea o loʻo tupu, e tusa ai ma le fafie.

Ina ua uma le sasaaina o le fualaau faasaina e mautinoa e fufulu. Sunflowed base ma le uafu ma efuefu lelei. E sili le fufulu ma le vaipuna. A maeʻa ona mago, matou te faʻatinoina se vailaʻau talafeagai Tuu ia mago. Afai e tatau ona e faʻagaioia e le gata i pa puipui, ae faʻapea foi le fola, tatou faʻapena foi.

Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai 9980_12

E sili atu le valivaliina galuega i se aso malulu e leai se matagi, o lea o le a mago lelei. I luga o papalagi papala, tatala faamalama ina ia o le potu o loo alu ese. Matou tutuina le fofo i totonu o le konelaina talafeagai, matou te avea foi ma faauigaga. Amata ona tatou amata vali mai le tulimanu, ona fealuai ai lea ma le faitiga. Afai e iai se malutaga poʻo se pusa teu oloa, latou te pisia foi.

E mafai ona e galue o se thepaplet, fufulu pe faasee. O le uluaʻi filifiliga e tuʻuina mai ai le iʻuga sili, ae manaʻomia ai faʻapitoa masini e faʻatino. O le mea lea, o sea galuega e faigofie i le faʻatulagaina o tagata atamamai. Na o aʻu e masani ona faʻaaogaina e le vailaʻau ma le faʻaseʻe poʻo le pulumu. Matou te tofia muamua le vaega muamua, matou te faʻatali seʻia faʻamago, aʻo le faʻavae. Valivali le laualuga ua toe mauaina.

Filifili saʻo o se auala mo le le fiafia e faigofie. E manaʻomia le manatu ia fai i tulaga faʻagaioia i le lumanaʻi. O le lelei filifilia o le ulonega e puipuia ai le faʻamalamalamaga mai le laumumu, o le vevela vevela, na mafua ai le faʻaititia o lona tautua.

Faitau atili